Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πλάκα κάνεις έτσι; Ότι έκαναν αποχή οι παίκτες επειδή ήταν απλήρωτοι δεν το έχεις ακούσει μέχρι που ήρθε κάποιος Λαζόπουλος να τους στηρίξει;
Ε ναι πλάκα κάνω...τι θες να κάνω?Όταν γράφεται ότι οι οργανωμένοι ρίξανε το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ προσπαθώ να μπω κι εγώ στο κλίμα ... γιατί να μην τους χρεώσουμε αντίστοιχα και τις επιτυχίες των τμημάτων???
Πάντως ο Λαζόπουλος μπήκε πριν λίγες μέρες στην ομάδα και όχι επίσημα ακόμα!Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ έγινε πριν 10 μήνες!!!

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
επειδη πηρε τον οπαπ αρχισαν τις μαλακιες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδη πηρε τον οπαπ αρχισαν τις μαλακιες?
Ποιες μαλακιες αρχισαν τυπε;Αυτες ειναι γνωστες ιστοριες.
Το θεμα ειναι οτι το μπλογκ αυτο εχει για τιτλο τον Δ.Μελισσανιδη,
αλλα κατηγορουμενος ειναι ο Ι.Μελισσανιδης.Δες το και εσυ.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
νομιζεις δηλαδη οτι η εταιρεια ειναι του αδερφου του.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νομιζεις δηλαδη οτι η εταιρεια ειναι του αδερφου του.
Κατηγορουμενος ομως ειναι ο νομιμος εκπροσωπος της εταιριας,οχι ο ιδιος οπως ηθελε να αφησει να εννοηθει ο φιλος του μπλογκ.
και εσυ τι νομιζεις οτι θα δικαστει ο Ιακωβος;Υπαρχει γενικα νομος στην ελλαδα;Περα απο εσενα και εμενα που ενα ψωμι να κλεψουμε
θα μας χωσουν μεσα;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μαστερ , γιατι καθεσαι και απαντας καθε φορά στον κλώνο? :think:
Ο τύπος μπαινει εδω και στους βαζελους μονο και μονο για συγκεκριμενο σκοπό. Τουλαχιστον ο χρηστιδης και ο μαλακαρχος δεν κρυβονται οτι ειναι γαυροι και αυτο που θελουν να πουν το λενε καθαρα και οχι, και καλά, σαν απορία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαστερ , γιατι καθεσαι και απαντας καθε φορά στον κλώνο? :think:
Ο τύπος μπαινει εδω και στους βαζελους μονο και μονο για συγκεκριμενο σκοπό. Τουλαχιστον ο χρηστιδης και ο μαλακαρχος δεν κρυβονται οτι ειναι γαυροι και αυτο που θελουν να πουν το λενε καθαρα και οχι, και καλά, σαν απορία.
Μα δεν ειναι γαυρος το παιδι αλλα υπερμαχος της δικαιοσυνης.Απλα ο γαυρος ειναι καθαρος και ολοι οι υπολοιποι λαμογια,για αυτο δεν εχει να πει κατι για αυτον.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Κατηγορουμενος ομως ειναι ο νομιμος εκπροσωπος της εταιριας,οχι ο ιδιος οπως ηθελε να αφησει να εννοηθει ο φιλος του μπλογκ.
και εσυ τι νομιζεις οτι θα δικαστει ο Ιακωβος;Υπαρχει γενικα νομος στην ελλαδα;Περα απο εσενα και εμενα που ενα ψωμι να κλεψουμε
θα μας χωσουν μεσα;
Κάνεις λάθος ακριβής είναι ο τίτλος του μπλογκ με τα δημοσιογραφικά δεδομένα. Εφόσον κατηγορείται η εταιρία και ο εκπρόσωπός της σαφέστατα κατηγορείται και το αφεντικό της. Το ότι δεν έχει ποινικές ευθύνες δε σημαίνει πως δεν κατηγορείται. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό της AEGEAN μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και μην κολλάμε σε τυπικότητες δε νομίζω ότι είναι αεκτζήδικο αυτό.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ε ναι πλάκα κάνω...τι θες να κάνω?Όταν γράφεται ότι οι οργανωμένοι ρίξανε το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ προσπαθώ να μπω κι εγώ στο κλίμα ... γιατί να μην τους χρεώσουμε αντίστοιχα και τις επιτυχίες των τμημάτων???
Πάντως ο Λαζόπουλος μπήκε πριν λίγες μέρες στην ομάδα και όχι επίσημα ακόμα!Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ έγινε πριν 10 μήνες!!!
Έχεις δίκιο όσον αφορά το σχεδιασμό, αλλά μετά τους εγκατέλειψαν οικονομικά. Κανείς δεν αρνείται ότι είχαν καλές προθέσεις αλλά απλά δεν τα κατάφεραν. Η επιτυχία της ομάδας χάντμπολ ανήκει στους παίκτες και σε όσους τους στήριξαν οικονομικά και με την παρουσία τους στο γήπεδο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχεις δίκιο όσον αφορά το σχεδιασμό, αλλά μετά τους εγκατέλειψαν οικονομικά. Κανείς δεν αρνείται ότι είχαν καλές προθέσεις αλλά απλά δεν τα κατάφεραν. Η επιτυχία της ομάδας χάντμπολ ανήκει στους παίκτες και σε όσους τους στήριξαν οικονομικά και με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Συμφωνούμε...υπάρχουνε πάντως παιδιά που έχουνε ρίξει πολύ τρέξιμο για αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια...όχι μόνο φέτος!Το ότι δεν θα μπορούσαν να πληρώνουν από την τσέπη τους και να συντηρούν το τμήμα είναι νομίζω ευκολονόητο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κάνεις λάθος ακριβής είναι ο τίτλος του μπλογκ με τα δημοσιογραφικά δεδομένα. Εφόσον κατηγορείται η εταιρία και ο εκπρόσωπός της σαφέστατα κατηγορείται και το αφεντικό της. Το ότι δεν έχει ποινικές ευθύνες δε σημαίνει πως δεν κατηγορείται. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό της AEGEAN μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και μην κολλάμε σε τυπικότητες δε νομίζω ότι είναι αεκτζήδικο αυτό.
Φιλε μου στο εδωλιο,καθεται ο Ιακωβος,η ο Δημητρης;Εννοειται πως ολοι ξερουμε οτι ο Δημητρης ειναι το αφεντικο,αλλα δεν καθεται αυτος στο εδωλιο
αλλα ο νομιμος εκπροσωπος της εταιριας.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εσεις ολοι ειστε δον Κιχωτες  :grin:
Οχι δεν ειμαστε Δον Κιχωτες. Δεν κυνηγαμε ανεμομυλους αλλά υπαρκτους κλέφτες. Και σου επαναλαμβάνω σε 1 πρόσωπο. Βαλε παντελόνια , και μπες με το πραγματικο σου λογαριασμό. Αν νομιζεις οτι το καταπληκτικο σχεδιο που συνελαβε το μυαλουδακι σου , να φτιαξεις ενα λογαριασμό που θα μπαινεις στο Αεκτζιδικο και στο Παναθηναϊκο θρεντ και με την μορφη αποριας θα πετας μπηχτες και ειρωνειες , είναι τόσο εξυπνο , ε , εισαι τόσο  :jerking: :jerking: :jerking:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Φιλε μου στο εδωλιο,καθεται ο Ιακωβος,η ο Δημητρης;Εννοειται πως ολοι ξερουμε οτι ο Δημητρης ειναι το αφεντικο,αλλα δεν καθεται αυτος στο εδωλιο
αλλα ο νομιμος εκπροσωπος της εταιριας.
Μαζί με τον εκπρόσωπο κάθεται και η εταιρία η οποία καλείται να πληρώσει και πρόστιμο. Δημοσιογραφικά σωστός ο τίτλος εφόσον η AEGEAN είναι ταυτισμένη με τον τίγρη, το ίδιο θα γραφόταν αν αφορούσε η υπόθεση την ΙΝΤΡΑΚΟΜ π.χ.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν ειμαστε Δον Κιχωτες. Δεν κυνηγαμε ανεμομυλους αλλά υπαρκτους κλέφτες. Και σου επαναλαμβάνω σε 1 πρόσωπο. Βαλε παντελόνια , και μπες με το πραγματικο σου λογαριασμό. Αν νομιζεις οτι το καταπληκτικο σχεδιο που συνελαβε το μυαλουδακι σου , να φτιαξεις ενα λογαριασμό που θα μπαινεις στο Αεκτζιδικο και στο Παναθηναϊκο θρεντ και με την μορφη αποριας θα πετας μπηχτες και ειρωνειες , είναι τόσο εξυπνο , ε , εισαι τόσο  :jerking: :jerking: :jerking:
δε νομιζω ποτε να εκρυψα οτι ειμαι ολυμπιακος και αποριες δημιουργουνται οταν ολοι κατηγορουνται για κλεψιες,στησιματα κλπ κλπ και μονο η αεκ δεν εχει κανει "τιποτα".
τωρα για το κλωνος εχω ξαναπει οτι αν εισαι φρεσκος σε αυτο το σαϊτ και εχεις  αντιθετη αποψη εισαι ή κλωνος ή μλακας οπως αναφερεις πιο πανω και σε αλλα σημεια αυτου του θρεντ χωρις να εχω βρισει κανεναν και αποριες μονον εδω εχω και οχι στο πρασινο θρεντ
.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
δε νομιζω ποτε να εκρυψα οτι ειμαι ολυμπιακος και αποριες δημιουργουνται οταν ολοι κατηγορουνται για κλεψιες,στησιματα κλπ κλπ και μονο η αεκ δεν εχει κανει "τιποτα".
τωρα για το κλωνος εχω ξαναπει οτι αν εισαι φρεσκος σε αυτο το σαϊτ και εχεις  αντιθετη αποψη εισαι ή κλωνος ή μλακας οπως αναφερεις πιο πανω και σε αλλα σημεια αυτου του θρεντ χωρις να εχω βρισει κανεναν και αποριες μονον εδω εχω και οχι στο πρασινο θρεντ
.
Διαχρονικά έχει κάνει πολύ λιγότερα από τους άλλους δύο. Σίγουρα δεν έχει στήσει ολόκληρο σύστημα για να ευνοείται εις βάρος των υπολοίπων. Μεμονωμένα περιστατικά εύνοιας υπάρχουν αλλά αυτά είναι επακόλουθα όταν είσαι ισχυρός.

Όποιες απορίες έχεις να στις λύσουμε ευχαρίστως.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Διαχρονικά έχει κάνει πολύ λιγότερα από τους άλλους δύο. Σίγουρα δεν έχει στήσει ολόκληρο σύστημα για να ευνοείται εις βάρος των υπολοίπων. Μεμονωμένα περιστατικά εύνοιας υπάρχουν αλλά αυτά είναι επακόλουθα όταν είσαι ισχυρός.

Όποιες απορίες έχεις να στις λύσουμε ευχαρίστως.
δηλαδη το προβλημα ειναι ποιος εχει κανει τα περισσοτερα;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom