Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παοκ εισαι τυπε,ποτε δεν ξερεις.αν τερματισεις ψιλοτερα παντως να ανοιξεις σαμπανιες,καθε 10 χρονια συμβαινει. :grin:
Σωστος ο αδελφος,γι'αυτο κανε χαρα τωρα που μπορεις ρε ΑΕΚ θεσσαλονικης.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο κοζα μοστρα ειναι κλωνος μας οχι η σκατοφατσα...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
αν με άκουσες οικονόμησες :grin:  και η ξανθη που φοβήθηκα
Πηγα να σπρωξω κατι υπολοιπα που ειχα απο παλιά και  η σελιδα της bet at home εβγαζε μηνυμα οτι δεν εχει σελιδα για την ελληνικη επικρατεια. Τι εγινε? το εκλεισαν το μαγαζι?  :huh:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πηγα να σπρωξω κατι υπολοιπα που ειχα απο παλιά και  η σελιδα της bet at home εβγαζε μηνυμα οτι δεν εχει σελιδα για την ελληνικη επικρατεια. Τι εγινε? το εκλεισαν το μαγαζι?  :huh:
Ρώτα τον Baro-κουβά.  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πηγα να σπρωξω κατι υπολοιπα που ειχα απο παλιά και  η σελιδα της bet at home εβγαζε μηνυμα οτι δεν εχει σελιδα για την ελληνικη επικρατεια. Τι εγινε? το εκλεισαν το μαγαζι?  :huh:
Eχουν θεμα με την φορολογια,η Bwin λειτουργει κανονικα μεχρι στιγμης.

Επισκέπτης
μάλλον ειναι από τις εταιρείες που όταν έφυγαν δεν ξαναγύρισαν.εγώ έφτιαξα στην bet365 .έχει καλές αποδόσεις και πολύ καλό live. αν με άκουσες και σήμερα κερδισμένος θα βγεις :grin:

Επισκέπτης
Tον ενισχυσε ο Βαγγελας τυπε,ελπιζω οχι μονο με παιχτες.
με αυτό το σκεπτικό δεν εχεις και άδικο :grin: αλλα εδώ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την κερκυρα που ειναι τελειωμένη θα κερδίσουν τον παοκ,μέχρι χ βλεπω και μάλιστα θα ειναι ευχαριστημένοι και οι δυο.πάντως εγώ σας το είπα σήμερα από ελλαδα βλεπω 1 οφη :grin:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
έβαλες 100 ευρώ στο φετινό αρη; :grin: μακάρι να σου βγει αλλα προσωπικά δεν το βλεπω.
Εγω πιστευω οτι ο αρουλης παιζει τα ρεστα του και θα τα δωσει ολα,(αυτα που μπορει τεσπα).Εχει απιστευτα δυσκολη συνεχεια,εκτος εαν κανει διπλο στο τηγανι στο οικογενειακο διπλο και χαλασει το σερι του χοντρου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αντε παλι ο βαγγελας και ο ολυμπιακος φταινε για ολα....
ρε μαγκα ομως ειναι παραρτημα η θα την χαλασει του χοντρου? η τα βαζουμε ολα στο μπλεντερ και στο τελος λεμε "το ειπα εγω"....

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι ο αρουλης παιζει τα ρεστα του και θα τα δωσει ολα,(αυτα που μπορει τεσπα).Εχει απιστευτα δυσκολη συνεχεια,εκτος εαν κανει διπλο στο τηγανι στο οικογενειακο διπλο και χαλασει το σερι του χοντρου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατί το λες αυτό; :grin: έχει κάνει τέτοια στο παρελθόν ο ολυμπιακός τυπε; δε νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατί το λες αυτό; :grin: έχει κάνει τέτοια στο παρελθόν ο ολυμπιακός τυπε; δε νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός :grin:
οχι βεβαια.Ρσενικος παντελονατος που λεει και ο χρηστιδης  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αντε λοιπον τωρα που σωθηκατε....

[size=40pt]-29[/size]    ουτε στην σιβηρια αυτα τα νουμερα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντελονια τυπε μου
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=MzH5XcGjRF8[/video[/video]]

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε πως την λενε μια ομαδα που οταν χανει κλεινει τα φωτα...πως την λενε πως την λενε πως την λενε .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτοι ειναι παντελονατοι οχι μαλακιες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom