Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και ξαναμεταλέω...Εμείς είμαστε πλέον στη Γ εθνική και ερασιτεχνικό σωματείο. Είμαι σίγουρος πως και εσείς έχετε σοβαρά θέματα με τις ομάδες σας (σχεδιασμός, θέματα με παίκτες κτλπ) τι σας ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΣΑΣ αν θα βάλει ο Μελισσάν λεφτά από τη τσέπη του ή θα τα φάει σε γκόμενες; Τι ΣΑΣ απασχολεί αν το γήπεδο θα έχει εμπορικά κατστήματα, αν θα έχει καμπανατιά κτλπ; Τι σας απασχολεί ΑΝ οι προηγούμενοι θα πληρώσουν για την κακοδιαχείρηση της ομάδας; Τόσο πολύ καιγεστε για την ΑΕΚ; Φυσικά και όχι. Απλά σας ψιλοχαλάει που ο Μελισσάν (που δεν έδωσσε χρήματα για να σωθεί η ΑΕΚ πέρσι, που την παίρνει τσάμπα κτλπ) μπήκε μπροστάρης. Σας έχει ματώσει στο παρελθόν. Και ΦΥΣΙΚΑ η γραμμή από τα γραφεία είναι αυτή που ΚΑΙ οι εφημερίδες ΣΑΣ γράφουν και ΦΥΣΙΚΑ και εσείς. Τέτοια επισκεψημότητα στο θρεντ της ΑΕΚ τόσο συχνά ταα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε.
στα αρχιδια μας και το αεκακι και το γατακι που εχει και καλα μπει μπροστα και κραταει ψηλα την σημαια...
το μονο που μας απασχολει και κανουμε αυτες τις αναφορες ειναι μονο και ΜΟΝΟ για να ξεβρακωσουμε κατι παλιοπουτανες σαν του λογου σου που πιο παλια βλεπανε σκανδαλα και παρασκηνια και σκουζανε σαν ηθικες και τιμιες πουτανες ενω τωρα κανουν τις κοττες (που ετσι και αλλοιως ειναι)
με λιγα λογια αποδεικνυεται οτι τα κλαματα που ριχνατε ηταν παραμυθενια για να δικαιολογησουν την ανυπαρξια σας...και οχι επειδη εισασταν ηθικοι και σας πειραζε η ανομια αλλα επειδη απο το πολυ μπουκωμα ξερναγατε τα αντερα σας...
αυτα...και οποιος καταλαβε....καταλαβε  ;)
στα παπαρια μας και η ομαδουλα της γ εθνικης και το γατακι που εκανε την συνελευση λιγα μετρα απο τα γραφεια του γαυρου σαν ''σημαδι'' :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μεγαλυτερο σκουληκι αντιολυμπιακο απο τον τσωχο δεν υπαρχει...καραγκιοζης μεγαλυτερος και απο σενα...απο τοτε που δεν του εδωσαν το γραφειο τυπου εχει σκυλιασει....κουλτουρα και μπλα μπλα μπλα....εγω θελω ταλιμπαν...οι αλλοι ειναι οδοντοβουρτσες...θελω κοκκινους τσακιρηδες και νικολογιαννηδες...οι αλλοι ειναι γραφικα τυπακια κουλτουριαρικα...
ναι μεν αλλα  :jerking:
παρακατω...και μονο οτι κανεις εσυ ενας κατεξοχην αντιολυμπιακος ευαγγελιο τα γραφομενα του αρκει για να μπει ενα τεραστιο Χ στον τυπο  ;)
απλα...
εχω ξαναπει οι μεγαλυτεροι εχθροι της ομαδας ειναι κατι ''αντικειμενικοι'' που εχουν δηλωσει ολυμπιακοι...ειναι υποχρεωμενοι για να αποταξουν τον σατανα και να δικαιολογησουν την ''αντικειμενικοτητα τους'' να ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως...
δηλαδη πιο αντιολυμπιακοι και απο τον γκρεγκορυ του μπου...
γρηγορη τραβα παρακατω...με το χερι στην καριδια με ζοριζεις λιγοτερο απο ενα βρεφος...
ειλικρινα οχι μια χαψια σε κανω αλλα ουτε καν σε βλεπω...
αυτα...
Μήπως (λέω εγώ τώρα) μπερδεύεις τον ΤσΩχο με τον ΤσΟχο;;; Μιχάληδες και οι 2....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Άσε σου λέω. Μπήκα έτσι από περιέργεια πριν από λίγο στο θερντ του ΟΣΦΠ για να δω τι σκατά έγραψαν οπαδοί του ΟΣΦΠ για το ματς και με τρόμο είδα πως κάποιος (αν δε κάνω λέγεται τauros ή κάπως έτσι) έγραψε ΑΚΡΙΒΩΣ τ ίδια για το φιλικό του ΟΣΦΠ. Για να μη παρεξηγηθώ το παλικάρι δε το ξέρω (μπορεί να έχουμα ανταλλάξει απόψεις για καμία κολ γκιρλ)....Δε μ απασχόλησε το φιλικό του ΟΣΦΠ, παρά ΜΟΝΟ όταν μπήκε ο ένας και ο άλλος για να γράψουν το κοντό τους και το μακρύ τους για την ΑΕΚ και δε βλέπουν τα δικά τους προβλήματα.

Υ.Γ Εδώ είμαι φαν του κοντού για ότι "αντιγράφω" τον τσόχο έχεις θέμα;;;  :grin: :grin: :grin:
Υ.Γ2 Ξαναλέω ορθά κοφτά και παντελονάτα πως θεωρώ τον Τσοχο (που είναι ΟΣΦΠ) έναν από τους σοβαρότερους αθλητικογράφους που έχει αυτή η χώρα μαζί με τον Σωτηρακόπουλο (που είναι ΠΑΟ)....
Υ.Γ3 Να υποθέσω πως για το Υ.Γ3 θα καώ στο πυρ το εξώτερο ε;;; :grin:
και πολλοι ακομα θα αντιγραψουνε αυτες τις μαλακιες χωρις να αφησουνε ουτε κομα...
ετσι ακριβως καθοδηγουνται οι μαζες και ετσι ακριβως αποδεικνυεις αυτα που λεω...οτι οι ''αντικειμενικοι'' επηρεαζουν καταστασεις...
αυτο ειναι το προβλημα ακριβως....
ετσι εγινε και με τον κονσταντσο ετσι εχει γινει και με πολλους αλλους...
ηθελα να ηξερα που θα κρεμαγαν τον κονσταντσο αν ετρωγε το γκολ που εφαγε ο καρολ προχτες ...η μεσα στη σαλκε για το τσου λου...
αστα ρε γρηγορη...αυτοι μπορει να ειναι επιστημονες στην επικοινωνια αλλα για μενα ειναι ακομα στην κοιλια της μανουλας τους  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
στα αρχιδια μας και το αεκακι και το γατακι που εχει και καλα μπει μπροστα και κραταει ψηλα την σημαια...
το μονο που μας απασχολει και κανουμε αυτες τις αναφορες ειναι μονο και ΜΟΝΟ για να ξεβρακωσουμε κατι παλιοπουτανες σαν του λογου σου που πιο παλια βλεπανε σκανδαλα και παρασκηνια και σκουζανε σαν ηθικες και τιμιες πουτανες ενω τωρα κανουν τις κοττες (που ετσι και αλλοιως ειναι)
με λιγα λογια αποδεικνυεται οτι τα κλαματα που ριχνατε ηταν παραμυθενια για να δικαιολογησουν την ανυπαρξια σας...και οχι επειδη εισασταν ηθικοι και σας πειραζε η ανομια αλλα επειδη απο το πολυ μπουκωμα ξερναγατε τα αντερα σας...
αυτα...και οποιος καταλαβε....καταλαβε  ;)
στα παπαρια μας και η ομαδουλα της γ εθνικης και το γατακι που εκανε την συνελευση λιγα μετρα απο τα γραφεια του γαυρου σαν ''σημαδι'' :2funny:
Και πάλι τ έχεις μπερδέψει. Έχω πει πολλές φορές ότι δε γουστάρω Μελισσάν. Πέρασαν 17-18 χρόνια αλλά δε ξέχασα....ΠΑΡΟΛΑ αυτά απλά και μόνο γιατί βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες του στυλ "να είχατε και σεις προεδράρα με αρχίδια" κτλπ θα στηρίξω Μελισσάν. Διαρκείας για το γήπεδο θ αγοράσω (όπως κάνω χρόνια τώρα) για ν ενισχύσω την ομάδα, αλλά γήπεδο δε προκειται να πάω (κρατάω μια πισινή μήπως πάω μ τα παιδία του κουμπάρου μου). Αν δε μπορείς να θυμηθείς ΕΣΥ τι έχω γράψει ΕΓΩ σ αυτό το θρεντ πριν 1-2 μήνες είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χρηστίδη σε κόβω για νέα αυτοτιμωρία...
Τι ακριβώς ψάχνεις μωρέ με τα αρδάκια?Από τις χειρότερες φάρες...για να μην πω η χειρότερη!
Με την διαφορά ότι εσύ απαλλάσσεις όσους σου χαιδεύουν τα αυτάκια και στοχοποιείς όσους σου χαλάνε το "παραμύθι"...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όπως είπε και ο τάιγκερ...ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! :sunglasses:
Να καταγραφεί στα πρακτικά τότε ότι δε βρίσκω τις τιμές των διαρκείας εξωπρααγματικές και πως με την επιστροφή στην Αθήνα θα τραβήξω ν αγοράσω 1 ακόμα και ας μη πατήσω στο γήπεδο.....
(δε πιάνεται αυτό σαν ελαφρυντικό στην τιμωρία ;;;; )

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και πάλι τ έχεις μπερδέψει. Έχω πει πολλές φορές ότι δε γουστάρω Μελισσάν. Πέρασαν 17-18 χρόνια αλλά δε ξέχασα....ΠΑΡΟΛΑ αυτά απλά και μόνο γιατί βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες του στυλ "να είχατε και σεις προεδράρα με αρχίδια" κτλπ θα στηρίξω Μελισσάν. Διαρκείας για το γήπεδο θ αγοράσω (όπως κάνω χρόνια τώρα) για ν ενισχύσω την ομάδα, αλλά γήπεδο δε προκειται να πάω (κρατάω μια πισινή μήπως πάω μ τα παιδία του κουμπάρου μου). Αν δε μπορείς να θυμηθείς ΕΣΥ τι έχω γράψει ΕΓΩ σ αυτό το θρεντ πριν 1-2 μήνες είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου...
δεν μιλαω προσωπικα αλλα γενικα...για οσες σκουζανε για καραισκακης την ωρα που με τις προαναγγελθεισες αβαντες σιωπουν και βαφτιζουν το ψαρι κρεας...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να καταγραφεί στα πρακτικά τότε ότι δε βρίσκω τις τιμές των διαρκείας εξωπρααγματικές και πως με την επιστροφή στην Αθήνα θα τραβήξω ν αγοράσω 1 ακόμα και ας μη πατήσω στο γήπεδο.....
(δε πιάνεται αυτό σαν ελαφρυντικό στην τιμωρία ;;;; )
ΟΚ...θα βάλεις 2 τουβλάκια στο ΝΑΟ!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστίδη σε κόβω για νέα αυτοτιμωρία...
Τι ακριβώς ψάχνεις μωρέ με τα αρδάκια?Από τις χειρότερες φάρες...για να μην πω η χειρότερη!
Με την διαφορά ότι εσύ απαλλάσσεις όσους σου χαιδεύουν τα αυτάκια και στοχοποιείς όσους σου χαλάνε το "παραμύθι"...
μην φοβασαι και δεν φοβαμαι να αυτοτιμωρηθω...εχω παντελονια και αν το κρινω θα το κανω...
απο εκει και περα ασε εμενα να κρινω ποιο παραμυθ και πως χαλανε οι ''αντικειμενικοι'' που πουλανε κουλτουρα...
αν εχουν αποδωσει σε αυτη την ομαδα αυτα ππου αξιζει θα ηταν δεκτη οποπιαδηποτε κριτικη...
αλλα απο μουνια που μονο ασκουν κριτικη και δημιουργουν προβλημα ασε φιλε δεν θα παρω...
καλυτερα στην παραμυθα μου παρα στην δικη τους αληθεια...
ξερεις καλη η κριτικη καλο να αναδεικνυεις τα αρνητικα και καλα προς γνωση και συμμορφωση αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ (οχι εσυ...)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν μιλαω προσωπικα αλλα γενικα...για οσες σκουζανε για καραισκακης την ωρα που με τις προαναγγελθεισες αβαντες σιωπουν και βαφτιζουν το ψαρι κρεας...
Θα σου πω το λοιπόν τι πιστεύω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Προσωπικά θεωρώ πως ΚΑΚΩΣ δίνονται 20εκ στην Ερασιτεχνική (ή την εταιρεία που θα φτιάξει δεν ξέρω ποιος θα τα πάρει τα χρήματα) ΑΕΚ για το γήπεδο. Προσωπικά θα ήθελα να πήγαινε ο Μελισσάν στον φίλο του τον Σάλας και να του πει "μάστορα ήρθα να μου εγκρίνεις δάνειο 20, 30,40, 100 εκ και μπροστάρης και εγγυητής είμαι εγώ". Αυτό όχι θα το γούσταρα αλλά θα έχυνα και τα βρακιά μου και θα ξεχνούσα το 95. Δε το λέω ΜΟΝΟ για τα 20 εκ που θα πάρει η ΑΕΚ για το γήπεδο, αλλά για τα Χ εκατοντάδες εκ ευρώ που θα πάνε σε γήπεδα κ άλλες αθλητικές εγκαταστάεις. Λες και ο λαός δεν έχει άλλα προβλήματα αλλά μόνο το που θα πάει και θ αθληθεί. ΑΛΛΑ όπως προείπα, επειδή έτσι για αλλαγή ρε πούστη, για όλους αυτούς που επί 20 χρόνια περίπου, μου ζάλιζαν (προσωπικά) τ αρχίδια περί "μάγκα προέδρου που έχει τις άκρες" κτλπ ΓΟΥΣΤΑΡΩ που τα πήρε. Γουστάρω που θα πάρει και 10 επιπλέον για τους "γύρω χώρους". Γουστάρω που μιλάει με Γκαζπρομ, γουστάρω που θα συνεργαστεί με Λάνσια και για κάποιο λόγο αυτό χαλάει τον ερασιτέχνη ΟΣΦΠ (δε ξέρω ΑΝ αληθεύει περί χρεών που άφησε αλλά ΑΝ αληθεύει θα μπορούσατε να του κάνει ο ερασιτέχνης ΟΣΦΠ αγωγή προ πολλού και ΟΧΙ να το θυμηθεί την επομένη της ανακοίνωσης)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΟΚ...θα βάλεις 2 τουβλάκια στο ΝΑΟ!
Και να καταγραφεί επίσης ότι παλεύω για να κάνω τα παιδιά του κουμπάρου μου (βάζελος) ΑΕΚ. Η πρώτη αποστολή να μη γίνουν ΟΣΦΠ πέτυχε ( ο μεγάλος όταν του λες "τι είναι ο Ολυμπιακός;" απαντάει "είναι κακός")

Που θα πάει θα εξιλεωθώ!!! :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μην φοβασαι και δεν φοβαμαι να αυτοτιμωρηθω...εχω παντελονια και αν το κρινω θα το κανω...
απο εκει και περα ασε εμενα να κρινω ποιο παραμυθ και πως χαλανε οι ''αντικειμενικοι'' που πουλανε κουλτουρα...
αν εχουν αποδωσει σε αυτη την ομαδα αυτα ππου αξιζει θα ηταν δεκτη οποπιαδηποτε κριτικη...
αλλα απο μουνια που μονο ασκουν κριτικη και δημιουργουν προβλημα ασε φιλε δεν θα παρω...
καλυτερα στην παραμυθα μου παρα στην δικη τους αληθεια...
ξερεις καλη η κριτικη καλο να αναδεικνυεις τα αρνητικα και καλα προς γνωση και συμμορφωση αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ (οχι εσυ...)
Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα τον Τσώχο...για ψιλονερόβραστο τον κόβω!Με χαλάει και μόνο επειδή χωθήκανε όλα τα Τσωχάκια στο συνάφι λόγω του μπαμπά-μπάρμπα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θα σου πω το λοιπόν τι πιστεύω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Προσωπικά θεωρώ πως ΚΑΚΩΣ δίνονται 20εκ στην Ερασιτεχνική (ή την εταιρεία που θα φτιάξει δεν ξέρω ποιος θα τα πάρει τα χρήματα) ΑΕΚ για το γήπεδο. Προσωπικά θα ήθελα να πήγαινε ο Μελισσάν στον φίλο του τον Σάλας και να του πει "μάστορα ήρθα να μου εγκρίνεις δάνειο 20, 30,40, 100 εκ και μπροστάρης και εγγυητής είμαι εγώ". Αυτό όχι θα το γούσταρα αλλά θα έχυνα και τα βρακιά μου και θα ξεχνούσα το 95. Δε το λέω ΜΟΝΟ για τα 20 εκ που θα πάρει η ΑΕΚ για το γήπεδο, αλλά για τα Χ εκατοντάδες εκ ευρώ που θα πάνε σε γήπεδα κ άλλες αθλητικές εγκαταστάεις. Λες και ο λαός δεν έχει άλλα προβλήματα αλλά μόνο το που θα πάει και θ αθληθεί. ΑΛΛΑ όπως προείπα, επειδή έτσι για αλλαγή ρε πούστη, για όλους αυτούς που επί 20 χρόνια περίπου, μου ζάλιζαν (προσωπικά) τ αρχίδια περί "μάγκα προέδρου που έχει τις άκρες" κτλπ ΓΟΥΣΤΑΡΩ που τα πήρε. Γουστάρω που θα πάρει και 10 επιπλέον για τους "γύρω χώρους". Γουστάρω που μιλάει με Γκαζπρομ, γουστάρω που θα συνεργαστεί με Λάνσια και για κάποιο λόγο αυτό χαλάει τον ερασιτέχνη ΟΣΦΠ (δε ξέρω ΑΝ αληθεύει περί χρεών που άφησε αλλά ΑΝ αληθεύει θα μπορούσατε να του κάνει ο ερασιτέχνης ΟΣΦΠ αγωγή προ πολλού και ΟΧΙ να το θυμηθεί την επομένη της ανακοίνωσης)
ρε γρηγορη λεμε δεν μιλαω προσωπικα για παρτη σου...
απο εκει και περα απο τα υπολοιπα θα σχολιασω για την λαντσια...
η ανακοινωση αλλα και η ολη μανουρα δεν εχει να κανει με το γατακι...
μονο με την ''ολυμπιακαρα'' συγγελιδη που ενω αφησε μαυρη τρυπα επειδη δεν ''μπορουσε'' να βοηθησει τωρα μπορει να βοηθησει μια ομαδα γ εθνικης...
καμμια σχεση με την αεκ...
με την ολυμπιακοφροσυνη του συγγελιδη ...και με το κακο που εκανε στο συλλογο/...
δεν καταλαβα...δεν επρεπε να τον ξεμπροστιασουν;;τι επρεπε να πουν;;ωραιος ο μαγκας;;
ο γαυρος δεν εχει αναγκη...και στο ερασιτεχνικο κομματι την βρηκε την ακρη του...
αλλα τον πουστη θα τον κραξω...πως θα γινει δηλαδη;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα τον Τσώχο...για ψιλονερόβραστο τον κόβω!Με χαλάει και μόνο επειδή χωθήκανε όλα τα Τσωχάκια στο συνάφι λόγω του μπαμπά-μπάρμπα...
σωστα,συμφωνω και συνεχιζω την σκεψη σου απο εκει που εμεινες...
και προσπαθουν με μανια να αποδειξουν οτι ειναι αμεροληπτοι και οχι με κοκκινες καταβολες λογω του μπαμπα- μπαρμπα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και να καταγραφεί επίσης ότι παλεύω για να κάνω τα παιδιά του κουμπάρου μου (βάζελος) ΑΕΚ. Η πρώτη αποστολή να μη γίνουν ΟΣΦΠ πέτυχε ( ο μεγάλος όταν του λες "τι είναι ο Ολυμπιακός;" απαντάει "είναι κακός")

Στο τουβλάκι πάνω όμως δεν θα γράψεις αηδίες!Σε φοβάμαι λίγο εσένα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Είσαι πίσω Γρηγόρη, αποστολή εξετελέσθη! Αν θέλεις τιπς πες μου να σε καθοδηγήσω, θέλει μαεστρία το παιδομάζωμα. ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σωστος.  :rockon:

Υ.Γ. Πόσο γρήγορα περναει ο καιρός. Περασαν κι ολας 10 μερες? Σαν χτες μου φαινεται....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε 10 μερες κ εχουν ξεπερασει τ 5000 τ διαρκείας. Καποιες ελληνικες ομαδες, για να μη πω η πλειοψηφια, που παίζουν στην σουπερ λιγκ κ εχουν κ το δελεαρ της ευρωπης μονο στα τρελλα τους ονειρα βλεπουν τετοια νουμερα σε τόσο λιγες μερες. Και αυτο είναι αλλη μια αποδειξη πόσο διαφορετικο ειναι ν εισαι ΑΕΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom