nikos trelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι γινετε ρε πουστη μου?σαν τους χρυσαυγιτες μαζευεστε οι γαυροι...επισης μπορω να σου πω σιγουρα οτι εχει και πουτσες γιαυτο εισαστε μπουκομενοι
Τι γινετε ρε πουστη μου?σαν τους χρυσαυγιτες μαζευεστε οι γαυροι...επισης μπορω να σου πω σιγουρα οτι εχει και πουτσες γιαυτο εισαστε μπουκομενοι
η δικες σας οι πουστες ειναι σαν του λιλα,μουφα.μπε ρε γιδι του φουσκα.επισης μπορω να σου πω σιγουρα οτι εχει και πουτσες γιαυτο εισαστε μπουκομενοι
Μην το γαμας και εσυ το θεμα,ειπαμε κοσμια αντιπαραθεση και σωστη συζητηση.Τι γινετε ρε πουστη μου?σαν τους χρυσαυγιτες μαζευεστε οι γαυροι...
αστο ρε δεν πειραζειΜην το γαμας και εσυ το θεμα,ειπαμε κοσμια αντιπαραθεση και σωστη συζητηση.
να ρωτησω κατι;;η δικες σας οι πουστες ειναι σαν του λιλα,μουφα.μπε ρε γιδι του φουσκα.
Eλα που εισαι ρε αρσενικο που μας χαριζεις και το τηγανι να παιζουμε στας ευρωπας?κοτοπουλο που εχεις και αποψη και μου κανεις και πλακα...Δημοσιογραφος εισαι ρε?γιατι ρουφιανος εισαι σιγουρα...να ρωτησω κατι;;
γιατι το νικος τρελλος δεν το κανεις νικος μαλακας -πιο μαλακας πεθαινεις;;
Ηξεις αφήξεις......Επί του πιεστηρίου! : όπως αναφέρει στο aek365.com πρίν λίγα λεπτά ή οικογένεια Βιντιάδη ανακοίνωσε στον πρόεδρο της π.α.ε. Α.Ε.Κ. της απόφαση της για εξαγορά της π.α.ε. άν γίνει διακανονισμός με το δημόσιο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
Δεν μπορω να πω.. Αλλωστε το μαυρο ρουχο , κοβει λιγο ..Τα έχει τα κιλάκια του το μωρό,αλλά τα έχει μάλλον ωραία κατανεμημένα.....![]()
Δεν μπορω να πω.. Αλλωστε το μαυρο ρουχο , κοβει λιγο ..
Το μονο που μπορουμε να υπολογισουμε ειναι το υψος αν εχουμε στοιχεια για το υψος του ετερου στην φωτογραφια. Και αυτο με την προυποθεση οτι δεν φοραει τιποτα 15ποντα.![]()
είναι 1.85 1.90 η άτιμη. κοιλίτσα δεν έχει καθόλου πάντως, έπαιζε βόλει από μικρή.Τα έχει τα κιλάκια του το μωρό,αλλά τα έχει μάλλον ωραία κατανεμημένα.....![]()
άσε τύπε, εγώ έκανα τη συνηθισμένη κίνηση όπως κάθε τέλος της αγωνιστικής να διαβάσω τα 4 σάιτ που φαίνονται στη φωτογραφία από κάτω και μόλις είδα το μωρό στο αεκ365 λέω ωραία μάτια, μάπα κ.ο.κ., βάζω τη φωτογραφία εδώ και άρχισα να κάνω ζουμ για να θαυμάσω την κάθε λεπτομέρεια. μόλις είδα την καρτέλα με το όνομα έπεσα κάτω.Ρε Τσολια , η φωτο δεν δειχνει κατι για να τρελανει. Σεμνα ντυμενη, ειναι η κοπελα. Ασε που αν δεν εισαι Αεκτζης και γινεις μονο για αυτην , θα μας κατηγορησουν οι υπολοιποι οτι χρησιμοποιουμε ανηθικες μεθοδους προσυλητισμου.![]()
Τι κσθεσαι? τηλεφωνο επιτοπου και πες , χαθηκαμε , να βρεθουμε να τα πουμε ....είναι 1.85 1.90 η άτιμη. κοιλίτσα δεν έχει καθόλου πάντως, έπαιζε βόλει από μικρή.
άσε τύπε, εγώ έκανα τη συνηθισμένη κίνηση όπως κάθε τέλος της αγωνιστικής να διαβάσω τα 4 σάιτ που φαίνονται στη φωτογραφία από κάτω και μόλις είδα το μωρό στο αεκ365 λέω ωραία μάτια, μάπα κ.ο.κ., βάζω τη φωτογραφία εδώ και άρχισα να κάνω ζουμ για να θαυμάσω την κάθε λεπτομέρεια. μόλις είδα την καρτέλα με το όνομα έπεσα κάτω.
πάω να ξεσηκώσω τις φωτογραφίες από την πενταήμερη![]()
είναι 1.85 1.90 η άτιμη. κοιλίτσα δεν έχει καθόλου πάντως, έπαιζε βόλει από μικρή.
άσε τύπε, εγώ έκανα τη συνηθισμένη κίνηση όπως κάθε τέλος της αγωνιστικής να διαβάσω τα 4 σάιτ που φαίνονται στη φωτογραφία από κάτω και μόλις είδα το μωρό στο αεκ365 λέω ωραία μάτια, μάπα κ.ο.κ., βάζω τη φωτογραφία εδώ και άρχισα να κάνω ζουμ για να θαυμάσω την κάθε λεπτομέρεια. μόλις είδα την καρτέλα με το όνομα έπεσα κάτω.
πάω να ξεσηκώσω τις φωτογραφίες από την πενταήμερη![]()