ok....το δικο μου βιτσιο το ανακαλυψες Ηρακλη Πουαρω!!!! το δικο σου ποιο ειναι? να θεοποιεις οτι σου σερβιρουν? τρεχα τωρα για διαρκειας στο ελληνικο ωστε σε 4,ναι 4 χρονια να εχεις θεση στην AEGEAN ARENA...
αρχικά και εγώ είχα την ίδια άποψη ότι δηλαδή πέφτουμε 2 κατηγορίες και πάνε πάλι να χρυσώσουν το χάπι μην τους καταπιουν 1 μύριο ψήφοι....
μετά όμως αφού αποστασιοποιήθηκα από το γεγονός του διπλού υποβιβασμού άρχισα βιντεοθεραπεία με αγώνες απο το 2002 και πριν (πριν δηλαδή το κάνουμε δέλο με πρόεδρο που ήθελε να είναι προπονητής και παίκτης μαζί) ...
τότε συνειδητοποίησα πως είναι καλύτερα χωρίς μια στην τσέπη με πλούσιο πατέρα, παρά με δανεικό κοστούμι σε σαλόνια και το βράδυ να κοιμάμαι στα ντιβάνια....
αν το δεις έτσι τότε ίσως αν βάλεις και λίγο ρομαντισμό και χαβαλέ που θα'χει να βλέπεις χωρίς άγχος Γ και Β εθνική (αν και νομίζω ότι θα παίζουμε 2 χρόνια Γ να το θυμόμαστε αυτό)θα έχουμε κάτι να περιμένουμε καλύτερο...και ναι όταν ξαναμπούμε στην Ν.Φιλαδέλφεια ανεξάρτητα από το ποιο όνομα θα έχει το γήπεδο, θα ξανα συγκινηθούμε και θα ξαναζήσουμε γιορτή γιατί θα μας έχουν ενώσει 4 χρόνια στα λασπόνερα...
ασε που και οι ποδοσφαιριστές μπαρουτοκαπνισμένοι πλέον θα θέλουν να αποδείξουν ότι ανήκουν στους μεγάλους και θα σκίζουν τις φανέλες στα ματς...
δες τώρα την εικόνα ανάποδα ...ότι δηλαδή ειχαμε παραμείνει με πρόεδρο τον πουθενα και τίποτα Αδαμίδη ,μπαγλαμίδη και όλα τα εις -ίδη ,να παλεύεις για την σωτηρία σου κάθε χρόνο και να σε πηδάει ο αστέρας Τρίπολης και ο Πανθρακικός....
όχι ρε Μηνά ...ας έπεφτα και στο ερασιτεχνικό και ας ανέβαινα όταν είχα την ομάδα ...
δεν μας άξιζε τέτοια ομάδα...
έχω γιο 20 χρονών και κόψαμε το γήπεδο πριν 5 χρόνια γιατί δεν βλέπαμε μπάλα...
τουλάχιστον ας έχουμε την ελπίδα ότι τα παιδιά αυτά θα δουν μια μέρα αυτά που προλάβαμε και είδαμε εμείς και αγαπήσαμε αυτή την ομάδα...