Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι κανει η ντροπη της προσφυγιας  :grin: ακου γ εθνικη  :2funny:
ποσο χαμηλα θα πεσετε  ρε πουθεναδες  :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τι κανει η ντροπη της προσφυγιας  :grin: ακου γ εθνικη  :2funny:
ποσο χαμηλα θα πεσετε  ρε πουθεναδες  :birdman:
Πουθεναδες που να ασχολουνται συνεχως οι εφημεριδες,και πολλες φορες οι αντιπαλες κιολας
με πρωτοσελιδα,εγω δεν εχω δει φιλε.Αν εχεις δει εσυ πες μας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ασχετο, ο "τρυπας"  :grin: ο Σκοτεινός υπαρχει? (εχω χασει επεισοδια)  :s&m_2:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μπα....μαλλον στο Καυτατζογλειο θα παμε τελικα.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το  Ελληνικο  θελει  φραγκα  αλλα  ο  ΄΄λεφτας΄΄  ειναι  σπαγγος.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι  θα  φτιαξει  και  τη  φιλαδελφεια ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πιο μαλακας....πεθαινεις!!!!! καθεσαι βρε γιδι και παρακολουθεις οτι εχει σχεση με την ΑΕΚ...μεχρι και τις τρολιες σχολιαζεις.....καημενε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το   Ελληνικο  θελει  φραγκα  αλλα  ο  ΄΄λεφτας΄΄  ειναι  σπαγγος.........

Ετσι  θα  φτιαξει  και  τη  φιλαδελφεια ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ναι ειναι πιο λογικο επιχειρηματικα να δωσει 3-3,5 εκατομυρια για να φτιαξει ενα γηπεδο να παιξει 2 χρονια απο το να δωσει 1 εκατομυριο στο οακα για 2 χρονια.Βλακαρχε μην κανεις καμια μαλακια να ανοιξεις μαγαζι οταν τελειωσεις το σχολειο,πηγαινε να δουλεψεις αποθηκαριος σε κανα σουπερ μαρκετ,απο επιχειρηματικο μυαλο σκιζεις. :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ε ναι ειναι πιο λογικο επιχειρηματικα να δωσει 3-3,5 εκατομυρια για να φτιαξει ενα γηπεδο να παιξει 2 χρονια απο το να δωσει 1 εκατομυριο στο οακα για 2 χρονια.Βλακαρχε μην κανεις καμια μαλακια να ανοιξεις μαγαζι οταν τελειωσεις το σχολειο,πηγαινε να δουλεψεις αποθηκαριος σε κανα σουπερ μαρκετ,απο επιχειρηματικο μυαλο σκιζεις. :grin:

MALAKA  21  επειδη  εχω  τελειωσει  πριν  25  χρονια  το  σχολειο  και  εχω  δικη  μου  δουλεια

οταν  ο   γατουλης  μιλαγε  για  ελληνικο  το  ειχε  ξεχασει  το  επιχειρηματικο  του  

το  μυαλο ;

Μαλλον  τα  καβουρια  στις  τσεπες  του  εχουν   μεγαλες  δαγκανες ,

μαλακα......

Ο  ΚΟΚΚΑΛΗΣ   εφτιαξε  τη  ριζουπολη  γιατι  ειναι  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ενω  ο  δικο  σου   ειναι

ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΤΙΑΣ.........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

MALAKA  21  επειδη  εχω  τελειωσει  πριν  25  χρονια  το  σχολειο  και  εχω  δικη  μου  δουλεια

οταν  ο   γατουλης  μιλαγε  για  ελληνικο  το  ειχε  ξεχασει  το  επιχειρηματικο  του  

το  μυαλο ;

μαλακα......

Ο  ΚΟΚΚΑΛΗΣ   εφτιαξε  τη  ριζουπολη  γιατι  ειναι  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ενω  ο  δικο  σου   ειναι

ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΤΙΑΣ.........

Συνεχισε να λες τετοια να γελαει ο κοσμος,κανει καλο τωρα με την κριση να γελαμε με εναν μαλακα μπραβο βλακαρχε πες και αλλα για τον ηθικο κροκους. :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
όχι ρε γμτ και έλεγα ότι θα πήγαινα με τα πόδια στο γήπεδο...
μη κοιτας μονο το συμφερον σου....στα ντερμυ με τριγλια και τραχωνες,χρειαζεσαι γηπεδο με 45000 θεσεις....βαλε και τα 20000 διαρκειας!!!! παρα τα χρονακια του ο τιγρης ειναι αριστος στην ενοργανη,κωλοτουμπα με διπλη κυβιστηση....βαθμολογια,10!!!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596

το  μυαλο ;

μαλακα......

ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΤΙΑΣ.........

Μη φοβάσαι στις πουτάνες είναι χουβαρντάς. :tooth: :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Άκυρο το Ελληνικό

Ο Μελισσανίδης τα έβαλε κάτω και τελικά βρήκε ασύμφορη την περίπτωση του Ελληνικού. Επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του ΟΑΚΑ και έκλεισε συμφωνία μαζί τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ΑΕΚ θα παραμείνει στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι το 2015.

Η ασφάλεια του γηπέδου καθώς και οι ειδικές εργασίες οι οποίες χρειαζόντουσαν άδειες έναρξης οδήγησαν τον ισχυρό άντρα να πάρει την απόφαση κατάργησης των συμφωνιών περί ενοικίασης αλλά και ανακατασκευής του γηπέδου, τις οποίες είχε υπογράψει πριν λίγες μέρες με την συγκατάθεση του τελευταίου ο Κώστας Νεστορίδης.

Με τον φόβο ότι η γραφειοκρατία θα καθυστερούσε κατά πολύ τις εργασίες στο Ελληνικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκρινε ότι είναι πιο συμφέρον για την ομάδα να παίζει στο Ολυμπιακό στάδιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom