Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
εσυ το ποσταρες

Το ελληνικό Δημόσιο -που είναι «πτωχό», αλλά δεν το λέει- εγγυάται για 7,6 εκατ. ευρώ από αυτά. stop. Ο Κοσκωτάς μπήκε και βγήκε από τη φυλακή, αλλά ο ελληνικός λαός ακόμη χρωστάει για τη μετεγγραφή του... Ντέταρι. stop. Με τις υγείες μας. stop.

τσιμουδια τωρα!!

Χανεις  τα  λογια  σου  προσπαθωντας   να   πεισεις  για  την  αληθεια  των  πραγματων  

αυτους   που    γλυφουν  εκει  που  εχεζαν  [κουαξ  κουαξ] αυτους   που  πανυγηριζουν

γιατι  νικησαν το  Διομηδη  και  πηραν  πρωταθλημα  στο  χαντμπολ  ,αυτους  που  θεωρουν

υποχρεωση  του  κρατους  που  δεν  πηγε  στο  δικαστηριο  για  να  διεκδικησει  τα  

οφειλομενα  προς  αυτο  που  ειχε  μια  ανωνυμη  εταιρεια,και  τοσα  αλλα  που  

βαριεμαι  να  αναφερω.............Μην  ασχολεισαι  με  τους  ΛΙΓΟΥΣ......

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
ελληνικα ξερεις η τσαμπα μιλαμε;;; τι σημαινει εγγυηση του δημοσιου;;; οταν μια επιχειρηση παιρνει δανιο με εγγυηση δημοσιου σημαινει οτι το δημοσιο πληρωνει το δανειο η οτι σε περιπτωση που αδυνατει να πληρωσει η επιχειρηση τοτε θα πληρωση το κρατος;;; δεν λει το αρθρο οτι ολα εχουν εξοφθληθει απο τον ολυμπιακο;;; τωρα ποιος ειναι ο μαλακας;;
Βρε ηλίθιε το άρθρο γράφει ότι τα χρέη του ΟΣΦΠ προς το Δημόσιο ύψους 700 εκ. δρχ. που ρυθμίστηκαν σε 100 δόσεις τα οποία όταν γράφτηκε το άρθρο (2011) είχαν εξοφληθεί. Τα χρέη προς την Τράπεζα Κρήτης ΔΕΝ έχουν εξοφληθεί ακόμη και το άρθρο λέει πως αν κρατήσει η πρωτόδικη απόφαση ΔΕΝ θα φτάσουν οι εγγυήσεις του Δημοσίου και θα χρειαστεί να πληρώσει ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ. Επίσης δεν γράφει ότι αυτά που εγγυήθηκε το Δημόσιο είναι τα ΜΙΣΑ γιατί τα υπόλοιπα ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ. Και για να μη μου πεις ποιος την κλάνει την Τράπεζα Κρήτης ιδιωτική εταιρία είναι, να σου επισημάνω πως όταν χρεοκοπεί μια τράπεζα την τρύπα την πληρώνει το Δημόσιο δηλαδή ο φορολογούμενος.

Εσύ δεν καταλαβαίνεις καν τι διαβάζεις μη μου ξανα απευθύνεις το λόγο γιατί δε μπορώ να εξηγώ τα πάντα σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ.

Εχουν εξοφληθεί

Εδώ να επισημάνουμε ότι τα χρέη που δημιούργησε[size=20pt] η ΠΑΕ προς την εφορία ήταν άλλα:[/size] με διακανονισμό αποφασίστηκε η πληρωμή 700 εκατ. δρχ. σε 120 δόσεις, οι οποίες ήδη έχουν εξοφληθεί.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Βρε ηλίθιε το άρθρο γράφει ότι τα χρέη του ΟΣΦΠ προς το Δημόσιο ύψους 700 εκ. δρχ. που ρυθμίστηκαν σε 100 δόσεις τα οποία όταν γράφτηκε το άρθρο (2011) είχαν εξοφληθεί. Τα χρέη προς την Τράπεζα Κρήτης ΔΕΝ έχουν εξοφληθεί ακόμη και το άρθρο λέει πως αν κρατήσει η πρωτόδικη απόφαση ΔΕΝ θα φτάσουν οι εγγυήσεις του Δημοσίου και θα χρειαστεί να πληρώσει ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ. Επίσης δεν γράφει ότι αυτά που εγγυήθηκε το Δημόσιο είναι τα ΜΙΣΑ γιατί τα υπόλοιπα ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ. Και για να μη μου πεις ποιος την κλάνει την Τράπεζα Κρήτης ιδιωτική εταιρία είναι, να σου επισημάνω πως όταν χρεοκοπεί μια τράπεζα την τρύπα την πληρώνει το Δημόσιο δηλαδή ο φορολογούμενος.

Εσύ δεν καταλαβαίνεις καν τι διαβάζεις μη μου ξανα απευθύνεις το λόγο γιατί δε μπορώ να εξηγώ τα πάντα σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
1) μιλα με τον τροπο που σου μιλαω
2) αν εσυ δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις δεν σου φταινε οι αλλοι, ειναι προβλημα αντιληψης
3)που λεει αυτο που ποσταρες οτι το κρατος χαρισε ,διεγραψε, λεφτα στον ολυμπιακο;;
αν εχεις κανα γνωστο τραπεζικο ρωτησε τον τι σημαινει εγγυητης, διαβασε προσεκτικα τι γαρφει στο τελος μπας και καταλαβεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
2) αν εσυ δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις δεν σου φταινε οι αλλοι, ειναι προβλημα αντιληψης
3)που λεει αυτο που ποσταρες οτι το κρατος χαρισε ,διεγραψε, λεφτα στον ολυμπιακο;;
αν εχεις κανα γνωστο τραπεζικο ρωτησε τον τι σημαινει εγγυητης, διαβασε προσεκτικα τι γαρφει στο τελος μπας και καταλαβεις
ρε αιγαια μας δουλευεις;Απαλαχτηκες απο 2,6 δις χρεος που ανελαβε να πληρωσει το κρατος ναι η οχι,σου χαρισαν 1,5 δις που
ηταν τοτε ο φορος μεταγραφων που χρωσταγες ναι η οχι;Σε λιγο θα μας βγεις και αδικημενος ρε φιλε.Ειπαμε να λεμε καμια μαλακια
να περναει η ωρα αλλα μην το παρακανεις.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Σε παραπέμπω σε σάιτ που έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα και έχει σχεδόν όλα τα στοιχεία. Τα συμπεράσματα είναι βέβαια τεθλασμένα λόγω...οπτικής, αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στην ουσία: o ΟΣΦΠ απαλλάχθηκε από 2,6 δισ. δρχ. τα οποία εγγυήθηκε το Δημόσιο έναντι των απαιτήσεων της Τ.Κρ. Επίσης απαλλάχθηκε από φόρο δωρεάς 500 εκ. δρχ. για τη μεταγραφή Ντέταρι και ΦΠΑ ύψους περίπου 1 δισ. δρχ. για τις μεταγραφές των ρώσων επί σάλια. Επίσης ΠΑΓΩΣΑΝ οι διεκδικήσεις εναντίον του ΟΣΦΠ ύψους 5,5 δισ. δρχ. και ρυθμίστηκαν τα χρέη του προς το Δημόσιο σε 100 δόσεις δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να μην πτωχεύσει (ν. 2021/92 αρ. 13-14 ).

Από όλα αυτά εσύ δε γνώριζες τίποτα, που δείχνει πόσο ακατάλληλος είσαι για ν' ανταλλάξουμε απόψεις. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του ΟΣΦΠ αλλά επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών είναι εντελώς άσχετοι με την πραγματικότητα, ακόμα και στην εποχή του ίντερνετ που η πληροφορία είναι τόσο εύκολη, θεωρώ καθήκον μου να ενημερώνω όποτε μπορώ.
Αν χρειάζεται να μιλήσεις με τραπεζικό για να μάθεις τι είναι εγγυήσεις ή με δικηγόρο για να μάθεις τι είναι το αρ. 44 ή το 99 (που πολύ μικρή σχέση έχουν μεταξύ τους) είσαι ήδη πολύ πίσω φίλε. Συνέχισε να διαβάζεις και να ρωτάς κι όταν αποκτήσεις τη γνώση τότε να διαμορφώσεις και άποψη γιατί τώρα είσαι απλά ένας ημιμαθής παπαγάλος που επαναλαμβάνει ότι έχει ακούσει δεξιά κι αριστερά. Μη με κουράζεις άλλο σε παρακαλώ δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε αλλά χρειάζεται να έχουμε επιχειρήματα και τα μόνα που έχεις εσύ είναι αυτά που λανθασμένα εξάγεις από τα στοιχεία που εγώ σου εκθέτω.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κλωνος εισαι , γιατι ενω παραδεχθηκες (το αυτονοητο) , οτι εισαι Ολυμπιακος και δικαιωμα σου, δεν γραφεις στο θρεντ της ομαδας σου αλλα μονο αλλου. Δεν εχεις τιποτα να συζητησεις με τους ομοϊδεατες σου αλλά μονο να πουλησεις ηρωνεια σε άλλους. Προφανως αυτα που εχεις να πεις με τους <<δικους σου>> , τα λες με τον κανονικο σου λογαριασμο και μετα μπαινεις σαν πσοφιλος και πετας την παπαρια σου ευγενικα εδω. Εγω δεν ειμαι ευγενικος σαν τον φιλο συμφουρμιτη Λαβιο. Δεν θα σου λυσω καμιά απορία. Μονο θα σου πω και παλι , κοψε την  :jerking: :jerking: , βαλε παντελονια και μπες με το κανονικο σου λογαριασμο ή σηκω φυγε.
φιλε μου αν δεν θελεις να μην μου μιλας,δεν ηξερα οτι εδω ειναι ιδιοκτησια σου και για το τελος σιγα μην απολογηθω σε εσενα  :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.915
Πόντοι
6.035
Σε παραπέμπω σε σάιτ που έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα και έχει σχεδόν όλα τα στοιχεία. Τα συμπεράσματα είναι βέβαια τεθλασμένα λόγω...οπτικής, αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στην ουσία: o ΟΣΦΠ απαλλάχθηκε από 2,6 δισ. δρχ. τα οποία εγγυήθηκε το Δημόσιο έναντι των απαιτήσεων της Τ.Κρ. Επίσης απαλλάχθηκε από φόρο δωρεάς 500 εκ. δρχ. για τη μεταγραφή Ντέταρι και ΦΠΑ ύψους περίπου 1 δισ. δρχ. για τις μεταγραφές των ρώσων επί σάλια. Επίσης ΠΑΓΩΣΑΝ οι διεκδικήσεις εναντίον του ΟΣΦΠ ύψους 5,5 δισ. δρχ. και ρυθμίστηκαν τα χρέη του προς το Δημόσιο σε 100 δόσεις δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να μην πτωχεύσει (ν. 2021/92 αρ. 13-14 ).

Από όλα αυτά εσύ δε γνώριζες τίποτα, που δείχνει πόσο ακατάλληλος είσαι για ν' ανταλλάξουμε απόψεις. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του ΟΣΦΠ αλλά επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών είναι εντελώς άσχετοι με την πραγματικότητα, ακόμα και στην εποχή του ίντερνετ που η πληροφορία είναι τόσο εύκολη, θεωρώ καθήκον μου να ενημερώνω όποτε μπορώ.
Αν χρειάζεται να μιλήσεις με τραπεζικό για να μάθεις τι είναι εγγυήσεις ή με δικηγόρο για να μάθεις τι είναι το αρ. 44 ή το 99 (που πολύ μικρή σχέση έχουν μεταξύ τους) είσαι ήδη πολύ πίσω φίλε. Συνέχισε να διαβάζεις και να ρωτάς κι όταν αποκτήσεις τη γνώση τότε να διαμορφώσεις και άποψη γιατί τώρα είσαι απλά ένας ημιμαθής παπαγάλος που επαναλαμβάνει ότι έχει ακούσει δεξιά κι αριστερά. Μη με κουράζεις άλλο σε παρακαλώ δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε αλλά χρειάζεται να έχουμε επιχειρήματα και τα μόνα που έχεις εσύ είναι αυτά που λανθασμένα εξάγεις από τα στοιχεία που εγώ σου εκθέτω.
αλλο ρυθμισης
και αλλο χαριστηκαν
οπως χαριστηκε και το γηπεδο οπως εσεις θελετε να λετε
κανεις δεν αντιλεγη οτι εγιναν ευνοηκες ρυθμισης
και πολυ πιθανον να μην δωθηκαν ολα τα χρηματα αλλα δεν χαριστηκαν
ρε αιγαια μας δουλευεις;Απαλαχτηκες απο 2,6 δις χρεος που ανελαβε να πληρωσει το κρατος ναι η οχι,σου χαρισαν 1,5 δις που
ηταν τοτε ο φορος μεταγραφων που χρωσταγες ναι η οχι;Σε λιγο θα μας βγεις και αδικημενος ρε φιλε.Ειπαμε να λεμε καμια μαλακια
να περναει η ωρα αλλα μην το παρακανεις.
ενω εσυ λες σοφα πραγματα  :tooth: :tooth: :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αλλο ρυθμισης
και αλλο χαριστηκαν
και πολυ πιθανον να μην δωθηκαν ολα τα χρηματα αλλα δεν χαριστηκανενω εσυ λες σοφα πραγματα  :tooth: :tooth: :tooth:
Το γηπεδο που εσυ υποστηριζεις,ηταν τεραστια μπιζνα για τον κοκκαλη,σου αρεσει δεν σου αρεσει.
Αλλωστε δεν νομιζω να ανηκε στον ολυμπιακο,αλλα σε αυτον.αν κανω λαθος βεβαια,διορθωσε με.
Δεν λεω ποτε οτι λεω σοφα πραγματα,το μονο που λεω ειναι οτι δεν μπορει ο καθε γαυρος να μιλαει στον ΑΕΚτζη για χρεη.
Εσυ λες εγινε ευνοικη ρυθμιση,ο αλλος λεει δεν χαριστηκε τιποτα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

επειδη εισαι αδαης και γινεσαι κουραστικος, ο ολυμπιακος πηρε καποιο δανειο απο την τραπεζα κρητης να κανει καποια μεταγγραφη η για αλλο σκοπο και βρεθηκε χρεωμενος;;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
αλλο ρυθμισης
και αλλο χαριστηκαν
και πολυ πιθανον να μην δωθηκαν ολα τα χρηματα αλλα δεν χαριστηκανενω εσυ λες σοφα πραγματα  :tooth: :tooth: :tooth:
Βρε αρχηγέ μου αφού τα 2,6 δις τα ανέλαβε το κράτος και τα 1,5 δις από φόρους στα χάρισε άρα δε σου χάρισε 4,1 δις (περίπου 25-30 εκ. ευρώ σημερινά);

Για το γήπεδο εγώ δε λέω τίποτα, το πλήρωσε ο Κόκκαλης με δικά του και δανεισμό χωρίς λεφτά του κράτους. Κι εγώ άλλα νόμιζα αλλά έκατσα και βρήκα και διάβασα και έμαθα.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/ntetari_agorastike_me_kratika_lefta_3_3-11-1988.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/ntetari_agorastike_me_kratika_lefta_1_3-11-1988.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/trapeza_kritis_thelei_na_kanei_parartima_osfp_1_18-7-1990.jpghttp://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/trapeza_kritis_thelei_na_kanei_parartima_osfp_2_18-7-1990.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/dimosio_eggyatai_gia_hrei_osfp_pros_trapeza_kritis_1_19-7-1990.jpg
dimosio_eggyatai_gia_hrei_osfp_pros_trapeza_kritis_2_19-7-1990.jpg
URL]]

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/ntetari_agorastike_me_kratika_lefta_3_3-11-1988.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/ntetari_agorastike_me_kratika_lefta_1_3-11-1988.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/trapeza_kritis_thelei_na_kanei_parartima_osfp_1_18-7-1990.jpghttp://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/trapeza_kritis_thelei_na_kanei_parartima_osfp_2_18-7-1990.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/dimosio_eggyatai_gia_hrei_osfp_pros_trapeza_kritis_1_19-7-1990.jpg
dimosio_eggyatai_gia_hrei_osfp_pros_trapeza_kritis_2_19-7-1990.jpg
http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20120808/dimosio_eggyatai_gia_hrei_osfp_pros_trapeza_kritis_3_19-7-1990.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε μην εκτιθεσαι αλλο, εχεις καταλαβει τι ποσταρεις εδω και ωρα;; ουτε εμεις οι γαυροι δεν τα λεμε αυτα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
φιλε μου αν δεν θελεις να μην μου μιλας,δεν ηξερα οτι εδω ειναι ιδιοκτησια σου και για το τελος σιγα μην απολογηθω σε εσενα  :)
Δεν ειναι ιδιοκτησια μου το θρεντ της ΑΕΚ , αλλά αυτο δεν σημαινει οτι θα κανω τα στραβα ματια όταν βλεπω περιπτωσεις σαν την δικη σου. Γραφτηκες στο μπου , εισαι γαυρος οπως λες , και απο τα 65 μηνυματα σου , τα 40 ειναι στην ΑΕΚ , τα 15 στον βαζελο και 10 στο στοιχημα που εντελεως τυχαια ειρωνευτηκες και εκει καποιον. Και συνεχιζεις να μας πουλας φουμαρα και να ριχνεις σταχτη στα ματια με την δηθεν ευγενεια σου , οτι δεν εισαι κλωνος.
Ακριβώς επειδή ειναι ελευθερο το θρεντ , και εγω θα σε κραζω οποτε σε βλεπω εδω μεσα να πετας μπηχτες φορωντας την κουκούλα (κλωνο) .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε μην εκτιθεσαι αλλο, εχεις καταλαβει τι ποσταρεις εδω και ωρα;; ουτε εμεις οι γαυροι δεν τα λεμε αυτα
Και ομως εσεις τα λετε,απο δικο σας σαιτ ειναι οι φωτο αυτες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.915
Πόντοι
6.035
Και ομως εσεις τα λετε,απο δικο σας σαιτ ειναι οι φωτο αυτες.
μαστερακο για να μη μακρυγορουμε σε ολους εχει χαριστει το κρατος εκτος του βαζελου να το αναγνωρισουμε αυτο
κακως για μενα δεν ειναι λυση ο υποβιβασμος καθως ετσι χανει το κρατος
κανονικα θα επρεπε για ολους να υπηρχαν ρυθμισης ετσι ωστε το κρατος εστω και μακρυπροθεσμα να λαβει τα χρηματα του
το τελειωνουμε εδω και με τις υγειες μας  :zfuck:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
κανε εναν κοπο και διαβασε τι λεει στο σαιτ
Το σαιτ δεν νομιζω να λεει τι εγινε με τους 18 παιχτες που αγοραστηκαν επι κοσκωτα,
και αν δεν κανω λαθος ειχε αγοραστει μεχρι και ο προπονητης του ΠΑΟΚ τοτε.Σωστα;
Γραφει κατι τετοιο;Γιατι κατι ειπες αν πηρε κανα δανειο ο οσφπ απο την πειραιως.
Οι δικαστες παντως δεν εχουν την ιδια γνωμη με σενα μιας και την δικαιωσαν την τραπεζα,
και τελικα μπηκε εγγυητης το κρατος.Να τα λεμε και ολα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το σαιτ δεν νομιζω να λεει τι εγινε με τους 18 παιχτες που αγοραστηκαν επι κοσκωτα,
και αν δεν κανω λαθος ειχε αγοραστει μεχρι και ο προπονητης του ΠΑΟΚ τοτε.Σωστα;
Γραφει κατι τετοιο;Γιατι κατι ειπες αν πηρε κανα δανειο ο οσφπ απο την πειραιως.
Οι δικαστες παντως δεν εχουν την ιδια γνωμη με σενα μιας και την δικαιωσαν την τραπεζα,
και τελικα μπηκε εγγυητης το κρατος.Να τα λεμε και ολα.
εγγυητης μπηκε μονον για τον ολυμπιακο το κρατος η και για αλλες επιχειρησεις του κοσκωτα;; γιατι δεν ποσταρεις ολα οσα γραφει το σαιτ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom