Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι 28 μύρια ΜΑΖΙ με τις προσαυξήσει και τα πρόστιμα. ΑΝ τ αφερέσεις αυτά τότε είναι περίπου 18μύρια. Και ο Σαββίδης λέει "εγώ σου πληρώνων ντούκου τα 11. Θέλεις;" . Δεν έχει γίνει όμως δεκτή αυτή του η πρόταση και όσο δε γίνεται δεκτή ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Σαββίδης) είναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να πληρώνει και τα χρέη, και τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα
Τα χρέη της ΑΕΚ δεν έχουν προσαυξήσεις και πρόστιμα. Άρα μιλάμε για διαφορετικές πειπτώσεις.
ντσου
τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι παγωμένα και δεν πληρώνει τίποτα από τον πάγο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θετικός σε ντόπινγκ έλεγχο βρέθηκε ο Χρήστος Αρκούδας.
Α ρε πούστη μου ,μικρά παιδιά και πα΄νε και ντοπάρονται... :headbang:
τι να πω.....

τιποτα να μην πεις...παρα μονο να δωσεις τους τρεις κλεμμενους βαθμους απο τον πανιωνιο (αφου τον κερδισες με ντοπα) η να ζητησεις να ματαγινει το ματς...
απλα αντρικεια και σταρατα  ;)
δεν χρειαζονται κροκοδειλια δακρυα και ταχα μου ευαισθησιες...
μπαμ μπαμ...κυριοι σας κερδισα με ντοπαρισμενο -ους (?) παιχτες;;μαλιστα...επειδη ειμαι αεκ και σεβομαι την ιστορια μου και το ονομα μου η παρτε τα ποντακια πισω η ελατε να ξαναπαιξουμε...
και αν ο νομος δεν το επιτρεπει, μια συγνωμη τουλαχιστον με ανακοινωση της παε αεκ προς αυτη του πανιωνιου καθαρα και μονο απο ΗΘΙΚΗΣ πλευρας
(οντας και ηθικη πρωταθλητρια το '08) οτι κυριοι συγνωμη που σας κερδισαμε με ανομο τροπο και το ματς δεν διεξηχθη υπο ισους ορους και για τις δυο ομαδες...
αυτο...τοσο απλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τιποτα να μην πεις...παρα μονο να δωσεις τους τρεις κλεμμενους βαθμους απο τον πανιωνιο (αφου τον κερδισες με ντοπα) η να ζητησεις να ματαγινει το ματς...
απλα αντρικεια και σταρατα  ;)
δεν χρειαζονται κροκοδειλια δακρυα και ταχα μου ευαισθησιες...
μπαμ μπαμ...κυριοι σας κερδισα με ντοπαρισμενο -ους (?) παιχτες;;μαλιστα...επειδη ειμαι αεκ και σεβομαι την ιστορια μου και το ονομα μου η παρτε τα ποντακια πισω η ελατε να ξαναπαιξουμε...
και αν ο νομος δεν το επιτρεπει, μια συγνωμη τουλαχιστον με ανακοινωση της παε αεκ προς αυτη του πανιωνιου καθαρα και μονο απο ΗΘΙΚΗΣ πλευρας
(οντας και ηθικη πρωταθλητρια το '08) οτι κυριοι συγνωμη που σας κερδισαμε με ανομο τροπο και το ματς δεν διεξηχθη υπο ισους ορους και για τις δυο ομαδες...
αυτο...τοσο απλα...
Το ονομα Ντιεγκο Αγκιρε σου λεει κατι;Και η ουσια Φεντερμινη;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το ονομα Ντιεγκο Αγκιρε σου λεει κατι;Και η ουσια Φεντερμινη;
οχι απολυτως τιποτα δεν μου λεει...τα ιδια ισχυουν για οποιον αισθανεται ασχημα για μια κατασταση και το ποσταρει...
διαφωνεις σε αυτα που εγραψα;;ειναι κακο να ζητησεις μια συγνωμη απο εναν αντιπαλο οταν εστω χωρις να το θελεις τον κερδισες με ανομο τροπο;;
τα ιδια ισχυουν βεβαια για ολους...
που ειμαι λαθος;;
συγνωμη κυριοι δεν ξεραμε οτι ο παιχτης μας ηταν φτιαγμενος ,ο νομος δεν επιτρεπει κατι αλλο και απλα δεχτειτε τις απολογιες μας...
ντομπρα και σταρατα...
αυτο λεω ...δεν γνωριζω ουτε αγκιρε ουτε αγκιρες ουτε αλλες μαλακιες...
ειμαι καπου λαθος;;
εισαι η δεν εισαι ηθικη πρωταθλητρια το '08;;
αποδειξε το...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και φυσικα αποστροφη του λογου ειναι το οχι..σαφως και γνωριζω την περιπτωση αγκιρε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι απολυτως τιποτα δεν μου λεει...τα ιδια ισχυουν για οποιον αισθανεται ασχημα για μια κατασταση και το ποσταρει...
διαφωνεις σε αυτα που εγραψα;;ειναι κακο να ζητησεις μια συγνωμη απο εναν αντιπαλο οταν εστω χωρις να το θελεις τον κερδισες με ανομο τροπο;;
τα ιδια ισχυουν βεβαια για ολους...
που ειμαι λαθος;;
συγνωμη κυριοι δεν ξεραμε οτι ο παιχτης μας ηταν φτιαγμενος ,ο νομος δεν επιτρεπει κατι αλλο και απλα δεχτειτε τις απολογιες μας...
ντομπρα και σταρατα...
αυτο λεω ...δεν γνωριζω ουτε αγκιρε ουτε αγκιρες ουτε αλλες μαλακιες...
ειμαι καπου λαθος;;
εισαι η δεν εισαι ηθικη πρωταθλητρια το '08;;
αποδειξε το...
Γιατι δεν επιτρεπει ο νομος κατι;Δεν υπαρχουν κυρωσεις;Δεν προβλεπεται τιμωρια;Και πως κερδισε η ΑΕΚ με ανομο τροπο,μηπως εκανε χατ τρικ ο αρκουδας η εβγαλε ματια με την αποδοση του;Aσε που με τον νεο πανιωνιο που αναφερεις δεν επαιξε καν,αλλα επαιξε με τον Ο.Φ.Η.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γιατι δεν επιτρεπει ο νομος κατι;Δεν υπαρχουν κυρωσεις;Δεν προβλεπεται τιμωρια;Και πως κερδισε η ΑΕΚ με ανομο τροπο,μηπως εκανε χατ τρικ ο αρκουδας η εβγαλε ματια με την αποδοση του;Aσε που με τον νεο πανιωνιο που αναφερεις δεν επαιξε καν,αλλα επαιξε με τον Ο.Φ.Η.
ναι ...λαθος...ο οφη ηταν...τι θα πει αν εκανε χατ τρικ;;απο την στιγμη που δεν υπηρχαν ισοι οροι και εστω ενας ποδοσφαιριστης της αεκ ηταν φυσουνιασμενος ο οφη δικαιουται να θεωρει οτι εχασε με ανομο τροπο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μπορει να γινει τιποτα  εννοω προς την ομαδα που αδικειται μιας και χανει απο ομαδα με ντοπαρισμενο παιχτη...
επαναληψη αγωνα η να παρει τους βαθμους...
οι κυρωσεις ειναι μονο για τον παιχτη που συλαμβανεται (εξαιρεση φυσικα αποτελει ο τεστστερονακης ο αντρακλας)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι ...λαθος...ο οφη ηταν...τι θα πει αν εκανε χατ τρικ;;απο την στιγμη που δεν υπηρχαν ισοι οροι και εστω ενας ποδοσφαιριστης της αεκ ηταν φυσουνιασμενος ο οφη δικαιουται να θεωρει οτι εχασε με ανομο τροπο...
Αν αποδειχτει οτι οντως ο παιχτης ηταν ντοπε και η ουσια δεν υπηρξε στον οργανισμο του απο καποιο συμπληρωμα διατροφης τοτε θα πρεπει για μενα αυτος ο παιχτης να φυγει αμεσα απο την ομαδα.Το οτι υπονοεις οτι ο οφη εχασε επειδη ο αρκουδας μπορει να ηταν ντοπε πιστευω ως αστειο το λες.Εκτος αν ηταν ο καλυτερος παιχτης του γηπεδου και οι τσαφιες που εκανε ειδικα στο γκολ του οφη ηταν μαγικη εικονα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
»Περαιτέρω ο εγκαλούμενος πάσχει από υποτροπιάζουσα κυστική ακμή, η οποία αποτελεί και ένδειξη αυξημένης παραγωγής τεστοστερόνης από τον ίδιο του τον οργανισμό. Συνεπώς, στην περίπτωση του εγκαλουμένου, υφίσταται οργανική παθολογική αιτία και συγκεκριμένα αυτή της υποτροπιάζουσας κυστικής ακμής η οποία και οδηγεί στην αυξημένη παραγωγή τεστοστερόνης και αυτός ήταν ο λόγος που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του ποσοστό 6.9 κατά τον ως άνω έλεγχο φαρμακοδιέγερσης.

ειχε σπυρακια ο αντρας ο ζαγορ...
βεβαια και το ''φιλαρακι'' του ηταν αντρας  :2funny:
πουτανα ελλαδα ...παει το παραμυθι συννεφο  :2funny: :2funny:
γαμω το παρακρατος του κοκκαλη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αν αποδειχτει οτι οντως ο παιχτης ηταν ντοπε και η ουσια δεν υπηρξε στον οργανισμο του απο καποιο συμπληρωμα διατροφης τοτε θα πρεπει για μενα αυτος ο παιχτης να φυγει αμεσα απο την ομαδα.Το οτι υπονοεις οτι ο οφη εχασε επειδη ο αρκουδας μπορει να ηταν ντοπε πιστευω ως αστειο το λες.Εκτος αν ηταν ο καλυτερος παιχτης του γηπεδου και οι τσαφιες που εκανε ειδικα στο γκολ του οφη ηταν μαγικη εικονα.
αν υπηρχε ρε φιλε απο συμπληρωμα διατροφης τοτε ειναι 100% ντοπε

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αρκουδαμινη πινει και σας χυνει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ακου λεει απο συμπληρωμα διατροφης  :2funny: :2funny:
εχουνε γιατρους οι ομαδες οι παιχτες που θελουν να παρουν συμπληρωμα πανε σε αυτους και τους τα δειχνουν ...οι γιατροι κοιτανε τις ουσιες κοιτανε την δοσολογια και φυσικα αν υπαρχει καποια ουσια απαγορευμενη (απο την λιστα που εχουν στα χερια τους) ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον ποδοσφαιριστη να παρει το συμπληρωμα..
αν φιλε ειναι απο συμπληρωμα πρεπει να τιμωρηθει και η ομαδα  :2funny: :2funny:
για καλο το ειπες εσυ;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν υπηρχε ρε φιλε απο συμπληρωμα διατροφης τοτε ειναι 100% ντοπε
Τελειως διαφορετικο να το παρεις αυτονομο στον οργανισμο σου απο το να υπαρχει ενα ιχνος της ουσιας σε συμπληρωμα.Ψαξτο.Με το 2ο δειγμα θα αποδειχτει πως βρεθηκε η ουσια επανω του και τοτε μιλαμε.Οτι πηρε παντως συμπληρωμα και δεν κοιταξε τι περιεχει και εγω δεν το πολυπιστευω,εκτος και αν ειναι χαζος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τελειως διαφορετικο να το παρεις αυτονομο στον οργανισμο σου απο το να υπαρχει ενα ιχνος της ουσιας σε συμπληρωμα.Ψαξτο.Με το 2ο δειγμα θα αποδειχτει πως βρεθηκε η ουσια επανω του και τοτε μιλαμε.Οτι πηρε παντως συμπληρωμα και δεν κοιταξε τι περιεχει και εγω δεν το πολυπιστευω,εκτος και αν ειναι χαζος.
ρε φιλε υπαρχουν καποια ορια για καποιες ουσιες ...και τα ορια δεν εχουν μπει τυχαια...
οταν αυτα ξεπερνιουνται τοτε εισαι ντοπε...τελος ...τα υπολοιπα ειναι μαλακιες...
παραθυρακια οπως οταν παιρνει ο αερας τις καρεκλες και τις προσγειωνει σε καφαλια ποδοσφαιριστων (αν πιανεις το υποννοουμενο)
οσο για την τεστοστερονη που οντως παραγεται και απο τον οραγανισμο (εκκρινεται) και εκει τα ορια που μπαινουν ειναι με ανοχες ακομα και για σουπερμαν...δεν ειναι μαλακες οπι αρμοδιοι που βαζουν τα ορια ...εχουν λαβει υποψι και τους πολυ ''αντρες''
τους πααααρα πολυ ''αντρες'' δεν ειχαν λαβει στην περιπτωση του ζαγορ :2funny: :2funny:
ας οψεται το κρατος του κοκκαλη και το παρασκηνιο που κηνυγουσε την αεκ  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ζαγορ.jpg
    ζαγορ.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 36

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε φιλε υπαρχουν καποια ορια για καποιες ουσιες ...και τα ορια δεν εχουν μπει τυχαια...
οταν αυτα ξεπερνιουνται τοτε εισαι ντοπε...τελος ...τα υπολοιπα ειναι μαλακιες...
παραθυρακια οπως οταν παιρνει ο αερας τις καρεκλες και τις προσγειωνει σε καφαλια ποδοσφαιριστων (αν πιανεις το υποννοουμενο)
οσο για την τεστοστερονη που οντως παραγεται και απο τον οραγανισμο (εκκρινεται) και εκει τα ορια που μπαινουν ειναι με ανοχες ακομα και για σουπερμαν...δεν ειναι μαλακες οπι αρμοδιοι που βαζουν τα ορια ...εχουν λαβει υποψι και τους πολυ ''αντρες''
τους πααααρα πολυ ''αντρες'' δεν ειχαν λαβει στην περιπτωση του ζαγορ :2funny: :2funny:
ας οψεται το κρατος του κοκκαλη και το παρασκηνιο που κηνυγουσε την αεκ  :2funny: :2funny:
Υπηρξαν αρκετες παρομοιες με του Ζαγορακη περιπτωσεις και στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο και γενικα στον αθλητισμο.Αποδεικνιεται ευκολα με διαφορα τεστ αν λεει την αληθεια ο αθλητης οπως και φανηκε.Εκτος αν εννοεις οτι το καλυψανε και αυτο οι ταλιμπαν ΑΕΚτζηδες που ελεγχουν τα παντα στο ελληνικο ποδοσφαιρο και δινουν πρωταθληματα με την σεσσουλα στην ΑΕΚ.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
δεν μπορει να γινει τιποτα  εννοω προς την ομαδα που αδικειται μιας και χανει απο ομαδα με ντοπαρισμενο παιχτη...
επαναληψη αγωνα η να παρει τους βαθμους...
οι κυρωσεις ειναι μονο για τον παιχτη που συλαμβανεται (εξαιρεση φυσικα αποτελει ο τεστστερονακης ο αντρακλας)
Μας το χρωστούσαν και παίξαμε το πάτσι, τράβα πάλι στην καλύβα σου να φας καμιά φασουλάδα με σάλτσα. :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom