Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλά τα ψυχοπατριωτικα μηνυματα του στυλ , θα μας τρεμουν όλοι , θα παμε περιπατο 2 χρονια και λοιπες λαλακιες για 14τραχρονα αλλά η πραγματικοτητα λεει οτι πρεπει να παιξεις γυρω στα 70 ματς για να ανεβεις τις 2 κατηγοριες. Με όμαδες σκληροτράχηλες που μονο να κερδισουν , εχουν απεναντι στο ονομα ΑΕΚ.
Για μενα χρειαζονται και παικτες με εμπειριες και απο αυτες τις κατηγοριες και σκληροτραχηλοι. Αν παμε με την λογικη ειμαστε η ΑΕΚ και θα ανεβουμε και με πιτσιρικια , οπως φετος ειμαστε η ΑΕΚ και δεν πεφτουμε .....
Δεν είπα ότι δεν χρειαζονται και έμπειροι παίχτες...πήρες Γεωργέα ,ακούγεται για Τσιρίλο...και γενικά είμαι υπέρ της άποψης να υπάρχουν στο ρόστερ 3-4 γεροντάρες που έχουνε φορέσει την φανέλα της ομάδας!
Το κυριότερο όμως θα είναι να κοιτάς τις προοπτικές για να χτίσεις σιγά σιγά το ρόστερ που θα πρέπει να έχεις σε 2 χρόνια...και ο μυτόγκας που στα 31-32 δεν αποτελεί κάτι αξιόλογο για την Κοπρολίγκ δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα κάνει την διαφορά στα 34-35!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν είπα ότι δεν χρειαζονται και έμπειροι παίχτες...πήρες Γεωργέα ,ακούγεται για Τσιρίλο...και γενικά είμαι υπέρ της άποψης να υπάρχουν στο ρόστερ 3-4 γεροντάρες που έχουνε φορέσει την φανέλα της ομάδας!
Το κυριότερο όμως θα είναι να κοιτάς τις προοπτικές για να χτίσεις σιγά σιγά το ρόστερ που θα πρέπει να έχεις σε 2 χρόνια...και ο μυτόγκας που στα 31-32 δεν αποτελεί κάτι αξιόλογο για την Κοπρολίγκ δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα κάνει την διαφορά στα 34-35!!!
Για τον Τσιριλο δεν νομιζω οτι υπαρχει ενδιαφερον ρε,ο ιδιος δηλωσε οτι θελει να γυρισει.Και για τον παπαδοπουλο,γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι μια χαρα σεντερ φορ για Γ΄ και Β΄εθνικη,δεν νομιζω να τον θελουν για παραπανω.Ας φτασουμε ομως ως εκει,και βλεπουμε μετα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Για τον Τσιριλο δεν νομιζω οτι υπαρχει ενδιαφερον ρε,ο ιδιος δηλωσε οτι θελει να γυρισει.Και για τον παπαδοπουλο,γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι μια χαρα σεντερ φορ για Γ΄ και Β΄εθνικη,δεν νομιζω να τον θελουν για παραπανω.Ας φτασουμε ομως ως εκει,και βλεπουμε μετα.
Ότι πρέπει είναι όμως ο σέξυ Μπρούνο για να κοπανιέται στις γειτονιές της Αθήνας! :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Γεωργέας: "Επιστρέφω σπίτι μου"
Τον ενθουσιασμό του που θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ακόμα και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, εξέφρασε ο Νίκος Γεωργέας στις πρώτες δηλώσεις μετά από την επισημοποίηση της επιστροφής του.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Εκεί που έχω ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου", δήλωσε αρχικά ο Καλαματιανός αμυντικός.

"Η χρονιά που πέρασε ήταν για την ΑΕΚ η χειρότερη στην ιστορία της. Έγινε δυστυχώς, αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας. Όμως η ΑΕΚ ξεκινάει τώρα από το μηδέν με όραμα για κάτι πολύ μεγάλο. Όπως ταιριάζει στην ένδοξη ιστορία της. Ήθελα να είμαι μέλος της από την πρώτη στιγμή, στα δύσκολα και να κλείσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ, στην οικογένειά μου".

Γεωργεα ψυχάρα  :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ότι πρέπει είναι όμως ο σέξυ Μπρούνο για να κοπανιέται στις γειτονιές της Αθήνας! :2funny:
Καταρχην δεν ξερουμε ακομη αν θα επιτρεπονται οπως λενε απο του χρονου 2 κοινωτικοι,
κατσε μην φαμε καμια ηττα και χασουμε και τον κορδερο.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ο Σεξυ-Μπρούνο , πόσο χρονών ειναι ?  :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Περασαν τα χρόνια και για αυτον...
Κατσε γιατι μπορει να μην ειναι μονο γειτονιες της Αθηνας. Κατι ακουστηκε σημερα για μεικτο ομιλο με ομαδες της Κρήτης.
Μας πεθυμήσανε στο Ιεράπετρα? :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006

Λεγονται μεγαλα λογια, οτι η ΑΕΚ σε 2 χρόνια θα εχει επιστρεψει και θα χτυπαει πρωταθλημα με την μια...
Επειδη η Ρωμη δεν χτιστηκε σε μια ημερα, να δουμε τι απαιτειται για να γινει αυτο (το να χτυπαει η ΑΕΚ πρωταθλημα);

Πρωτον, δεν πρεπει να φτιαχτουν ομαδες μιας χρησης, ουτε στην Γ ουτε στην Β... Προσοχη, αυτο δεν σημαινει καποιες ελειψεις να μην τις καλυψουμε με προσωρινες λυσεις...

Σημαινει απλα οτι δεν θα πρεπει να αλλαζει ο κορμος της 11αδας καθε χρόνο... Αρα σε καποιες θεσεις θα πρεπει να βεβαιωθουμε οτι αυτοι που θελουμε να ειναι βασικοι το 2015, θα τους εχουμε απο φετος και καποιους αλλους απο του χρονου.. πχ ο τερματοφυλακας... ψαχνουμε απλα για μπαλωμα τωρα η καποιον που το 2015 θα κανει την διαφορα στην Superleague;

Αντε και η ομαδα ανεβηκε με το καλο, στην Β... Εκει, θα πρεπει ο στοχος να ειναι το κυπελλο. Οχι μονο η ανοδος, αλλα και το κυπελλο... Γιατι; Γιατι μονο ετσι καποιοι θα παρουν εμπειριες τιτλων... Επισης αν περιμενουμε την πρωτη χρονια στην Superleague για να βγουμε Ευρώπη, τοτε θα μας εχει ξεχασει η Ευρωπη...

Προφανως και δεν ειναι ευκολος στοχος το Κυπελλο... Αν ομως λες οτι πας για πρωταθλημα το 2015-2016, τοτε οφειλεις να κτυπησεις στα ισια το κυπελλο το 2014-2015... Και οταν λεμε "να το κτυπησεις" εννοοουμε στα ισια, και οχι στα λογια... Από τις κινησεις που γίνονται, και απο τα ονοματα που ακουγονται, εσας σας φαινεται οτι παμε με ενα πλανο, οπως το παραπανω;

Η' παμε με μπαλωματα και "εμπειρους παικτες" και κανουμε καθε χρονο ομαδα μιας χρησης;

Μαύρος Γάτος, αναγνώστης AEK LIVE -----Σε ξεσκέπασα  :cool2: Γάτε  :tooth:

www.aek-live.gr/#!/2013/06/2015.html]http://www.aek-live.gr/#!/2013/06/2015.html[/url]

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Παπαριές ενός ακόμη δημοσιοκάφρου. Σιγά μην ξέρει ένας τυχαίος αυτά που πραγματικά συμβαίνουν μεταξύ μεγάλων συμφερόντων. Το πολύ-πολύ να του έχουν στάξει τις πληροφορίες που θέλουν οι συμμετέχοντες να διαρρεύσουν. Λες και ο γραφικός αθλητικός δημοσιογράφος μπορεί να έχει καλύτερες πληροφορίες από τον οικονομικό που είναι η δουλειά το να ξέρει τα μέσα και τα έξω.

Όσο για την ομάδα που φτιάχνει ο τίγρης για τη Γ΄κατηγορία, θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να φτιάξει μια ομάδα όχι απλά αρκετά καλή να ανέβει κατηγορία, αλλά και να φτιάξει ένα κορμό ομάδας αρκετά καλής για τη Β' και τελικά και για την Α'. Οπότε ο μυτόγκας μια χαρά παίκτης είναι, για να ξεστραβώσει τα κουτάβια που θα έχει δίπλα του.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει γάτε, ομορφόπαιδο δεν είναι ο Παπ, όμως έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Σούπερλίγκ φέτος (νομίζω τρίτος σκόρερ με 11 γκολ). Μην ξεχνάς επίσης πως έχει και παραστάσεις από εξωτερικό με σχετικά καλές χρονιές αν θυμάμαι. Να στείλει την μπάλα στο πλεκτό ξέρει και αυτό δεν ξεχνιέται έστω και στα 35. Πολλώ δε μάλλον όταν οι αντίπαλοι σου είναι... Γ' και Β' κατηγορίας, μπορεί και να κάνεις τη διαφορά, τουλάχιστον μέχρι να επανέλθεις εκεί που ανήκεις.
Έκπληξη θα το θεωρήσω τελικά αν έρθει.
Για τα δεδομένα της κατηγορίας, μεταγγραφή αεροδρομίου θεωρείται. Για τα δεδομένα της ΑΕΚ σίγουρα όχι.
Την καλημέρα μου αδέρφια!!!!

Υ.Γ. Σβήστε ρε κάποιος την ψηφοφορία! Ματώνει η καρδιά μου κάθε φορά που το βλέπω. Σταδιάλα!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Υ.Γ. Σβήστε ρε κάποιος την ψηφοφορία! Ματώνει η καρδιά μου κάθε φορά που το βλέπω. Σταδιάλα!
Η πλάκα είναι ότι κάποιοι ψηφίζουν "όχι" ακόμα. Πόσο μαλάκες μπορεί να είναι; :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Μαύρος Γάτος, αναγνώστης AEK LIVE -----Σε ξεσκέπασα  :cool2: Γάτε  :tooth:

www.aek-live.gr/#!/2013/06/2015.html]http://www.aek-live.gr/#!/2013/06/2015.html[/url]
Ρουφιάνε! :grin:
Μια χαρά τα λέει ο μαυρόγατος σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό...εκεί που διαφωνώ λίγο είναι στο άγχος να πάρεις κύπελλο του χρόνου...και εκεί που διαφωνώ πολύ είναι στο άγχος να βγεις του χρόνου στην Ευρώπη αντί του παραχρόνου γιατί μπορεί να σε ξεχάσουν οι Ευρωπαίοι! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Παπαριές ενός ακόμη δημοσιοκάφρου. Σιγά μην ξέρει ένας τυχαίος αυτά που πραγματικά συμβαίνουν μεταξύ μεγάλων συμφερόντων. Το πολύ-πολύ να του έχουν στάξει τις πληροφορίες που θέλουν οι συμμετέχοντες να διαρρεύσουν. Λες και ο γραφικός αθλητικός δημοσιογράφος μπορεί να έχει καλύτερες πληροφορίες από τον οικονομικό που είναι η δουλειά το να ξέρει τα μέσα και τα έξω.
Αν είναι ο πραγματικός αποδυτηριάκιας του Φιλάθλου (΄δύο ήταν οι βασικοί και νομίζω ότι ένας από αυτούς είναι που γράφει στην στήλη) να είσαι σίγουρος ότι έχει καλύτερες πληροφορίες για τον Μελισσανίδη σε σχέση με τους περισσότερους οικονομικούς αναλυτές...αλλά όπως καταλαβαίνεις αποκλείεται να είναι και τόσο αντικειμενικός! :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Εντάξει γάτε, ομορφόπαιδο δεν είναι ο Παπ, όμως έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Σούπερλίγκ φέτος (νομίζω τρίτος σκόρερ με 11 γκολ). Μην ξεχνάς επίσης πως έχει και παραστάσεις από εξωτερικό με σχετικά καλές χρονιές αν θυμάμαι. Να στείλει την μπάλα στο πλεκτό ξέρει και αυτό δεν ξεχνιέται έστω και στα 35. Πολλώ δε μάλλον όταν οι αντίπαλοι σου είναι... Γ' και Β' κατηγορίας, μπορεί και να κάνεις τη διαφορά, τουλάχιστον μέχρι να επανέλθεις εκεί που ανήκεις.
Έκπληξη θα το θεωρήσω τελικά αν έρθει.
Για τα δεδομένα της κατηγορίας, μεταγγραφή αεροδρομίου θεωρείται. Για τα δεδομένα της ΑΕΚ σίγουρα όχι.
Την καλημέρα μου αδέρφια!!!!

Ναι βρε Ινδιάνε δεν είπα εγώ ότι δεν μπορεί να σκοράρει ο Παπ εναντίον του Ρουβά και της Γλυφάδας!Είπα ότι κάπου θα πρέπει να αρχίσεις να επικεντρώνεσαι και σε παίχτες που θα είναι έτοιμοι σε 2 χρονάκια για την Σούπερ Λιγκ!Κουβέντα να γίνεται...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ναι βρε Ινδιάνε δεν είπα εγώ ότι δεν μπορεί να σκοράρει ο Παπ εναντίον του Ρουβά και της Γλυφάδας!Είπα ότι κάπου θα πρέπει να αρχίσεις να επικεντρώνεσαι και σε παίχτες που θα είναι έτοιμοι σε 2 χρονάκια για την Σούπερ Λιγκ!Κουβέντα να γίνεται...
Έχουμε κανα δυο χρόνια μπροστά μας για να γίνεται τέτοια κουβέντα και πολλά να περιμένουμε ακόμα. Από τα διαρκείας, μέχρι γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Γεωργέα welcome home (sanitarium)! Τα φυτά άστα πάνω μας  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αν είναι ο πραγματικός αποδυτηριάκιας του Φιλάθλου (΄δύο ήταν οι βασικοί και νομίζω ότι ένας από αυτούς είναι που γράφει στην στήλη) να είσαι σίγουρος ότι έχει καλύτερες πληροφορίες για τον Μελισσανίδη σε σχέση με τους περισσότερους οικονομικούς αναλυτές...αλλά όπως καταλαβαίνεις αποκλείεται να είναι και τόσο αντικειμενικός! :grin:
Τυπε η αληθεια ειναι οτι γενικα υπαρχει ενα τρεμουλο για τον Μελισσανιδη..
Ακομη και το φως ειχε πρωτοσελιδο την υποθεση με την ΕΕΑ..Αν δεν τον ετρεμαν,
δεν νομιζω οτι θα ασχολουνταν μαζι του,οπως κανουν με τον Σαββιδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom