Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οχι δεν είχε η ΑΕΚ Εθνικό ...ήταν ερασιτεχνικό σωματείο που τους πρώτους του αγώνες τους έδωσε στο Εθνικό ποδηλατοδρόμιο στον Πειραιά ...το σημερινό γήπεδό σου...μετέπειτα έδινε τους αγώνες της στο γήπεδο της λεωφόρου και το 1929 ο Ελευθέριος Βενιζέλος της [size=40pt]παραχώρησε[/size] την έκταση στη Νέα Φιλαδέλφεια για να την κάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο...την εποχή εκείνη πολύ επαναπατριζόμενοι πρόσφυγες απο την Μ.Ασία είχαν ακριβώς την ίδια μεταχείριση...τους παραχωρούνταν δηλαδή εκτάσεις προκειμένου να φτιάξουν τα σπίτια τους ξανά...
:2funny: :2funny:τυπε σε παω αλλα μην ξεχνας κατι...με λενε χρηστιδη  ;)
πολλες παραχωρησεις και αβερτοσυνες ...λεωφορος φιλαδελφεια...μονο στον ''ευνοημενο'' και ''διορισμενο'' δεν υπηρξε καμμια παραχωρηση παρα συστεγαση χρονια με τον εθνικαρα και ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ...γαμω και την ''ευνοια'' και τον ''διορισμο''...
και μετα κατασκευη εξόλοκληρου γηπεδου με ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και απλα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ αλλα ΜΟΝΟ για 50 χρονια χρησης της γης και ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΙΩΝΙΟ....
τυπε αυτες ειναι αληθειες...συγνωμη που σε στεναχωρω αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ,ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΑΝΕΡΑ (γιατι ποιιος μου λεει οτι δεν εχουν γινει μοντες για κρυφα απο την στιγμη που εχουμε κανει με λαμογια)20 πακετα....
σορρυ αλλα αυτες ειναι οι αληθειες...σας ενοχλουν σας χαλανε το ντριμ αλλα δεν φταιω εγω...
ας προσεχατε ...και ας ειχατε μαθει να σεβεστε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απιστευτο νουμερο ενα : Αλλα εξωφρενικά: ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να πληρώνει στη Γ.Γ.Α. το 15% επί των εισιτηρίων και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων, 15 χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή το 2019! Και επίσης, μετά τη λήξη της 49ετούς παραχώρησης, ο Ολυμπιακός επιστρέφει το στάδιο σε όποια κατάσταση βρίσκεται τον χρόνο εκείνο! Πιθανότατα δηλαδή ερείπιο."
Απιστευτο νουμερο δυο : Χαρακτηριστικά στη σύμβαση αναφέρεται ότι «όλοι οι προβλεπόμενοι χώροι υποστήριξης του γηπέδου, όπως καταστήματα αθλητικών ειδών, εντευκτήρια, εστιατόρια, αίθουσες πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, μουσείο, megastore, γυμναστήριο, καταστήματα cafe, θα παραδοθούν με όλη την υποδομή των δικτύων εγκαταστάσεων αποχέτευσης, ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, αλλά ανοιχτοί και αδιαμόρφωτοι»!

Που σημαίνει ότι οτιδήποτε απ' όλ' αυτά θεωρηθεί απαραίτητο για το 2004, πρέπει να το αποπερατώσει με δικές της δαπάνες, προς όφελος του Σ. Κόκκαλη, η Οργανωτική Επιτροπή του 2004...

Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και «ο πολυώροφος κτιριακός όγκος που αναπτύσσεται άνωθεν της βασικής στάθμης εισόδου στο γήπεδο, ο οποίος θα παραδοθεί με όλη την υποδομή δικτύων -ως προς τους χώρους εστιατορίων, champions club και σουίτες επισήμων, αλλά χωρίς βασικές διαμορφώσεις»!

Οσο για τους χώρους διοίκησης του σταδίου, θα παραδοθούν διαμορφωμένοι μόνο όσον αφορά... τα εξωτερικά τους τοιχώματα.
Χριστιδη καταλαβαινεις η θες να στα κανω πιο λιανα;
:2funny: :2funny: :2funny:
καλα ρε μαλακ εσυ δε νοιωθεις...αλλα ενας μαλακας δικος σου να σου πει (εκτος αν σου εχουν στειλει πι μι και δεν το ξερουμε) να μην γραφεις μαλακιες ,να σε προστατεψει ρε αδερφε σαν αεκτζηδες που ειστε δεν υπαρχει;;
ρε πουστη ελεος...τι τσαμπουνησες παλι;;την συμβαση του πως θα παραδοθει το γηπεδο που ΕΧΤΙΣΕ ο ολυμπιακος αλλα θα εχει μονο χρηση για 50 χρονια ;;;και μετα θα το παραδωσει;;οπως παρεδωσε την ριζουπολη που την εφτιαξε για να παιξει δυο χρονια;;
ρε μαλακα ξεκολλα ...ελεος...
λεμε σου δινει 20 μυρια το κρατος ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ....
πες μου λοιπον ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....ΝΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟ....ΑΡΙΘΜΟΟΟΟΟΟ
ΕΣΕΝΑ 20 ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΑ;; :headbang: :headbang:
τι δουλεια εχει η συμβαση που λεει πως θα παραδοθει το γηπεδο μετα την χρηση του απο μενα;;λεμε αν μου εδωσαν λεφτα για να χτισω  :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Παρε και ενα μικρο παραδειγματακι. Ανεβηκε ο Αχαρναικος κατηγορια. Το γηπεδο του ειναι δημοτικό αλλά η ομαδα εχει παραχωρηθει σε 3 ιδιωτες. Χρειαζονταν 250.000 για καποια εργα στα φωτα , αποδυτηρια , χλοοταπητα και δεν ειχαν λεφτα οι ιδιοκτητες της ομαδας και ζητησαν απο τον δημο να τα φτιαξει. Ο δημος ειναι χρεοκωπημενος και τα ζητησε απο τον Σγουρο.
www.acharnorama.gr/articles/250000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%85.html]http://www.acharnorama.gr/articles/250000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%85.html[/url]
τυπε συγνωμη αλλα αυτο ειναι καταντια...ειστε λιγοι...οχι σε ποσοτητα ...σε ποιοτητα...χτυπιεστε να υπερασπιστειτε το σκανδαλο που δεν εχει συμβει ακομα αλλα πιθανολογειται...
σου δινουν 20 μυρια για κατασκευη γηπεδου και μου δειχνεις ενα κοντυλι 250000 για επισκευες ενος γηπεδου ενος δημοτικου σταδιου...
η απολυτη ξευτιλα τυπε...μην το συνεχισεις...σεβασου την παρτη σου...αυτο μονο τιποτα αλλο...μην σε αναγκασει η αεκ να πεσεις τοσο χαμηλα σαν ανθρωπος...ακου με  ;)
καλυτερα μην πεις τιποτα αν δεν μπορεις να παραδεχτεις οτι ειναι σκανδαλο....τιποτα...οι μαγκες τουμπεκιαζουν...πολλες φορες ...δεν ειναι κακο  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
καλα ρε μαλακ εσυ δε νοιωθεις...αλλα ενας μαλακας δικος σου να σου πει (εκτος αν σου εχουν στειλει πι μι και δεν το ξερουμε) να μην γραφεις μαλακιες ,να σε προστατεψει ρε αδερφε σαν αεκτζηδες που ειστε δεν υπαρχει;;
ρε πουστη ελεος...τι τσαμπουνησες παλι;;την συμβαση του πως θα παραδοθει το γηπεδο που ΕΧΤΙΣΕ ο ολυμπιακος αλλα θα εχει μονο χρηση για 50 χρονια ;;;και μετα θα το παραδωσει;;οπως παρεδωσε την ριζουπολη που την εφτιαξε για να παιξει δυο χρονια;;
πες μου λοιπον ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....ΝΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟ....ΑΡΙΘΜΟΟΟΟΟΟ
τι δουλεια εχει η συμβαση που λεει πως θα παραδοθει το γηπεδο μετα την χρηση του απο μενα;;λεμε αν μου εδωσαν λεφτα για να χτισω  :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Χρηστιδη αρχισε να ανησυχεις.
Το κρατος μας φτιαχνει τσαμπα γηπεδο.
Σε δυο χρονια θα εχουμε φτιαξει διωροφη παραγκα και θα παιρνουμε τρια πεναλτυ ανα παιχνιδι.
Και θα παιρνουμε τις κουπες πετσινες, και θα το χαιρομαστε κιολας  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστιδη αρχισε να ανησυχεις.
Το κρατος μας φτιαχνει τσαμπα γηπεδο.
Σε δυο χρονια θα εχουμε φτιαξει διωροφη παραγκα και θα παιρνουμε τρια πεναλτυ ανα παιχνιδι.
Και θα παιρνουμε τις κουπες πετσινες, και θα το χαιρομαστε κιολας  :grin:
:2funny: :2funny:
αλεξ ...το πιο μαγκια και το πιο γνησιο ποσταρισμα  ;)
εσυ εισαι γνησιος μαγκας...ουτε καραγκιοζιλικια ουτε τιποτα...ουτε να βαφτισεις το ψαρι κρεας...
ξερω καλα τι λεω  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny:
αλεξ ...το πιο μαγκια και το πιο γνησιο ποσταρισμα  ;)
εσυ εισαι γνησιος μαγκας...ουτε καραγκιοζιλικια ουτε τιποτα...ουτε να βαφτισεις το ψαρι κρεας...
ξερω καλα τι λεω  :sunglasses:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπςε νιτρο με πονο ψυχης αλλα ειμαι αναγκασμενος να σε εκθεσω...δεν λυπηθηκα ουτε τη μανα που με γεννησε...σορρυ αλλα...σκριπτα μανε ...ετσι δε λεει ο ποιοητης;; :think:

συγνώμη μην τρελαθούμε δηλαδή ..[size=30pt].η δωρεάν παραχωρηση για 50 χρόνια του σταδίου Καραισκάκης για αποκλειστική εκμετάλευση από τον ΟΣΦΠ [/size]και το ξεσπίτωμα του  Εθνικού Πειραιά  δεν είναι σκάνδαλο δηλαδή?
[size=40pt]
εκτός αν η δωρεάν παραχώρηση γης είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν το ξέρω δηλαδή
[/size]

οχι δεν είχε η ΑΕΚ Εθνικό ...ήταν ερασιτεχνικό σωματείο που τους πρώτους του αγώνες τους έδωσε στο Εθνικό ποδηλατοδρόμιο στον Πειραιά ...το σημερινό γήπεδό σου...μετέπειτα έδινε τους αγώνες της στο γήπεδο της λεωφόρου και το [size=30pt]1929 ο Ελευθέριος Βενιζέλος της παραχώρησε την έκταση στη Νέα Φιλαδέλφεια [/size]για να την κάνει ποδοσφαιρικό γήπεδο...την εποχή εκείνη πολύ επαναπατριζόμενοι πρόσφυγες απο την Μ.Ασία είχαν ακριβώς την ίδια μεταχείριση...τους παραχωρούνταν δηλαδή εκτάσεις προκειμένου να φτιάξουν τα σπίτια τους ξανά...

σορρυ μπρο  :dunno: :dunno:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε νιτρο η αληθεια ειναι μια...και η αληθεια ειναι τα γεγονοτα...
ο μοναδικος μαλακας που πληρωνε μεχρι το 2004 ΕΝΟΙΚΙΟ για να παιζει ειναι ο γαυρος το ξερεις και το ξερουμε ολοι μας ...
και εσεις βεβαια (υποτιθεται οτι) πληρωνατε στο ΟΑΚΑ αλλα με δικη σας επιλογη ειτε γιατι δεν σας εκαναν τα ''γηπεδα σας'' ειτε γιατι γινονταν εργα...
ο γαυρος πηγε ριζουπολη λογω τσου λου για 2 χρονια και πληρωσε απο το παντελονι του τα εργα που χρειαζονταν για να περασει το γηπεδο και να εγκριθει...
ιδια περιπτωση με τον βαζελο και την λεωφορο ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΕΠΑΕ με μεσολαβηση του αντωνη αντωνιαδη  ;)
δικα μου λεφτα δηλ. και δικα σου...
ξερεις καλα οτι ουτε εσυ ουτε ο πουστης ουτε ο αρης ουτε ο παοκ ουτε ο ηρα δεν πληρωνατε νοικι...ειχατε βρει τις ακρες σας...
και εγω το 2004 εχτισα μονος μου με δικα μου λεφτα γηπεδο αλλα επειδη η γη δεν μου ανηκε μου ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ με την υποχρεωση να παραδωσω ΚΑΙ το γηπεδο που εχτισα με δικα μου χρηματα...
με λιγα λογια δεν μου χαρισρτηκε γη απλα παραχωρηθηκε και ως ανταλλαγμα της παραχωρησης θα επιστραφει μετα απο χρηση 50 χρονων ενα ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ (μιας και θα παιζω και θα το συντηρω) ηδη εχουν περασει 10...
την ωρα που σε εσας ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΓΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ  ;)
αυτα και τιποτα αλλο...ψαχτα και τα λεμε  ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
τυπε συγνωμη αλλα αυτο ειναι καταντια...ειστε λιγοι...οχι σε ποσοτητα ...σε ποιοτητα...χτυπιεστε να υπερασπιστειτε το σκανδαλο που δεν εχει συμβει ακομα αλλα πιθανολογειται...
σου δινουν 20 μυρια για κατασκευη γηπεδου και μου δειχνεις ενα κοντυλι 250000 για επισκευες ενος γηπεδου ενος δημοτικου σταδιου...
η απολυτη ξευτιλα τυπε...μην το συνεχισεις...σεβασου την παρτη σου...αυτο μονο τιποτα αλλο...μην σε αναγκασει η αεκ να πεσεις τοσο χαμηλα σαν ανθρωπος...ακου με  ;)
καλυτερα μην πεις τιποτα αν δεν μπορεις να παραδεχτεις οτι ειναι σκανδαλο....τιποτα...οι μαγκες τουμπεκιαζουν...πολλες φορες ...δεν ειναι κακο  ;)
Ρε ουστ απο δω που θα μας κανεις υποδειξεις ανωτεροτητας, τελευταιε. Ο Σγουρος λεει οτι εχει 250 εκατομμυρια διαθεσιμα για αθλητικα έργα. Χτιζει 4-5 τωρα και χρηματοδοτει και άλλα. Λεει  ψεματα? σου ειπα ξεμπροστιασε τον.
Ειπα πρωτος οτι αν γινεται να δοθουν σε ευπαθεις κοινωνικες ομαδες (πχ συνταξιουχους) να μην παρει κανεις ουτε 1 ευρω. Αφου τα δινει για γηπεδα πρεπει να κανω το δικο σου χατηρι και να μην τα παρω σαν σωματείο? Προσεξε, σαν σωματειο και σαν δημος , όχι σαν ιδιωτης οπως στην περιπτωση σου. Συνεχιζεις ομως παπαγαλακι να λες τις ιδιες μαλακιες και το κανεις οχι τοσο για να την <<πεις>> σε Αεκτζηδες αλλά για να ξεσηκωνεις  τους ολυμπιακους μπας και σταματησουν να κραζουν τον προεδρο σου. Αντε παλι στην τρυπα σου να κλαιγεσαι γιατι καποιοι εχουν μυαλο και δεν τρωνε τον δικο σου δρακο στην ιστορια (Μπουχουχου , σταματηστε να βριζετε τον προεδρο μας τον Μαρινακη γιατι θα φυγει και θα μας αφησει. Σταματηστε , δεν ντρεπεστε , εχει κανει τοσα για τον Θρυλο μας. :jerking: :jerking: :jerking:)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε συ χριστιδη διαβαζεις καθολου η δεν διαβαζεις και απλά πετας την μαλακια σου;
Εχτισε ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,οχι σε σενα στον ΚΟΚΚΑΛΗ,γιατι η εκμεταλευση ποτε δεν ανηκε στον ερασιτεχνη οσφπ αλλα στον ΚΟΚΚΑΛΗ,αν κανω λαθος διορθωσε με,ολο τον περιβαλοντα χωρο του γηπεδου,που σημαινει καφετεριες,μαγαζια,γυμναστηρια,διαβασεις απο και προς το γηπεδο,παρκινγκ,με λεφτα της ΕΟΑ ναι η οχι;Θα αρχισεις να πληρωνεις 15 χρονια μετα απο το χτισιμο ναι η οχι;Θες να σου δωσω λες νουμερο,κατσε να κανεις μονος σου τους υπολογισμους για να δεις.Λες να ειναι τυχαιο που μετα την αποκαλυψη για το σκανδαλο του Γαυρου επαναλαμβανω Συριγου,ο αγνωστος Κ εστειλε μπραβους και τον σαπισαν στο ξυλο;Τα 20 ΑΝ δοθουν δεν θα προκειται για σκανδαλο,ειναι λογικο
να συμμετεχει το κρατος σε τετοια εργα,σε πολη της αθηνας θα γινει το εργο οχι στην ουγκαντα.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ολα αυτα που αναφερεις τα εχτισε το κρατος?ποιες προσβασεις?απο τον ηλεκτρικο στο γηπεδο?
ποια μαγαζια?αυτα που δημιουργηθηκαν απο το χτισιμο του γηπεδου?δηλαδη εβαλε τις γυψοσανιδες και χωρισε τα καταστηματα?παρκινγκ?δηλαδη τι εκανε και εφτιαξε παρκινγκ?απο οτι καταλαβαινω στο Καραϊσκακης δεν πρεπει να εχεις παει ποτε. . .

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ χριστιδη διαβαζεις καθολου η δεν διαβαζεις και απλά πετας την μαλακια σου;
Εχτισε ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ,οχι σε σενα στον ΚΟΚΚΑΛΗ,γιατι η εκμεταλευση ποτε δεν ανηκε στον ερασιτεχνη οσφπ αλλα στον ΚΟΚΚΑΛΗ,αν κανω λαθος διορθωσε με,ολο τον περιβαλοντα χωρο του γηπεδου,που σημαινει καφετεριες,μαγαζια,γυμναστηρια,διαβασεις απο και προς το γηπεδο,παρκινγκ,με λεφτα της ΕΟΑ ναι η οχι;Θα αρχισεις να πληρωνεις 15 χρονια μετα απο το χτισιμο ναι η οχι;Θες να σου δωσω λες νουμερο,κατσε να κανεις μονος σου τους υπολογισμους για να δεις.Λες να ειναι τυχαιο που μετα την αποκαλυψη για το σκανδαλο του Γαυρου επαναλαμβανω Συριγου,ο αγνωστος Κ εστειλε μπραβους και τον σαπισαν στο ξυλο;Τα 20 ΑΝ δοθουν δεν θα προκειται για σκανδαλο,ειναι λογικο
να συμμετεχει το κρατος σε τετοια εργα,σε πολη της αθηνας θα γινει το εργο οχι στην ουγκαντα.
ρε συ μαστερ εχω μια απορια.
Γιατι ο λαδακης σε ελεγε μικροτσουτσουνο?

Απο τοτε που ειχατε ενα ερωτικο καυγαδακι εδω μεσα εξαφανιστηκε και δεν λεει να εμφανιστει ξανα.
Τι παιχτηκε μεταξυ σας,ενω ταιριαζατε τοσο πολυ,βρηκες καινουργιο αμορε και τον απαρνηθηκες,ενταξει και αν σε ελεγε μικροτσουτσουνο τι νευριασες και συ :(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ μαστερ εχω μια απορια.
Γιατι ο λαδακης σε ελεγε μικροτσουτσουνο?

Απο τοτε που ειχατε ενα ερωτικο καυγαδακι εδω μεσα εξαφανιστηκε και δεν λεει να εμφανιστει ξανα.
Τι παιχτηκε μεταξυ σας,ενω ταιριαζατε τοσο πολυ,βρηκες καινουργιο αμορε και τον απαρνηθηκες,ενταξει και αν σε ελεγε μικροτσουτσουνο τι νευριασες και συ :(
Τι να πω ρε στελιε το μισο σαιτ μικροτσουτσουνους το ειχε βγαλει.Μαλλον μας ειχε παρει ολους και δεν τον ικανοποιουσαμε,ηθελε μπουρι ο λαδακης μαλλον,τι να πω.Με εσενα δεν πηγε μαλλον γιατι δεν ηθελες να τον κερασεις κανα καφεδακι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολα αυτα που αναφερεις τα εχτισε το κρατος?ποιες προσβασεις?απο τον ηλεκτρικο στο γηπεδο?
ποια μαγαζια?αυτα που δημιουργηθηκαν απο το χτισιμο του γηπεδου?δηλαδη εβαλε τις γυψοσανιδες και χωρισε τα καταστηματα?παρκινγκ?δηλαδη τι εκανε και εφτιαξε παρκινγκ?απο οτι καταλαβαινω στο Καραϊσκακης δεν πρεπει να εχεις παει ποτε. . .
Αυτα δεν τα λεω εγω,μεσα στην συμβαση για το καραισκακη ηταν,διαβασε την δεν θα σου παρει πολυ χρονο.Αν πιστευεις οτι θα σου παρει χρονο,διαβασε τα αρθρα του Συριγου,και πες μου αν διαψευστηκαν ποτε αυτα που αποκαλυψε.Εκτος και αν πιστευεις οτι ο ξυλοδαρμος που υπεστη ηταν και διαψευση..

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει ολα αυτα,εξηγησε μου μονο τι εχτισε το κρατος?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενταξει ολα αυτα,εξηγησε μου μονο τι εχτισε το κρατος?
Η «Αθήνα 2004»
Ομως, προφανώς, επειδή η όποια συνεισφορά της ΓΓΑ στην ανέγερση του Καραϊσκάκη δεν κρίθηκε, ούτε αυτή, ικανοποιητική, την προσπάθεια του Σ. Κόκκαλη θα συνδράμει και η «Αθήνα 2004» με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, την κατασκευή του πάρκινγκ (περίπου 1.130 θέσεων) και ό,τι άλλο απαιτηθεί στο πλαίσιο των «ολυμπιακών προσαρμογών» του...

Χαρακτηριστικά στη σύμβαση αναφέρεται ότι «όλοι οι προβλεπόμενοι χώροι υποστήριξης του γηπέδου, όπως καταστήματα αθλητικών ειδών, εντευκτήρια, εστιατόρια, αίθουσες πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, μουσείο, megastore, γυμναστήριο, καταστήματα cafe, θα παραδοθούν με όλη την υποδομή των δικτύων εγκαταστάσεων αποχέτευσης, ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, αλλά ανοιχτοί και αδιαμόρφωτοι»!

Που σημαίνει ότι οτιδήποτε απ' όλ' αυτά θεωρηθεί απαραίτητο για το 2004, πρέπει να το αποπερατώσει με δικές της δαπάνες, προς όφελος του Σ. Κόκκαλη, η Οργανωτική Επιτροπή του 2004...

Επιπλέον, στην ίδια κατηγορία εντάσσεται και «ο πολυώροφος κτιριακός όγκος που αναπτύσσεται άνωθεν της βασικής στάθμης εισόδου στο γήπεδο, ο οποίος θα παραδοθεί με όλη την υποδομή δικτύων -ως προς τους χώρους εστιατορίων, champions club και σουίτες επισήμων, αλλά χωρίς βασικές διαμορφώσεις»!

Οσο για τους χώρους διοίκησης του σταδίου, θα παραδοθούν διαμορφωμένοι μόνο όσον αφορά... τα εξωτερικά τους τοιχώματα.

Καταλαβες τιποτα,η ακομη;

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβα οτι οπως το διαβαζεις νομιζεις ή θελεις να νομιζεις,αναλογα ποια ομαδα υποστηριζεις, οτι το κρατος ξοδεψε δις.Σε πληροφορω λοιπον οτι το κοστος αυτων που αναφερεται στο κειμενο σου ειναι μηδαμινο σε συγκριση με το κοστος που χρειαζεται για να χτισεις ενα γηπεδο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κλαφτε ρε μαλακες.....(οχι μονο οι κουλες αλλα ολοι)  σε περιοδο που δεν εχουμε να φαμε δωρο σε ομαδα γ κατηγοριας (που παρεπιπτοντος επεσε επητειδες για να γλυτωσει τους φορους που επρεπε να δωσει στο κρατος ,ο Υπουργος βουλγαρακης μιλησε για νομιμο και ηθικο) σας χαριζουνε λεφτα για γηπεδο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: α ρε σεις περισσεψανε μερικα απο την ολυμπιαδα τα θελετε?
Ο Θρυλος φταιει,Ο Θρυλος σας ....

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κλαφτε ρε μαλακες.....(οχι μονο οι κουλες αλλα ολοι)  σε περιοδο που δεν εχουμε να φαμε δωρο σε ομαδα γ κατηγοριας (που παρεπιπτοντος επεσε επητειδες για να γλυτωσει τους φορους που επρεπε να δωσει στο κρατος ,ο Υπουργος βουλγαρακης μιλησε για νομιμο και ηθικο) σας χαριζουνε λεφτα για γηπεδο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: α ρε σεις περισσεψανε μερικα απο την ολυμπιαδα τα θελετε?
Ο Θρυλος φταιει,Ο Θρυλος σας ....

Μα δεν το ξέρεις;

αμα τα χαρίζουν σε μας είναι ηθικό,

όταν τα χαρίζουν στους άλλους ρουσφέτι και διαπλοκή.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καταλαβα οτι οπως το διαβαζεις νομιζεις ή θελεις να νομιζεις,αναλογα ποια ομαδα υποστηριζεις, οτι το κρατος ξοδεψε δις.Σε πληροφορω λοιπον οτι το κοστος αυτων που αναφερεται στο κειμενο σου ειναι μηδαμινο σε συγκριση με το κοστος που χρειαζεται για να χτισεις ενα γηπεδο.
το κειμενο δεν ειναι δικο μου,ειναι του Συριγου και ειναι αληθινοτατο.Το ολο εργο για να χτιστει πηγε κοντα στα 68 εκ.ο Κοκκαλης εβαλε τα 20 εκ και αλλα 40 πηρε δανειο με εγγυητη το ελληνικο δημοσιο.Αν εσυ θεωρεις 8 εκ συν του οτι δεν πληρωνει μια ο κοκκαλης για 19 χρονια,ε τοτε και τα 20 εκ ΑΝ επαναλμβανω ΑΝ δοθουν μηδαμινα ειναι.Και φυσικα αν το γηπεδο κοστισει 20 εκ και φτιαχτει εξολοκληρου με τα λεφτα αυτα,θα προκειται για σκανδαλο.Αν ομως κοστισει 70-80 εννοειται πως δεν θα ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom