J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Επιτελους ΤΕΛΟΣ.
Επιτελους ΤΕΛΟΣ.
κανε ενα γουγλαρισμα χριστιδακο..συριγος σκανδαλο γηπεδο καραισκακη..δεν καταλαβα την απαντηση σου ...δεν ειναι σαφης...εσυ πες μου αν δινονται...στον θρυλο δοθηκαν;;πχ;;
ηταν σκανδαλο αυτο που εγινε με το καραισκακης;;κανε ενα γουγλαρισμα χριστιδακο..συριγος σκανδαλο γηπεδο καραισκακη..
αν δεν σου κανει κοπο...και μην μου πεις οτι ειναι ταλιμπαν ο γαυρος συριγος και ριχνει και αυτος λασπη οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των δημσιογραφων οπως πιστευεις εσυ και αρκετοι αρρωστοι γαυροι
γιατι προσωπικα δεν προκειται να σου ξανακανω παραθεση..θα σε θεωρησω μη συζητησιμο.
διαβασε και θα καταλαβεις.Ελπιζω δηλαδη.πες μου εσυ ποσα λεφτα δοθηκαν απο το κρατος για το ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ και εγω σε πιστευω....
φορεα και νουμερο...
γιατι για την αεκ σου λεω (δεν εχουν δοθει βεβαια ακομα αλλα αυτο συζητιεται)
περιφερεια αττικης...
20 εκατομμυρια ευρω...
συγκεκριμενα πραγματα...
περιμενω νουμερο και φορεα για χτισιμο καραισκακης...
Βλεπω αρχισαν ηδη καποιοι να φοβουνται την επανοδο της ΑΕΚ στα πραγματα.
Δεν πειραζει, θα συνηθισουν.
Επιτελους ΤΕΛΟΣ.
συγνώμη μην τρελαθούμε δηλαδή ...η δωρεάν παραχωρηση για 50 χρόνια του σταδίου Καραισκάκης για αποκλειστική εκμετάλευση από τον ΟΣΦΠ και το ξεσπίτωμα του Εθνικού Πειραιά δεν είναι σκάνδαλο δηλαδή?πες μου εσυ ποσα λεφτα δοθηκαν απο το κρατος για το ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ και εγω σε πιστευω....
φορεα και νουμερο...
γιατι για την αεκ σου λεω (δεν εχουν δοθει βεβαια ακομα αλλα αυτο συζητιεται)
περιφερεια αττικης...
20 εκατομμυρια ευρω...
συγκεκριμενα πραγματα...
περιμενω νουμερο και φορεα για χτισιμο καραισκακης...
μπορεθις να μου πεις ρε ανθρωπε ενα νουμερο?χ αζος εισαι?πες μου ποιος δημοσιος φορεας και ποσα εδωσε?διαβασε και θα καταλαβεις.Ελπιζω δηλαδη.
Και μετα θελω να μου εξηγησεις,πως ακριβως θεωρεις σκανδαλο μια επιχορηγηση για ενα εργο που εχει εγκριθει απο το 2003.
ερχεται ο τζιολης,βγες να πας αεροδρομιοεγω προσωπικα ηδη δεν βγαινω απο το σπιτι απο τον φοβο της επανοδου
Απιστευτο νουμερο ενα : Αλλα εξωφρενικά: ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να πληρώνει στη Γ.Γ.Α. το 15% επί των εισιτηρίων και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων, 15 χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή το 2019! Και επίσης, μετά τη λήξη της 49ετούς παραχώρησης, ο Ολυμπιακός επιστρέφει το στάδιο σε όποια κατάσταση βρίσκεται τον χρόνο εκείνο! Πιθανότατα δηλαδή ερείπιο."μπορεθις να μου πεις ρε ανθρωπε ενα νουμερο?χ αζος εισαι?πες μου ποιος δημοσιος φορεας και ποσα εδωσε?
ερχεται ο τζιολης,βγες να πας αεροδρομιο
ποσο αγορασες εσυ την φιλαδελφεια ειπαμε?ποιος ειναι ο αντιστοιχος εθνικος σου ειπαμε?η δεν εχεις εθνικο?συγνώμη μην τρελαθούμε δηλαδή ...η δωρεάν παραχωρηση για 50 χρόνια του σταδίου Καραισκάκης για αποκλειστική εκμετάλευση από τον ΟΣΦΠ και το ξεσπίτωμα του Εθνικού Πειραιά δεν είναι σκάνδαλο δηλαδή?
εκτός αν η δωρεάν παραχώρηση γης είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν το ξέρω δηλαδή
ποσο αγορασες εσυ την φιλαδελφεια ειπαμε?ποιος ειναι ο αντιστοιχος εθνικος σου ειπαμε?η δεν εχεις εθνικο?
κανεις δικος μας αποψη για το θεμα?ολα καλα μεχρι εδω
"παραγκα" μπορει να χτισει ο μελλισαν? αυτος ο αχυρανθρωπος ο νεος προεδρος που εβαλε δε μου γεμιζει το ματι
15+ χρονια ολυμπιακης παραγκας μας κοστισαν
2-3 κλεμμενα πρωταθληματα και αλλα τοσα κυπελλα
βαλε οτι θα ειχαμε αναβαθμιστει και οικονομικα
με εξοδους σε τσαμπιονς λιγκ και μεταγραφες
και ισως περναμε κι αλλα
η ομαδα θα ειναι "προστατευμενη"
σε 2 χρονια που θα ειναι Α εθνικη
και θα εχει στοχο το πρωταθλημα?
η η παραγκα του κοκκαλη
και τωρα του παιδοβουβαλου
μαρινακη θα συνεχιζουν να μας γαμανε
Μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει πολυ τον αποδυτηριακια, εδω και τουλαχιστον 20 χρονια τον αποθεωνει σε καθε ευκαιρια.Πολυ γλυψιμο σε κοκκαλη ο αποδητηριακιας,και τωρα αρχισε και στον μελισσανιδη.
αεκ εισαι ρε ? τωρα εξηγούνται όλακανεις δικος μας αποψη για το θεμα?