Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Έχετε σκεφτεί ότι του χρόνου έτσι και αποκλείσουμε κάποια ομάδα της Α' θα είμαστε "φονείς γιγάντων";  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ισα μωρε με τα κουνουπια.  :2funny: :2funny: :2funny: Γουσταρω να παρουμε το κυπελο απο την Γ κατηγορια και μετα στην Β να παιζουμε και ευρωπη.  :rolleyes:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τζέντλεμαν ο τίγρης!Ας μην είχε χρέη η ομάδα και θα σου έλεγα σε ποια κατηγορία θα τον είχε στείλει τώρα τον Άρη!  :2funny:
Χεχεχε. Δεν εχει σημασια. Το λεω για κατι κλαψομουνες που ολο το χρονο έλεγαν  εμεις θα πεσουμε και δωστου τα δακρυα. Και τι δεν εκαναν οι καημενες για να σωθουν. Μεχρη κατουρημενες(ερυθρολευκες) ποδιες φιλησαν.
Δεν γουσταρω να τον ριξω εγω , αν και θα επρεπε να πεσουν ολοι επιτελους. Αρης , Αεκ , Οφη , Κερκυρα ,ΠΑΟ  και οποιος αλλος ειναι στην ιδια θεση.
Α , και θα γουσταρα επισης μια αποφαση αλλά καλτσιοπολης στην Ιταλια. Αλλα δηστυχως εδω , μειναμε με τις κασετες και τις αποδειξεις ανα χειρας απο την αδιαβλητη ελληνικη δικαιοσυνη. Κατα τα αλλα λεμε ακομα , ουνα φατσα , ουνα pατσα. Αμ δε....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εκ του ασφαλούς η κίνηση του τίγρη αλλά έχει την αξία της.

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ έπρεπε να χρειαστεί η καταγγελία της ΑΕΚ για να εξεταστεί το θέμα του ΑΡΗ ο οποίος δεν πλήρωνε φράγκο όλη τη σεζόν ενώ είχαν γίνει προσφυγές μέσω της αντικανονικής προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Επίσης είναι προφανές ότι Δημητρέλλος και Αδαμίδης έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα στηριχτούν στις δικαστικές τους περιπέτειες.
Συμφωνω απόλυτα στην πρώτη και την δεύτερη προταση. Όσο για την τρίτη.... Δεν θα ηθελα να βρεθω ποτέ σε θέση οπου θα επρεπε να στηριχτω σε διαβεβαιωσεις των συγκεκριμενων μετόχων και του Μελισσανιδη. Αν και αφου οι μετοχοι συννενεσαν στην πτωχευση δεν βλεπω πως οι Δημητρελος-Αδαμιδης θα μπορουσαν να την ματεωσουν. Οχι οτι τους λυπαμαι , οτι και αν παθουν.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Συμφωνω απόλυτα στην πρώτη και την δεύτερη προταση. Όσο για την τρίτη.... Δεν θα ηθελα να βρεθω ποτέ σε θέση οπου θα επρεπε να στηριχτω σε διαβεβαιωσεις των συγκεκριμενων μετόχων και του Μελισσανιδη. Αν και αφου οι μετοχοι συννενεσαν στην πτωχευση δεν βλεπω πως οι Δημητρελος-Αδαμιδης θα μπορουσαν να την ματεωσουν. Οχι οτι τους λυπαμαι , οτι και αν παθουν.
Θα φάνε από μια κάθειρξη με αναστολή και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν πιστεύω να έχουν περιουσία στο όνομά τους ακόμα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν στηρίζει την καταγγελία της η ΑΕΚ
Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε επικοινωνία το βράδυ της Παρασκευής με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο συζήτησαν για την επόμενη μέρα στην ομάδα, ενόψει της ΓΣ που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (14/05).

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να αποσύρει την καταγγελία κατά του Άρη για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια θεωρώντας πως ενδεχόμενη δικαίωση της ΑΕΚ και παραμονή στα χαρτιά, δεν είναι κάτι που εναρμονίζεται με την ιδεολογία του συλλόγου, ενώ ούτε ο κόσμος επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη. Κατόπιν τούτων ο Ανδρέας Δημητρέλος θα αποσύρει την καταγγελία από τη Super League καθώς και την προσφυγή στην ΕΠΟ, έχοντας παράλληλα τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων.

Σημειώνεται δε πως στην ΓΣ της Τρίτης αναμένεται να προκύψει το νέο ΔΣ το οποίο θα ορίσει νέα ΓΣ στις αρχές Ιουνίου, η οποία θα αποφασίσει την πτώχευση της ΠΑΕ.

:rockon: Να μην εχουν να λενε μερικές μερικές κλαψιάρες ότι παμε να τις ριξουμε εμεις.
Την καταγγελια μονο οι Δημητρελος-Αδαμιδης την ηθελαν ,οχι οι Αεκτζηδες
σόρρυ, αλλά δεν κρατιέμαι να μην το γράψω

δεν έχει καμία σχέση με ηθική το θέμα
ο Δημητρέλος με τον Αδαμίδη θέλανε για να σώσουνε το τομάρι τους να μείνει η ΑΕΚ στη σουφρολίγκα
ο Μαλισσάν θέλει να πέσει για να μπει χωρίς να έχει χρέη, αλλιώς δεν μπαίνει.

Καμία ηθική στο όλο θέμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εκ του ασφαλούς η κίνηση του τίγρη αλλά έχει την αξία της.

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ έπρεπε να χρειαστεί η καταγγελία της ΑΕΚ για να εξεταστεί το θέμα του ΑΡΗ ο οποίος δεν πλήρωνε φράγκο όλη τη σεζόν ενώ είχαν γίνει προσφυγές μέσω της αντικανονικής προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Επίσης είναι προφανές ότι Δημητρέλλος και Αδαμίδης έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα στηριχτούν στις δικαστικές τους περιπέτειες.
ολόσωστο εκτός από το οτι η κίνηση του Μελισσάν δεν κρύβει κανένα παραπάνω νόημα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα φάνε από μια κάθειρξη με αναστολή και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν πιστεύω να έχουν περιουσία στο όνομά τους ακόμα...
Την έχουνε και οι δύο διώξει από πάνω τους όλη.
Μόνο ο Αδαμίδης έχει στο όνομά του αλλά στην Αγγλία - δεν νομίζω να επηρεάζεται.

Πάνε μόνο για μη πληρωμή ΦΠΑ.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ολόσωστο εκτός από το οτι η κίνηση του Μελισσάν δεν κρύβει κανένα παραπάνω νόημα.
Όπως τα λες δεν έχει "ηθικά" κίνητρα ο τίγρης. Όμως το ότι έστω και σ' αυτό το θέμα προτάσσει για επικοινωνιακούς λόγους την "ηθική" τον ψιλοδεσμεύει για ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον.

Την έχουνε και οι δύο διώξει από πάνω τους όλη.
Μόνο ο Αδαμίδης έχει στο όνομά του αλλά στην Αγγλία - δεν νομίζω να επηρεάζεται.

Πάνε μόνο για μη πληρωμή ΦΠΑ.
Αν τα βρουν όπου και να είναι τα κατάσχουν. Η ποινή για ΦΠΑ είναι 5 έως 20 χρόνια κάθειρξη αλλά παίρνει αναστολή. Ούτε καν θα την εξαγοράσουν την ποινή, τζάμπα θα τους έρθει. :headbang:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
σόρρυ, αλλά δεν κρατιέμαι να μην το γράψω

δεν έχει καμία σχέση με ηθική το θέμα
ο Δημητρέλος με τον Αδαμίδη θέλανε για να σώσουνε το τομάρι τους να μείνει η ΑΕΚ στη σουφρολίγκα
ο Μαλισσάν θέλει να πέσει για να μπει χωρίς να έχει χρέη, αλλιώς δεν μπαίνει.

Καμία ηθική στο όλο θέμα.
Δεν εννοουσα οτι ο Μελισσανιδης δεν προχωραει το θεμα για ηθικους λογους. Σαφως και θελει να καθαρισει η ΑΕΚ οικονομικα , για να μην τα πληρωσει. Ο λογος που προβαλει ομως για να καλυψει τα συμφεροντα του , ειναι αληθης. Ο κοσμος της ΑΕΚ ουδεποτε συμφωνησε με τις πραξεις του Δημητρελου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν εννοουσα οτι ο Μελισσανιδης δεν προχωραει το θεμα για ηθικους λογους. Σαφως και θελει να καθαρισει η ΑΕΚ οικονομικα , για να μην τα πληρωσει. Ο λογος που προβαλει ομως για να καλυψει τα συμφεροντα του , ειναι αληθης. Ο κοσμος της ΑΕΚ ουδεποτε συμφωνησε με τις πραξεις του Δημητρελου.
Αποψη μου ειναι οτι ΑΝ τελικα παρει την ΑΕΚ ο μελισσανιδης πτωχευμενη ισως να ειναι και πιο επικερδης επενδυση απο την επενδυση στον οπαπ.....Τσαμπα μαγκας για μενα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αποψη μου ειναι οτι ΑΝ τελικα παρει την ΑΕΚ ο μελισσανιδης πτωχευμενη ισως να ειναι και πιο επικερδης επενδυση απο την επενδυση στον οπαπ.....Τσαμπα μαγκας για μενα.
Ο Μελισσαν; Τσάμπα μάγκας; Σώπα καλε!!!  :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σε φίλο μου που είναι από τη Τρίπολη και είναι Αστέρας όταν χθες αρχισε να μου λέει τα δικά του του είπα "όταν σου έδειχνα το φεγγάρι εσύ κοιτούσες τ αρχίδια σου. Ε φάτα τώρα και μπουκωσέτα και μη λες κουβέντα".
πουτανα ελλαδα...
να ρωτησεις τον φιλο σου που κοιταγε οταν εδειχνε ο κυρκος παιζετε στην μαρς ανατροπη του αβρααμ απο τον μπαρτολινι περσυ  :2funny: :2funny:
που να σηκψσει κεφαλι αυτη η χωρα με τοσους μαλακες να καθονται πανω της  :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μη συνεχίζεις και εσύ με το παραμύθι του κόκκινου δράκου. Δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ σφύριγμα υπερ του ΟΣΦΠ. Το κύπελλο που πήρε ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Υπάρχει οδηγία πως οι παίκτες του ΟΣΦΠ έχουν δικαιωμα να αποκρούσουν τη μπάλα μέσα στη περιοχή ΧΩΡΙΣ να είναι παράβαση. Πήγαινε μάθε τους κανόνες πρώτα και μετά μίλα.
Χρηστίδη ΚΑΙ το χθεσινό ματς ήταν μια μαχαιριά για μένα που είμαι ΑΕΚ; Δεν ήταν μαχαιριά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο που ο ίδιος ο πουτάνας γιος πρόεδρος σου την είπε "γιορτή του ποδοσφαίρου" λίγες ώρες πριν αρχίσει;; Σου το έχω πει πολλές φορές και δε λες να το καταλάβεις. Η πολιτική "τίτλος στο λιμάνι" με κάθε κόστος σ έχει κάνει (τον ΟΣΦΠ) μισητό σ όλη την επικράτεια. Ακόμα και η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟ όταν έπαιρναν τίτλους (και με μαμουτζαλιές) δεν ήταν τόσο μισητοί. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ παραμύθι περί κόκκινου δράκου. Θέλει μαγκια και ηρεμία να κάνεις λίγο στην άκρη και με ηρεμία να καταλάβεις πως η πολιτική του Κόκκαλη και του Μαρινάκη θα οδηγήσει με αργά και σταθερά βήματα ΚΑΙ στη δική σου καταστροφή. Σκέψου. Έπρεπε να βρεθείς πίσω στο σκορ και να μείνεις και με 10 παίκτες. Δηλαδή, λογικά, να χάσεις και αντί να πάρεις τα Χ χιλιάρικα σαν ομάδα να πάρεις τα μισά, και τα Χ να τα πάρει ο Αστέρας που είναι πιο σημαντικά σ αυτόν. Παρόλα αυτά οι "φίλοι" σου (αλίμονο ΟΧΙ εσύ) είχαν άλλη άποψη. Τι κατάφερες; Ο Αστέρας να χάσει κάποια χρήματα τ οποία μπορεί να ήταν ένα καλό συμβόλαιο ενός καλού παίκτη από το εξωτερικό. Δηλαδή ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΣ μια ΑΚΟΜΗ ομάδα. Και στο τέλος θα βρεθείς να παίζεις Τσ Λου από Ιούλιο μήνα και να παίρνεις τον πούλο και στο τέλος να μη παίρνεις τα λεφτά και μετά θα ρωτάς "γιατί;;;; "
γρηγορη το τρακτερακι σου και στα χψραφακια σου...
απο πιττα που δεν τρως δεν σε νοιαζει αν καει...
κατα δευτερον δεν σε θυμαμαι οταν φετο στη λειβαδια απεκρουσε προ κενης εστιας στο λειβαδια θρυλος ο αμυντικος της λειβαδιας (νομιζω χοσεμι) με  το χερι και ο διαιτητης ειπε παιζεται να σκιζεις τα ρουχα σου και να ουρλιαζεις σα μωρη παρθενα που βιασανε...
εχασες εκει τις ευαισθησιες σου και τις ξαναβρηκες το σαββατο;; :2funny:
τρακτερακι ρε γιατι μυαλο δε βαζετε...
και στον αγιο κοσμα να παιζεται παρακατω θα γουσταρω να πατε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οι παραπανω ερωτησεις ειναι ρητορικες...
δεν περιμενω απαντηση...
απλα περιμενω ενα μικρο η μεγαλο παραλαρημα φιλοσοφικης αποχρωσης που να εξηγει ποσο κακος ειναι ο γαυρος και ακομη χειροτεροι οι οπαδοι του  :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οι παραπανω ερωτησεις ειναι ρητορικες...
δεν περιμενω απαντηση...
απλα περιμενω ενα μικρο η μεγαλο παραλαρημα φιλοσοφικης αποχρωσης που να εξηγει ποσο κακος ειναι ο γαυρος και ακομη χειροτεροι οι οπαδοι του  :2funny: :2funny:
Σπάστα και ξαναρίχτα. Έχω γράψει προ πολλού ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι μακράν από τους χειρότερους στην Ευρώπη. Εδώ έχουν καταφέρει ουκ ολίγες φορές όταν παίζουν σε ευρωπαϊκα ματς να βγάλουν από τα ρούχα τους μέχρι και τους σχετικά ήρεμους σε θέματα διαιτησίας Αγγλούς και Γερμανούς.

γρηγορη το τρακτερακι σου και στα χψραφακια σου...
απο πιττα που δεν τρως δεν σε νοιαζει αν καει...
κατα δευτερον δεν σε θυμαμαι οταν φετο στη λειβαδια απεκρουσε προ κενης εστιας στο λειβαδια θρυλος ο αμυντικος της λειβαδιας (νομιζω χοσεμι) με  το χερι και ο διαιτητης ειπε παιζεται να σκιζεις τα ρουχα σου και να ουρλιαζεις σα μωρη παρθενα που βιασανε...
εχασες εκει τις ευαισθησιες σου και τις ξαναβρηκες το σαββατο;; :2funny:
τρακτερακι ρε γιατι μυαλο δε βαζετε...
και στον αγιο κοσμα να παιζεται παρακατω θα γουσταρω να πατε....
Σου έχει σαλέψει από το ριπεατ ε; Το καταλαβαίνω. Όταν για χρόνια φωνάζω για τους έλληνες διαιτητές εσύ κάθεσαι και μου λες για το ματς με τη Λειβαδια που ξέχασα να φωνάξω;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. Πιο (χαζο)γαύρος απλά ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
πουτανα ελλαδα...
να ρωτησεις τον φιλο σου που κοιταγε οταν εδειχνε ο κυρκος παιζετε στην μαρς ανατροπη του αβρααμ απο τον μπαρτολινι περσυ  :2funny: :2funny:
που να σηκψσει κεφαλι αυτη η χωρα με τοσους μαλακες να καθονται πανω της :headbang:
Έχεις δίκιο. Με 2μύρια γαύρους (η πλειοψηφία των οποίων είναι και ΜΑΛΑΚΕΣ, αφού πιστεύουν ότι στο ποδοσφαιράκι όλα είναι ομορφα αγγελικά πλασμένα, και πως όλοι οι άλλοι είναι βρώμικοι εκτός ΦΥΣΙΚΑ από τον gay-ro, και όταν τους λες, έλα ρε μαλακα να ξεκινήσουμε εμείς οι φίλαθλοι τη κάθαρση και ότι καταφέρουμε σου αρχίζουν τα μου σου του) πως να σηκώσει κεφάλι η ψαροκώσταινα.

Υ.Γ Εμένα μου αρέσει να βλέπω μπάλα. Το έπιασες; Να βλέπω τον Αστέρα να παίζει μπάλα και να πετάει 2 στην ΑΕΚ που δεν έπαιξε μπάλα. θα το πω πως ο Αστέρας ήταν καλύτερος από μας. Όπως δε ντράπηκα και δε φοβήθηκα να πάω κόντρα σ αυτά που έλεγαν οι συνΑΕΚτζήδες που στο ματς με τον ΟΣΦΠ κάθησαν και έλεγαν για το πέναλντυ και δεν έβλεπαν τη συνολική εικόνα του ματς. Μπάλα γουσταρω να βλέπω. ΜΠΑΛΑ. Όπως γούσταρα που έβλεπα τον ΟΣΦΠ του Βαλδερβε στην Ευρώπη. Στην ηλικία μου μπάλα θέλω να βλέπω. Τα καφριλίκια τ έχω αφήσει πίσω μου. Ναι είμαι ΑΕκτζης θέλω να κερδίζει η ΑΕΚ ΑΛΛΑ δε γουσταρω να κερδίζει η ΑΕΚ επειδή ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει. Γι αυτό και με νοιάζει αν θα καω από πίτα που δε θα φάω. Αλλά βλέπεις εγώ είμαι άλλης σχολής από σένα που μάλλον είσαι της σχολής "ο ΟΣΦΠ να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν". Κάποια πράγματα σ αυτή τη πουτάνα τη ζωη δεν αλλάζουν....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν η αεκ δεν χρεοκωπησεις να διαγραφουν τα χρεη προς τριτους και προς κρατος να ξεκινησει απο την τριτη εθνικη κατηγορια χωρις χρεη και με τους φιλαθλους να τη στηριζουν δεν κανει τιποτα ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα και το κυριοτερο μακρια απο λαμογια προεδρους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όπως τα λες δεν έχει "ηθικά" κίνητρα ο τίγρης. Όμως το ότι έστω και σ' αυτό το θέμα προτάσσει για επικοινωνιακούς λόγους την "ηθική" τον ψιλοδεσμεύει για ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον.
Αν τα βρουν όπου και να είναι τα κατάσχουν. Η ποινή για ΦΠΑ είναι 5 έως 20 χρόνια κάθειρξη αλλά παίρνει αναστολή. Ούτε καν θα την εξαγοράσουν την ποινή, τζάμπα θα τους έρθει. :headbang:
μπα, δυστυχώς αδερφέ, κανέναν από αυτούς δεν δεσμεύει ο λόγος τους... έτσι τους έχω κόψει εγώ. Μακάρι να αποδειχτεί αλλιώς αυτός....αλλά μην νομίζεις...μέχρι τα 40 του ο Μελισσάν είχε άδειες τσέπες και βολόδερνε στα μπαρμπούτια. Μετά ξαφνικά απέκτησε λεφτά...αυτούς τους ανθρώπους δεν τους έχω για μπεσαλήδες ιδιαίτερα.

Τεσπα, μακάρι να βρείτε το δρόμο σας σαν ομάδα.
Σαν φορολογούμενος το να σβηστούν χρέη, σε όποια ομάδα και να έγιναν, δεν μου αρέσει, αλλά αυτό είναι άσχετο από τους φιλάθλους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σπάστα και ξαναρίχτα. Έχω γράψει προ πολλού ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι μακράν από τους χειρότερους στην Ευρώπη. Εδώ έχουν καταφέρει ουκ ολίγες φορές όταν παίζουν σε ευρωπαϊκα ματς να βγάλουν από τα ρούχα τους μέχρι και τους σχετικά ήρεμους σε θέματα διαιτησίας Αγγλούς και Γερμανούς.
Σου έχει σαλέψει από το ριπεατ ε; Το καταλαβαίνω. Όταν για χρόνια φωνάζω για τους έλληνες διαιτητές εσύ κάθεσαι και μου λες για το ματς με τη Λειβαδια που ξέχασα να φωνάξω;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:. Πιο (χαζο)γαύρος απλά ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Έχεις δίκιο. Με 2μύρια γαύρους (η πλειοψηφία των οποίων είναι και ΜΑΛΑΚΕΣ, αφού πιστεύουν ότι στο ποδοσφαιράκι όλα είναι ομορφα αγγελικά πλασμένα, και πως όλοι οι άλλοι είναι βρώμικοι εκτός ΦΥΣΙΚΑ από τον gay-ro, και όταν τους λες, έλα ρε μαλακα να ξεκινήσουμε εμείς οι φίλαθλοι τη κάθαρση και ότι καταφέρουμε σου αρχίζουν τα μου σου του) πως να σηκώσει κεφάλι η ψαροκώσταινα.

Υ.Γ Εμένα μου αρέσει να βλέπω μπάλα. Το έπιασες; Να βλέπω τον Αστέρα να παίζει μπάλα και να πετάει 2 στην ΑΕΚ που δεν έπαιξε μπάλα. θα το πω πως ο Αστέρας ήταν καλύτερος από μας. Όπως δε ντράπηκα και δε φοβήθηκα να πάω κόντρα σ αυτά που έλεγαν οι συνΑΕΚτζήδες που στο ματς με τον ΟΣΦΠ κάθησαν και έλεγαν για το πέναλντυ και δεν έβλεπαν τη συνολική εικόνα του ματς. Μπάλα γουσταρω να βλέπω. ΜΠΑΛΑ. Όπως γούσταρα που έβλεπα τον ΟΣΦΠ του Βαλδερβε στην Ευρώπη. Στην ηλικία μου μπάλα θέλω να βλέπω. Τα καφριλίκια τ έχω αφήσει πίσω μου. Ναι είμαι ΑΕκτζης θέλω να κερδίζει η ΑΕΚ ΑΛΛΑ δε γουσταρω να κερδίζει η ΑΕΚ επειδή ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει. Γι αυτό και με νοιάζει αν θα καω από πίτα που δε θα φάω. Αλλά βλέπεις εγώ είμαι άλλης σχολής από σένα που μάλλον είσαι της σχολής "ο ΟΣΦΠ να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν". Κάποια πράγματα σ αυτή τη πουτάνα τη ζωη δεν αλλάζουν....
μπορώ να ακούσω οποιαδήποτε γνώμη και να συμφωνήσω ή διαφωνήσω μαζί της (με εσένα συνήθως συμφωνώ)

αλλά τα παίρνω κρανίο με το να μιλάνε και να λένε για τους Ολυμπιακούς αυτό το "απόγονοι", gay-ροι, κλπ.
Θεωρώ πως είναι ό,τι πιο αδερφίστικο να βρίζεις έτσι

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
αλλά τα παίρνω κρανίο με το να μιλάνε και να λένε για τους Ολυμπιακούς αυτό το "απόγονοι", gay-ροι, κλπ.
Θεωρώ πως είναι ό,τι πιο αδερφίστικο να βρίζεις έτσι
Συμφωνώ, το gay-ροι είναι κάργα ομοφυλοφοβικό. Και το άλλο δεν είναι και πολύ "αντρίκιο" γιατί αντί να πεις στον άλλο στα ίσια ότι η μάνα σου είναι πουτάνα και πηδιόταν με τους αμερικάνους ναύτες το λες συγκαλυμμένα.

Βέβαια κι εσύ γράφοντας πως είναι αδερφίστικο να βρίζεις έτσι το ίδιο πράγμα κάνεις. Άσε δεν το έχουμε το πολιτικά σωστό στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom