Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
γιατι μαμα δεν εδωσε το πεναλτι στην αεκ;;κλαψ κλαψ;;μαμα ο κυριος αρωνιαδης λεει να ντρεπομαι κλαψ κλαψ...ο κυριος αρωνιαδης ντρεπεται που δεν εδωσε οφσαιτ τον κοντοε ντρεπεται που εκοψε με δυο ανυπαρκτα οφσαιτ σε αντεπιθεση τον μητρογλου ,ντρεπεται που δεν αποβληθηκε ο αραμπατζηςμε κοκκινη αποκρουωντας με τα χερια εκτος περιοχης ,ντρεπεται που δεν σφυριξε πεναλτυ οταν κοντρολαρε με προγεση την μπαλλα μες στην περιοχη ο κουτρουμπης...
εγω μαμα γιατι δεν ντρεπομαι;;κλαψ κλαψ...
ζηλευω τον κυριο αρωνιαδη μαμα γιατι ειναι αντικειμενικος και τιμιος δημοσιογραφος και ντρεπεται γιατι κερδισε μια ομαδουλα που την λενε πλατανια με σπρωξιμο απο τον διαιτητη την πρωτη χρονια αυτης της ομαδας στην α εθνικη...
μαμα ζηλευω τον κυριο αυτον γιατι ντρεπεται που δεν δοθηκε πεναλτι σε μια νεοφωτιστη ομαδα στο 92 και παρολο που αυτο ειναι υπερ της ομαδας του που μπορει να σωθει εις βαρος του πλατανια αυτος εχει τα αντερα να ντρεπεται....
εγω μαμα γιατι δεν ντρεπομαι που δεν εδωσε το πεναλτυ ο σιδηροπουλος;;ειμαι πολυ κακος;;κλαψ κλαψ,,,
δεν ειμαι γνησιος γαυρος εγω και περηφανος;;
οταν εσβηνε τα φωτα ο αλλος στα φιλαδελφεια θυμαμαι ολους τους αεκτζηδες μαμα πως ντρεποντουσαν και ζηλευω τωρα που δεν ντρεπομαι εγω...
γιατι μαμα;;κλαψ κλαψ...το πεναλτυ ρε μαμα...αφου το ειδε σιγουρα γιατι δεν το εδωσε;;κλαψ κλαψ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Το χέρι δεν είναι αμφισβητούμενη φάση βρε γιωτά. Δε θα σχολιάσεις κιόλας μαντάμ ορτάνς
ηρεμα ρε...ειναι και παραειναι αμφισβητουμενη ωσ'αναφορα την προθεση...
δεν ειπαμε οτι ειναι αμφισβητουμενη στο αν βρηκε χερι...
ως προς την προθεση μιλαμε...
γιατι αν δεν εχι προθεση η αν δεν κρινει ο διαιτητης οτι εχει δεν δινει πεναλτυ....
ηρεμησε λιγο σωστα μιλαει ο μοικανος...
φυσικα και ειναι αμφισβητουμενη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
2 πεναλτυ δεν εδωσε τυπε δες καλα τις φασεις.οσο για τις 3 - 4 φασεις που ΕΥΝΟΗΣΑΝ την ΑΕΚ..ενταξει γελασαν και οι πεθαμενοι.κοντευεις να γινεις χριστιδης και εσυ να βλεπεις αλλον αγωνα απο αυτον που βλεπουν οι υπολοιποι.
προφανώς έβλεπες τον αγώνα με κίτρινα γιαλιά.
εγώ πάντως τον έβλεπα με φίλο ΑΕΚτζή χωρίς να σχολιάζω εγώ τίποτα. Εκείνος τα έλεγε....μόνος του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το χέρι δεν είναι αμφισβητούμενη φάση βρε γιωτά. Δε θα σχολιάσεις κιόλας μαντάμ ορτάνς
Γιωτά να πεις τους συγγενείς σου
δεν σε έβρισα και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο βρίζεις.

για ένα πέναλτι σε ποδοσφαιρικό αγώνα μη χέσω;
Αμφισβητούμενη είναι η φάση για μένα. Βρίσκει χέρι αλλά είναι τόσο κοντά που δεν θα προλάβαινε και να ήθελε να το μαζέψει. Τέτοιες φάσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν και δεν έχουν σφυριχτεί.

Είπα και πιο πριν, για μένα είτε το έδινε είτε όχι το ίδιο θα έλεγα. Είναι στην κρίση του το συγκεκριμένο, δεν είναι κραυγαλέο πέναλτι που βαράει χέρι από τα 20 μέτρα απόσταση ή που είναι ανατροπή.

Αλλά επαναλαμβάνω πως η όλη συζήτηση είναι σούπα.

Τώρα, αν εσένα σε καίει τόσο πολύ, δικαίωμά σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και αρχισες και τα σεντονια και εσυ σαν τον αλλον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. αμα εχεις μαλακες φιλους,δεν σου φταιει κανεις.Εγω αν εβλεπα αγωνα με ατομο να λεει
να τραυματιστει επιτηδες οποιοσδηποτε ποδοσφαιριστης θα τον ειχα φτυσει.
ε, τον έφτυσα, μόλις άρχισε να τα λέει την έκανα, αλλά ευτυχώς είχε τελειώσει ο αγώνας σχεδόν.
Ξεκίνησα να φορτώνω μόλις είπε "gayροι".
Δεν έχω πει κανένα χανούμα. Ούτε Βαζέλα.

Αλλά αν είχε αρχίσει το κλάμα όπως εσύ θα είχα φύγει και νωρίτερα.... δεν αντέχεστε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ε, τον έφτυσα, μόλις άρχισε να τα λέει την έκανα, αλλά ευτυχώς είχε τελειώσει ο αγώνας σχεδόν.
Ξεκίνησα να φορτώνω μόλις είπε "gayροι".
Δεν έχω πει κανένα χανούμα. Ούτε Βαζέλα.

Αλλά αν είχε αρχίσει το κλάμα όπως εσύ θα είχα φύγει και νωρίτερα.... δεν αντέχεστε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι μαμα;;εμεις οι περηφανοι αεκτζηδες δεν εχουμε αδικησει ποτε κανεναν κλαψ κλαψ ...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Γιωτά να πεις τους συγγενείς σου
δεν σε έβρισα και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο βρίζεις.

για ένα πέναλτι σε ποδοσφαιρικό αγώνα μη χέσω;
Αμφισβητούμενη είναι η φάση για μένα. Βρίσκει χέρι αλλά είναι τόσο κοντά που δεν θα προλάβαινε και να ήθελε να το μαζέψει. Τέτοιες φάσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν και δεν έχουν σφυριχτεί.

Είπα και πιο πριν, για μένα είτε το έδινε είτε όχι το ίδιο θα έλεγα. Είναι στην κρίση του το συγκεκριμένο, δεν είναι κραυγαλέο πέναλτι που βαράει χέρι από τα 20 μέτρα απόσταση ή που είναι ανατροπή.

Αλλά επαναλαμβάνω πως η όλη συζήτηση είναι σούπα.

Τώρα, αν εσένα σε καίει τόσο πολύ, δικαίωμά σου.

Όταν λες ότι κάποιος λέει μαλακίες στην ουσία τον λες έμμεσα μαλάκα. Ωραία, το παίρνω πίσω, δεν είσαι γιωτάς, λες πράματα που λένε γιωτάδες. Ντάξει τώρα; Δε σ' έβρισα.
Έχεις αναρωτηθεί γιατί μερικοί αμυντικοί όταν κάνει σουτ ένας επιθετικός κρατάνε δεμένα τα χέρια πίσω;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
αλαρμ αλαρμ...δαχτυλος μαρινακη ...στηνει την ιρλανδια...χερι του σταφυλιφη και ο ρεφ ειπε παιξτε...γιατι μαμα;;κλαψ κλαψ
και ο αλητης ο σωτηρακοπουλος μιλησε για....προθεση...
γιατι μαμα;;χρειαζεται προθεση;;δεν ειναι ολα τα χερια πεναλτυ;;
αφου οι κυριοι μπραουδακης δηματος τσακιρης αρωνιαδης ξενακης βεργης κλπ κλπ μου ειπαν οτι ο αλητης ο χολεωβας εκανε πεναλτυ και πρεπει να ντρεπομαι που ειμαι γαυρος...
και εγω βεβαια ντρεπομαι...γιατι μαμα;;
ηταν διπλα ο σιδηροπουλος δεν ειδε το χερι;;
γιατιο εσφαξε την αεκ και δεν μπορω εγω να πανηγυρισω οπως μου λενε οι αντικειμενικοι και λειτουργοι δημοσιογραφοι που κοπτονται για το καλο του ποδοσφαιρου και δεν υποστηριζουν καμμια ομαδα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Όταν λες ότι κάποιος λέει μαλακίες στην ουσία τον λες έμμεσα μαλάκα. Ωραία, το παίρνω πίσω, δεν είσαι γιωτάς, λες πράματα που λένε γιωτάδες. Ντάξει τώρα; Δε σ' έβρισα.
Έχεις αναρωτηθεί γιατί μερικοί αμυντικοί όταν κάνει σουτ ένας επιθετικός κρατάνε δεμένα τα χέρια πίσω;
για να μην ρισκαρουν την κριση του διαιτητη που μπορει να καταλογισει προθεση χωρις να εχουν...απλα ...δεν ειναι αναγκασμενοι αλλα το κανουν για να ''εξασφαλιστουν'' απο τον μαλακα που θα δωσει πεναλτι χωρις να ειναι...
παντως δυσκολα να κανουν αλμα σαν του χολεμπας και να το εχουν πισω ...σκεψου λιγο...μπορει να κανεις αλμα με το χερι πισω...αν εισαι κατω ναι μπορεις να το επιλεξεις...αν ομως πρεπει να κανεις αλμα;;
αστο ρε λαιον σου λεω δεν παιζει...ποτε πεναλτυ του χολεβας...
διδασκεται στα σεμιναρια σαν φαση 100% ακουσια που αφηνεις το παιχνιδι να εξελιχτει....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και προσωπικα επειδη εχω αρχιδια και δεν ειμαι μουνακι φλωρος και αυτο που βλεπω λεω ειπα οτι πεναλτυ εγινε αλλα οχι του χολεβας...εγινε και καθαρο μαλιστα του παπαζογλου στον κατιδη...εκει ναι μπορει να διαμαρτυρηθει η αεκ...
και δεν με ενδιαφερει οτι αυτη η φαση γινεται 10 φορες σε καθε ματς...
ειναι πεναλτι...απλα και...τελος..
χρηστιδης...
με τα μπαλλακια του  ;) ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, μάλιστα...την αργκώ της ελληνικής υπάρχουνε ορισμένοι που την παίρνουνε τοις μετρητοίς.
επομένως αν σου πω πως λες βλακείες είσαι βλάκας
αν σου πω πως λες χαζομάρες είσαι χαζός

αν σου πω πως λες παπάραες είσαι παπάρι
κι αν σου πω πως λες εξυπνάδες είσαι έξυπνος.

οκ.
οχι, δεν έχω αναρωτηθεί. Ο οποιοσδήποτε αμυντικός μπορει να κάνει ένα λάθος. Το χέρι του δεν είναι απλωμένο και ειναι σε απόσταση 2 μέτρων.
Εσύ θες να είναι εσκεμμένο; ΟΚ. σου λέω ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Και να το έδινε το ίδιο θα σου έλεγα. Εγώ σου είπα πως είναι αμφισβητούμενη φάση. Ο ορισμός της αμφισβητούμενης φάσης είναι.

ΔΕΝ θα ήταν αμφισβητούμενη αν είχε απλώσει το χέρι με προφανή πρόθεση να τη σταματήσει. Αυτό δεν συμβαίνει.

Μαλάκα πες με όσο θες. Δεν έχω πρόβλημα.
Γιωτάδες να πεις τους συγγενείς σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
α, μάλιστα...την αργκώ της ελληνικής υπάρχουνε ορισμένοι που την παίρνουνε τοις μετρητοίς.
επομένως αν σου πω πως λες βλακείες είσαι βλάκας
αν σου πω πως λες χαζομάρες είσαι χαζός

αν σου πω πως λες παπάραες είσαι παπάρι
κι αν σου πω πως λες εξυπνάδες είσαι έξυπνος.

οκ.
οχι, δεν έχω αναρωτηθεί. Ο οποιοσδήποτε αμυντικός μπορει να κάνει ένα λάθος. Το χέρι του δεν είναι απλωμένο και ειναι σε απόσταση 2 μέτρων.
Εσύ θες να είναι εσκεμμένο; ΟΚ. σου λέω ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Και να το έδινε το ίδιο θα σου έλεγα. Εγώ σου είπα πως είναι αμφισβητούμενη φάση. Ο ορισμός της αμφισβητούμενης φάσης είναι.

ΔΕΝ θα ήταν αμφισβητούμενη αν είχε απλώσει το χέρι με προφανή πρόθεση να τη σταματήσει. Αυτό δεν συμβαίνει.

Μαλάκα πες με όσο θες. Δεν έχω πρόβλημα.
Γιωτάδες να πεις τους συγγενείς σου.

Με το γιωτά έχεις πρόβλημα ρε στρατόκαβλε; Καλά, αν σε πειράζει δε στο ξαναλέω.

[move]
[size=25pt]

ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ[/size][/move]

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μηπως σε περνει απο κατω ευκολα οταν χανεις,και δεν ηθελε να σε πικρανει ο φιλος σου και σου ελεγε μαλακιες για να μην στεναχωρηθεις?
προφανώς έβλεπες τον αγώνα με κίτρινα γιαλιά.
εγώ πάντως τον έβλεπα με φίλο ΑΕΚτζή χωρίς να σχολιάζω εγώ τίποτα. Εκείνος τα έλεγε....μόνος του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με το γιωτά έχεις πρόβλημα ρε στρατόκαβλε; Καλά, αν σε πειράζει δε στο ξαναλέω.

[move]
[size=25pt]

ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ ΓΙΩΤΑ[/size][/move]
ή δεν έχεις πάει στρατό ή δεν καταλαβαίνεις τι βρίζεις.

Γιωτά να πεις όλους τους συγγενείς σου - εσένα δεν σε λέω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μηπως σε περνει απο κατω ευκολα οταν χανεις,και δεν ηθελε να σε πικρανει ο φιλος σου και σου ελεγε μαλακιες για να μην στεναχωρηθεις?
όταν χάνω;;;;
κάπου το έχασες...

άσε που είσαι και εντελώς άστοχος. Προσωπικά στα αρχίδια μου είτε χάσει είτε κερδίσει ο οποιοσδήποτε Ολυμπιακός ή ΑΕΚ. Δεν ζω από αυτό. Δεν ζω ΓΙΑ αυτό. Δεν ζω ΜΕ αυτό.

το ποδόσφαιρο είναι κάτι που το παρακολουθώ για να περάσει η ώρα και να κάνουμε πλακίτσα με τα φιλαράκια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γιατι τοτε και μονο τοτε θεωρειται ακουσιο το χερι.σε οποιοαδηποτε αλλη περιπτωση ΑΝ δεν ειναι το χερι κολημενο στο σωμα υπαρχει παραβαση υπαρχει δεν υπαρχει προθεση ο κανονισμος ειναι σαφεστατος.Αλλο αν καποια ζωα κανουν πως δεν το καταλαβαινουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι τοτε και μονο τοτε θεωρειται ακουσιο το χερι.σε οποιοαδηποτε αλλη περιπτωση ΑΝ δεν ειναι το χερι κολημενο στο σωμα υπαρχει παραβαση υπαρχει δεν υπαρχει προθεση ο κανονισμος ειναι σαφεστατος.Αλλο αν καποια ζωα κανουν πως δεν το καταλαβαινουν.
δοκίμασε να πηδήξεις με πίσω τα χέρια
θα το καταφέρεις... ουυυ
οι αμυντικοί, όταν πηδάνε τα χέρια τα μαζεύουνε μπροστά με κλεισμένους αγκώνες - μόνο έτσι μπορείς να πηδήξεις. Όταν δεν πηδάνε τα μαζεύουνε πίσω.

που να χτυπιέστε πρόθεση δεν υπάρχει.
το αν το σφυρίξει πέναλτι ο άλλος ή όχι είναι θέμα του διαιτητή όμως. Και σε μια τέτοια φάση, ό,τι και να σφύριζε κανονικά δεν έπρπε να του πει κανείς τίποτα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ή δεν έχεις πάει στρατό ή δεν καταλαβαίνεις τι βρίζεις.

Γιωτά να πεις όλους τους συγγενείς σου - εσένα δεν σε λέω...

Πρώτου ή και δευτέρου βαθμού; Σε ρωτάω γιατί θα χρειαστεί να πάω και στην Κρήτη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
δοκίμασε να πηδήξεις με πίσω τα χέρια
θα το καταφέρεις... ουυυ
οι αμυντικοί, όταν πηδάνε τα χέρια τα μαζεύουνε μπροστά με κλεισμένους αγκώνες - μόνο έτσι μπορείς να πηδήξεις. Όταν δεν πηδάνε τα μαζεύουνε πίσω.

που να χτυπιέστε πρόθεση δεν υπάρχει.
το αν το σφυρίξει πέναλτι ο άλλος ή όχι είναι θέμα του διαιτητή όμως. Και σε μια τέτοια φάση, ό,τι και να σφύριζε κανονικά δεν έπρπε να του πει κανείς τίποτα.

Ρε γιω.... χαζέ, κάρτα πότε δίνει όταν υπάρχει χέρι; Σε όλες τις περιπτώσεις που γίνεται χέρι δίνει και κάρτα; (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ότι χέρι δίνεται πάντα όταν υπάρχει πρόθεση)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom