Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να πω κάτι για την ενασχόληση Βιντιάδη και ΣΙΑ με την ΑΕΚ. Καλό θα είναι ΟΛΟΙ οι οπαδοί της ΑΕΚ να μη νομίζουν ότι μπαίνουν στην ομάδα άνθρωποι που θα καθήσουν να πετάξουν τρελλά χρήματα στην ομάδα. Δε θα σκορπάνε χωρίς να λογαριάζουν. Να μη νομίζουμε ότι θα έρθουν και το μπάτζετ θα πάει από τη μία μέρα στην άλλη στα 40εκ ευρώ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ να μη το σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Ο ίδιος ο Βιντιάδης είναι μικρότερο οικονομικό μέγεθος από τον Νοτιά και ο Αγγλος δε νομιζω πως θα ξοδέψει τα πάουντς του για την ΑΕΚ. Σφιχτή πολιτική θα είναι και ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ γι αυτόν η ΑΕΚ είναι μια ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Δε θα κάτσει να περιμένει για πολύ για α δει κέρδη.
δεν τα λες καλά
θα λες: καλό θα είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ, αν δουνε πως και καλά πέφτουνε λεφτά με σέσουλα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Γιατί κάτι λάκκο έχει η φάβα.
Και μπορεί να λένε κάποιοι πως ο Μαρινάκης έχει καβούρια και άλλα τέτοια, αλλά αν δεν είχε θα λέγανε πως τα κλέβει από κάπου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Με απλά λόγια, στην αμφισβητούμενη φάση θα περάσει του ισχυρού.

Άλλο αμφισβητούμενη φάση (οφσάιντ, πέναλτυ σε φάση με πολλά άτομα στην περιοχή που είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής) κι άλλο η χερούκλα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Άλλο αμφισβητούμενη φάση (οφσάιντ, πέναλτυ σε φάση με πολλά άτομα στην περιοχή που είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής) κι άλλο η χερούκλα
Εχει λεπτεπίλεπτα δαχτυλάκια ο κ.Χολέβας.  :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παπάρια μέντολες (για να μιλήσω στο ύφος σου)
δεν σου είπα πως δεν δικαιούσαι το σφύριγμα. Σου είπα πως παγκοσμίως (αλλά παγκοσμίως-χωρίς υπερβολή) ο πιο ισχυρός παίζεται σε σχέση με τον πιο μικρό ευνοϊκά. Με απλά λόγια, στην αμφισβητούμενη φάση θα περάσει του ισχυρού. Δεν λέω πως έτσι πρέπει να γίνεται, αλλά τι να κάνουμε που έτσι είναι.

Το πρόβλημά σου ωστόσο δεν είναι πως δεν πήρες το σφύριγμα. Το πρόβλημά σου είναι πως πλέον θεωρείσαι μικρός. Και αυτό είναι κακό για όλους. Και για τον Ολυμπιακό, και για το ποδόσφαιρο της Ελλάδας και για εσάς φυσικά πρωτίστως.

Ξεκολλάτε όμως γμτ...
Αυτό το γαμημένο κόλλημα...
ρε μαλακιες του λες του γραφικου που εχει και υφακι και εγραφε μια ωρα ενα ματσο μαλακιες...
πεστου :καλα τα λες μαστορι αλλα σου ξεφευγει κατι...
οτι ο ''ισχυρος΄΄ δε πηρε πεντε σφυριγματα στο ιδιο ματς που κλαις...
που σημαινει οτι καλο το κλαμα αλλα φερε μας την εισπραξη μολις επιστρεψεις... ;)
αυτο πες του και αστονα να κελαιδαει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
πηγα γηπεδο "σηκωτος" κυριολεκτικα για πρωτη(και τελευταια μαλλον)φορα φετος..
στο ακουσμα της 11αδας μας με πιασανε τα γελια...εχω βρεθει σε αλλα ντερμπυ με οσφπ-παο,εχω δει απο κοντα να λαμπουν αρκετες μεγαλες μορφες μας σε τετοιου ειδους παιχνιδια,οποτε η εκβαση του χθεσινου αγωνα με τους κατσικοκεριδες και τους φουντες να εκπροσωπουν την "ΑΕΚ"(οπως την καταντησανε ο κοντος κ το παρεονι του)σε ενα μπουρδελογηπεδο στυλ οακα δεν ειχε την παραμικρη σημασια-ενδιαφερον για μενα..

η λογικη λεει πως το ματσ παει στο 0-3 χαλαρο..και ετσι θα πηγαινε εδινε δεν εδινε το πεναλτυ..
το θεμα ειναι οτι το πεναλτυ που δε δινει στην τελευταια ομαδα του πρωταθληματος που παιζει με 10 παιχτες και ειναι πισω 0-1
δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια ξεδιαντροπη επιδειξη δυναμης του "εγκλημα κατα της αγελαδος"..

για να ερθει καποιος να επενδυσει στο ελληνικο ποδοσφαιρο(οχι απαραιτητα στην αεκ)με δεδομενο το παρασκηνιο και την οικονομικη κατασταση της χωρας πρεπει να ναι τρελος..ουτε καν λαμογιο που λεγε ο αετζεαν,η μασα πεθανε με την κριση και τα χρεη ειναι πολλα..

υ.γ. τετοιες συμπεριφορες κανουν τη μιση ελλαδα να χυνει τρεις κουταλιες της σουπας με το γκολ-ταβλα του κοντε στο 86 πριν 15 χρονια,το γκολ του στιβεν για το 3-1 κ αντε γεια στο λιβερπουλ,την αποκρουση του καρλος κλπ-κλπ..

μισος κερδισμενο 100% εξω απο τις 4 γραμμες.
Πολύ σωστός...

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι κριμα που δεν βγαινει ενας ολυμπιακος να πει οτι τον ρεζιλεψαν.
Ειναι τυχαιο που ολες οι κοκκινες εφημεριδες λενε οτι ο χολεμπας ηταν κοντα, οτι βρηκε στον αγκωνα του, οτι ο κατιδης αρχισε να πεφτει απο πριν...μονο οτι παραγραφηκε το χρεος της Ελλαδας και βγηκαμε απο το μνημονιο δεν εγραψαν! Τετοιο κουκουλωμα και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξαναδει. Ειναι που κατι βωμαει...
Και στο καπακι αρχιζουν και κανουν και μαθηματα ποδοσφαιρου, με την καλυτερη ομαδα που θα κερδιζε με 4 γκολ διαφορα δινοταν δε δινοταν το πεναλτυ. Αν ηταν ετσι ουτε η Ελλαδα θα επαιρνε το Εuro 2004 ουτε η Σελτικ θα κερδιζε την Μπαρτσελωνα...
Ειναι βλεπεις που θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι τυχαιο που ολες οι κοκκινες εφημεριδες λενε οτι ο χολεμπας ηταν κοντα, οτι βρηκε στον αγκωνα του, οτι ο κατιδης αρχισε να πεφτει απο πριν...μονο οτι παραγραφηκε το χρεος της Ελλαδας και βγηκαμε απο το μνημονιο δεν εγραψαν! Τετοιο κουκουλωμα και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξαναδει. Ειναι που κατι βωμαει...
Και στο καπακι αρχιζουν και κανουν και μαθηματα ποδοσφαιρου, με την καλυτερη ομαδα που θα κερδιζε με 4 γκολ διαφορα δινοταν δε δινοταν το πεναλτυ. Αν ηταν ετσι ουτε η Ελλαδα θα επαιρνε το Εuro 2004 ουτε η Σελτικ θα κερδιζε την Μπαρτσελωνα...
τυπε μην λες βλακειες οι κοκκινες εφημεριδες ειναι οι μονες αντικειμενικες.ολες οι αλλες ειναι ταλιμπαν ειπαμε που ριχνουν λασπη στον πεντακαθαρο gay.να διαβαζεις χριστιδη σε παρακαλω.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ψαχνεται να βρειτε ακρη απο φυλλαδες τυπου <<γαυρος>> ? Απευθυνονται σε οπαδους που πιστευουν το σλογκαν η ομαδα μου να κερδιζει και οι αλλοι να πανε να.... οπως ειχε πει ο Κοκκαλιαρης για Ολυμπιακο και Αιγαλεω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε εδω εσυ εχεις μια νικη σφαζοντας στο ποδι τον πλατανια και χωρις να κανεις φαση και οι κιτρινες κωλοφυλλαδες πανηγυριζαν που εσπασες την παρθενια και εσυ μιλας για τον γαυρο που σου 'χει κανει τον σβερκο κατακοκκινο...
εκει εσυ...μια νικη εκανες και αυτη μαιμου και εχεις θρασος και μιλας που σε λυπηθηκε ο γαυρος και δεν εφτιαξε διψηφιο σκορ να γελασει ο κεθε πικραμενος...
ρε τι να λυπηθω απο σας ρε;;πες μου τι;;
πως να σας λυπηθω;;πες μου ενα λογο...
εκει ρε...δ εθνικη και εγω θα χυνω ολημερις και ολονυχτις...
εκει λεμε.... :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαμα μαμα ειμαι στεναχωρημενος γιατι μπορει να εχω τρελλανει στην καραπαζα την αεκουλα αλλα αυτη διαλυεται κλαψ κλαψ...
και ο γαυρος και ο πρωταθλητης πανηγυριζαν την τεσσαρα εκτος εδρας...
γιατι μαμα;;ε;αν ηταν η αεκ στη θεση μας η ωρα και οι κιτρινοι παπαγαλοι θα εκλαιγαν και θα μου συμπαραστεκοντουσαν...
εγω γιατι ειμαι τοσο κακος μαμα;;
γιατι πανηγυριζω τις σφαλιαρες στο σβερκο της κουλας;;
κλαψ κλαψ κλαψ..
ερχεται πουτσα μαμα...μπρρρρρρρρρρρ...θα μας τιμωρησει ο θεος μαμα....ερχεται θεια δικη...
θα γραψω χιλιες φορες για τιμωρια στεναχωριεμαι που εριξα 4 στην κουλα ...
τρεεμω τωρα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι μαμα ο αλητης ο σιδηροπουλος δεν εδωσε το πεναλτι στην αεκ;;ε μαμα;;γιατι;;γιατι να την αδικησει την καημενη την ομαδουλα;;ε μαμα;;κλαψ κλαψ...
και αν εμπαινε το πεναλτυ μαμα τι θα γινοτανε;;πως θα το μαθουμε;;ποτε;;γιατι την κυνηγανε την αεκ οι διαιτητες μαμα;;κλαψ κλαψ...
ηταν στο ενα μετρο ο διαιτητης μαμα ...και ο εποπτης εβλεπε τον εβλεπα....γιατι μαμα δεν εδωσαν το πεναλτυ;;
γιατι καθε κυριακη με σπρωχνουν μαμα ενω ειμαι καλυτερος;;ε μαμα;; κλαψ κλαψ...
εγω φταιω για την καταντια του ελλ.ποδοσφαιρου μαμα;;γιτι το κανω αυτο;;γιατι φερνω απατεωνες προεδρους και λαμιγια που δεν επενδυουν αλλα βαζω τρικλοποδιες στους μεγαλοεπενδυτες ντεμηδες και αδαμιδηδες και γοντυκες;;ε μαμα;;γιατι ειμαι τοσο κακος;;
ποτε θα σταματησω να ειμαι κακος μαμα;;ποτε θα παραδεχτουν την ανωτεροτητα μου μαμα;;γιατι τωρα δεν την παραδεχονται γιατι ειμαι κακος...
γιατι δεν πανηγυριζω τις νικες μου μαμα;;γιατι;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για κάτσε ρε φιλαράκι - για να καταλάβω

κάθεστε και μιλάτε 3 μέρες (και θα το συνεχίσετε γιατι κουβέντα να γίνεται δηλαδή) για ΕΝΑ σφύριγμα και δεν μιλάτε για άλλα 3-4 σφυρίγματα μέσα στο ματς που σας ευνοούσαν (κάτι οφσάιντ κλπ).
Γιατί;
Απλά για να καταλάβω δηλαδή
όσο πιθανό είναι να μπει ένα πέναλτι άλλο τόσο είναι πιθανό να μπει μία φάση επιθετικού μόνου με το τέρμα και τον τερματοφύλακα αντίπαλο.

Εξήγησέ μου προς τι η συζήτηση (ας μην πω κλάψα). Μη μου αρχίσεις παπαριές του στυλ ο Ολυμπικαός παιρνει σφυρίγματα και λοιπές μπούρδες, σου μιλάω πως πήρατε κι εσείς αλλά αυτό γαργάρα.

Δεν καταλαβαίνεις πως αυτό βολεύει για να μένεις το χάλι που είσαι και κάποιοι να βρίσκουνε διαρκώς άλλοθι;
Κάτσε και σκέψου...ποιος κερδίζει με το να είσαι έτσι; Γιατί ο Ολυμπιακός ΔΕΝ κερδίζει. Ούτε ο φίλαθλος του Ολυμπιακού κερδίζει.
Ξεκολλάτε λέμε.

ΑΝ το σφύριζε κι ΑΝ έμπαινε το πέναλτι... θα είχατε ισοφαρήσει.
Κι ΑΝ δεν έδινε οφσάιντ κι ΑΝ το έβαζε ο Μήτρογλου, θα είχατε φάει 5 αντί για 4.

Καταλήγει κάπου αυτό;
Έβλεπα το ματς μαζί με φίλο μου ΑΕΚτζή, ο οποίος μάλιστα δεν ήθελε να το δει στην αρχή.
Μόλις μπαίνει και το τέταρτο γκολ και βλέπει να εξακολουθούνε να τρέχουνε οι παίκτες του Ολυμπιακού άρχισε τα γαμοσταυρίδια (τα βαριά).... προς τους παίκτες του Ολυμπιακού!!!

Γιατί κατά τη γνώμη του στα 2 έπρεπε να σβήσουνε τις μηχανές! Γιατί κατά τη γνώμη του έπρεπε να καταλάβουνε και να εκτιμήσουνε πως η ΑΕΚ είναι διαλυμένη ομάδα και να μη θέλουνε να την πατήσουνε σε αυτή την κατάσταση.
ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ γιατί δεν έχει λέει η ΑΕΚ παίκτες που να ξέρουνε τι να κάνουνε! Στα δύο γκολ ΕΛΕΓΕ έπρεπε να πάνε να κάνουνε 2-3 τάκλιν με τις τάπες τεντωμένες να φάνε 2-3 πόδια να κόψουνε στους άλλους το ποδόσφαιρο.

Γμτ τη φάρα μου γαμώ πια. Θα δείτε επιτέλους την ουσία του προβλήματος ποτέ; Το πρόβλημά σου ΔΕΝ είναι το σφύριγμα. Απλά εσύ βλέπεις το ματς για να πιάσεις το σφύριγμα. Όχι ΟΛΑ τα σφυρίγματα....οοοοοοοχι, μόνο αυτό που δεν συμφέρει εσένα! Μόνο αυτό που δικαιώνει το αίσθημα σου για κατατρεγμό.

Και περιμένεις πως όλοι οι άλλοι θα σου κάνουνε και παρέα στο συλλογισμό σου. Και ό,τι αντίθετο ακούς φυσικά και είναι λάθος. Μόνο το δικό σου είναι σωστό.

οκ, αν έτσι θες κι εσύ και όποιος άλλος να βλέπετε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν θα το σχολιάσω.... μαλακία είπες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για κάτσε ρε φιλαράκι - για να καταλάβω

κάθεστε και μιλάτε 3 μέρες (και θα το συνεχίσετε γιατι κουβέντα να γίνεται δηλαδή) για ΕΝΑ σφύριγμα και δεν μιλάτε για άλλα 3-4 σφυρίγματα μέσα στο ματς που σας ευνοούσαν (κάτι οφσάιντ κλπ).
Γιατί;
Απλά για να καταλάβω δηλαδή
όσο πιθανό είναι να μπει ένα πέναλτι άλλο τόσο είναι πιθανό να μπει μία φάση επιθετικού μόνου με το τέρμα και τον τερματοφύλακα αντίπαλο.

Εξήγησέ μου προς τι η συζήτηση (ας μην πω κλάψα). Μη μου αρχίσεις παπαριές του στυλ ο Ολυμπικαός παιρνει σφυρίγματα και λοιπές μπούρδες, σου μιλάω πως πήρατε κι εσείς αλλά αυτό γαργάρα.

Δεν καταλαβαίνεις πως αυτό βολεύει για να μένεις το χάλι που είσαι και κάποιοι να βρίσκουνε διαρκώς άλλοθι;
Κάτσε και σκέψου...ποιος κερδίζει με το να είσαι έτσι; Γιατί ο Ολυμπιακός ΔΕΝ κερδίζει. Ούτε ο φίλαθλος του Ολυμπιακού κερδίζει.
Ξεκολλάτε λέμε.

ΑΝ το σφύριζε κι ΑΝ έμπαινε το πέναλτι... θα είχατε ισοφαρήσει.
Κι ΑΝ δεν έδινε οφσάιντ κι ΑΝ το έβαζε ο Μήτρογλου, θα είχατε φάει 5 αντί για 4.

Καταλήγει κάπου αυτό;
Έβλεπα το ματς μαζί με φίλο μου ΑΕΚτζή, ο οποίος μάλιστα δεν ήθελε να το δει στην αρχή.
Μόλις μπαίνει και το τέταρτο γκολ και βλέπει να εξακολουθούνε να τρέχουνε οι παίκτες του Ολυμπιακού άρχισε τα γαμοσταυρίδια (τα βαριά).... προς τους παίκτες του Ολυμπιακού!!!

Γιατί κατά τη γνώμη του στα 2 έπρεπε να σβήσουνε τις μηχανές! Γιατί κατά τη γνώμη του έπρεπε να καταλάβουνε και να εκτιμήσουνε πως η ΑΕΚ είναι διαλυμένη ομάδα και να μη θέλουνε να την πατήσουνε σε αυτή την κατάσταση.
ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ γιατί δεν έχει λέει η ΑΕΚ παίκτες που να ξέρουνε τι να κάνουνε! Στα δύο γκολ ΕΛΕΓΕ έπρεπε να πάνε να κάνουνε 2-3 τάκλιν με τις τάπες τεντωμένες να φάνε 2-3 πόδια να κόψουνε στους άλλους το ποδόσφαιρο.

Γμτ τη φάρα μου γαμώ πια. Θα δείτε επιτέλους την ουσία του προβλήματος ποτέ; Το πρόβλημά σου ΔΕΝ είναι το σφύριγμα. Απλά εσύ βλέπεις το ματς για να πιάσεις το σφύριγμα. Όχι ΟΛΑ τα σφυρίγματα....οοοοοοοχι, μόνο αυτό που δεν συμφέρει εσένα! Μόνο αυτό που δικαιώνει το αίσθημα σου για κατατρεγμό.

Και περιμένεις πως όλοι οι άλλοι θα σου κάνουνε και παρέα στο συλλογισμό σου. Και ό,τι αντίθετο ακούς φυσικά και είναι λάθος. Μόνο το δικό σου είναι σωστό.

οκ, αν έτσι θες κι εσύ και όποιος άλλος να βλέπετε...
2 πεναλτυ δεν εδωσε τυπε δες καλα τις φασεις.οσο για τις 3 - 4 φασεις που ΕΥΝΟΗΣΑΝ την ΑΕΚ..ενταξει γελασαν και οι πεθαμενοι.κοντευεις να γινεις χριστιδης και εσυ να βλεπεις αλλον αγωνα απο αυτον που βλεπουν οι υπολοιποι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και αρχισες και τα σεντονια και εσυ σαν τον αλλον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. αμα εχεις μαλακες φιλους,δεν σου φταιει κανεις.Εγω αν εβλεπα αγωνα με ατομο να λεει
να τραυματιστει επιτηδες οποιοσδηποτε ποδοσφαιριστης θα τον ειχα φτυσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom