Συμφωνώ, το gay-ροι είναι κάργα ομοφυλοφοβικό. Και το άλλο δεν είναι και πολύ "αντρίκιο" γιατί αντί να πεις στον άλλο στα ίσια ότι η μάνα σου είναι πουτάνα και πηδιόταν με τους αμερικάνους ναύτες το λες συγκαλυμμένα.
Βέβαια κι εσύ γράφοντας πως είναι αδερφίστικο να βρίζεις έτσι το ίδιο πράγμα κάνεις. Άσε δεν το έχουμε το πολιτικά σωστό στην Ελλάδα.
δεν το κατάλαβα το τελευταίο.
από την άλλη δεν έχω πει κανέναν ούτε καν χανούμι ή βάζελο εδώ μέσα (που θεωρητικά είναι το αντίστοιχο του "γαύρου")
όσο για τη λογική του να πεις τη μάνα του αλλουνού πουτάνα λόγω λιμανιού...οκ, οπότε κατά αντιστοιχία είναι το ίδιο απόγονοι και οι Αεκτζήδες λόγω του οτι προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη (λιμάνι κι αυτό) και μάλιστα απόγονοι Τούρκων και όχι Αμερικάνων. Ή τα Παόκια (που το λένε επίσης) είναι δις απόγονοι - μία για την Κωνσταντινούπολη και μία για τη Θεσσαλονίκη...
μπορώ να το πάω και παρακάτω για τους Παναθηναϊκούς...
αυτά όλα είναι μαλακίες όμως. Και δείχνουνε πως κάποιοι είναι απλά κολλημένα μυαλά...
Θυμάμαι είχα πάει σε σπίτι φίλου με την οικογένεια να παίξουμε δηλωτούλα και παράλληλα βλέπαμε κι ένα αγώνα του Ολυμπιακού - αυτός ΑΕΚτζής και τον κοίταγε συνέχεια, εγώ Ολυμπιακός και δεν του έριχνα ούτε ματιά, αφού δεν θυμάμαι καν ποιος ήταν.
Κερδίζει τελικά ο Ολυμπιακός και ήταν κάποιοφάουλ αμφισβητούμενη, κάτι τέτοιο, πταίσμα γενικά.
Και πετάει εκείνη την ώρα ο φίλος μου: "έτσι....έτσι καρδίζουνε και χαίρονται οι gay-ροι" (υπόψην πως συνήθως μια χαρά συζητάμε για τα αθλητικά, παρότι πολύ πιο βαμμένος από εμένα)
του λέω: "δηλαδή εγώ ο φίλος σου είμαι gay-ρος;"
"Ε, έλα μωρέ κι εσύ, το πήρες έτσι..."
Τι πάει να πει αυτό; Ή το λες και το εννοείς, οπότε να σφαχτούμε, γιατί ποιος είσαι εσύ να υποννοήσεις πράγματα για τη μάνα μου..... ή δεν το εννοείς οπότε γιατί το λες. Πες κάτι άλλο.
Θα μου πεις...λεπτομέρειες.
Ε, από αυτές τις λεπτομέρειες ωστόσο έχουμε φτάσει να μην μπορούμε να κάτσουμε δίπλα δίπλα στις κερκίδες ενώ παλιά καθόντουσαν
Από αυτές τις λεπτομέρειες έχουμε φτάσει σε σφαξίματα στους δρόμους και σε κυνηγητά (με το απίστευτο φυσικά ηλίθιο να κομπορεύονται ο ένας και ο άλλος ποιος έχει κυνηγησει περισσότερο και ποιος έχει ανοίξει περισσότερα κεφάλια).
Και αυτά πλέον τα θεωρούμε βλακείες...αλλά φυσιολογικές βλακείες.
Δεχόμαστε να υπάρχουνε λαμόγια στις ομάδες, χούλιγκαν στις ομάδες, χρέη στις ομάδες...αρκεί η ομάδα να κερδίζει και να πηγαίνει καλά.
Και άμα παίζει και καμιά μπάλα της προκοπής...ε, τότε είναι άμεμπτη κιόλας.
Άμα δε κερδίζει και έχουμε και κανά παίκτη που σπάει σαγόνια στο γήπεδο στους αντιπάλους...αυτός είναι η σημαία μας και η ψυχή της ομάδας.
Αυτά είναι η σύνοψη ...
Ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι και την άσχετη θρεντική τοποθέτηση.