Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Σε 10 μερες κ εχουν ξεπερασει τ 5000 τ διαρκείας. Καποιες ελληνικες ομαδες, για να μη πω η πλειοψηφια, που παίζουν στην σουπερ λιγκ κ εχουν κ το δελεαρ της ευρωπης μονο στα τρελλα τους ονειρα βλεπουν τετοια νουμερα σε τόσο λιγες μερες. Και αυτο είναι αλλη μια αποδειξη πόσο διαφορετικο ειναι ν εισαι ΑΕΚ

<<Ποσο διαφορετικο να εισαι αεκ>> αυτη η φραση τα λεει ολα!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ξεκολλα ρε μαλακοπιτουρα...αλλο νοαει ο ποιητης...
Υ.Γ.δεν περασαν μονο δεκα...παραπανω περασαν  ;)
Απ όσο θυμαμαι η συνεντευξη του μελισσαν εγινε στις 10 του μηνα. Αρα 10 μερες. Αν μαλιστα βγαλεις κ τις κυριακες ειναι λιγοτερο απο 10 μερες.
Τι αλλο εννοει ο ποιητης οταν λεει πως οι πωλησεις των διαρκειας εχουν ξεπερασει τις 5000;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Σε 10 μερες κ εχουν ξεπερασει τ 5000 τ διαρκείας. Καποιες ελληνικες ομαδες, για να μη πω η πλειοψηφια, που παίζουν στην σουπερ λιγκ κ εχουν κ το δελεαρ της ευρωπης μονο στα τρελλα τους ονειρα βλεπουν τετοια νουμερα σε τόσο λιγες μερες. Και αυτο είναι αλλη μια αποδειξη πόσο διαφορετικο ειναι ν εισαι ΑΕΚ
ποσο διαφορετικο για πες να μαθουμε

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αν παίζει το νούμερο των 5.000 είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αρχές Σεπτεμβρίου θα προσθέσω το δικό μου, συν τη θέση του βαφτιστηριού που ήταν βάζελος, συν τα δύο αγόρια του κουμπάρου, συν την πιτσιρίκα του άλλου κουμπάρου, συν τους δύο κουμπάρους φυσικά για ένα σύνολο επτά αρρωστάκηδων.  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Θα παρω κι εγω να βοηθησω τον τρισμεγιστο μελισ  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Αν παίζει το νούμερο των 5.000 είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αρχές Σεπτεμβρίου θα προσθέσω το δικό μου, συν τη θέση του βαφτιστηριού που ήταν βάζελος, συν τα δύο αγόρια του κουμπάρου, συν την πιτσιρίκα του άλλου κουμπάρου, συν τους δύο κουμπάρους φυσικά για ένα σύνολο επτά αρρωστάκηδων.  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
ετσι ετσι απο μικρα να μαθαινουν στα δυσκολα  :rockon: :rockon: :rockon:
αυτη δεν ειναι ομαδα ειναι εμπειρια ζωης  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
  Ετσιιιιι. Βαλε την νεολαια στον σωστό δρόμο.respect  :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Ηθελες να κανεις χιουμορ και ειπες αληθεια μεγάλη. Δηστυχως για σενα , δεν μπορεις να την καταλαβεις. :sunglasses:
παντα χιουμορ κανω  :birdman:
αν μιλησουμε σοβαρα μπορεις να δεις πως στα δυσκολα χρονια του ολυμπιακου ειμασταν πιο αξιοπρεπεις απο ολους σας  :sunglasses:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
παντα χιουμορ κανω  :birdman:
αν μιλησουμε σοβαρα μπορεις να δεις πως στα δυσκολα χρονια του ολυμπιακου ειμασταν πιο αξιοπρεπεις απο ολους σας  :sunglasses:
Καλά κανεις. Χρειαζεται το χιουμορ για να αντεξουμε την καθημερινοτητα.  :)
Το πιο αξιοπρεπεις πως το εννοεις?  :think: Οι οπαδοι αγαπανε την ομαδα τους πάντα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Καλά κανεις. Χρειαζεται το χιουμορ για να αντεξουμε την καθημερινοτητα.  :)
Το πιο αξιοπρεπεις πως το εννοεις?  :think: Οι οπαδοι αγαπανε την ομαδα τους πάντα.
οτι πολυ απλα τα δεκα δυσκολα χρονια μας το παλιο καραισκακης ηταν σχεδον γεματο
και δε κοιταγαμε τι κανουν οι αλλες ομαδες(οχι περισοτερο απ'οσο επρεπε)αλλα τι δεν κανει η δικη μας ομαδα
κατι το οποιο δεν το βλεπω στα δικα σας δυσκολα χρονια,πρωτα κοιτατε τον ολυμπιακο και μετα εσας.
το κλεινουμε εδω. :grin:
ρε αφου δε βρισκει ομαδα ο τζιμπουρ γιατι δεν το παιρνετε πισω  :P

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Παιζαμε ΟΑΚΑ τυπε.Οταν ειχε 30.000 κοσμο , μπορει να μην ηταν γεματο αλλά δεν εχει την ιδια χωρητικοτητα με το τηγάνι. Ισως δεν ειναι οι ιδιοι λόγοι που δεν πηραμε καποια πρωταθληματα . :P
Θα τον πάρει ο ΜΠΑΟΚ ρε συ, εμεις καναμε στροφή στον αγροτουρισμο για τα επομενα 2 χρονια. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Καώς και σ άλλα σάιτ. Σε λιγότερο από 10 μέρες (οι Κυριακές δε πιάνονται) από τότε που βγήκαν στη κυκλοφορία. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. Η πλειοψηφία των ομάδων της σούπερ λίγκας ακόμα και αυτές που έχουν το δελέαρ της ευρώπης ΤΕΤΟΙΑ νούμερα ΔΕ τ έχουν δει ούτε στα τρελλά τους όνειρα. Και όπως είπε και ο μπάρος. ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Καώς και σ άλλα σάιτ. Σε λιγότερο από 10 μέρες (οι Κυριακές δε πιάνονται) από τότε που βγήκαν στη κυκλοφορία. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. Η πλειοψηφία των ομάδων της σούπερ λίγκας ακόμα και αυτές που έχουν το δελέαρ της ευρώπης ΤΕΤΟΙΑ νούμερα ΔΕ τ έχουν δει ούτε στα τρελλά τους όνειρα. Και όπως είπε και ο μπάρος. ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ...
Τι να λεμε τύπε, εδω πηρα εγω διαρκειας, που δεν ειχα παρει εδω και πεντε-εξι χρονια.
Μιλαμε για πορωση...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι να λεμε τύπε, εδω πηρα εγω διαρκειας, που δεν ειχα παρει εδω και πεντε-εξι χρονια.
Μιλαμε για πορωση...
Εγώ ακόμα δε πήρα διαρκείας  :<, αλλά με την επιστροφή μου στην Αθήνα (σε 2 βδομάδες) θα πάω να πάρω και ας ξέρω πως δε θα πάω γήπεδο γιατί θα είμαι πάλι Κίνα. Και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω για τη κουμπάρα μου για να πηγαίνει με τα πιτσιρίκια στο γήπεδο, και να πα να γαμηθεί ο κουμπάρος μου αν έχει άλλη άποψη. ΜΟΝΟ ΑΕΚ λέμε. ΤΕΛΟΣ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μιλαμε για πορωση...
Βρήκες ευκαιρία να στηρίξεις τον αγαπημένο επιχειρηματία του αγαπημένου σου πρωθυπουργού! :grin:

Εγώ ακόμα δε πήρα διαρκείας  :<, αλλά με την επιστροφή μου στην Αθήνα (σε 2 βδομάδες) θα πάω να πάρω και ας ξέρω πως δε θα πάω γήπεδο γιατί θα είμαι πάλι Κίνα. Και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω για τη κουμπάρα μου για να πηγαίνει με τα πιτσιρίκια στο γήπεδο, και να πα να γαμηθεί ο κουμπάρος μου αν έχει άλλη άποψη. ΜΟΝΟ ΑΕΚ λέμε. ΤΕΛΟΣ!
Σταμάτα γιατί σε βλέπω πρώτη μούρη στις φυλλάδες και στα αεκοσάιτς..."Ο ΑΕΚτζής από την Κίνα που συγκλόνισε τον τίγρη"! :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
αν ειναι καλη η κουμπαρα σου να παρω και εγω ενα να τη συνοδευω  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom