master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Καλα ειναι δυνατον να ακουγονται τετοια πραγματα για την ιντραλοτ ρε παιδια πεφτω απο τα συνεφα.
Πουθεναδες που να ασχολουνται συνεχως οι εφημεριδες,και πολλες φορες οι αντιπαλες κιολαςτι κανει η ντροπη της προσφυγιαςακου γ εθνικη
![]()
ποσο χαμηλα θα πεσετε ρε πουθεναδες![]()
πιο μαλακας....πεθαινεις!!!!! καθεσαι βρε γιδι και παρακολουθεις οτι εχει σχεση με την ΑΕΚ...μεχρι και τις τρολιες σχολιαζεις.....καημενε....Το Ελληνικο θελει φραγκα αλλα ο ΄΄λεφτας΄΄ ειναι σπαγγος.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι θα φτιαξει και τη φιλαδελφεια ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ναι ειναι πιο λογικο επιχειρηματικα να δωσει 3-3,5 εκατομυρια για να φτιαξει ενα γηπεδο να παιξει 2 χρονια απο το να δωσει 1 εκατομυριο στο οακα για 2 χρονια.Βλακαρχε μην κανεις καμια μαλακια να ανοιξεις μαγαζι οταν τελειωσεις το σχολειο,πηγαινε να δουλεψεις αποθηκαριος σε κανα σουπερ μαρκετ,απο επιχειρηματικο μυαλο σκιζεις.Το Ελληνικο θελει φραγκα αλλα ο ΄΄λεφτας΄΄ ειναι σπαγγος.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι θα φτιαξει και τη φιλαδελφεια ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H συμφωνια εκλεισε απο οτι λεγεται.Προσωπικα προτιμω αυτην την εξελιξη.Μπα....μαλλον στο Καυτατζογλειο θα παμε τελικα.....
Ναι ειναι ωραια στη σαλονικα....θα μας κερναει και μπουγατσα.....H συμφωνια εκλεισε απο οτι λεγεται.Προσωπικα προτιμω αυτην την εξελιξη.
Ε ναι ειναι πιο λογικο επιχειρηματικα να δωσει 3-3,5 εκατομυρια για να φτιαξει ενα γηπεδο να παιξει 2 χρονια απο το να δωσει 1 εκατομυριο στο οακα για 2 χρονια.Βλακαρχε μην κανεις καμια μαλακια να ανοιξεις μαγαζι οταν τελειωσεις το σχολειο,πηγαινε να δουλεψεις αποθηκαριος σε κανα σουπερ μαρκετ,απο επιχειρηματικο μυαλο σκιζεις.![]()
Ετσι λενε οτι συμφωνησε.ισχύει ή να χαμε να λέγαμε?
Ετσι λενε οτι συμφωνησε.
Συνεχισε να λες τετοια να γελαει ο κοσμος,κανει καλο τωρα με την κριση να γελαμε με εναν μαλακα μπραβο βλακαρχε πες και αλλα για τον ηθικο κροκους.
MALAKA 21 επειδη εχω τελειωσει πριν 25 χρονια το σχολειο και εχω δικη μου δουλεια
οταν ο γατουλης μιλαγε για ελληνικο το ειχε ξεχασει το επιχειρηματικο του
το μυαλο ;
Μαλλον τα καβουρια στις τσεπες του εχουν μεγαλες δαγκανες ,
μαλακα......
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ εφτιαξε τη ριζουπολη γιατι ειναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ενω ο δικο σου ειναι
ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΤΙΑΣ.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μη κοιτας μονο το συμφερον σου....στα ντερμυ με τριγλια και τραχωνες,χρειαζεσαι γηπεδο με 45000 θεσεις....βαλε και τα 20000 διαρκειας!!!! παρα τα χρονακια του ο τιγρης ειναι αριστος στην ενοργανη,κωλοτουμπα με διπλη κυβιστηση....βαθμολογια,10!!!!όχι ρε γμτ και έλεγα ότι θα πήγαινα με τα πόδια στο γήπεδο...
Ετσι λενε οτι συμφωνησε.
Μη φοβάσαι στις πουτάνες είναι χουβαρντάς.
MALAKA 21 επειδη εχω τελειωσει πριν 25 χρονια το σχολειο και εχω δικη μου δουλεια
οταν ο γατουλης μιλαγε για ελληνικο το ειχε ξεχασει το επιχειρηματικο του
το μυαλο ;
Μαλλον τα καβουρια στις τσεπες του εχουν μεγαλες δαγκανες ,
μαλακα......
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ εφτιαξε τη ριζουπολη γιατι ειναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ενω ο δικο σου ειναι
ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΤΙΑΣ.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()