Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπορώ να ακούσω οποιαδήποτε γνώμη και να συμφωνήσω ή διαφωνήσω μαζί της (με εσένα συνήθως συμφωνώ)

αλλά τα παίρνω κρανίο με το να μιλάνε και να λένε για τους Ολυμπιακούς αυτό το "απόγονοι", gay-ροι, κλπ.
Θεωρώ πως είναι ό,τι πιο αδερφίστικο να βρίζεις έτσι
για το απογονοι συμφωνω απολυτα μαζι σου μεγαλη μαλακια,το gay-ρος ομως το εχει κερδισει ο ποδοσφαιρικος ολυμπιακος.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
για το απογονοι συμφωνω απολυτα μαζι σου μεγαλη μαλακια,το gay-ρος ομως το εχει κερδισει ο ποδοσφαιρικος ολυμπιακος.
Παιδιά την έννοια ρατσισμός την ξέρετε ή να βάλω τις φωνές; Πως γίνεται από τη μία να λέμε ότι είμαστε διαφορετικοί γιατί είμαστε (ως ΑΕΚτζήδες) αντιφασίστες, κι από την άλλη ν' αποκαλούμε τους γαύρους gay-rous;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αν η αεκ δεν χρεοκωπησεις να διαγραφουν τα χρεη προς τριτους και προς κρατος να ξεκινησει απο την τριτη εθνικη κατηγορια χωρις χρεη και με τους φιλαθλους να τη στηριζουν δεν κανει τιποτα ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα και το κυριοτερο μακρια απο λαμογια προεδρους
Τι τέλει?

Συνημμένα

• kermit.jpg
    kermit.jpg
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 17

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδιά την έννοια ρατσισμός την ξέρετε ή να βάλω τις φωνές; Πως γίνεται από τη μία να λέμε ότι είμαστε διαφορετικοί γιατί είμαστε (ως ΑΕΚτζήδες) αντιφασίστες, κι από την άλλη ν' αποκαλούμε τους γαύρους gay-rous;
Eνταξει παρατσουκλια ειναι αυτα,εμας μας λενε αεκουλα,τον βαζελο λαγο,ετσι πανε αυτα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπορώ να ακούσω οποιαδήποτε γνώμη και να συμφωνήσω ή διαφωνήσω μαζί της (με εσένα συνήθως συμφωνώ)

αλλά τα παίρνω κρανίο με το να μιλάνε και να λένε για τους Ολυμπιακούς αυτό το "απόγονοι", gay-ροι, κλπ.
Θεωρώ πως είναι ό,τι πιο αδερφίστικο να βρίζεις έτσι
Ενώ να γράφει ο άλλος "πουστράκια τον πούλο. Τρακτερ και στα χωράφια" ή "πάρτε την πουστρομάδα σας και δρόμο" είναι ΑΝΤΡΙΚΙΟ ε; Αλλά δε σε ειδα να λες "είναι πιο αδερφίστικο να βρίζεις έτσι"...Τεσπα. Μιλησα για ΜΑΛΑΚΕΣ γαυρους. Δεν είπα για ΟΛΟΥΣ τους γαύρους. Αν σε χαλάει  :dunno:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τα δυσάρεστα νέα και τα πικρά λόγια του Δημητρέλου

Για την πτώχευση της ΠΑΕ ενημέρωσε τους υπαλλήλους ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος μετέφερε στους ανθρώπους που έβαλαν πλάτη τα τελευταία χρόνια πως δεν υπάρχει ούτε cent στα ταμεία για να πληρωθούν ενώ δεν τους έδωσε εγγυήσεις για το μέλλον.
Μπορεί με την πτώχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ να δημιουργείται προοπτική αναγέννησης της ομάδας(καθώς θα ενεργοποιηθεί ο Μελισσανίδης), ωστόσο, για κάποιους ανθρώπους αυτή η εξέλιξη δεν ρόδινη. Πόσω μάλλον όταν αυτοί είναι απλήρωτοι για 8 μήνες και όλα τα τελευταία χρόνια έβαζαν πλάτη για να λειτουργεί η εταιρεία σωστά. Ο λόγος φυσικά για τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι πληροφορήθηκαν την Τρίτη από τον Ανδρέα Δημητρέλο για τη λύση της εταιρείας.

Ο Δημητρέλος μετέφερε ότι από τις 7 Ιουνίου παύει α υπάρχει εταιρεία και ότι δεν θα πάρουν τίποτα από τα οφειλόμενα καθότι δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία. Συν τοις άλλοις ο Δημητρέλος δεν μπορούσε να τους εγγυηθεί για το μέλλον, μιας και από εδώ και στο εξής, αυτός που θα κάνει κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Οπότε ο ισχυρός άνδρας της AEGEAN θα αποφασίσει αν στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ θα μπορέσουν να είναι παρόντες και οι υπάλληλοι... Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες, φημολογία μετέφερε την προθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να πληρώσει τα οφειλόμενα στους υπαλλήλους.
www.aek-live.gr/2013/05/blog-post_7467.html]http://www.aek-live.gr/2013/05/blog-post_7467.html[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ενώ να γράφει ο άλλος "πουστράκια τον πούλο. Τρακτερ και στα χωράφια" ή "πάρτε την πουστρομάδα σας και δρόμο" είναι ΑΝΤΡΙΚΙΟ ε; Αλλά δε σε ειδα να λες "είναι πιο αδερφίστικο να βρίζεις έτσι"...Τεσπα. Μιλησα για ΜΑΛΑΚΕΣ γαυρους. Δεν είπα για ΟΛΟΥΣ τους γαύρους. Αν σε χαλάει  :dunno:
Eγω βρήκα δικό μου  :rolleyes:  και μάλιστα με την Dasha μέσα.

jElugXGv7Fw.jpg
  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έτσι θα πηγαίνεις στη Γλυφάδα?Έχεις να φας μπινελίκι!!! :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συμφωνώ, το gay-ροι είναι κάργα ομοφυλοφοβικό. Και το άλλο δεν είναι και πολύ "αντρίκιο" γιατί αντί να πεις στον άλλο στα ίσια ότι η μάνα σου είναι πουτάνα και πηδιόταν με τους αμερικάνους ναύτες το λες συγκαλυμμένα.

Βέβαια κι εσύ γράφοντας πως είναι αδερφίστικο να βρίζεις έτσι το ίδιο πράγμα κάνεις. Άσε δεν το έχουμε το πολιτικά σωστό στην Ελλάδα.
δεν το κατάλαβα το τελευταίο.
από την άλλη δεν έχω πει κανέναν ούτε καν χανούμι ή βάζελο εδώ μέσα (που θεωρητικά είναι το αντίστοιχο του "γαύρου")

όσο για τη λογική του να πεις τη μάνα του αλλουνού πουτάνα λόγω λιμανιού...οκ, οπότε κατά αντιστοιχία είναι το ίδιο απόγονοι και οι Αεκτζήδες λόγω του οτι προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη (λιμάνι κι αυτό) και μάλιστα απόγονοι Τούρκων και όχι Αμερικάνων. Ή τα Παόκια (που το λένε επίσης) είναι δις απόγονοι - μία για την Κωνσταντινούπολη και μία για τη Θεσσαλονίκη...

μπορώ να το πάω και παρακάτω για τους Παναθηναϊκούς...

αυτά όλα είναι μαλακίες όμως. Και δείχνουνε πως κάποιοι είναι απλά κολλημένα μυαλά...

Θυμάμαι είχα πάει σε σπίτι φίλου με την οικογένεια να παίξουμε δηλωτούλα και παράλληλα βλέπαμε κι ένα αγώνα του Ολυμπιακού - αυτός ΑΕΚτζής και τον κοίταγε συνέχεια, εγώ Ολυμπιακός και δεν του έριχνα ούτε ματιά, αφού δεν θυμάμαι καν ποιος ήταν.

Κερδίζει τελικά ο Ολυμπιακός και ήταν κάποιοφάουλ αμφισβητούμενη, κάτι τέτοιο, πταίσμα γενικά.

Και πετάει εκείνη την ώρα ο φίλος μου: "έτσι....έτσι καρδίζουνε και χαίρονται οι gay-ροι" (υπόψην πως συνήθως μια χαρά συζητάμε για τα αθλητικά, παρότι πολύ πιο βαμμένος από εμένα)
του λέω: "δηλαδή εγώ ο φίλος σου είμαι gay-ρος;"

"Ε, έλα μωρέ κι εσύ, το πήρες έτσι..."
Τι πάει να πει αυτό; Ή το λες και το εννοείς, οπότε να σφαχτούμε, γιατί ποιος είσαι εσύ να υποννοήσεις πράγματα για τη μάνα μου..... ή δεν το εννοείς οπότε γιατί το λες. Πες κάτι άλλο.

Θα μου πεις...λεπτομέρειες.
Ε, από αυτές τις λεπτομέρειες ωστόσο έχουμε φτάσει να μην μπορούμε να κάτσουμε δίπλα δίπλα στις κερκίδες ενώ παλιά καθόντουσαν
Από αυτές τις λεπτομέρειες έχουμε φτάσει σε σφαξίματα στους δρόμους και σε κυνηγητά (με το απίστευτο φυσικά ηλίθιο να κομπορεύονται ο ένας και ο άλλος ποιος έχει κυνηγησει περισσότερο και ποιος έχει ανοίξει περισσότερα κεφάλια).

Και αυτά πλέον τα θεωρούμε βλακείες...αλλά φυσιολογικές βλακείες.
Δεχόμαστε να υπάρχουνε λαμόγια στις ομάδες, χούλιγκαν στις ομάδες, χρέη στις ομάδες...αρκεί η ομάδα να κερδίζει και να πηγαίνει καλά.

Και άμα παίζει και καμιά μπάλα της προκοπής...ε, τότε είναι άμεμπτη κιόλας.
Άμα δε κερδίζει και έχουμε και κανά παίκτη που σπάει σαγόνια στο γήπεδο στους αντιπάλους...αυτός είναι η σημαία μας και η ψυχή της ομάδας.

Αυτά είναι η σύνοψη ...

Ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι και την άσχετη θρεντική τοποθέτηση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Eνταξει παρατσουκλια ειναι αυτα,εμας μας λενε αεκουλα,τον βαζελο λαγο,ετσι πανε αυτα.
τοκάθε "παρατσούκλι" όπως τα λες παραπέμπει αλλού.
το λαγοί παραπέμπει σε πεσίματα (δηλαδή μια μαλακία και μισή αν το καλοσκεφτείς)
το Αεκούλα... πού παραπέμπει ακριβώς; Και καλά πως μικρύνατε...ή κάνω λάθος;

δεν έχουνε καμία σχέση μεταξύ τους.
άσε που το "απόγονοι" ή το gay-ροι πανε προσδιοριστικά στους φιλάθλους και όχι στις ομάδες.
βρίζεις τους φιλάθλους-οπαδούς και όχι την ομάδα.

αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο gay-ροι που έγραψες παίρνοντας από εσένα αφορμή.
Εσύ μπορεί να εννοούσες συγκεκριμένους φιλάθλους, οι περισσότεροι δεν διαχωρίζουν. Και δεν μιλάω μόνο για τους ΑΕΚτζήδες, μιλάω γενικά.

τεσπα, δεν θα λυθεί αυτό σήμερα ή με μία σελίγα συζήτησης.
Απλά από όλα αυτά που διαβάζω εδώ και στα άλλα θρεντ τον τελευταίο καιρό, αυτό μου έκατσε να σχολιάσω.
Την έχω ξανανοοίξει τη συζήτηση πριν καιρό (χρόνια πολλά) και τότε είχε αποφασισθεί να μη βρίζουμε αλλά από τότε κύλισε πολύ νερό και χρόνος και μπήκανε πολλά νέα άτομα στα θρεντ.
άσε που ορισμένοι ό,τι και να τους πεις δεν καταλαβαίνουνε.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μοϊκανέ δεν είναι άσχετη η τοποθέτησή σου. Συμπεριφορές συζητάμε κι εδώ σχετικές με το οπαδιλίκι. Σ' ενοχλεί η έκφραση gay-ρος που υποννοεί ότι ο γάβρος φέρεται σαν γκέι και άρα (κατά τη λογική αυτού που χρησιμοποιεί την έκφραση αυτή) μη ανδρικά ή αναξιοπρεπώς. Κι εγώ σου γράφω πως λέγοντας " είναι αδερφίστικο να βρίζεις έτσι" διαπράττεις το ίδιο σφάλμα. Είναι ρατσιστικές τέτοιες εκφράσεις και καλό είναι να το καταλάβουμε γιατί πολύ ζώα έχουμε γίνει. Ποιος είπε πως η συμπεριφορά ενός γκέι ή ομοφυλόφιλου ή πούστη ή όπως θέλει κάποιος να τον πει δεν είναι αντρίκια ή είναι αναξιοπρεπής ώστε να τη χρησιμοποιούμε ως βρισιά για τον αντίπαλο; Αυτά είναι κατάλοιπα κομπλεξισμού και ψευδοανδρισμού που μπορώ να τα καταλάβω σε παιδιά κι έφηβους αλλά όχι σε ενήλικους. Οι εκφράσεις γαύρος, βάζελος, χανούμι είναι παρατσούκλια και δεν προσβάλλουν κάποια κοινωνική ομάδα (αν και το ν' αποκαλείς έναν άντρα χανούμι είναι πολύ κοντά στο gay-ρος). Τώρα θα μου πείτε ψιλά γράμματα είναι αυτά που γράφω, ειδικά σε ένα θρεντ ομάδας σ' ένα φόρουμ για πουτάνες στην Ελλάδα του 2013 αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και πετάει εκείνη την ώρα ο φίλος μου: "έτσι....έτσι καρδίζουνε και χαίρονται οι gay-ροι" (υπόψην πως συνήθως μια χαρά συζητάμε για τα αθλητικά, παρότι πολύ πιο βαμμένος από εμένα)
του λέω: "δηλαδή εγώ ο φίλος σου είμαι gay-ρος;"
Στο μιλητό πως κατάλαβες ότι εννοούσε gay-ρος και όχι γαύρος?  :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε,ως καλύτερο,μη χειρότερο,συμφερώτερο,η διάλυση της ΠΑΕ και η εκκαθάριση.Προς τι τότε ο θρήνος για τον υποβιβασμό και ιστορίες τύπου "η Πόλις εάλω" κλπ.
Ο Μελισανίδης παίρνει δωρεάν το όνομα ΑΕΚ,τεράστιο στοιχείο,και θα δοξάζεται σαν σωτήρας,αναγεννητής της ΑΕΚ.
Το άλλο το παλληκαράκι ο Βιντιάδης τι έγινε;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τα δυσάρεστα νέα και τα πικρά λόγια του Δημητρέλου

Για την πτώχευση της ΠΑΕ ενημέρωσε τους υπαλλήλους ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος μετέφερε στους ανθρώπους που έβαλαν πλάτη τα τελευταία χρόνια πως δεν υπάρχει ούτε cent στα ταμεία για να πληρωθούν ενώ δεν τους έδωσε εγγυήσεις για το μέλλον.

Ο Δημητρέλος μετέφερε ότι από τις 7 Ιουνίου παύει α υπάρχει εταιρεία και ότι δεν θα πάρουν τίποτα από τα οφειλόμενα καθότι δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία.

Προφανώς ό Δημητρελλός  :jerking: δεν άκουσε για την προ ημερών απόφαση του εργατικού τμήματος του Αρείου Πάγου που , ανατρέποντας την απόφαση του εφετείου , δικαίωσε οδηγό  που εργαζόταν σε αγροτική συνεταιριστική επιχείρηση , επιδικάζωντας του την νόμιμη αποζημίωση που ή εργοδότρια εταιρία είχε αρνηθεί να καταβάλει , επειδή λόγω του ότι είχε πτωχεύσει ισχυριζόταν ότι για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούσε να καταβάλλει τις νόμιμες αποζημιώσεις  :headbang: :headbang: ! με δεδομένο ότι ή απόφαση του Αρείου Πάγου αποτελεί πλέον δεδικασμένο  προβλέπω ότι άν δεν βρεθεί ή χρυσή τομή οί εργατολόγοι δικηγόροι να κάνουν χρυσές δουλείες καί με τους απολυμένους πλέον υπαλλήλους της π.α.ε.  :grin: :grin: !

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Με ζητησε ενας αεκτσης δανεικα αλλα φοβήθηκα οτι θα τα εβαζε σε αρθρο η σε πτωχευση και την γλυτωσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom