Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είπαμε να μαζευτούμε να πιούμε ένα κρασί και γκρεμίστηκε ο κόσμος,κατέρρευσε το site,μέχρι και ο Γιωργάκης μας κοιτούσε παράξενα.Που να βρεθούμε και πιο πολλοί..Λοιπόν,κατόπιν παλλαικής απαίτησης ανεβάζω φωτό από τη συνεστίαση.Απεικονίζονται στη φωτο οι dfwk,altec 21,nik 30,Dark,ariwn 55,skidoo,TERAS,καιο ΘΡΥΛΙΚΟΣ PITSILISTIS.Δεν απεικονίζομαι εγώ που τραβάω τη φωτο :uglystupid:.Καλή θέαση!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και την άλλη φορά περισσότεροι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μπράβο παίδες, καλά κάνατε! Την επόμενη φορά πιείτε κι ένα κρασάκι και για μένα ;) Ελπίζω μετά να μην κατέβηκε όλο το team μαζί στην Φυλής γιατί θα αναστενάξαν οι πουτάνες!!!! :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφέ LIOMA.Καιρό είχες να μας επισκεφτείς.Την άλλη φορά ελπίζω να άρεις το εμπάργκο στον εαυτό σου κ να έρθεις μαζί μας για κρασάκι.Προκαταβολικά σου λέω ότι το επόμενο μήτινγκ είναι για την Πέμπτη 13/12 για να κάνεις τα κουμάντα σου.Όσο για την Φυλής ο γκουρού του αγοραίου έρωτα έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μας ΄΄μυίσι στα σκοτινα δρομάκια τις ιδονίς΄΄ :2funny: :2funny: :2funny:
Όποιος δεν τον έχει γνωρίσει,χάνι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.359
Πόντοι
12.056
Kαλημερα και απο εμενα...Αντε και με την νικη αποψε  :rockon: :rockon:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σκοτεινέ φίλε....και λοιπά χανουμάκια !
Είπα να μπω στο θρέντ σας, να πω μια καλημέρα , μιας και σας έχω στερηθεί μέρες !
Μου λείψατε ρε !
Ωραία και η φωτό !
Σκοτεινέ....μην καμαρώνεις ότι δε φαίνεσαι στη φωτό...εγώ ξέρω ποιός είσαι !

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα αδελφια μου!!!!!!!

αποψε με αρκετες απουσιες η ομαδα...τελος και ο λυμπε...αντε να δουμε τι θα γινει γιατι εχουμε και την ξανθη την κυριακη...

συγχαρητηρια στον χθεσινο οσφπ!!!επαιξε παρα πολυ ωραιο και καλο ποδοσφαιρο!!!!θα ηθελα να δω κατι "κολλημενους" γαβρους(που "κραζανε εμας οταν χειροκροτησαμε την προσπαθεια της ομαδας μας με την σεβιλλη...) αν θα χειροκροτησουν την ομαδα τους μετα την τεσσαρα......
και ξαναλεω οτι η αποψη μου οτι μετα απο τετοιες εμφανισεις οποιαδηποτε ομαδα αξιζει χειροκροτημα....!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
;) ;) ;) ;)

Καλημέρα Νίκο κ καλή χρονιά.Να το πάρει το ποταμι για το ποιος είναι ο pitsi ή θα φάμε μαύρο λόγω προσωπικών δεδομένων;;;

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα αδελφια μου!!!!!!!

αποψε με αρκετες απουσιες η ομαδα...τελος και ο λυμπε...αντε να δουμε τι θα γινει γιατι εχουμε και την ξανθη την κυριακη...

συγχαρητηρια στον χθεσινο οσφπ!!!επαιξε παρα πολυ ωραιο και καλο ποδοσφαιρο!!!!θα ηθελα να δω κατι "κολλημενους" γαβρους(που "κραζανε εμας οταν χειροκροτησαμε την προσπαθεια της ομαδας μας με την σεβιλλη...) αν θα χειροκροτησουν την ομαδα τους μετα την τεσσαρα......
και ξαναλεω οτι η αποψη μου οτι μετα απο τετοιες εμφανισεις οποιαδηποτε ομαδα αξιζει χειροκροτημα....!!!!!!!

Σωστός....ο χθεσινός Ολυμπιακός ήταν συγκινητικός...άξιζε ακόμη και τη νίκη.
Σκοτεινέ.....θα αποκαλύψεις τον Πιτσι....κι εγώ εσένα ;;;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
να μην παρει τιποτα το ποταμι!!!!!οποιος θελει να μαθει να ερθει την επομενη φορα........ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια και από εμένα.Μεγάλη μπάλλα επαιξε χθες ο Ολυμπιακός και μαγική εικόνα το σκορ.Ελπίζω να καθαρίσουμε εύκολα σήμερα τους Ξυλοκόπους.Χωρλις Ρίμπο,Λύμπε και Ζήκο αλλά με το ΖΟΡΡΟ μέσα...

[move]ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο PITSI OEO??????   [/move]

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Κalis μπερδεύτηκε (ίσως επειδή ήταν σκιασμένα τα πρόσωπα αισθάνθηκε σιγουριά), και τα ονόματα τα αναφερει στην  σειρά ;;

Πρέπει να είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς  τα ονόματα όπως παρατέθηκαν είναι τυχαία.Να το πω KALI για τον pitsi;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Κalis μπερδεύτηκε (ίσως επειδή ήταν σκιασμένα τα πρόσωπα αισθάνθηκε σιγουριά), και τα ονόματα τα αναφερει στην  σειρά ;;

Πρέπει να είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά....
O KALIS δεν μπερδευεται ποτέ!!Μη ρίχνεις αδειες για να ψαρέψεις,Καπετάνιος είμαι.. :) :) :)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
να μην πεις ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!πρεπει να μεινει "μυθος"......οποιος θελει να μαθει  να ερθει την επομενη φορα....

ετσι καλι!!!μπραβο!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν για να σας φύγει η περιεργεια.Ο λάγνος μπουρδελιάρης του έρωτα ο σκοτεινός εκδικιτις τον άτακτον πορνιδίον,ο γκουρού του πρόστυχου αποτροπαίου έρωτα,ο ΜΕΓΑΣ pitsilistis είναι το παλληκάρι στην κορυφή του τραπεζιού.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
να μην πεις ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!πρεπει να μεινει "μυθος"......οποιος θελει να μαθει  να ερθει την επομενη φορα....

ετσι καλι!!!μπραβο!!

Στο λόγο μου αδέλφια...γουστάρω που τα λέμε πάλι.
Μου λέιψαν οι  συζητήσεις μας τις μέρες που το σάιτ ήταν κάτω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε περιμένω ΄΄ημεροβάτη΄΄ και στα ιστορικά που κ εκεί μου αρέσει να τα λέω μαζί σου.Στην ζούλα,με τα προβλήματα του σάιτ ανέβασα κανά-δυο θεματάκια,αλλά με τα προβλήματα δεν ΄συζητήθηκαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom