Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
όχι ρε γμτ και έλεγα ότι θα πήγαινα με τα πόδια στο γήπεδο...
Κι εγώ θα έπαιρνα το βαφτιστήρι και τα μικρά του κουμπάρου να κάνουμε μπούγιο αλλά τον ήπιαμεν. :tickedoff:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Συνεχισε να λες τετοια να γελαει ο κοσμος,κανει καλο τωρα με την κριση να γελαμε με εναν μαλακα μπραβο βλακαρχε πες και αλλα για τον ηθικο κροκους. :2funny: :2funny:

Μαλλον  ολοι  εδω  μεσα  με  ενα  ΜΑΛΑΚΑ   γελανε,και  δεν  το  εχεις  παρει  

χαμπαρι........με  εσενα  γελανε  μαλακα.........οπου  και  να  μπεις  

οπου  και  να  γραψεις ,

ο  ΒΛΑΚΑΣ  του  σαιτ  ειναι  μεσα.........

Κλαψε  τωρα  σε  κανενα  μοντ  για  να σε  λυπηθει...........

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
μη κοιτας μονο το συμφερον σου....στα ντερμυ με τριγλια και τραχωνες,χρειαζεσαι γηπεδο με 45000 θεσεις....βαλε και τα 20000 διαρκειας!!!! παρα τα χρονακια του ο τιγρης ειναι αριστος στην ενοργανη,κωλοτουμπα με διπλη κυβιστηση....βαθμολογια,10!!!!

δεν συμφωνώ...αν μυρίστηκαν τα γατόνια της πολεοδομίας ψωμί θα καθυστερούσαν την αδειοδότηση και ίσως το κόστος παράλληλα με κατασκευή νέου γηπέδου να ήταν απαγορευτικό...

από προσωπική εμπειρία με τον τίγρη όταν φτιάξαμε το 7όροφο στον Πειραιά μας πήδηξε κανονικότατα τόσο στις τιμές όσο και στο follow up...

δεν τον θεωρώ ανοιχτοχέρη ίσα ίσα, αλλά κάνει σωστές μπίζνες

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δεν τον θεωρώ ανοιχτοχέρη ίσα ίσα, αλλά κάνει σωστές μπίζνες........Η πιο σωστη κουβεντα αδελφε....ΜΠΙΖΝΕΣ...ολα τα αλλα περι αεκαρας,αναγεννησης κλπ κλπ ειναι για το πουτσο.....το παρελθον εγγυαται το μελλον,για τον τιγρακο η ΑΕΚ ηταν παντα μια μπιζνα....κριμα ρε ΑΕΚΑΡΑ,κριμα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μαλλον  ολοι  εδω  μεσα  με  ενα  ΜΑΛΑΚΑ   γελανε,και  δεν  το  εχεις  παρει  

χαμπαρι........με  εσενα  γελανε  μαλακα.........οπου  και  να  μπεις  

οπου  και  να  γραψεις ,

ο  ΒΛΑΚΑΣ  του  σαιτ  ειναι  μεσα.........

Κλαψε  τωρα  σε  κανενα  μοντ  για  να σε  λυπηθει...........
βλακαρχο,μαλακαρχο εσενα λενε ομως.Εμενα δεν με βριζει κανεις,με εσενα γελανε ομως,
τι να κανουμε να τα αλλαξουμε τωρα ρε βλακαρχε;Δεν γινεται.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και το χειροτερο....ΔΕΝ θα μεινει ο Αρκουδας!!!!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
βλακαρχο,μαλακαρχο εσενα λενε ομως.Εμενα δεν με βριζει κανεις,με εσενα γελανε ομως,
τι να κανουμε να τα αλλαξουμε τωρα ρε βλακαρχε;Δεν γινεται.

Εγω  αλλα  βλεπω  μαλακα 21  ,στο  θρεντ  του  ολυμπιακου  κανουμε  καθε  

μερα  παρτυ  με  τις  μαλακιες  που  γραφεις....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Άκυρο το Ελληνικό

Ο Μελισσανίδης τα έβαλε κάτω και τελικά βρήκε ασύμφορη την περίπτωση του Ελληνικού. Επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του ΟΑΚΑ και έκλεισε συμφωνία μαζί τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ΑΕΚ θα παραμείνει στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι το 2015.

Η ασφάλεια του γηπέδου καθώς και οι ειδικές εργασίες οι οποίες χρειαζόντουσαν άδειες έναρξης οδήγησαν τον ισχυρό άντρα να πάρει την απόφαση κατάργησης των συμφωνιών περί ενοικίασης αλλά και ανακατασκευής του γηπέδου, τις οποίες είχε υπογράψει πριν λίγες μέρες με την συγκατάθεση του τελευταίου ο Κώστας Νεστορίδης.

Με τον φόβο ότι η γραφειοκρατία θα καθυστερούσε κατά πολύ τις εργασίες στο Ελληνικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκρινε ότι είναι πιο συμφέρον για την ομάδα να παίζει στο Ολυμπιακό στάδιο για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ντριννν, ντριννννν!
- Εμπρός
- Δημήτρη τι κάνεις;
- Έλα Αντώνη καλά είμαι εσύ;
- Καλά κι εγώ, μας έλειψες στην Κίνα
- Τι να κάνω ρε Αντώνη τρέχω..
- Ξέρω ξέρω.. Κοίτα να δεις Δημήτρη μου έχει μείνει ένα γηπεδάκι άδειο και θα πρέπει ν' απολύσω καμιά 100στή, άσε που θα πέσει και η οροφή και θα πλακώσει κανέναν...
- Αντώνη αφού τα είπαμε, θέλω μικρό γηπεδάκι για να είναι έδρα να τρομάζει η Κάτω Ραχούλα όταν έρχεται να παίζει. Άσε που είναι και κοντά στο σπίτι, ξέρεις πόσα πούρα παραπάνω θα καπνίζω για να ανεβαίνω στο Μαρούσι;
- Ρε Μήτσο μην ξηγιέσαι έτσι εγώ ότι μου ζήτησες το έχω κάνει, μια χάρη ζητάω τώρα μη μου πεις όχι.
- Αντώνη είναι ακριβά τα πούρα λέμε, κρίση έχουμε που ζεις; Τουλάχιστον την άδεια για το καινούριο θα μου τη βγάλεις γρήγορα ή θα...
- Μην το συζητάς, στείλε το Στέλιο στο υπουργείο και καθαρίζω εγώ.
- Με το μαλάκα τον κολλητό σου τι θα γίνει; Πόσο καιρό θα τον πληρώνω στο μαγαζί μου; Δεν τον γουστάρω λέμε.
- Έλα ρε Δημήτρη τέσσερα αγόρια έχει ο Σωκράτης κι όλα ρεμάλια είναι. Πληρώνει τα μαλιοκέφαλά του λέμε άσε να ρεφάρει λίγο ακόμα και βλέπουμε.
- Τι να κάνω ρε Αντωνάκη που σου έχω αδυναμία, με τούμπαρες. Θα μου στείλεις 10 κούτες πούρα όμως να το ξέρεις.
- Ντάξει ρε παλικάρι θα είναι στον επόμενο σάκκο που θα έρθει.
- Από τα καλά έτσι δε θέλω τσιγγουνιές...
- Απ' τα καλά μη ανυσηχείς...
- Κατά τ' άλλα τι κάνεις; Γαμάς καθόλου;
- Δέκα εκατομμύρια ΈΛληνες κάθε μέρα ρε Δημήτρη μου 'χουν κοπεί τα πόδια...
- Τι τραβάς κι εσύ αγόρι μου. Άντε τα λέμε...
Κλικ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγω  αλλα  βλεπω  μαλακα 21  ,στο  θρεντ  του  ολυμπιακου  κανουμε  καθε  

μερα  παρτυ  με  τις  μαλακιες  που  γραφεις....
Γιατι ρε τυπε,εγω γραφω οτι οι δημοσιογραφοι εχουν σχεδιο και πολεμουν
τον ολυμπιακο;Εσεις τα γραφετε και γελαμε ολοι οι υπολοιποι. :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης στα γραφεία του πρώτου, με θέμα φυσικά τις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη νέας διοίκησης στη «μάνα του λόχου».

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν προγραμματισμένη κι εκτός από τις εκλογές οι δύο άνδρες μίλησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον σύλλογο αλλά κυρίως το ποδοσφαιρικό κομμάτι και τις εξελίξεις τόσο στο Ελληνικό που θα φιλοξενεί την Ένωση για τα επόμενα δύο χρόνια όσο και για το γηπεδικό στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα στο θέμα της ανέγερσης του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι έτοιμο σε 18 μήνες! Στόχος είναι η είσοδος της ομάδας στο γήπεδό της, το καλοκαίρι του 2015, όταν (λογικά) θα επιστρέψει στη Super League.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με  ποιανου  τα  λεφτα  ρε  γατε  θα  φτιαξεις  γηπεδο; 

Ψοφησαν  τα  καβουρια ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
μη κοιτας μονο το συμφερον σου....στα ντερμυ με τριγλια και τραχωνες,χρειαζεσαι γηπεδο με 45000 θεσεις....βαλε και τα 20000 διαρκειας!!!! παρα τα χρονακια του ο τιγρης ειναι αριστος στην ενοργανη,κωλοτουμπα με διπλη κυβιστηση....βαθμολογια,10!!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

MALAKA  21  επειδη  εχω  τελειωσει  πριν  25  χρονια  το  σχολειο  και  εχω  δικη  μου  δουλεια

οταν  ο   γατουλης  μιλαγε  για  ελληνικο  το  ειχε  ξεχασει  το  επιχειρηματικο  του  

το  μυαλο ;

Μαλλον  τα  καβουρια  στις  τσεπες  του  εχουν   μεγαλες  δαγκανες ,

μαλακα......

Ο  ΚΟΚΚΑΛΗΣ   εφτιαξε  τη  ριζουπολη  γιατι  ειναι  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ενω  ο  δικο  σου   ειναι

ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΤΙΑΣ.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα το γαμησες κ ψοφησε. Ξερεις κανεναν που να εχει μια ναυτιλιακη του μεγεθους της aegean να εχει τον οπαπ και να μην ειναι επιχειρηματιας;
Οσο για το καβουριας μαθε πρωτα το τι προσφορες εκαναν οι αλλοι κ τι η ομαδα του μελισσαν κ τα ξαβαλεμε. Το ελληνικο επισημα αποκλειστηκε για λογους ασφαλειας. Ανεπισημα γιατι τ οακα του ηρθε πιο φτηνο κ στη σκακιερα του πιος θα κανει κουμαντο στο ποδοσφαιρο ειναι μια καλη επενδυνση. Γιατι πλεον εκτος τον οπαπ αποκταει κ αλλο διαυλο επικοινωνιας με την κυβερνηση. Εκτος αν θεωρειται τυχαια κατι εξωδικα που θα φυγουν σε λιγες μερες απο οπαπ προς ιντραλοτ. Αν δε γκρεμιστει η κοκκινη παραγκα κιτρινη δε μπορει να χτιστει. Κ ο μελλισαν θελει να τη χτισει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Καλα το γαμησες κ ψοφησε. Ξερεις κανεναν που να εχει μια ναυτιλιακη του μεγεθους της aegean να εχει τον οπαπ και να μην ειναι επιχειρηματιας;
Οσο για το καβουριας μαθε πρωτα το τι προσφορες εκαναν οι αλλοι κ τι η ομαδα του μελισσαν κ τα ξαβαλεμε. Το ελληνικο επισημα αποκλειστηκε για λογους ασφαλειας. Ανεπισημα γιατι τ οακα του ηρθε πιο φτηνο κ στη σκακιερα του πιος θα κανει κουμαντο στο ποδοσφαιρο ειναι μια καλη επενδυνση. Γιατι πλεον εκτος τον οπαπ αποκταει κ αλλο διαυλο επικοινωνιας με την κυβερνηση. Εκτος αν θεωρειται τυχαια κατι εξωδικα που θα φυγουν σε λιγες μερες απο οπαπ προς ιντραλοτ. Αν δε γκρεμιστει η κοκκινη παραγκα κιτρινη δε μπορει να χτιστει. Κ ο μελλισαν θελει να τη χτισει
Αν ειναι να κανει τα ιδια σκατα με τον γαυρο και να ξεφτιλιζομαστε ετσι καλυτερα να μεινουμε Γ εθνικη.Εγω ονειρευομαι την ΑΕΚ του 90-95 που γαμουσε τα παντα στο περασμα της.Να παιζει με 9 παιχτες τον γαυρο με ανυπαρκτες αποβολες και πεναλτυ και να τον νικαει 1-3 μεσσ στο σπιτι του.Σκοπος ειναι να φτιαχτει το ελληνικο ποδοσφαιρο και οχι να συνεχιστουν τα ιδια σκατα.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γουσταρω να χτιστει η κιτρινη παραγκα και να σας βλεπω να την υπερασπιζεστε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γουσταρω να χτιστει η κιτρινη παραγκα και να σας βλεπω να την υπερασπιζεστε  :grin:
Προσωπικα δεν θα ασχολουμαι αν συμβει κατι τετοιο.Τωρα αμυαλοι πιτσιρικαδες
που θα μιλανε για λασπες και για ανθρωπινα λαθη,θα υπαρξουν,οπως υπαρχουν και εδω
πολλοι που λενε τα ιδια για την υπαρχον παραγκα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Ding Dong!!! [/size] 
URL]]

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πρίν απο λίγο ή γ.σ.της π.α.ε. Α.Ε.Κ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία την διάλυση της π.α.ε. ! υπεύθυνος για την διαδικασία εκκαθάρισης ορίστηκε ό Δημητρέλος συνεπικουρούμενος απο ορκωτό λογιστή καί τον Αλεξίου σαν νομικό υπεύθυνο , επίσης ορίστηκε 4μελής επιτροπή αποτελούμενη απο τους Οικονομόπουλο, Κοτσώνη , Βαλασσοπουλο καί Αλεξίου για να " τρέξει " τα θέματα του Ψωμιάδη καί του Σορεντίνο .

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ θα την υπερασπίζομαι με τα χίλια. Μαλίστα θα λέω και τις κλισέ εκφράσεις των γαύρων "ας είχατε και εσείς πρόεδρο να πληρώνει να φέρνει παικταράδες", "αφήστε τις μαλακίες περί παράγκας και κοιτάξτε να πληρώσετε σ όποιον μιλάει όλες τις γνωστές γλώσσες της γης". "Τι πιο πέναλντι ρε μαλάκα; Δεν είδες τα κορδόνια του παίκτη που τον μάρκαρε;".
Κρατάω αρχείο και είμαι έτοιμος να το βάλω σε λειτουργία. Απλά κάποιοι θα πρέπει να παρακαλάνε να ΜΗ γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom