Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσενα αχρηστιδη σου γαμαω οτι σου εχει μεινει αγαμητομ με φιλαθλους μωρη καριολα θα μου το δινες? παλιοπουτανα?γιατι αμα θυμασαι μωρη αγαμητη σκυλα ηταν χωρις φιλαθλους πουσταριο γαμημενο αχρηστε
γιαυτο ειναι μαλακας ο μαρινακης...γιαρι πηγε στην πουτανα και εκανε καλο...σε ποια;;στην πουτανα...εννεοιται στο εδωσε χωρις φιλαθλους για να μην το σπασουν...εμ θα σε κανει μαγκα εμ θα του εσπαγες το γηπεδο;;
αλλα μωρη καποτα που να βρεις αρχιδια να ευχαριστησεις τον γαυρο για το καλο που σου εκανε;;
θελει αρχιδια αυτο και συ ουτε δανεικα δεν τα βρισκεις αυτα...
τωρα γαμα μου μεσω οθονης και τα γαμημενα μου και τα αγαμητα  ;)
ο αλλος λεει το εδωσε το κρατος  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πουτανες....μια ζωη ...και φιδια...κολοβα....μαλακα χοντρε  :jerking: :jerking:

Με δεύτερη ανακοίνωση η ΠΑΕ δηλώνει [size=20pt]πως αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός[/size] και τους ανθρώπους του Σταδίου «Γ.Καραϊσκάκης» για την παραχώρηση του γηπέδου και όλες τις διευκολύνσεις που παρέχουν. “Ευχόμαστε, όλη αυτή η αναστάτωση που για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες και έπληξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μην επαναληφθεί”.

βρειτε ρε αρχιδια να πειτε μια φορα αληθεια...
γιατι ευχαριστει την παεο ολυμπιακος και οχι το κρατος;;
κοττες 
με 2 κεφαλια κιολα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοττες...κοκοκοκοκοκοκοκοκο....

Ο Μαρινάκης

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε σε δήλωση του ότι το γήπεδο παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ διότι προέχει το εθνικό συμφέρον. Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Η απόφασή μας για την παραχώρηση του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», προκείμενου να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, βασίστηκε στην βαθιά πεποίθησή μας ότι πάνω από κάθε διαφωνία ή αντιπαράθεση πρέπει να μπαίνει το εθνικό συμφέρον.

Επειδή, λοιπόν, οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται πράξεις, θεώρησα αυτονόητη την παραχώρηση του γηπέδου μας, όταν αυτή μου ζητήθηκε και φυσικά περιμένω από όλους να συμβάλλουν στην ομαλή τέλεση του αυριανού αγώνα, έτσι ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα μας να μειώσει τη ζημία που υπέστη το τελευταίο διήμερο με διάφορες απαράδεκτες ενέργειες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δηλώσεις. Ο Ολυμπιακός λειτούργησε και θα λειτουργεί έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιαυτο ειναι μαλακας ο μαρινακης...γιαρι πηγε στην πουτανα και εκανε καλο...σε ποια;;στην πουτανα...εννεοιται στο εδωσε χωρις φιλαθλους για να μην το σπασουν...εμ θα σε κανει μαγκα εμ θα του εσπαγες το γηπεδο;;
αλλα μωρη καποτα που να βρεις αρχιδια να ευχαριστησεις τον γαυρο για το καλο που σου εκανε;;
θελει αρχιδια αυτο και συ ουτε δανεικα δεν τα βρισκεις αυτα...
τωρα γαμα μου μεσω οθονης και τα γαμημενα μου και τα αγαμητα  ;)
ο αλλος λεει το εδωσε το κρατος  :2funny: :2funny:
Τυπε απλα τα πραγματα,ο χονδρος ηταν τοτε προεδρος της σουπα λιγκ,πιεστηκε να δωσει το καραισκακη,και δεν μπορουσε να κανει και διαφορετικα.
αλλωστε μονος του βγηκε και ειπε οτι ηταν εθνικο συμφερον.Αν ηταν στο χερι του,θα σου λεγα αν το εδινε η οχι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τυπε απλα τα πραγματα,ο χονδρος ηταν τοτε προεδρος της σουπα λιγκ,πιεστηκε να δωσει το καραισκακη,και δεν μπορουσε να κανει και διαφορετικα.
αλλωστε μονος του βγηκε και ειπε οτι ηταν εθνικο συμφερον.Αν ηταν στο χερι του,θα σου λεγα αν το εδινε η οχι.
απο μενα το θεμα τελος...
με οπαδους που εχουν μαθει να πλαθουν το ενα σεναριο μετα το αλλο σαν συνθηκη επιβιωσης δεν προκειται να κατσω να βρω ακρη...
σας ειπα κατι ,σας προκαλεσα ,ειπατε κατι αλλο σας ξεβρακωσα και....τελος...
τα γραπτα μενουν ,η συζητηση ειναι απο το πρωι οποιος ενδιαφερεται κοιταει ολα τα σχετικα ποστ και βγαζει τα συμπερασματα του....
ο γαυρος σας εδωσε γηπεδο για να γλυτωσετε την ξευτιλα...
τωρα αν το αναγνωριζετε η οχι ειναι καθαρα δικο σας θεμα...
εγω να κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας δεν προκειται...
καλη συνεχεια....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απο μενα το θεμα τελος...
με οπαδους που εχουν μαθει να πλαθουν το ενα σεναριο μετα το αλλο σαν συνθηκη επιβιωσης δεν προκειται να κατσω να βρω ακρη...
σας ειπα κατι ,σας προκαλεσα ,ειπατε κατι αλλο σας ξεβρακωσα και....τελος...
τα γραπτα μενουν ,η συζητηση ειναι απο το πρωι οποιος ενδιαφερεται κοιταει ολα τα σχετικα ποστ και βγαζει τα συμπερασματα του....
ο γαυρος σας εδωσε γηπεδο για να γλυτωσετε την ξευτιλα...
τωρα αν το αναγνωριζετε η οχι ειναι καθαρα δικο σας θεμα...
εγω να κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας δεν προκειται...
καλη συνεχεια....
Να μιλησουμε λιγο σοβαρα.Για ποια ξεφτιλα ακριβως μιλας;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα κατι...αληθεια τωρα...αν δεν αισθανεσαι οτι σου εκανε εξυπηρετηση ο γαυρος και αν δεν νοιωθεις οτι σε μια δυσκολη στιγμη σε βοηθησε και οτι χρωστας ενα ευχαριστω απο μενα οκ....
απλα τα παντελονια δεν ειναι για το κρυο...
δεν προκειται να κατσω μεσα απο το μπου να αλλαξω χαρακτηρες και απωθημενα ζωης...λες να εχω τετοια ορεξη;;
απλα ενημερωτικα αν δεν εχεις εδρα να παιξεις ευρωπαικο παιχνιδι υπαρχουν σοβαρες ποινες ...
και προς ενημερωση σου ο πλατινι εκανε λιγο τον μαλακα με σενα και εδειξε υπομονη...
και αν νομιζεις οτι μεσολαβησε κανενας τιγρης (που μαλλον γατακι ειναι) η κανενας επιφανης αεκτζης εισαι γελασμενος...
μαλλον ο γιος του γαρφικου που κοροιδευεις ,του αντιπροεδρου ντε του θρυλου εβαλε πλατη  ;) ;)
αλλα τι κανω τωρα εγω;;θελω να σου-σας χαλασω τον ωραιο κοσμο που εχετε φτιαξει με την καλη και ηθικη αεκ και τον κακο και αιμοσταγη γαυρο;; :headbang: :headbang:

Ο Μώραλης

Στο μεταξύ, στη διάθεση του Ολυμπιακού να ταχθεί στο πλευρό της ΑΕΚ, με αφορμή τις λεηλασίες που συνέβησαν  στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης με δηλώσεις του στο "Σέντρα FM".

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καταδίκασε τα γεγονότα και δήλωσε ότι οι Πειραιώτες θέτουν στη διάθεση της Ενωσης το γήπεδο «Καραϊσκάκη» για να διεξαχθεί εκεί ο επαναληπτικός με τη Νταντί, καθώς όπως τόνισε «? πρόκειται για Εθνικό συμφέρον».
Λάβροι οι Σκωτσέζοι...

Για άλλη μια φορά καταφέραμε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι με όσα γραφικά συμβαίνουν στη χώρα μας. Mόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Nταντί, Στίβεν Tόμπσον, ο οποίος εξαπέλυσε χθες δριμεία επίθεση στην UEFA, κατηγορώντας την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για διπλά στάνταρ, όσον αφορά τις ομάδες που μετέχουν στα Kύπελλα Eυρώπης. O πρόεδρος της Nταντί με δηλώσεις του στο σκωτσέζικο Tύπο ανέφερε: «Eμάς μας ανάγκασε η UEFA να πληρώσουμε 50.000 λίρες για να βάλουμε καθίσματα και να πάρει το γήπεδο άδεια καταλληλότητας για το ματς με την AEK, αλλά στην περίπτωση της AEK δεν φαίνεται να ασχολείται αν είχε ή έχει κατάλληλο γήπεδο για το ματς. Δεν ακούσαμε τίποτα από επίσημα χείλη της UEFA ως τώρα. Δεν έχουμε καμιά ενημέρωση, παρά μόνο από την AEK».

O Tόμπσον συνέχισε στο ίδιο ύφος και τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει αν η AEK είναι μικρή ομάδα ή μια από τις μεγαλύτερες στην Eλλάδα. Aυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι υπάρχει άλλη αντιμετώπιση για μικρές ποδοσφαιρικά χώρες και μεγάλες. Eίμαι σίγουρος ότι, αν αυτό είχε συμβεί με σκωτσέζικη ομάδα, η UEFA θα μας είχε αποκλείσει».

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε ...ενα τιπ γενικο για την ζωη...
ειναι βαρυ το αντιτιμο του να θες να εισαι μαγκιτης και σερνικος...
μερικες φορες χρειαζεται να λες αληθειες που σου χαλανε το ονειρο   ;) ;)
απο την παρτη μου ενα τιπ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξερω αν ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ,αλλα σιγουρα ειναι διαφορετικο να εισαι αρσενικο  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κοιτα κατι...αληθεια τωρα...αν δεν αισθανεσαι οτι σου εκανε εξυπηρετηση ο γαυρος και αν δεν νοιωθεις οτι σε μια δυσκολη στιγμη σε βοηθησε και οτι χρωστας ενα ευχαριστω απο μενα οκ....
απλα τα παντελονια δεν ειναι για το κρυο...
δεν προκειται να κατσω μεσα απο το μπου να αλλαξω χαρακτηρες και απωθημενα ζωης...λες να εχω τετοια ορεξη;;
απλα ενημερωτικα αν δεν εχεις εδρα να παιξεις ευρωπαικο παιχνιδι υπαρχουν σοβαρες ποινες ...
και προς ενημερωση σου ο πλατινι εκανε λιγο τον μαλακα με σενα και εδειξε υπομονη...
και αν νομιζεις οτι μεσολαβησε κανενας τιγρης (που μαλλον γατακι ειναι) η κανενας επιφανης αεκτζης εισαι γελασμενος...
μαλλον ο γιος του γαρφικου που κοροιδευεις ,του αντιπροεδρου ντε του θρυλου εβαλε πλατη  ;) ;)
αλλα τι κανω τωρα εγω;;θελω να σου-σας χαλασω τον ωραιο κοσμο που εχετε φτιαξει με την καλη και ηθικη αεκ και τον κακο και αιμοσταγη γαυρο;; :headbang: :headbang:

Ο Μώραλης

Στο μεταξύ, στη διάθεση του Ολυμπιακού να ταχθεί στο πλευρό της ΑΕΚ, με αφορμή τις λεηλασίες που συνέβησαν  στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης με δηλώσεις του στο "Σέντρα FM".

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καταδίκασε τα γεγονότα και δήλωσε ότι οι Πειραιώτες θέτουν στη διάθεση της Ενωσης το γήπεδο «Καραϊσκάκη» για να διεξαχθεί εκεί ο επαναληπτικός με τη Νταντί, καθώς όπως τόνισε «? πρόκειται για Εθνικό συμφέρον».
Λάβροι οι Σκωτσέζοι...

Για άλλη μια φορά καταφέραμε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι με όσα γραφικά συμβαίνουν στη χώρα μας. Mόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Nταντί, Στίβεν Tόμπσον, ο οποίος εξαπέλυσε χθες δριμεία επίθεση στην UEFA, κατηγορώντας την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για διπλά στάνταρ, όσον αφορά τις ομάδες που μετέχουν στα Kύπελλα Eυρώπης. O πρόεδρος της Nταντί με δηλώσεις του στο σκωτσέζικο Tύπο ανέφερε: «Eμάς μας ανάγκασε η UEFA να πληρώσουμε 50.000 λίρες για να βάλουμε καθίσματα και να πάρει το γήπεδο άδεια καταλληλότητας για το ματς με την AEK, αλλά στην περίπτωση της AEK δεν φαίνεται να ασχολείται αν είχε ή έχει κατάλληλο γήπεδο για το ματς. Δεν ακούσαμε τίποτα από επίσημα χείλη της UEFA ως τώρα. Δεν έχουμε καμιά ενημέρωση, παρά μόνο από την AEK».

O Tόμπσον συνέχισε στο ίδιο ύφος και τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει αν η AEK είναι μικρή ομάδα ή μια από τις μεγαλύτερες στην Eλλάδα. Aυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι υπάρχει άλλη αντιμετώπιση για μικρές ποδοσφαιρικά χώρες και μεγάλες. Eίμαι σίγουρος ότι, αν αυτό είχε συμβεί με σκωτσέζικη ομάδα, η UEFA θα μας είχε αποκλείσει».
Και εγω σε ξαναρωταω.Η ΑΕΚ εφταιγε για το εγινε;Ποιος ηταν υπευθηνος και οφειλε να βρει λυση;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και εγω σε ξαναρωταω.Η ΑΕΚ εφταιγε για το εγινε;Ποιος ηταν υπευθηνος και οφειλε να βρει λυση;
τυπε για να μη χαθουμε στην ...μεταφραση να και η παραθεση που εκανες στην αρχη....απο μενα τελος ειλικρινα...οτι ειχα να πω το ειπα...οποιος ενδιαφερεται και τον αφορα ψαχνει κοζαρει και τα συμπερασματα δικα του...
εγω ειμαι εμπειρος στην ζωη και λεω ποτε σε φιδια χαρη....ο μαρινακης μαλλον ειχε-εχει; αλλη αποψη...

Φιλε χρηστιδη κανενας γαυρος δεν εδωσε το γηπεδο,το γηπεδο δοθηκε αν θυμασαι καλα με εισηγηση του κρατους στο οποιο ανηκει,επειδη απο δικη του ευθηνη δεν ειχε ετοιμο το γηπεδο ΟΑΚΑ.Αληθεια ο Συριγος τι σκανδαλο ειχε βγαλει στην φορα και εφαγε ξυλο,μηπως θυμασαι;

καληνυχτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βρε συ Χρηστιδη εχεις ενα στυλακι οτι μονο η δικη σου αποψη ειναι σωστη και πρεπει να προσκυνανε ολοι σε αυτο.Σε αυτο το θεμα δεν εχεις δικιο,το γηπεδο του ΟΑΚΑ η επο δεν το ειχε ετοιμο,επρεπε η ΑΕΚ να παιξει καπου,θα επαιζε στην νεα σμυρνη αλλα η ουεφα δεν το δεχτηκε,στραφηκε η ΕΠΟ στο καραισκακη και εγινε εκει ο αγωνας.Το ιδιο θα γινοταν αν στην θεση της ΑΕΚ ηταν ο βαζελος.Τι θα ελεγε ο μαρινακης οχι;Και ευχαριστω ειπε η ΑΕΚ στον γαυρο,ως οφειλε να κανει.Απο εκει και περα δεν καταλαβαινω γιατι κανεις ντορο για κατι αυτονοητο.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
για ποιο λογο επρεπε να εχει η επο ετοιμο το γηπεδο? εσυ επαιζες εκει, εσυ επρεπε να  ενημερωθεις αν ειναι ενταξει το γρασιδι στο γηπεδο και οχι να πας την τελευταια μερα.

ο κοκκαλης δυο φορες πληρωσε για το χορταρι στη ριζουπολη.

και ωρες ωρες εισαι απιστευτος κολοτουμπας.εχεις πει επανειλημμενως οτι ο μαρινακης κανει οτι γουσταρει! πως γινεται να τον υποχρεωνουν να σου δωσει το γηπεδο, απο την στιγμη που κανει οτι γουσταρει και δεν ρωταει κανεναν ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποια τελευταια μερα ρε ανθρωπε;Το γρασιδι ηταν κατεστραμενο αρκετες μερες πριν,η εταιρια που ειχε αναλαβει την φροντιδα του το εκαψε,ομως αυτο ηταν προβλημα της διοικησης του ΟΑΚΑ οχι δικο μας.Καπου επρεπε να γινει το ματς,ο πιλαβιος στραφηκε στο καραισκακη και ο μαρινακης δεχτηκε ως οφειλε να κανει.Να σου πω εγω ευχαριστω για ποιο λογο,σε εμενα το εδωσε;η ΠΑΕ ΑΕΚ ειπε ευχαριστω,αν δεν κανω λαθος.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλα εκανε και σου το εδωσε γιατι και συ εχεις δωσει το γηπεδο σου στο βαζελο το 1999 με τη συναυλια των ρολλινγκ στονς , μπορει και σε μενα να το εχεις δωσει , δεν ξερω και επιπλεον θα ηταν χοντρο ρεζιλικι για την ελλαδα.
Αλλα δεν οφειλε να σου το δωσει. Το καραισκακη ανηκει στην θρυλος αε (συμφεροντων κοκκαλη ακομα τοτε) και η επο δεν εχει καμια σχεση με τις ομαδες παραμονο με την εθνικη. Ουτε καν η σουπερλιγκα μπορουσε να αναγκασει γιατι ηταν ευρωπαικο ματς.

και μαθε οτι πριν αποφασισει να παει ο κοκκαλης την ομαδα στη ριζουπολη ειχε ζητησει για τους αγωνες του τσαμπιονσ λιγκ να φτιαξει την νεα σμυρνη και στα ματς του ελληνικου πρωταθληματος να παιζει στην πατρα, φτιαχνοντας μια ακομα κερκιδα απο την πλευρα της Αγιάς. Ο ερασιτεχνης πανιωνιος το αρνηθηκε ομως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΔΕν ειπα οτι οφειλε να μου το δωσει,αλλα δεν μπορουσε να κανει και αλλιως.
Απο εκει και περα εγω γιατι να πω ευχαριστω,δεν εχω καταλαβει ακομη.Σαν ΠΑΕ
δοθηκε ευχαριστω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μεγάλες μέρες,βγαλμένες από τις καλές παλιές εποχές,ζήσαμε χθες :rockon:

Αρκετός κόσμος-ομολογώ ότι περίμενα και θα ήθελα περισσότερο,φοβερή ατμόσφαιρα με ενθουσιασμό λες και είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όχι στον πάτο,αποδεικνύωντας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ-οι οπαδοί άλλων ομάδων στην θέση της ΑΕΚ θα περίμεναν τους παίκτες τους με κορνέδες,γενικά φοβερή ατμόσφαιρα.

Στο Α'ημίχρονο ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ τα πιτσιρίκια.Για πρωτη φορά ,μετά από καιρό δεν με πήρε ο ύπνος-και δεν μιλάω για φέτος μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήγα,μιλάω και για παλιότερα που κυριολεκτικά ασχολιόμουν με άλλα πράγματα εκτός της μπάλλας,λόγω θεάματος.

Φοβερές αλληλοκαλύψεις,πάσες ακριβείας,φοβερή κίνηση στην μπάλλα,να πέφτουν 3 και 4 πάνω σε έναν αντίπαλο-γενικώς διέκρινες μια φαντασία στο παιχνιδί της ΑΕΚ.
Στο Β' λογικό να πέσεις,είναι άπειροι ακόμα και δεν ξέρουν να κάνουν διαχείριση των δυνάμεών τους-μπαίνουν συνέχεια με τα 1000,λογικό κάποια στιγμή να κόψουν-πρέπει να το δει αυτό ο Λίνεν.
Όσο για τον Φουρτάδο που λέτε χθες,δεν θα συμφωνήσω μαζί σας.Καλά έκανε και τον έβαλε στην θέση του,εμφανώς,κουρασμένου Πετρογκόλ.Δείτε τι έγινε όταν μπήκε μέσα-δημιούργησε την φάση του ΄΄άχαστου΄΄ γκολ στον Κατίδη και κερδίσαμε το πέναλντι.Γενικώς έδωσε πνοή στην ομάδα.Ακόμα απορώ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ;;;; :think:

Τέλος να σημειώσω ότι η μεταγραφάρα και η σούπερ αποκάλυψη είναι ο Παύλος ο Μητρόπουλος.Φοβερός παίχτης να μου το θυμηθείτε.

Σημ.:μετά και το χθεσινό,αρχίζει να γίνεται πιο ορατό το ΄΄όνειρο΄΄ της πέμπτης θέσης που σας είχα πει πριν μια εβδομάδα.Και οι ίδιοι οι παίχτες μας πια,το αναφέρουν με σπόντες.

Χρηστίδη μου,κρίμα ρε παλληκάρι μου.Θα σωθούμε από ότι φαίνεται βρε.Σου χαλάσαμε την μαγιά βρε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μεγάλες μέρες,βγαλμένες από τις καλές παλιές εποχές,ζήσαμε χθες :rockon:

Αρκετός κόσμος-ομολογώ ότι περίμενα και θα ήθελα περισσότερο,φοβερή ατμόσφαιρα με ενθουσιασμό λες και είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όχι στον πάτο,αποδεικνύωντας ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ-οι οπαδοί άλλων ομάδων στην θέση της ΑΕΚ θα περίμεναν τους παίκτες τους με κορνέδες,γενικά φοβερή ατμόσφαιρα.

Στο Α'ημίχρονο ΦΟΒΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ τα πιτσιρίκια.Για πρωτη φορά ,μετά από καιρό δεν με πήρε ο ύπνος-και δεν μιλάω για φέτος μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήγα,μιλάω και για παλιότερα που κυριολεκτικά ασχολιόμουν με άλλα πράγματα εκτός της μπάλλας,λόγω θεάματος.

Φοβερές αλληλοκαλύψεις,πάσες ακριβείας,φοβερή κίνηση στην μπάλλα,να πέφτουν 3 και 4 πάνω σε έναν αντίπαλο-γενικώς διέκρινες μια φαντασία στο παιχνιδί της ΑΕΚ.
Στο Β' λογικό να πέσεις,είναι άπειροι ακόμα και δεν ξέρουν να κάνουν διαχείριση των δυνάμεών τους-μπαίνουν συνέχεια με τα 1000,λογικό κάποια στιγμή να κόψουν-πρέπει να το δει αυτό ο Λίνεν.
Όσο για τον Φουρτάδο που λέτε χθες,δεν θα συμφωνήσω μαζί σας.Καλά έκανε και τον έβαλε στην θέση του,εμφανώς,κουρασμένου Πετρογκόλ.Δείτε τι έγινε όταν μπήκε μέσα-δημιούργησε την φάση του ΄΄άχαστου΄΄ γκολ στον Κατίδη και κερδίσαμε το πέναλντι.Γενικώς έδωσε πνοή στην ομάδα.Ακόμα απορώ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ;;;; :think:

Τέλος να σημειώσω ότι η μεταγραφάρα και η σούπερ αποκάλυψη είναι ο Παύλος ο Μητρόπουλος.Φοβερός παίχτης να μου το θυμηθείτε.

Σημ.:μετά και το χθεσινό,αρχίζει να γίνεται πιο ορατό το ΄΄όνειρο΄΄ της πέμπτης θέσης που σας είχα πει πριν μια εβδομάδα.Και οι ίδιοι οι παίχτες μας πια,το αναφέρουν με σπόντες.

Χρηστίδη μου,κρίμα ρε παλληκάρι μου.Θα σωθούμε από ότι φαίνεται βρε.Σου χαλάσαμε την μαγιά βρε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν διαφωνώ αλλά άς κρατάμε ...μικρό καλάθι πρός το παρόν  :cool2: τίποτα δεν έχει τελειώσει καί οί ισορροπίες καί οί διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκωνται στα χαμηλά με αυτές που είναι στην μέση καί λίγο πιο πάνω είναι πολύ λεπτές οπότε για να μην  :headbang: :headbang: άς κρατήσουμε την χαρά για το τέλος   :dancing: :dancing: :blowup: :blowup: !!

Παρεπιμπτόντως τον Σάββα Γκέντζογλου τον θυμόσαστε ? τώρα παίζει δανεικός απ' την Sampdoria στην Livorno ( serie b Ιταλίας ) καί εχθές το βράδυ ήταν σε μια πτήση απο Pisa - Roma  καί το αεροπλάνο στην προσγείωση , λόγω των ισχυρών ανέμων που φύσαγαν στο αεροδρόμιο Fiumicino της  Ρώμης , έφυγε απ τον διάδρομο καί έκανε " τρελλή " πορεία σε ανώμαλο έδαφος για περίπου 300 μέτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί απ' τους επιβάτες 2 μάλιστα σοβαρά , το αναφέρει καί ό ίδιος ό Γκέντζογλου στο facebook !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom