Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Του είχαν εκχωρηθεί βέβαιες εισπράξεις, σ' ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου.
τη θέση μου την είχα εκφράσει τότε
πως για μένα ήταν μαλακία η κίνηση του οπαδού.

και μαλακία να τα δεχτούν σαν διοίκηση.

Από κει και πέρα, εφόσον τα έδωσε πίσω τα χρήματα οκ. Αν δεν τα έδωσε πίσω ούτε αυτά (δεν είμαι τόσο σίγουρος όσο εσύ αλλά ελπίζω πραγματικά να τα έδωσε), είναι για σούβλισμα ο μαλάκας.
Η συγκεκριμένη ερώτηση δεν έχει να κάνει με την ΑΕΚ σαν ομάδα... τι σε τσίμπησε πάλι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι ρε...ειχε στο νου του αν εφυγαν λογω τραινου απο τον τελικο η για αλλο λογο  :jerking: :jerking:
με την κρυα βρυση θα παιζεις κακομοιρη και ο γαυρος θα σου τσουζει την κωλαρα....στον αγιο κοσμα θα φτασεις και η πουτσα του χοντρου θα σου εχει γινει εφιαλτης....ουτε γαλαξια αν αλλαξεις δεν γλυτωνεις...μια φορα σκυμμενος μπροστα στον γαυρο για παντα σκυμμενος  :rockon: :rockon:
Τυπε με την Ανω Ραγουλα θα παιζουμε,και ο γαυρος θα μου κλανει τα αρχιδια γιατι απλα δεν εχει πουτσα.Εφιαλτη η πουτσα του χοντρου δεν προκειται να μου γινει ποτε,γιατι εκτος του οτι δεν εχει,συντομα θα την κανει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Την έχεις δει κα ξερεις οτι εχει? Γιατι αυτος με την κοιλια που εχει πρεπει να έχει πανω απο 20 χρονια να την δει. :grin:
Μόνο με τα λεφτα του και την απατεωνιά του ότι κανει.

Υ.Γ. Το <<ο γαυρος θα σου τσουζει την κωλάρα>> παρακαλώ να σχολιαστει απο τον Μοικανό  :sunglasses:
στο πρώτο συμφωνώ
μάλλον φακό και καθρεφτάκι θα χρειάζεται για να τη δει

στο τελευταίο μπορείς αν θες να αλλάξεις το γαύρος και να βάλεις ΑΕκ ή Χανούμα και να του το πεις αντίστοιχα εσύ, τώρα ή όποτε σε βολεύει.

Είπα και προηγουμένως...τα "πούστηδες", "μαλάκες" και λοιποί ευγενείς χαρακτηρισμοί δεν κόβονται εύκολα, αλλά το καλό είναι πως ανταποδίδονται με την ίδια ευκολία.
Αν και νομίζω πως ειδικα το Χρηστίδη τον πονάει περισσότερο το να τον λες υπάλληλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με έπιασε η απορία όσο διάβαζα πως ο Δημητρέλος δεν θα πληρώσει τα δεδουλευμένα.

Το να απαντάς με ερώτηση ... δεν δίνει απάντηση.
άμα ξέρεις απαντάς. Άλλωστε στην ερώτηση έβαλα και ένα άραγε... αναρωτιέμαι ο καημένος, κακό να αναρωτιέσαι και να το εκφράζεις;
Αραγε οι καταθεσεις του κοσμακη στην τραπεζα κρητης που εγιναν ντεταρι,μουστακιδης,και καμια 20αρια ακομη παιχτες,ποτε θα δωθουν πισω;
Που αυτα ειναι πραγματικα κλεμενα,οχι προστιμα και προσαυξησεις απο κακοδιαχειριση. :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τυπε με την Ανω Ραγουλα θα παιζουμε,και ο γαυρος θα μου κλανει τα αρχιδια γιατι απλα δεν εχει πουτσα.Εφιαλτη η πουτσα του χοντρου δεν προκειται να μου γινει ποτε,γιατι εκτος του οτι δεν εχει,συντομα θα την κανει.
σχολιασμός στο τελευταίο μόνο.
από πέρσι το λες πως θα την κάνει σύντομα. Το να το λες για 2-3 χρόνια και τελικά να φύγει στα 4 χρονια δεν το κάνει "σύντομα" Είναι σα να μου λες όλο το καλοκαίρι πως θα βρέξει και τελικά να βρέξει το Σεπτέμβρη. Και να μου πεις μετά "δικαιώθηκα"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σχολιασμός στο τελευταίο μόνο.
από πέρσι το λες πως θα την κάνει σύντομα. Το να το λες για 2-3 χρόνια και τελικά να φύγει στα 4 χρονια δεν το κάνει "σύντομα" Είναι σα να μου λες όλο το καλοκαίρι πως θα βρέξει και τελικά να βρέξει το Σεπτέμβρη. Και να μου πεις μετά "δικαιώθηκα"
Τυπε αν δεν ειχε την κωλοφαρδια να διαλυθουν ΑΕΚ-βαζελος ηδη τωρα θα συζηταγατε για διαδοχη κατασταση.Ειδες τι κουραμπιε εχει καταντησει τον γαυρο σε 2 χρονια κατσε να δεις του χρονου.και με λεφτα να πεφτουν καργα απο το τσου λου,οχι διαλυμενος οπως οι αλλοι δυο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τυπε αν δεν ειχε την κωλοφαρδια να διαλυθουν ΑΕΚ-βαζελος ηδη τωρα θα συζηταγατε για διαδοχη κατασταση.Ειδες τι κουραμπιε εχει καταντησει τον γαυρο σε 2 χρονια κατσε να δεις του χρονου.και με λεφτα να πεφτουν καργα απο το τσου λου,οχι διαλυμενος οπως οι αλλοι δυο.
ναι, αλλά εξακολουθείς να το λες ακόμα και τώρα
οπότε κάποια στιγμή πρέπει να παραδεχτείς πως έκανες λάθος πρόβλεψη. Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς.

Εγώ στο στοίχημα πέφτω πάντα έξω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέσπα... συνεχίστε απρόσκοπτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Υ.Γ. Το <<ο γαυρος θα σου τσουζει την κωλάρα>> παρακαλώ να σχολιαστει απο τον Μοικανό  :sunglasses:
εγω ειμαι μια κατηγορια μονος μου...εξαιρουμαι απο το συνολο που ειναι σημειο αναφορας  :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εφιαλτης η πουτσα του χοντρου και του καθε χοντρου σου εχει γινει ηδη...
και το ΄΄η πουτσα του χοντρου'' ειναι εκφραση και δεν το εννουμε κυριολεκτικα...
και πουστης να ηταν ο χοντρος η ο σωκρατης ''η πουτσα τους ειναι ο εφιαλτης σας''
ελεος ...ακομα και τα αυτονοητα θα εξηγουμε;; :headbang:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εγω ειμαι μια κατηγορια μονος μου...εξαιρουμαι απο το συνολο που ειναι σημειο αναφορας  :bounce-glasses: :bounce-glasses:
:2funny: :2funny: Το έχω καταλαβει και να σου πω την αληθεια και δεν δινω σημασια σε οτι λες. Σου αρέσει να προκαλείς αντιδρασεις με ακραια σχόλια και εγω δεν μπαινω σε αυτό το τρυπακι.  Απλα επειδη  αναφερθηκε τις τελευταιες μερες σα θεμα τα σεξιστικα σχολια των οπαδων μεταξυ τους και ειδικα των υπολοιπων πρως τους γαυρους σαν gay γιαυτο ζητησα το σχολιο του Μοικανου για την φραση ενος γαυρου που λεει οτι θα τσουξει την κωλαρα ενος άλλου αντρα. :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι το ανέβασες αυτό τώρα?  :think:
Αν ο Ριβάλντο δεν είχε χάσει το "σίγουρο",θα είχε γίνει το 2-0 και θα είχαμε νικήσει.....
θεωρητικα γυρναμε σελιδα με χθεσινα προσωπα,αυτο βλεπω..
η επιλογη του μελισσανιδη να διαλεξει το συγκεκριμενο για προεδρο επι της ουσιας δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο καθαρη επιδειξη δυναμης,ειδικοτερα οταν για τη θεση αυτη θα καναν τουμπες ολοι οπως διαμορφωνεται η κατασταση...

για μενα ο σερβος ειναι λεκες γιατι λατρευτηκε οσο κανενας αλλα προδοσε..κατι εχει ακουστει πως τον κολλητο του μονο δεν εχει προδοσει ποτε,αλλα αυτο ισως ειναι και αρβυλα..μονο ο τιγρης μπορει να το επιβεβαιωσει...παρολαυτα,οπως και αλλοι που χουν την ιδια αποψη,θα κανω τουμπεκι γιατι η ομαδα δεν αντεχει αλλο πολεμο..αυτο δε σημαινει ομως πως ξεχναμε ή πως υπαρχει περιπτωση να το θεωρησουμε ξανα "δικο μας"..

ελπιζω να σου λυθηκε η απορια γιατι το ανεβασα αυτο τωρα..

μακαρι να ξαναγινουμε ΑΕΚ συντομα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τα ίδια λέμε όλοι φίλε. Η ομάδα έφτασε σε οριακό σημειο για διάλυση, χωρίς γηπεδο και χωρίς άλλες προοπτικες ανάκαμψης. Οποτε βάζουμε στην άκρη τις προσωπικες προτιμησεις ή διαφωνίες γιατι το σημαντικότερο αυτην την στιγμη για την ομάδα ειναι η ομόνοια.
Και εγω δεν θέλω τον Μπαγεβιτς σε πόστο στην ομάδα. Δεν μπορω ομως να της φτιαξω γηπεδο ή να την επαναφερω στην μεγαλη κατηγορία , ανταγωνιστική. Θα βαλω στην άκρη τα προσωπα λοιπόν για το γενικό καλό.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Απ' ότι φαίνεται ο Ντούσαν θα τοποθετηθεί επί κεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δε γράφω "Πρόεδρος" γιατί τουλάχιστον την πρώτη χρονιά Πρόεδρος θα είναι αυτός της Ερασιτεχνικής.
Και κάτι άλλο, για πρώτη φορά θα ξέρουμε ακριβώς πόσα λεφτά θα βάλουν στην ομάδα οι μέτοχοι μιας και όταν ανέβουμε στη Β' θα γίνουμε πάλι ΠΑΕ και θα γίνει αύξηση κεφαλαίου. Για να δούμε πόσα λεφτά θα βάλουν οι νέοι σωτήρες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: Το έχω καταλαβει και να σου πω την αληθεια και δεν δινω σημασια σε οτι λες. Σου αρέσει να προκαλείς αντιδρασεις με ακραια σχόλια και εγω δεν μπαινω σε αυτό το τρυπακι.  Απλα επειδη  αναφερθηκε τις τελευταιες μερες σα θεμα τα σεξιστικα σχολια των οπαδων μεταξυ τους και ειδικα των υπολοιπων πρως τους γαυρους σαν gay γιαυτο ζητησα το σχολιο του Μοικανου για την φραση ενος γαυρου που λεει οτι θα τσουξει την κωλαρα ενος άλλου αντρα. :grin:
ομοικανος ειναι τυπος ρε...εχει τη δικη του κουλτουρα...δεν παιρνει χαμπαρι απο γαυροβαζελους.. :P

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ομοικανος ειναι τυπος ρε...εχει τη δικη του κουλτουρα...δεν παιρνει χαμπαρι απο γαυροβαζελους.. :P
Σε αυτο θα συμφωνησω.....

Για πρωτη και ίσως τελευταια φορά μαζι σου.  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εφιαλτης η πουτσα του χοντρου και του καθε χοντρου σου εχει γινει ηδη...
και το ΄΄η πουτσα του χοντρου'' ειναι εκφραση και δεν το εννουμε κυριολεκτικα...
και πουστης να ηταν ο χοντρος η ο σωκρατης ''η πουτσα τους ειναι ο εφιαλτης σας''
ελεος ...ακομα και τα αυτονοητα θα εξηγουμε;; :headbang:
κανεις οτι δεν το επιασες αλλα δεν πειραζει,εισαι πονηριδης. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom