Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πλακα πλακα εκει που ολοι ειχαν τον γατουλη στα αζητητα εκανε το κομματι του με 100 χιλιαρικα....οσο τα πουρα και το king edwards ουισκακι του για μια βδομαδα!!!!!
ναι ο φτηνιαρης....
King Edwards κάνει;;;

Ρε τον φτηνιάρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ο τσιπης....ακομα και εγω εχω ενα μπουκαλι στο σπιτι....αγορασμενο στη Γλασκωβη 212 λιρες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πούρα,τι μάρκα κάνει;;;;

Μην μου πεις ότι κάνει τίποτα Guantanamerra :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :dancing: :dancing: :dancing: :booty: :booty: :booty:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ναι ο φτηνιαρης....ναι ο τσιπης....ακομα και εγω εχω ενα μπουκαλι στο σπιτι....αγορασμενο στη Γλασκωβη 212 λιρες...

Τι μου θύμισες;;;;
είχα πάει πριν κάτι χρόνια Σκωτία-Εδιμβούργο συγκεκριμένα και μπαίνω σε μία παμπ και ρωτάω τον Σκωτσέζο,΄΄τι ουίσκυ πίνετε εδώ τα Σκωτάκια ρε μάστορα΄΄-περιμένοντας να μου πει κανένα ψαγμένο.Και μου απαντάει ΄΄THE FAMOUS GROUSE΄΄.Ξενερώνω,αλλάζω τρία χρώματα και του λέω:΄΄καλά βάλε μου καμμιά μπύρα και άντε πίσω στο πόστο σου΄΄

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
καλη η πλακα....στα σοβαρα τωρα,μηπως καποτε καποιος θα ψαξει να βρει ποσα μυρια χρωσταει στην αγαπημενη του ομαδα ο τιγρογατουλης?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αστο Μεγακλή γέννησα.........εφταμηνίτικο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Μήνυμα ζωής και ελπίδας από τον Παυλή[/size]

Ο Μιχάλης Παυλής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκλόνισε με το θάρρος και την επιμονή του.
Ιδού τι είπε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία πολεμά για δύο και πλέον χρόνια στην "Αθλητική Κυριακή": "Είναι μια πονεμένη ιστορία, Μάιος του 2010 ξύπνησα ένα πρωινό, είχα κάποιο πρόβλημα ξαφνικό και από εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή έμεινα στα άδυτα για σχεδόν δυο χρόνια. Ένιωθα μουδιάσματα στα πόδια και στα χέρια είχα παράλυση σε σημεία στο σώμα μου, πήγα στην προπόνηση και πάταγα τα πόδια μου και έπεφτα κάτω. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι πάιζει....

Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου όταν έμαθα τι ακριβώς ειναι η ασθένεια αυτή και μετά ξεκίνησε ο δικός μου Γολγοθάς. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω με τίποτα, είμαι εγωιστής και δεν θα με νικήσει η αρρώστια.

Δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα παιδί 20 ετών να υποβάλλεται σε αυτού του είδους της θεραπείες,με αγωγές και τρεις φορές την εβδομάδα με ενέσεις. Όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ και είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες δεν με έπαιρναν για το θέμα της υγείας μου.

Οι γιατροί δεν ήξεραν με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον και μου είπαν και αυτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην παίξω ξανά... Μου είπαν ότι αν δεν προσέξω δεν θα ξαναπαίξω.

Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι τέτοια που ακόμα και τη ζωή μου δίνω και το απέδειξα. Πέρασε αμυδρά από το μυαλό μου αλλά στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα! Η ΑΕΚ τώρα πραγματικά μας χρειάζεται όλους!

Βιώνω δύσκολα δεν γίνονται πληρωμές και δεν θέλω να επιβαρύνεται τους γονείς μου. Θα την σώσουμε την παρτίδα, είναι βέβαιο και εμένα στη δήλωση που είχα κάνει ότι αν πέσουμε θα το κόψω, αλλά δεν θα χρειαστεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο.  
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/mhnyma-zwhs-kai-elpida-apo-ton-paylh.2114041.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/mhnyma-zwhs-kai-elpida-apo-ton-paylh.2114041.html[/url]

*Δεν έχω λόγια ρε ΜΑΓΚΑ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αναμένονται ωραίες στιγμές το απόγευμα στα Σπάτα!  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[size=20pt]Μήνυμα ζωής και ελπίδας από τον Παυλή[/size]

Ο Μιχάλης Παυλής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκλόνισε με το θάρρος και την επιμονή του.
Ιδού τι είπε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία πολεμά για δύο και πλέον χρόνια στην "Αθλητική Κυριακή": "Είναι μια πονεμένη ιστορία, Μάιος του 2010 ξύπνησα ένα πρωινό, είχα κάποιο πρόβλημα ξαφνικό και από εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή έμεινα στα άδυτα για σχεδόν δυο χρόνια. Ένιωθα μουδιάσματα στα πόδια και στα χέρια είχα παράλυση σε σημεία στο σώμα μου, πήγα στην προπόνηση και πάταγα τα πόδια μου και έπεφτα κάτω. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι πάιζει....

Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου όταν έμαθα τι ακριβώς ειναι η ασθένεια αυτή και μετά ξεκίνησε ο δικός μου Γολγοθάς. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω με τίποτα, είμαι εγωιστής και δεν θα με νικήσει η αρρώστια.

Δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα παιδί 20 ετών να υποβάλλεται σε αυτού του είδους της θεραπείες,με αγωγές και τρεις φορές την εβδομάδα με ενέσεις. Όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ και είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες δεν με έπαιρναν για το θέμα της υγείας μου.

Οι γιατροί δεν ήξεραν με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον και μου είπαν και αυτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην παίξω ξανά... Μου είπαν ότι αν δεν προσέξω δεν θα ξαναπαίξω.

Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι τέτοια που ακόμα και τη ζωή μου δίνω και το απέδειξα. Πέρασε αμυδρά από το μυαλό μου αλλά στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα! Η ΑΕΚ τώρα πραγματικά μας χρειάζεται όλους!

Βιώνω δύσκολα δεν γίνονται πληρωμές και δεν θέλω να επιβαρύνεται τους γονείς μου. Θα την σώσουμε την παρτίδα, είναι βέβαιο και εμένα στη δήλωση που είχα κάνει ότι αν πέσουμε θα το κόψω, αλλά δεν θα χρειαστεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο. 
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/mhnyma-zwhs-kai-elpida-apo-ton-paylh.2114041.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/mhnyma-zwhs-kai-elpida-apo-ton-paylh.2114041.html[/url]

*Δεν έχω λόγια ρε ΜΑΓΚΑ.

Ελα ρε;;;
Στενοχωρεθηκα τωρα.
Μακάρ να ναι καλα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ακομη μια φορα αναβολη στην δικη του ψωμιαδη 7 χρονια και ακομη δεν εχουν εισπραχτει τα 44 εκ που εχουν επιδικαστει στην ΑΕΚ.Η προταση να παραχωρηθουν στο δημοσιο οσα ειναι τα χρεη της ΑΕΚ προς αυτο δεν εχει συζητηθει καν παρολο που εχει γινει απο την ΑΕΚ.Να δουμε ποσο ακομη θα βασανιζεται ο συλογος απο αυτη την ιστορια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Sε 20 μέρες,όλα θα τελειώσουν για τον DVιντιάδη-είτε θετικά,είτε αρνητικά.

Tέσσερα νέα μέλη ως «ελεγκτικός μηχανισμός».(Ενας εκπρόσωπος των παλαιμάχων, ένας από την Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ και δύο από τους οργανωμένους).
Εμαθα ότι είσαι και συ μέσα στον ελεγκτικό μηχανισμό.......  :grin:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Επιτελους.....η ΑΕΚΑΡΑ τραβα παλι προς τη δοξα.....ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον η ψευτοoriginal θα κανει κουμαντο!!!!! τελικα το βαρελι δεν εχει πατο.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επιτελους.....η ΑΕΚΑΡΑ τραβα παλι προς τη δοξα.....ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον η ψευτοoriginal θα κανει κουμαντο!!!!! τελικα το βαρελι δεν εχει πατο.....
Την ίδια ώρα που οι σωτήρες2004 είναι έτοιμοι να πληρώσουνε τα χρέη τους και διψασμένοι να απογειώσουν την εταιρία τους...την ίδια ώρα που άλλοι υποψήφιοι επενδυτές κάνουνε ουρά έξω από τα Σπάτα... :tooth:
Τι δεν καταλαβαίνετε?Αυτή είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων!Αφού κάποιοι ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ το καράβι και αφού όλοι όσοι έχουνε λεφτά την ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ ή δεν θέλουνε να βοηθήσουν για τους δικούς τους λόγους...η ομάδα θα βρεθεί στα χέρια παλαιμάχων και οργανωμένων οι οποίοι θα φάνε και όλο το ανάθεμα από τους καναπεδάκηδες και τους βλαμμένους!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλα τα αδέρφια μου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Stories

Νέο!