Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Θέλει η πουτανα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφηνει...

Ερχεσαι εδω ή να κοροιδεψεις ή να ριξεις το δηλητηριο σου με μορφη ερωτησης και καλά οτι δεν ξερεις , πιστευωντας οτι ετσι θα διατηρησεις το ψευτικο προφιλ του αντικειμενικου και παραλληλα θα μπει καποιος άλλος να αναψει η κοντρα μεταξυ Αεκτζηδων-Ολυμπιακων ενω εσυ καθεσαι στην ακρη. Τόσο κότα εισαι και τόσο  :jerking: :jerking: :jerking: που νομιζεις οτι δεν φαινεται ο σκοπός σου.

Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Ρε μόνο η χανούμα στις: 21/05/13, 12:12
Γεωργεας,πανω στο ανθος της ηλικιας του,πως φαινεται αμεσως οτι κατι παει να αλλαξει Grin

Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Ρε μόνο η χανούμα στις: 28/05/13, 23:11
η ΑΕΚ επι ντεμη ειχε μπει στο αρθρο 44?

Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Ρε μόνο η χανούμα στις: 28/05/13, 23:11
Παράθεση από: master21 στις 28/05/13, 23:11
Ναι φιλε.
με τι αποτελεσμα?(στα χρεη εννοω)

Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Ρε μόνο η χανούμα στις: σήμερα στις 14:36

τι γινεται εδω? Hmmm....

Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Ρε μόνο η χανούμα στις: σήμερα στις 14:44
επειδη πηρε τον οπαπ αρχισαν τις μαλακιες?

και τα ιδια κανεις και στο βαζελο θρεντ

και μετα μας ρωτας και <<αθωα>> ποιο ειναι το λάθος σου....

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τοση ωρα αυτα εψαχνες?το βρηκες,ειμαι ο Δουρειος ιππος,οχι ο διαιτητης,και θελω να καταστρεψω αυτη την ομαδα ωστε να μην κανει ουτε γηπεδο ουτε τιποτα :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
τοση ωρα αυτα εψαχνες?το βρηκες,ειμαι ο Δουρειος ιππος,οχι ο διαιτητης,και θελω να καταστρεψω αυτη την ομαδα ωστε να μην κανει ουτε γηπεδο ουτε τιποτα :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να καταστρέψεις ρε κακομοίρη? Εισαι τόσο λίγος που πιστευεις οτι επειδη εκανες ενα κλωνο σε ενα μπουρδελοσαίτ , έκανες κατόρθωμα . Και νομίζεις οτι εισαι και τόσο έξυπνος που μπορείς να κοροιδευεις τον κόσμο. Τραβα στην τρύπα σου ή μπες με το κανονικο σου προφίλ. Εδω με αυτο το προφίλ , θα τρως κραξιμο. Τέτοια ρόμπα που εισαι , αυτό σου αρμόζει.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αντε καληνυχτα γιατι τωρα με στεναχωρησες :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
998135-thumb-large.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:tits2:
Τι να καταστρέψεις ρε κακομοίρη? Εισαι τόσο λίγος που πιστευεις οτι επειδη εκανες ενα κλωνο σε ενα μπουρδελοσαίτ , έκανες κατόρθωμα . Και νομίζεις οτι εισαι και τόσο έξυπνος που μπορείς να κοροιδευεις τον κόσμο. Τραβα στην τρύπα σου ή μπες με το κανονικο σου προφίλ. Εδω με αυτο το προφίλ , θα τρως κραξιμο. Τέτοια ρόμπα που εισαι , αυτό σου αρμόζει.
εσυ δικαιουσαι να ομιλεις γιατι απο εκει δεν μπαινεις δεν προκαλεις κλπ κλπ....αλλα ο μαλακας ομαστερ πουοη τη μερα γυρναει σαν το χασαποσκυλο απο εκει και εχει τρελλαθει στην ειρωνια καινστο πνευμα απαγορευεται να μιλαει...ελεος δηλαδη...σα να μπει καποιος στου γαυρου και να αρχισει τα εχυσα και να βγω εγω να του βαλω χερι  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
:tits2:εσυ δικαιουσαι να ομιλεις γιατι απο εκει δεν μπαινεις δεν προκαλεις κλπ κλπ....αλλα ο μαλακας ομαστερ πουοη τη μερα γυρναει σαν το χασαποσκυλο απο εκει και εχει τρελλαθει στην ειρωνια καινστο πνευμα απαγορευεται να μιλαει...ελεος δηλαδη...σα να μπει καποιος στου γαυρου και να αρχισει τα εχυσα και να βγω εγω να του βαλω χερι  :2funny:
Δεν ειρωνευομαι ρε χρηστιδακο οτι εχω να πω το λεω στα ισια οχι με πλαγιες ερωτησεις.Και δεν πουλαω πνευμα καζουρα σας κανω και εδω που τα λεμε την σηκωνετε,κοιτα μονος σου,προσπαθησε να δεις τι γραφατε για τους δημοσιογραφους,χωρις τα γυαλια του οπαδου ομως.Αν μπορεις.Κοιταξε καλα μονος σου,και θα δεις
οτι θα λες απο μεσα σου,μα τι ελεγα ο μαλακας;Ειναι δυνατον;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Για να περάσουμε λίγο και στα αγωνιστικά...κάποιες επιλογές τύπου μυτόγκα στα 32 δεν τις πολυκαταλαβαίνω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν ειρωνευομαι ρε χρηστιδακο οτι εχω να πω το λεω στα ισια οχι με πλαγιες ερωτησεις.Και δεν πουλαω πνευμα καζουρα σας κανω και εδω που τα λεμε την σηκωνετε,κοιτα μονος σου,προσπαθησε να δεις τι γραφατε για τους δημοσιογραφους,χωρις τα γυαλια του οπαδου ομως.Αν μπορεις.Κοιταξε καλα μονος σου,και θα δεις
οτι θα λες απο μεσα σου,μα τι ελεγα ο μαλακας;Ειναι δυνατον;
βρε νουμερο που για λιγο ακομα θα ανταλασσουμε αποψεις μ ιας και μυαλο δεν βαζεις....
εισαι χαζος και εκτος τοπου και χρονου...
ειρωνευεσαι και πουλας πνευμα σαν τρελλος και το παιζεις πονηριδης ...ξημεροβραδιαζεσαι στου γαυρου και στου πουστη και μολις καποιος απο μας γραωει κατι πεταγεσαι σαν την πουτανα και ειρωνευεσαι...
αει γαμησου δεν γινεται να μας τρελλανεις...
αυτο κανεις επιτελους δεξου το...ελεος ...ουτε αυτο πια δεν παραδεχεσαι;;
απο εκει και περα αν πιστευεις εσυ ο με το προβληματικο μυαλο οτι μπορεις να κρινεις και να ειρωνευτεις αυτα που λεω -λεμε ργω-εμεις ειναι δικαιωμα σου και ετσι κιαλλοιως το κανεις α΄λα απλα μην το αρνεισαι...
απλα αφου ξηγιεσαι ετσι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κατηγορεις ΕΣΥ καποιον αλλο οτι ειρωνευεταιο και πουλαει πνευμα...
εχεις την ευαισθησια παχυδερμου και την αντιληψη βατραχου και γνωριζω οτι αν κατσω να ποσταρω καποια ποστ δικα σου που αποδεικνυουν αυτα που λες το τομαρι σου δεν θα ιδρωσει καθολου ...ισα ισα που θα πουλησεις την γνωστη σου τρελλα - μαλακια και θα πανηγυριζεις για τις ''νικες'' σου απεναντι μου -μας...
μακαριοι οι πτωχοι....
αλλα επειδη στην τελικη τα γνωριζω αλλα δεν με νοιαζει κιολας γιατι ρομπα γινεσαι ετσιο κιαλλοιως ειτε το νοιωθεις ειτε οχι δεν εχω προβλημα να βαλω δυο τρια χαρακτηρικστικα και ακρως ειρωνικα δικα σου ποστ που πουλας πνευμα ωστε να στηριξω την αποψη μου οτι ΕΣΥ προσωπικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαμαρτυρεσαι για καποιον οτι ειρωνευεται...
ειπα...ο μπουμπ εχει καθε λογο γιατι ο ιδιος δεν το κανει...
ακομα και σε αυτην την απολυτη σωστη εξηγηση μου ειχες να πεις κατι...απλα δεν παλευεσαι...πραγματικα εισαι μοναδικη περιπτωση...εφερα χαρακτηριστικο παραδειγμα και την παρτη μου που στις μαλακιες που κανω απαγορευεται να κανω παρατηρησεις για αντιστοιχες μαλακιες και παρολαυτα δεν συγκινηθηκες...
θεωρεις τον εαυτο σου τελειο αλανθαστο και οτι η αποψη σου ειναι θεσφατο...
προσωπικη μου εκτιμηση οτι συμβαινει το ακριβως αντιθετο....αλλα ξαναλεω προσωπικη εκτιμηση...
αν σε ενοχλει ο τυπος οτι τρολλαρει και ειρωνευεται στο λογο μου θα σε ξαβρακωσω με τουλαχιστον πεντε εξι δικα σου ποστ το τελευταιο 24ωρο...
ξερεις οτι ειναι ετσι και επειδη ειμαι κουρασμενος σε παρακαλω να μην το κανεις...
αν για σενα ειναι μαλακια η αποψη μου για τους δημοσιογραφους και την ειρωνευεσαι επισης μαλακια ειναι και για τον τυπο που του εκανες παρατηρησεις οι δικες σου -σας αποψεις...
κανετε το ιδιο πραγμα και αν δεν το γνωριζεις μαθε το...
ο μπουμπ ΔΕΝ  το κανει (οπως και πολλοι αλλοι) και γιαυτο ειπα αυτο που ειπα...
θυμησου κατι ποσταρισματα δικα σου για τραινα ,για ''ολα φταινε οι δημοσιογραφοι'' κλπ κλπ και μην με αναγκασεις να κανω κοπυ πειστ...
εισαι προκλητικος και ειρωνας και παραδεξου το...
οπως ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
βρε νουμερο που για λιγο ακομα θα ανταλασσουμε αποψεις μ ιας και μυαλο δεν βαζεις....
εισαι χαζος και εκτος τοπου και χρονου...
ειρωνευεσαι και πουλας πνευμα σαν τρελλος και το παιζεις πονηριδης ...ξημεροβραδιαζεσαι στου γαυρου και στου πουστη και μολις καποιος απο μας γραωει κατι πεταγεσαι σαν την πουτανα και ειρωνευεσαι...
αει γαμησου δεν γινεται να μας τρελλανεις...
αυτο κανεις επιτελους δεξου το...ελεος ...ουτε αυτο πια δεν παραδεχεσαι;;
απο εκει και περα αν πιστευεις εσυ ο με το προβληματικο μυαλο οτι μπορεις να κρινεις και να ειρωνευτεις αυτα που λεω -λεμε ργω-εμεις ειναι δικαιωμα σου και ετσι κιαλλοιως το κανεις α΄λα απλα μην το αρνεισαι...
απλα αφου ξηγιεσαι ετσι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κατηγορεις ΕΣΥ καποιον αλλο οτι ειρωνευεταιο και πουλαει πνευμα...
εχεις την ευαισθησια παχυδερμου και την αντιληψη βατραχου και γνωριζω οτι αν κατσω να ποσταρω καποια ποστ δικα σου που αποδεικνυουν αυτα που λες το τομαρι σου δεν θα ιδρωσει καθολου ...ισα ισα που θα πουλησεις την γνωστη σου τρελλα - μαλακια και θα πανηγυριζεις για τις ''νικες'' σου απεναντι μου -μας...
μακαριοι οι πτωχοι....
αλλα επειδη στην τελικη τα γνωριζω αλλα δεν με νοιαζει κιολας γιατι ρομπα γινεσαι ετσιο κιαλλοιως ειτε το νοιωθεις ειτε οχι δεν εχω προβλημα να βαλω δυο τρια χαρακτηρικστικα και ακρως ειρωνικα δικα σου ποστ που πουλας πνευμα ωστε να στηριξω την αποψη μου οτι ΕΣΥ προσωπικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαμαρτυρεσαι για καποιον οτι ειρωνευεται...
ειπα...ο μπουμπ εχει καθε λογο γιατι ο ιδιος δεν το κανει...
ακομα και σε αυτην την απολυτη σωστη εξηγηση μου ειχες να πεις κατι...απλα δεν παλευεσαι...πραγματικα εισαι μοναδικη περιπτωση...εφερα χαρακτηριστικο παραδειγμα και την παρτη μου που στις μαλακιες που κανω απαγορευεται να κανω παρατηρησεις για αντιστοιχες μαλακιες και παρολαυτα δεν συγκινηθηκες...
θεωρεις τον εαυτο σου τελειο αλανθαστο και οτι η αποψη σου ειναι θεσφατο...
προσωπικη μου εκτιμηση οτι συμβαινει το ακριβως αντιθετο....αλλα ξαναλεω προσωπικη εκτιμηση...
αν σε ενοχλει ο τυπος οτι τρολλαρει και ειρωνευεται στο λογο μου θα σε ξαβρακωσω με τουλαχιστον πεντε εξι δικα σου ποστ το τελευταιο 24ωρο...
ξερεις οτι ειναι ετσι και επειδη ειμαι κουρασμενος σε παρακαλω να μην το κανεις...
αν για σενα ειναι μαλακια η αποψη μου για τους δημοσιογραφους και την ειρωνευεσαι επισης μαλακια ειναι και για τον τυπο που του εκανες παρατηρησεις οι δικες σου -σας αποψεις...
κανετε το ιδιο πραγμα και αν δεν το γνωριζεις μαθε το...
ο μπουμπ ΔΕΝ  το κανει (οπως και πολλοι αλλοι) και γιαυτο ειπα αυτο που ειπα...
θυμησου κατι ποσταρισματα δικα σου για τραινα ,για ''ολα φταινε οι δημοσιογραφοι'' κλπ κλπ και μην με αναγκασεις να κανω κοπυ πειστ...
εισαι προκλητικος και ειρωνας και παραδεξου το...
οπως ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ  ;)
Χριστιδης : οι δημσιογραφοι φταινε που πετανε λασπη στον θρυλο
        χριστιδης : ο κοκκαλης δεν ειναι λαμογιο,ο μελισανιδης και ολοι οι αλλοι ειναι.
        χριστιδης : οι δημοσιογραφοι προσπαθουν να αποπροσανατολισουν τους παιχτες,δεν τα καταφερνουν,παρολα αυτα το κανουν,για να αποπροσανατολισουν τους   
                    οπαδους στο να βριζουν τους παιχτες.
        χριστιδης : ο ολυμπιακος θα ηταν ανετα στην 4αδα της Πριμερα Ντιβιζιον.   
        χριστιδης : στο μπασκετ τοσα χρονια υπαρχει παραγκα,στο ποδοσφαιρο ομως δεν υπηρχε,και ολα ηταν και ειναι καθαρα.
Kατι λιγα που μου ρθαν στο μυαλο τωρα,γιατι σκαναρω και εισητηρια και δεν εχω χρονο να θυμηθω περισσοτερα.
τωρα κατσε κατω και σκεψου αυτα που εγραψα και τα εχεις πει και μην μου πεις οχι.βγαλε λιγο το κοκκινο γυαλι,και δες τα.θα δεις οτι μονος σου θα γελας. 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χριστιδης : οι δημσιογραφοι φταινε που πετανε λασπη στον θρυλο
        χριστιδης : ο κοκκαλης δεν ειναι λαμογιο,ο μελισανιδης και ολοι οι αλλοι ειναι.
        χριστιδης : οι δημοσιογραφοι προσπαθουν να αποπροσανατολισουν τους παιχτες,δεν τα καταφερνουν,παρολα αυτα το κανουν,για να αποπροσανατολισουν τους   
                    οπαδους στο να βριζουν τους παιχτες.
        χριστιδης : ο ολυμπιακος θα ηταν ανετα στην 4αδα της Πριμερα Ντιβιζιον.   
        χριστιδης : στο μπασκετ τοσα χρονια υπαρχει παραγκα,στο ποδοσφαιρο ομως δεν υπηρχε,και ολα ηταν και ειναι καθαρα.
Kατι λιγα που μου ρθαν στο μυαλο τωρα,γιατι σκαναρω και εισητηρια και δεν εχω χρονο να θυμηθω περισσοτερα.
τωρα κατσε κατω και σκεψου αυτα που εγραψα και τα εχεις πει και μην μου πεις οχι.βγαλε λιγο το κοκκινο γυαλι,και δες τα.θα δεις οτι μονος σου θα γελας. 
ναι ...και;;τα αρνουμαι;;παλι ζαλισμενος εισαι;;τι σχεση εχουν αυτα με το θεμα μας;;αν ΕΣΥ δικαιουσαι να βαλεις χερι σε καποιον επειδη ειρωνευεται;;
αυτες που εγραψες ειναι οι δικες μου αποψεις προφανως διαφωνεις και προφαβεστερα πουλας πνευμα γιαυτες και ειρωνευεσαι...
καλα κανεις...αλλα δικαιωμα ενας ακρωςς ειρωνικος τυπος να παραπονιεται σε καποιον αλλο οτι ειρωνευεται για μενα δεν εχει...
αυτο ειναι το θεμα...που κολλαει αυτο με τις αποψεις μου;;
εννοεις οτι επειδη διαφωνεις με αυτες καλα κανεις και ειρωνευεσαι;;
ε τοτε και ο τυπος καλα κανει και ειρωνευεται εσενα...γιατι θιχτηκες;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ναι ...και;;τα αρνουμαι;;παλι ζαλισμενος εισαι;;τι σχεση εχουν αυτα με το θεμα μας;;αν ΕΣΥ δικαιουσαι να βαλεις χερι σε καποιον επειδη ειρωνευεται;;
αυτες που εγραψες ειναι οι δικες μου αποψεις προφανως διαφωνεις και προφαβεστερα πουλας πνευμα γιαυτες και ειρωνευεσαι...
καλα κανεις...αλλα δικαιωμα ενας ακρωςς ειρωνικος τυπος να παραπονιεται σε καποιον αλλο οτι ειρωνευεται για μενα δεν εχει...
αυτο ειναι το θεμα...που κολλαει αυτο με τις αποψεις μου;;
εννοεις οτι επειδη διαφωνεις με αυτες καλα κανεις και ειρωνευεσαι;;
ε τοτε και ο τυπος καλα κανει και ειρωνευεται εσενα...γιατι θιχτηκες;;
Του φιλου του ειπα να μιλαει στα ισια,αλλο να κανεις την πλακιτσα σου μιλωντας ομως στα ισια,
και αλλο να κανεις ερωτησεις και καλα οτι δεν ξερεις τι παιζει και τετοια.Αντιπαραθεση,ειρωνια και πλακιτσα
κανουμε ολοι.Τωρα αν ειναι κλωνος το παιδι η οχι εμενα δεν με απασχολει.Οτι εχει να πει,ας το πει στα ισια,και
ας ειρωνευεται.Συζητηση να γινεται να περναει η ωρα.και εσυ να δεχεσαι καποια πραγματα.δεν μπορεις
να θεωρες τον γαυρο καθαρο και ολους τους αλλους βρωμικους,δεν ειναι ετσι  και το ξερεις.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
:tits2:εσυ δικαιουσαι να ομιλεις γιατι απο εκει δεν μπαινεις δεν προκαλεις κλπ κλπ....αλλα ο μαλακας ομαστερ πουοη τη μερα γυρναει σαν το χασαποσκυλο απο εκει και εχει τρελλαθει στην ειρωνια καινστο πνευμα απαγορευεται να μιλαει...ελεος δηλαδη...σα να μπει καποιος στου γαυρου και να αρχισει τα εχυσα και να βγω εγω να του βαλω χερι  :2funny:
Χρηστιδη δες τι του ειχα πει και νωριτερα..
Ο τύπος μπαινει εδω και στους βαζελους μονο και μονο για συγκεκριμενο σκοπό. Τουλαχιστον ο χρηστιδης και ο μαλακαρχος δεν κρυβονται οτι ειναι γαυροι και αυτο που θελουν να πουν το λενε καθαρα και οχι, και καλά, σαν απορία.

Μπαινω εδω , γιατι μου αρεσει να συζηταω με Αεκτζηδες , ειτε συμφωνουμε , είτε διαφωνουμε. Με οπαδους αλλων ομαδων δεν συζητω γιατι η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι δεν καταληγουν πουθενα αυτες οι συζητησεις.  Ειναι χασιμο χρόνου..
Αυτος που κραζω ειναι ενα ηλίθιο κατασκευασμα (κλωνος) καποιου, με μοναδικο σκοπο να ειναι εδω μεσα ή να προκαλει συγκεκριμενα ατομα και υποτιμα και την νοημοσυνη μας οτι δεν θα το καταλαβουμε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Για να περάσουμε λίγο και στα αγωνιστικά...κάποιες επιλογές τύπου μυτόγκα στα 32 δεν τις πολυκαταλαβαίνω...
Καλά τα ψυχοπατριωτικα μηνυματα του στυλ , θα μας τρεμουν όλοι , θα παμε περιπατο 2 χρονια και λοιπες λαλακιες για 14τραχρονα αλλά η πραγματικοτητα λεει οτι πρεπει να παιξεις γυρω στα 70 ματς για να ανεβεις τις 2 κατηγοριες. Με όμαδες σκληροτράχηλες που μονο να κερδισουν , εχουν απεναντι στο ονομα ΑΕΚ.
Για μενα χρειαζονται και παικτες με εμπειριες και απο αυτες τις κατηγοριες και σκληροτραχηλοι. Αν παμε με την λογικη ειμαστε η ΑΕΚ και θα ανεβουμε και με πιτσιρικια , οπως φετος ειμαστε η ΑΕΚ και δεν πεφτουμε .....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χρηστιδη δες τι του ειχα πει και νωριτερα..
Μπαινω εδω , γιατι μου αρεσει να συζηταω με Αεκτζηδες , ειτε συμφωνουμε , είτε διαφωνουμε. Με οπαδους αλλων ομαδων δεν συζητω γιατι η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι δεν καταληγουν πουθενα αυτες οι συζητησεις.  Ειναι χασιμο χρόνου..
Αυτος που κραζω ειναι ενα ηλίθιο κατασκευασμα (κλωνος) καποιου, με μοναδικο σκοπο να ειναι εδω μεσα ή να προκαλει συγκεκριμενα ατομα και υποτιμα και την νοημοσυνη μας οτι δεν θα το καταλαβουμε.
δεν το ειχα δει...σωστα ετσι ειναι...πουθενα δεν καταληγουν...
απλα εγω εχω επιλεξει να τα κανω λιγο μπουρδελο (καμμια φορα λιγο παραπανω) αλλα εννοειται οτι φυσικα και δεν θα παρεξηγηθω αν μου απαντησουν με το ιδιο νομισμα...οπως και εχει γινει και δεν εχω μιλησει...
αμα προκαλεις δεν γινεται να μην σε προκαλεσουν οταν θα ειναι η ωρα τους...το γνωριζω και το εχω αποδεχτει...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και καλά κανεις. Αμα σε ευχαριστει , θα μπεις να κανεις την καζουρα σου . Δικαιωμα σου και επιλογη σου με τις όποιες συνεπειες της.
Οπως δικαιωμα μου και επιλογη μου να τις αφηνω ασχολίαστες. Και τον συγκεκριμενο , αν εμπαινε και έλεγε καθαρα αυτο που θελει να πει , θα τον αγνοουσα. Το κουτοπονηρο και υπουλο στυλακι του όμως δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom