Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20130210/valitsoforos_aek_panionios_2_3-8-1960.jpg[/img[/URL]]

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν καταλαβα την απαντηση σου ...δεν ειναι σαφης...εσυ πες μου αν δινονται...στον θρυλο δοθηκαν;;πχ;;
κανε ενα γουγλαρισμα χριστιδακο..συριγος σκανδαλο γηπεδο καραισκακη..
αν δεν σου κανει κοπο...και μην μου πεις οτι ειναι ταλιμπαν ο γαυρος συριγος και ριχνει και αυτος λασπη οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των δημσιογραφων οπως πιστευεις εσυ και αρκετοι αρρωστοι γαυροι
γιατι προσωπικα δεν προκειται να σου ξανακανω παραθεση..θα σε θεωρησω μη συζητησιμο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανε ενα γουγλαρισμα χριστιδακο..συριγος σκανδαλο γηπεδο καραισκακη..
αν δεν σου κανει κοπο...και μην μου πεις οτι ειναι ταλιμπαν ο γαυρος συριγος και ριχνει και αυτος λασπη οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των δημσιογραφων οπως πιστευεις εσυ και αρκετοι αρρωστοι γαυροι
γιατι προσωπικα δεν προκειται να σου ξανακανω παραθεση..θα σε θεωρησω μη συζητησιμο.
ηταν σκανδαλο αυτο που εγινε με το καραισκακης;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πες μου εσυ ποσα λεφτα δοθηκαν απο το κρατος για το ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ και εγω σε πιστευω....
φορεα και νουμερο...
γιατι για την αεκ σου λεω (δεν εχουν δοθει βεβαια ακομα αλλα αυτο συζητιεται)
περιφερεια αττικης...
20 εκατομμυρια ευρω...
συγκεκριμενα πραγματα...
περιμενω νουμερο και φορεα για χτισιμο καραισκακης...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πες μου εσυ ποσα λεφτα δοθηκαν απο το κρατος για το ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ και εγω σε πιστευω....
φορεα και νουμερο...
περιφερεια αττικης...
20 εκατομμυρια ευρω...
συγκεκριμενα πραγματα...
διαβασε και θα καταλαβεις.Ελπιζω δηλαδη.
Και μετα θελω να μου εξηγησεις,πως ακριβως θεωρεις σκανδαλο μια επιχορηγηση για ενα εργο που εχει εγκριθει απο το 2003.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Βλεπω αρχισαν ηδη καποιοι να φοβουνται την επανοδο της ΑΕΚ στα πραγματα.
Δεν πειραζει, θα συνηθισουν.
Επιτελους ΤΕΛΟΣ.

εγω προσωπικα ηδη δεν βγαινω απο το σπιτι απο τον φοβο της επανοδου

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
φορεα και νουμερο...
περιφερεια αττικης...
20 εκατομμυρια ευρω...
συγκεκριμενα πραγματα...
συγνώμη μην τρελαθούμε δηλαδή ...η δωρεάν παραχωρηση για 50 χρόνια του σταδίου Καραισκάκης για αποκλειστική εκμετάλευση από τον ΟΣΦΠ και το ξεσπίτωμα του  Εθνικού Πειραιά  δεν είναι σκάνδαλο δηλαδή?

εκτός αν η δωρεάν παραχώρηση γης είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν το ξέρω δηλαδή

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
διαβασε και θα καταλαβεις.Ελπιζω δηλαδη.
Και μετα θελω να μου εξηγησεις,πως ακριβως θεωρεις σκανδαλο μια επιχορηγηση για ενα εργο που εχει εγκριθει απο το 2003.
μπορεθις να μου πεις ρε ανθρωπε ενα νουμερο?χ αζος εισαι?πες μου ποιος δημοσιος φορεας και ποσα εδωσε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπορεθις να μου πεις ρε ανθρωπε ενα νουμερο?χ αζος εισαι?πες μου ποιος δημοσιος φορεας και ποσα εδωσε?
Απιστευτο νουμερο ενα : Αλλα εξωφρενικά: ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να πληρώνει στη Γ.Γ.Α. το 15% επί των εισιτηρίων και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων, 15 χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή το 2019! Και επίσης, μετά τη λήξη της 49ετούς παραχώρησης, ο Ολυμπιακός επιστρέφει το στάδιο σε όποια κατάσταση βρίσκεται τον χρόνο εκείνο! Πιθανότατα δηλαδή ερείπιο."
Απιστευτο νουμερο δυο : Χαρακτηριστικά στη σύμβαση αναφέρεται ότι «όλοι οι προβλεπόμενοι χώροι υποστήριξης του γηπέδου, όπως καταστήματα αθλητικών ειδών, εντευκτήρια, εστιατόρια, αίθουσες πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, μουσείο, megastore, γυμναστήριο, καταστήματα cafe, θα παραδοθούν με όλη την υποδομή των δικτύων εγκαταστάσεων αποχέτευσης, ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, αλλά ανοιχτοί και αδιαμόρφωτοι»!

Που σημαίνει ότι οτιδήποτε απ' όλ' αυτά θεωρηθεί απαραίτητο για το 2004, πρέπει να το αποπερατώσει με δικές της δαπάνες, προς όφελος του Σ. Κόκκαλη, η Οργανωτική Επιτροπή του 2004...

Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και «ο πολυώροφος κτιριακός όγκος που αναπτύσσεται άνωθεν της βασικής στάθμης εισόδου στο γήπεδο, ο οποίος θα παραδοθεί με όλη την υποδομή δικτύων -ως προς τους χώρους εστιατορίων, champions club και σουίτες επισήμων, αλλά χωρίς βασικές διαμορφώσεις»!

Οσο για τους χώρους διοίκησης του σταδίου, θα παραδοθούν διαμορφωμένοι μόνο όσον αφορά... τα εξωτερικά τους τοιχώματα.
Χριστιδη καταλαβαινεις η θες να στα κανω πιο λιανα;

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ερχεται ο τζιολης,βγες να πας αεροδρομιο

θα εβγαινα αλλα κλεισατε τον δρομο με τα τρακτερ

διαμαρτυρεστε που θα γινονται νωρις τα παιχνιδια γιατι θα γινονται ταυτοχρονα με το αρμεγμα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συγνώμη μην τρελαθούμε δηλαδή ...η δωρεάν παραχωρηση για 50 χρόνια του σταδίου Καραισκάκης για αποκλειστική εκμετάλευση από τον ΟΣΦΠ και το ξεσπίτωμα του  Εθνικού Πειραιά  δεν είναι σκάνδαλο δηλαδή?

εκτός αν η δωρεάν παραχώρηση γης είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν το ξέρω δηλαδή
ποσο αγορασες εσυ την φιλαδελφεια ειπαμε?ποιος ειναι ο αντιστοιχος εθνικος σου ειπαμε?η δεν εχεις εθνικο?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το μπασιμο του μελισσανιδη θυμιζει σε παρα πολλα σημεια το αντιστοιχο του κροκους προ 20ετιας..
τοσο σε μεθοδικοτητα-οργανωση,οσο και σε σχεσεις "παρασκηνιου"-κρατισμου..το θεμα του γηπεδου οπως,φαινεται να,εξελισσεται ειναι ενα σοβαρο δειγμα..ας ελπισουμε στην εξοδο του απο την αεκ,να την χει αφησει οσο ψηλα αφησε το γαβρο ο θειος..

η μεγαλη μπαλα θα παιχτει με πολντο για την επο σε δυο χρονακια βεβαια..ως τοτε ολα απλα ειναι..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ποσο αγορασες εσυ την φιλαδελφεια ειπαμε?ποιος ειναι ο αντιστοιχος εθνικος σου ειπαμε?η δεν εχεις εθνικο?

οχι δεν είχε η ΑΕΚ Εθνικό ...ήταν ερασιτεχνικό σωματείο που τους πρώτους του αγώνες τους έδωσε στο Εθνικό ποδηλατοδρόμιο στον Πειραιά ...το σημερινό γήπεδό σου...μετέπειτα έδινε τους αγώνες της στο γήπεδο της λεωφόρου και το 1929 ο Ελευθέριος Βενιζέλος της παραχώρησε την έκταση στη Νέα Φιλαδέλφεια για να την κάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο...την εποχή εκείνη πολύ επαναπατριζόμενοι πρόσφυγες απο την Μ.Ασία είχαν ακριβώς την ίδια μεταχείριση...τους παραχωρούνταν δηλαδή εκτάσεις προκειμένου να φτιάξουν τα σπίτια τους ξανά...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ολα καλα μεχρι εδω
"παραγκα" μπορει να χτισει ο μελλισαν? αυτος ο αχυρανθρωπος ο νεος προεδρος που εβαλε δε μου γεμιζει το ματι  :(
15+ χρονια ολυμπιακης παραγκας μας κοστισαν
2-3 κλεμμενα πρωταθληματα και αλλα τοσα κυπελλα  :idiot:
βαλε οτι θα ειχαμε αναβαθμιστει και οικονομικα
με εξοδους σε τσαμπιονς λιγκ και μεταγραφες
και ισως περναμε κι αλλα  :uglystupid:
η ομαδα θα ειναι "προστατευμενη"
σε 2 χρονια που θα ειναι Α εθνικη
και θα εχει στοχο το πρωταθλημα?
η η παραγκα του κοκκαλη
και τωρα του παιδοβουβαλου
μαρινακη  θα συνεχιζουν να μας γαμανε  :zfuck:
κανεις δικος μας αποψη για το θεμα?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
για σκέψου όμως...πριν μερικούς μήνες αν ζητούσαμε χρήματα από το κράτος θα γέλαγαν και οι πέτρες...πριν ένα μήνα πέσαμε και αφήσαμε το κράτος να περιμένει να εισπράξει τουλάχιστον τα 70 μύρια που είχε τρύπα η εταιρία από χρωστούμενα στο Δημόσιο....

Εγώ αν χρωστάω ΦΠΑ δεν μου δίνουν ούτε επιστροφή φόρου απο την δήλωσή μου ακόμα και αν την δικαιούμαι...και έρχεται τώρα το ίδιο κράτος και λέει πάρε και 20 γιατί θέλω να λάβω μέρος στην ανάπλαση/ανάπτυξη της περιφέρειας....

ρε τι κάνει ένας επιχειρηματίας σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάς ... εντάξει ως ΑΕΚ έχουμε οφέλη πολλαπλά αλλά ως κράτος μυαλό δεν βάζουμε με τίποτα...

Σίγουρα ο μλκς ο Σγουρός κάνα ΕΣΠΑ εξαργυρώνει και ο τίγρης θα τον έχει από κοντά...
..και είναι και καλός άνθρωπος ρε γμτ ο Σγουρός ούτε το παίζει ούτε τίποτα  :think:

για να τα λέμε όλα δηλαδή και τα καλά και τα κακά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πολυ γλυψιμο σε κοκκαλη ο αποδητηριακιας,και τωρα αρχισε και στον μελισσανιδη.
Μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει πολυ τον αποδυτηριακια, εδω και τουλαχιστον 20 χρονια τον αποθεωνει σε καθε ευκαιρια.
Μεχρι και σεντονι ειχε γραψει για τον πατέρα Μελισσανιδη που εφυγε ξερριζωμενος απο τον Πόντο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom