Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δε θα γράψω ΜΟΝΟ δικές μου απόψεις.

Ας ξεκινήσουμε τι πιστεύει ο Αρδίζογλου για τον Βιντιάδη

"Αυτό που έλεγα εγώ τόσο καιρό έγινε πρωτοσέλιδο. Τσάκας της ΑΕΚ ο Βιντιάδης, γράφτηκε σήμερα. Θα το πάω παραπέρα. Τουλάχιστον ο Τσάκας υπήρχε. Βγήκε σε τόσα Μέσα, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Ήταν ορατός, όχι αόρατος. Κάποιοι λένε ότι ο Βιντιάδης ήρθε στο ματς με τον Άρη την 3η αγωνιστική. Εμένα δεν μου λέει τίποτα αυτό. Στο γήπεδο πάει ο καθένας. Απλά ...δεν υπάρχει ο άνθρωπος. Δεν έχει βγει και πει τίποτα δημοσίως. Τι να τις κάνει τις ανακοινώσεις ο κόσμος; Ένας επενδυτής βγαίνει και μιλάει ο ίδιος δημοσίως. Άρα κάποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω, γι' αυτό η υπόθεση είναι παραμύθι."

Αλλά ας πάμε στη πιο σημαντική δήλωση (κατά τη άποψή μου) του νομικού και μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Φίλων ΑΕΚ, Βασίλης Καπετανόπουλος.
""Για το ενδιαφέρον του Βιντιάδη: «Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει επενδυτής που θα επενδύσει στην κατάσταση που είναι σήμερα η ΑΕΚ, εκτός αν κρύβεται κάθε άλλο. Με αρνητική θέση 19 εκατ. και χρέη στο Δημόσιο, ποιος θα επενδύσει; Την άποψή μου την επαληθεύουν ορισμένα γεγονότα. Ειπώθηκε στην προηγούμενη ΓΣ ότι δεν έχει κάνει έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ! Απλά έθεσε κάποιες ερωτήσεις στον ορκωτό ελεγκτή της ΠΑΕ! Εγώ στη ζωή μου δεν έχω δει ποτέ να ψάχνει κάποιος να αγοράσει επιχείρηση και να μην κάνει έλεγχο με δικούς του. Αν θέλει να μπει, εμείς στην Ανεξάρτητη Κίνηση Φίλων ΑΕΚ δεν έχουμε αντίρρηση. Να διασφαλιστεί όμως, ότι στο μέλλον δεν θα είναι ηγεμών. Οι ηγεμονίες τελείωσαν. Ποιος θα τον ελέγχει; Για αυτό από το 2007 ο νόμος επιτρέπει την απλή αναλογική. Να πάρει το 51% των μετοχών και να έχει τον αντίστοιχο αριθμό συμβούλων».""
Με απλά λόγια τι λέει; Πως ΔΕΝ υπάρχει ενδιαφέρον από τον Βιντιάδη γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α οικονομικό έλεγχο στην ομάδα. Τώρα θα μου πει πάλι κάποιος "άρα τι κακό κάνει στην ομάδα;". Και θ απαντήσω πως ΑΝ δεν έχεις παίξει (έστω και στ εφηβικά) σε ομάδα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα δε μπορείς να ξέρεις το πόσο γαμάει τη ψυχολογια του  παίκτη που ενώ του λένε πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, όχι μόνο αυτό δεν υπάρχει, αλλά στη θέση του υπάρχει γκρεμός. Όποιος μπορεί να το καταλάβει καλός, όποιος δε μπορεί τι να κάνουμε; Δε μπορούμε να εμφυτεύσουμε και εμπειρίες (αθλητικής) ζωής....

Υ.Γ Για τον Ψωμιάδη λέει πως από τη στιγμή που έχει τελεσιδικήσει μια απόφαση τότε η ΑΕΚ μπορεί και πρέπει να εκχωρήσει το δικαίωμα της κατάσχεσης στο δημόσιο. ΑΝ η ΑΕΚ πτωχεύσει αυτό που θα πάρει το δημόσιο θα είναι το πούλμαν και μερικές καρέκλες. Και πως η ΑΕΚ δε μπορεί να ελέξει για τα χρήματα του Ψωμιάδη, ενώ το Ελληνικό δημόσιο μπορεί. Για να μη τα λέω ομως εγώ και κάνω κανένα λάθος

""Για την υπόθεση Ψωμιάδη: «Να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί μπερδεύεται ο κόσμος. Δεν έχει καμία σχέση η αξίωση που έχει τελεσίδικα η ΑΕΚ με το ποινικό δικαστήριο. Υπάρχει απόφαση τελεσίδικη, μπορεί όπου βρουν χρήματα να τα κατασχέσουν. Γιατί λοιπόν δεν τα εκχωρούν στο Δημόσιο; Λένε πως το θέμα είναι αν θα το αποδεχτεί το Δημόσιο. Ποιος υπάλληλος δεν θα το δεχθεί; Αν πτωχεύσει η ΑΕΚ θα πάρουν το πούλμαν και κάτι καρέκλες. Ποιος θα τολμήσει να το αρνηθεί; Όπως μαθαίνουμε διαβιούν πολυτελώς τα μέλη της οικογένειας Ψωμιάδη. Το Δημόσιο μπορεί να τα ελέγξει, η ΑΕΚ δεν μπορεί. Να ψάξουν πού είναι τα λεφτά και να τα πάρουν. Το μεγαλύτερο χρέος είναι από πρόστιμο γιατί η οικογένεια Ψωμιάδη έκλεψε την ΑΕΚ και είναι ηθικώς απαράδεκτο να κυνηγάμε την ΑΕΚ και όχι τον Ψωμιάδη και αυτούς που διοίκησαν την ΑΕΚ έως τώρα. Να εκχωρήσουμε το χρέος και θα το δεχθεί το Δημόσιο. Αν γίνει αυτό το Δημόσιο θα έχει πρόσθετη εγγύηση και θα μπορούμε να έχουμε μία διαφορετική ρύθμιση».""
Ειδες εσυ τον μαρινακη να βγαινει σε κανενα καναλι και να λεει Θα κανω αυτω θα κανω εκεινο;Και αυτος αρκετο καιρο εκανε διαπραγματευσεις.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι, ναι, πολύ καιρό. 2-3 μήνες (με το ζόρι)....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κανεις λαθος πανω απο χρονο προσπαθουσε και μαλιστα στην αρχη απεριψε την πρωτη προσφορα του ο κοκκαλης.Και ο Σαβιδης στον παοκ το ιδιο και μαλιστα μπηκε οταν πηρε την διαβεβαιωση που ηθελε απο το κρατος,ακριβως αυτο που ζηταει και ο Βιντιαδης.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Γρηγόριε μην δίνεις σημασία στον κ.Γάτο σε πρηζώνει για να αγοράσεις εσυ την ΑΕΚ.
Αλλωστε το προφίλ σου ταιριάζει με του πινόκιο.
Κίνα εσυ Κίνα και αυτός.
Καράβια εσυ καράβια και αυτός.  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γρηγόριε μην δίνεις σημασία στον κ.Γάτο σε πρηζώνει για να αγοράσεις εσυ την ΑΕΚ.
Κίνα εσυ Κίνα και αυτός.
Βρε Διομηδη προτιμας δηλαδη τυπους στυλ ξενιαδη με ποσταρισματα στο φεισμπουκ η καναν κοζωνη;Οταν δεν βλεπεις πολλα λογια να χαιρεσαι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τον Χρηστάρα τον Αρδίζογλου τον αγαπάω γιατί είναι τρελός , αυθόρμητος , αγνός και ΑΕΚτζής μέχρι το κόκκαλο!Αλλά από την άλλη είναι ίσως και ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη του οποίου θα επικαλούμουν τις θέσεις για να ενισχύσω την άποψη μου!Για ευνόητους λόγους!  :grin:
Την μία μας λες Γρηγόρη ότι η υπόθεση Βιντιάδη αμαυρώνει την ιστορία της ΑΕΚ και την άλλη ότι έτσι καταρρακώνεται η ψυχολογία των παιχτών...επαναφέροντας μάλιστα και το ατράνταχτο επιχείρημα της έντονης αθλητικής σου ζωής!  :headbang:
Επειδή την έχουμε ξανακάνει την ίδια κουβέντα ξαναθέτω το ίδιο ερώτημα!Πότε έχει καλύτερη ψυχολογία ένας παίχτης για να παίξει μπάλα?Όταν η ομάδα δεν έχει ούτε σάλιο , γινονται λαικά δικαστήρια , όλοι σκέφτονται και κάνουν προσφυγές και η ομάδα είναι στα πρόθυρα του πρωτοδικείου ή όταν υπάρχει έστω και η αμυδρά προοπτική να μπει ένας άνθρωπος με λεφτά και να αποκτήσει κάποιο όραμα ό σύλλογος?Ρητορικό το ερώτημα αλλά με αυτά που διαβάζω στο μπουρδέλα μπορεί να δω και απάντηση...
Και μιας και το έφερε η κουβέντα περί ψυχολογίας πιτσιρικάδων και χρήματος!Αυτά τα παιδιά έχουνε πιάσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου που ήρθανε έτσι οι συγκυρίες και φορέσανε  την φανέλα της ΑΕΚ!Σε κανονικες συνθήκες μπορεί να μην το είχανε δει ούτε στον ύπνο τους οι περισσότεροι από αυτούς και σίγουρα όχι τόσό άνετα όσο τους συνέβει!Το λογικό λοιπόν είναι να είναι καυλωμένοι για μπάλα και να δίνουνε το 200% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα ξέχωρα από το τι συμβαίνει στα διοικητικά...και αυτό ψιλοσυμβαίνει για τα περισσότερα παιδιά!Έτσι για να έχουμε και κάποιο μέτρο του τι λέμε και ποια ομάδα υποστηρίζουμε...Έτσι είναι!
Η "αμυδρή προοπτική" που γράφεις είναι για τους 2-3 πρώτους μήνες. Μετά καταντάει ανέκδοτο και αισθάνεσαι πως σε κοροιδεύουν. Είναι σα να είσαι εσύ σε μια εταιρεία να σου χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους και ξαφνικά να εμφανίζεται κάποιος που θα την πάρει και θα δώσει λύση. Στην αρχή αποκτάς μια προοπτική και κάνεις υπομονή. Περνάνε 1-2-3 μήνες και συνέχεια ακούς όλο "αύριο τελιώνει", ε αν περάσουν 6 μήνες και εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις στο "αύριο όλα τελιώνουν" τότε με το συμπάθειο είσαι μαλάκας. Γιατί πολύ απλά δε καταλαβαίνεις ότι σε κοροιδεύουν με σκοπό να κερδίσουν κάποιο χρόνο. Αν εσύ αισθάνεσαι ΟΚ με το να σε δουλεύουν ψιλό γαζί κανένα πρόβλημα. Αλλά τους περισσότερους επαγγελματίες παίκτες (ανεξαρτήτου ηλικίας) δε τους αρέσει καθόλου. Και αν διαβάσεις τις σημερινές εφημερίδες οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν κουραστεί από αυτή την υπόθεση. Εδώ τα άκουσαν και από πάνω όταν τους είπε ο Δημητρέλος πως εάν η ομάδα ήταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση θα ήταν πιο εύκολο να μπει ο Βιντιάδης!!! Δηλαδή τους είπε με λίγα λόγια πως φταίνε ΑΥΤΟΙ (και από πάνω) που δε μπαίνει ο "σωτήρας"!!! Δηλαδή και τους χρωστάνε και τους ζητάνε και τα ρέστα. Εάν εσύ ένοιωθες λιγότερη πίεση και δε σου γαμούσε τη ψυχολογια αυτό ε τότε τι να πω!!! Μαλακία σου που δεν ασχολήθηκες με τον επαγγελματικό αθλητισμό.
Όσο για τ ότι "πιάσανε το πρώτο λαχνό"¨δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω πλην της δήλωσης του Παυλή (αν θυμάμαι καλά) πως στο ξενοδοχείο παρατρώνε γιατί...πεινάνε!!! Και γαμώ τους λαχνούς τι να σου πω!!  :headbang: :headbang:. Όταν τον κερδίσεις εσύ αυτόν τον λαχνό να τον κρατήσεις όλον για τη πάρτυ σου. Τα περισσότερα απ αυτά τα παιδιά ΦΥΣΙΚΑ και γνωρίζουν ότι είναι τυχερά που παίζουν για την ΑΕΚ (έστω και σ ααυτές τις συγκυρίες) αλλά μη μπερδεύουμε πράγματα. Άλλο η λέξη "πεινάω" (που έχει να κάνει με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης) και άλλο η λέξη "μπάλα". Μη μπερδεύουμε τον ήλιο με τα λάχανα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Κίνα εσυ Κίνα και αυτός.
Μπα εγώ περιμένω άλλον!Ξέρει ο μαστεράκος!  :2funny:
Για να είναι κάποιος πινόκιο πρέπει να μιλάει κιόλας!  :grin:
Στα σοβαρά τώρα είναι λογικό να είναι κάποιος κακοπροαίρετος απέναντι στον Βίντι...αλλά αυτό απέχει χιλιόμετρα από το να τον θεωρήσουμε κι αυτόν "καρκίνωμα" για την ομάδα!Εξάλλου αν τον θεωρεί κάποιος βαλτό πρώτα θα πρέπει να τα βάλει με αυτόν ή αυτούς  που τον βάλανε...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Όσο για τ ότι "πιάσανε το πρώτο λαχνό"¨δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω πλην της δήλωσης του Παυλή (αν θυμάμαι καλά) πως στο ξενοδοχείο παρατρώνε γιατί...πεινάνε!!! Και γαμώ τους λαχνούς τι να σου πω!!  :headbang: :headbang:. Όταν τον κερδίσεις εσύ αυτόν τον λαχνό να τον κρατήσεις όλον για τη πάρτυ σου. Τα περισσότερα απ αυτά τα παιδιά ΦΥΣΙΚΑ και γνωρίζουν ότι είναι τυχερά που παίζουν για την ΑΕΚ (έστω και σ ααυτές τις συγκυρίες) αλλά μη μπερδεύουμε πράγματα. Άλλο η λέξη "πεινάω" (που έχει να κάνει με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης) και άλλο η λέξη "μπάλα". Μη μπερδεύουμε τον ήλιο με τα λάχανα
Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι λέω!Δεν μίλησα για λεφτά...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κανεις λαθος πανω απο χρονο προσπαθουσε και μαλιστα στην αρχη απεριψε την πρωτη προσφορα του ο κοκκαλης.Και ο Σαβιδης στον παοκ το ιδιο και μαλιστα μπηκε οταν πηρε την διαβεβαιωση που ηθελε απο το κρατος,ακριβως αυτο που ζηταει και ο Βιντιαδης.
Τι διαβεβαίωση ακριβώς πήρε ο Σαββίδης από το κράτος; Και έκανε 1 χρόνο για να μπει ο Σαββίδης; Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ νομίζω πως δε του πήρε παραπάνω από 3-4 μήνες για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Όσο για το Μαρινάκη, άστο σου λέω. Έχω φίλο μέσα στην εταιρεία και ξέρει 2-3 πραγματάκια. Το πραγματικό ντίαλ για τον γαύρο δε πήρε πάνω από 3 μήνες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Σαββίδης κωλοτριβότανε χρόνια και βασικά αποσκοπεί σε παράπλευρες δουλειές!Ήδη το βούτηξε το Μακεδονία Παλλάς...
Παρόλα αυτά δεν έχει κάνει και κανένα τρομερό μπάσιμο στον ζμπαόγκ...περιμένει κι αυτός την ρύθμιση!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι λέω!Δεν μίλησα για λεφτά...
Μίλησες για την καύλα για να παίζεις στην ΑΕΚ. Αλλά εγώ σου λέω να έρθεις στην θέση τους. Ένας επαγγαλματίας αθλητής δεν έχει πάνω από 25 χρόνια αθλητικής "ζωής" (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Απ αυτά τα πρώτα 4-5 χρόνια είναι αυτά που "χτίζεσαι" σαν επαγγελματίας. Ότι μάθεις και όπως μάθει το σώμα σου σ αυτή τη περίοδο. Εξάλλου στις ομάδες του εξωτερικού οι παίκτες από ηλικία 17 μέχρι 21, 22 μαθαίνουν μεταξύ άλλων τη σωστή διατροφή. Άρα τι να το κάνω εγώ που παίζουν με καύλα όταν πχ ο φούντας που είναι 18 αυτή τη στιγμή λιμοκτονεί (ξαναλέω ότι αυτά είναι λόγια του Παυλή) ;;; Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει με τον Φούντα (τυχαίο το παράδειγμα) είναι πως ενώ τώρα παίζει για τη καύλα του, καταστρέφει το επαγγελματικό του μέλλον. ΑΝ εσύ νοιώθεις ΟΚ που ένα παιδί καταστρέψει τη ζωή του για την καύλα του ΟΚ, επειδή όμως εγώ το βλέπω αλλιώς θα μου επιτρέψεις να μη το θεωρώ "λαχείο"

Α! Και δε θεωρώ τον Βιντιάδη "καρκίνωμα". Απλά τον θεωρώ ένα άτομο που για τους δικούς του λόγους κοροιδεύει τον κόσμο και όχι μόνο, της ΑΕΚ. Αλλά θα χαρώ πολύ ΑΝ βγω λάθος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Σαββίδης κωλοτριβότανε χρόνια και βασικά αποσκοπεί σε παράπλευρες δουλειές!Ήδη το βούτηξε το Μακεδονία Παλλάς...
Παρόλα αυτά δεν έχει κάνει και κανένα τρομερό μπάσιμο στον ζμπαόγκ...περιμένει κι αυτός την ρύθμιση!
Καλά είχε σκεφτεί να μπει το 2006, αλλά έκανε πίσω. Οι περισσότεροι για παράπλευρες δουλείες μπαίνουν στις ομάδες. Και ο Τίγρης το 1990 για παράπλευρες δουλείες ασχολήθηκε τότε με την ΑΕΚ. Εκτός και ΑΝ εσύ πιστεύεις ότι ο Βιντιάδης ΑΝ μπει ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) δε θα ασχολείται με παράπλευρες δουλείες.
Και δεν έχει κάνει τρομερό μπάσιμο στον ΠΑΟΚ;;; Σοβαρά; Γιατί στην αγορά του χειμώνα μάζεψε 4-5 παίκτες. Αν θα βγουν είναι άλλο θέμα, αλλά ο ΠΑΟΚ αυτόν τον Κατσουράνη δεν τον έβλεπε ούτε στα τρελλά του όνειρα στα μαυρόασπρα. Και τέλος ΔΕ περιμένει τη ρύθμιση για να πάρει το 51% του ΠΑΟΚ. Το έχει πάρει εδώ και 4 μήνες...Υπάρχει διαφορά μεταξύ του "περιμένω για να μπω" και του "μπήκα και περιμένω"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τι διαβεβαίωση ακριβώς πήρε ο Σαββίδης από το κράτος; Και έκανε 1 χρόνο για να μπει ο Σαββίδης; Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ νομίζω πως δε του πήρε παραπάνω από 3-4 μήνες για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Όσο για το Μαρινάκη, άστο σου λέω. Έχω φίλο μέσα στην εταιρεία και ξέρει 2-3 πραγματάκια. Το πραγματικό ντίαλ για τον γαύρο δε πήρε πάνω από 3 μήνες.
Οτι δεν θα ξεπαγωσουν τα χρεη του παοκ οταν περασει στα χερια του.Οπως και εγινε.
Και νομιζω οτι συναντηθηκε προσφατα με τον υπουργο οικονομικων για να βρεθει μια οριστικη λυση.Για τον Μαρινακη ισως την δευτερη φορα να πηρε ενα 3μηνο αλλα υπηρξε και πρωτη φορα που προσπαθησε αλλα απετυχε.Αλλα εδω δεν μιλαμε για μια χρεωμενη ΠΑΕ διαλυμενη οπως ειναι τωρα η ΑΕΚ.Ο ανθρωπος δεν θελει να πεταξει λεφτα,και καλα κανει.Θελει να ειναι σιγουρος οτι το πλανο του θα πετυχει και δεν αξιζει να του γινεται τετοιος χλευασμος,δεν χρωσταει πουθενα.Ουτε κραταει καποιον αλλον επενδυτη απο το μανικι να μην μπει στην ΑΕΚ.το ειπε καθαροτατα,αν υπαρχει αλλη λυση καλως να ορισει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Μίλησες για την καύλα για να παίζεις στην ΑΕΚ. Αλλά εγώ σου λέω να έρθεις στην θέση τους. Ένας επαγγαλματίας αθλητής δεν έχει πάνω από 25 χρόνια αθλητικής "ζωής" (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Απ αυτά τα πρώτα 4-5 χρόνια είναι αυτά που "χτίζεσαι" σαν επαγγελματίας. Ότι μάθεις και όπως μάθει το σώμα σου σ αυτή τη περίοδο. Εξάλλου στις ομάδες του εξωτερικού οι παίκτες από ηλικία 17 μέχρι 21, 22 μαθαίνουν μεταξύ άλλων τη σωστή διατροφή. Άρα τι να το κάνω εγώ που παίζουν με καύλα όταν πχ ο φούντας που είναι 18 αυτή τη στιγμή λιμοκτονεί (ξαναλέω ότι αυτά είναι λόγια του Παυλή) ;;; Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει με τον Φούντα (τυχαίο το παράδειγμα) είναι πως ενώ τώρα παίζει για τη καύλα του, καταστρέφει το επαγγελματικό του μέλλον. ΑΝ εσύ νοιώθεις ΟΚ που ένα παιδί καταστρέψει τη ζωή του για την καύλα του ΟΚ, επειδή όμως εγώ το βλέπω αλλιώς θα μου επιτρέψεις να μη το θεωρώ "λαχείο"

Α! Και δε θεωρώ τον Βιντιάδη "καρκίνωμα". Απλά τον θεωρώ ένα άτομο που για τους δικούς του λόγους κοροιδεύει τον κόσμο και όχι μόνο, της ΑΕΚ. Αλλά θα χαρώ πολύ ΑΝ βγω λάθος
Και ο Καφές έλεγε ότι δεν είχε να βάλει βενζίνη...ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ!
Λαχείο είναι όπως και να το δεις!Αν δεν ήταν τώρα στην ΑΕΚ που καλύτερα θα ήτανε αυτή την στιγμή?Είναι μικρό πράγμα να έχεις στο βιογραφικό σου ότι έπαιξες στην ΑΕΚ?Έχουνε εξασφαλισμένοο συμβόλαιο οι πιο πολλοί από αυτούς για την επόμενη ομάδα τους!Δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα πιτσιρίκια να παίξουνε σε αυτή την ηλικία βασικοί στην Α Εθνική?Τα πιο πολλά θα κωλοβαράγανε σε Β' ομάδες ή σε επαρχιακές μικρομεσαίες ομάδες και θα σβήνανε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη!Τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν το όποιο ταλέντο έχουνε!Θα ήξερε τώρα κανείς τον Βλάχο και τον Αρκούδα?Σοβαροί να είμαστε!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλά είχε σκεφτεί να μπει το 2006, αλλά έκανε πίσω. Οι περισσότεροι για παράπλευρες δουλείες μπαίνουν στις ομάδες. Και ο Τίγρης το 1990 για παράπλευρες δουλείες ασχολήθηκε τότε με την ΑΕΚ. Εκτός και ΑΝ εσύ πιστεύεις ότι ο Βιντιάδης ΑΝ μπει ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) δε θα ασχολείται με παράπλευρες δουλείες.
Και δεν έχει κάνει τρομερό μπάσιμο στον ΠΑΟΚ;;; Σοβαρά; Γιατί στην αγορά του χειμώνα μάζεψε 4-5 παίκτες. Αν θα βγουν είναι άλλο θέμα, αλλά ο ΠΑΟΚ αυτόν τον Κατσουράνη δεν τον έβλεπε ούτε στα τρελλά του όνειρα στα μαυρόασπρα. Και τέλος ΔΕ περιμένει τη ρύθμιση για να πάρει το 51% του ΠΑΟΚ. Το έχει πάρει εδώ και 4 μήνες...Υπάρχει διαφορά μεταξύ του "περιμένω για να μπω" και του "μπήκα και περιμένω"
Δεν είπα ότι θεωρώ κακό τις παράπλευρες δουλειές αλλά δεν έχουνε όλοι την ίδια δυνατότητα για τέτοιες μπίζνες!Σοβαρές μεταγραφές έχει κάνει μέχρι τώρα!Ο Ζαγοράκης έκανε καλύτερες...ρώτα και κάνα μπαόκι! ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οτι δεν θα ξεπαγωσουν τα χρεη του παοκ οταν περασει στα χερια του.Οπως και εγινε.
Και νομιζω οτι συναντηθηκε προσφατα με τον υπουργο οικονομικων για να βρεθει μια οριστικη λυση.Για τον Μαρινακη ισως την δευτερη φορα να πηρε ενα 3μηνο αλλα υπηρξε και πρωτη φορα που προσπαθησε αλλα απετυχε.Αλλα εδω δεν μιλαμε για μια χρεωμενη ΠΑΕ διαλυμενη οπως ειναι τωρα η ΑΕΚ.Ο ανθρωπος δεν θελει να πεταξει λεφτα,και καλα κανει.Θελει να ειναι σιγουρος οτι το πλανο του θα πετυχει και δεν αξιζει να του γινεται τετοιος χλευασμος,δεν χρωσταει πουθενα.Ουτε κραταει καποιον αλλον επενδυτη απο το μανικι να μην μπει στην ΑΕΚ.το ειπε καθαροτατα,αν υπαρχει αλλη λυση καλως να ορισει.
Μα αυτή δεν είναι κάποια ρύθμιση!!! Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι διακανονισμένα (όπως και αυτά της ΑΕΚ). Και όποια χρέη έχει ο ΠΑΟΚ ο Σαββίδης τα πληρώνει από τη τσέπη του (έτσι λέει τουλάχιστον). Και ο Σαββίδης (όσο γνωρίζω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ) δεν ζητούσε κάθε μήνα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ "30 μέρες υπομονή". Θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες στην Τούμπα και θα τον πήγαιναν μέχρι τα σύνορα με τη Ρωσσία γαμιώντας. Εξέφρασε ενδιαφέρον και σε λίγους μήνες μέσα καθάρισε.
Αυτός εδώ από τον Αύγουστο ζητάει "30 μέρες ακόμα". Ναι δε κρατάει κανέναν, αλλά από την άλλη βρίσκει τρόπο συνέχεια να είναι το όνομά του στην επικαιρότητα (έστω και την αθλητική) εκμεταλλευόμενος το "ενδιαφέρον" του για την ΑΕΚ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε γρηγορη ακομη δεν εχει πληρωσει κατι ο Σαββιδης,παγωμενα ειναι τα χρεη και προσφατα εκανε προταση να πληρωσει απο τα 30 εκ που χρωσταει,τα 11 και να ξωφλησουν.Και ρε συ πλακα κανεις,θυμασαι πως περιμεναν οι παοκες εναν Καπταν καμπανη που εβγαινε και εταζε λαγους με πετραχυλια;Ουτε ζητησε καμια υπομονη απο κανεναν ο βιντιαδης.αν μπει στην ΑΕΚ θα μπει ετσι πως θελει αυτος και οχι οπως θελουμε εμεις.Επαναλαμβανω αυτο που ζηταει ειναι λογικοτατο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και ο Καφές έλεγε ότι δεν είχε να βάλει βενζίνη...ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ!
Λαχείο είναι όπως και να το δεις!Αν δεν ήταν τώρα στην ΑΕΚ που καλύτερα θα ήτανε αυτή την στιγμή?Είναι μικρό πράγμα να έχεις στο βιογραφικό σου ότι έπαιξες στην ΑΕΚ?Έχουνε εξασφαλισμένοο συμβόλαιο οι πιο πολλοί από αυτούς για την επόμενη ομάδα τους!Δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα πιτσιρίκια να παίξουνε σε αυτή την ηλικία βασικοί στην Α Εθνική?Τα πιο πολλά θα κωλοβαράγανε σε Β' ομάδες ή σε επαρχιακές μικρομεσαίες ομάδες και θα σβήνανε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη!Τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν το όποιο ταλέντο έχουνε!Θα ήξερε τώρα κανείς τον Βλάχο και τον Αρκούδα?Σοβαροί να είμαστε!!!
Άρα να υποθέσω πως θεωρείς επίσης αστειότητες τις παρατηρήσεις του Λίνεν για ότι τρώνε πολύ πριν τα παιχνίδια και την παραδοχή του Παυλή ότι ο προπονητής είχε δίκιο, αλλά τ κάνουν επειδή πεινάνε!! ΟΚ. Μάλλον είσαι μέσα στην αποστολή της ομάδας και ξέρεις καλύτερα.
Επίσης στην ΑΕΚ έπαιξε και ο Νσαλίβα. Μήπως ξέρεις που παίζει τώρα; Φυσικά σ μια ομάδα που ΔΕ παίζει στην Α Εθνική, και έχει ουσιαστικά σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Το ότι έπαιξες στη Χ μεγάλη ομάδα δε σημαίνει πως αυτόματα έχεις εξασφαλιστεί για πάντα. Όταν ένας παίκτης είναι ταλέντο δε χάνετε. Δε χάθηκε πχ ο Κονέ. Στη Μπολόνια τον λατρεύουν. Δε χάθηκε ο Ταχτσίδης. Στη Ρώμα βγάζει μάτια. Εδώ υπάρχει πιθανότητα σε 1-2 χρόνια ο Μανωλάς να πάει σε ευρωπαϊκό σύλογο. Εδώ πήγε ο Αργυρίου (ο ΠΟΙΟΣ;;;) στη Ρέιτζερς!!! Ναι ναι μπορεί να έχει πέσει στη Δ εθνική η ομάδα αυτή αλλά όπως και να το κάνεις δε παύει να είναι η Ρέιντζερς που ακόμα και τώρα και στη θέση που είναι πολλοί παίκτες θα προτιμούσαν να πάνε στη Ρέιντζερς της Δ εθνικής της Σκοτίας παρά στην ΑΕΚ της Α εθνικής της Ελλάδος.
Τι θέλω να πω; Πως όταν ένας παίκτης είναι πραγματικά ταλέντο τότε ο προπονητής του θα του δώσει ευκαιρίες και θα δείξει τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Βρε Διομηδη προτιμας δηλαδη τυπους στυλ ξενιαδη με ποσταρισματα στο φεισμπουκ η καναν κοζωνη;Οταν δεν βλεπεις πολλα λογια να χαιρεσαι.
www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Hot_eidiseis/sth-dhmosiothta-h-amuthhth-perioysia-toy-roman-abramovich.1299076.html]http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Hot_eidiseis/sth-dhmosiothta-h-amuthhth-perioysia-toy-roman-abramovich.1299076.html [/URL] :rolleyes:  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Μπα εγώ περιμένω άλλον!Ξέρει ο μαστεράκος!  :2funny:
Για να είναι κάποιος πινόκιο πρέπει να μιλάει κιόλας!  :grin:
Στα σοβαρά τώρα είναι λογικό να είναι κάποιος κακοπροαίρετος απέναντι στον Βίντι...αλλά αυτό απέχει χιλιόμετρα από το να τον θεωρήσουμε κι αυτόν "καρκίνωμα" για την ομάδα!Εξάλλου αν τον θεωρεί κάποιος βαλτό πρώτα θα πρέπει να τα βάλει με αυτόν ή αυτούς  που τον βάλανε...
Είσαι γνωστός εγκάθετος.  :sunglasses: :rolleyes: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom