Ειναι κριμα που δεν βγαινει ενας ολυμπιακος να πει οτι τον ρεζιλεψαν.
Ειναι τυχαιο που ολες οι κοκκινες εφημεριδες λενε οτι ο χολεμπας ηταν κοντα, οτι βρηκε στον αγκωνα του, οτι ο κατιδης αρχισε να πεφτει απο πριν...μονο οτι παραγραφηκε το χρεος της Ελλαδας και βγηκαμε απο το μνημονιο δεν εγραψαν! Τετοιο κουκουλωμα και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξαναδει. Ειναι που κατι βωμαει...
Και στο καπακι αρχιζουν και κανουν και μαθηματα ποδοσφαιρου, με την καλυτερη ομαδα που θα κερδιζε με 4 γκολ διαφορα δινοταν δε δινοταν το πεναλτυ. Αν ηταν ετσι ουτε η Ελλαδα θα επαιρνε το Εuro 2004 ουτε η Σελτικ θα κερδιζε την Μπαρτσελωνα...
Ειναι βλεπεις που θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει....
για κάτσε ρε φιλαράκι - για να καταλάβω
κάθεστε και μιλάτε 3 μέρες (και θα το συνεχίσετε γιατι κουβέντα να γίνεται δηλαδή) για ΕΝΑ σφύριγμα και δεν μιλάτε για άλλα 3-4 σφυρίγματα μέσα στο ματς που σας ευνοούσαν (κάτι οφσάιντ κλπ).
Γιατί;
Απλά για να καταλάβω δηλαδή
όσο πιθανό είναι να μπει ένα πέναλτι άλλο τόσο είναι πιθανό να μπει μία φάση επιθετικού μόνου με το τέρμα και τον τερματοφύλακα αντίπαλο.
Εξήγησέ μου προς τι η συζήτηση (ας μην πω κλάψα). Μη μου αρχίσεις παπαριές του στυλ ο Ολυμπικαός παιρνει σφυρίγματα και λοιπές μπούρδες, σου μιλάω πως πήρατε κι εσείς αλλά αυτό γαργάρα.
Δεν καταλαβαίνεις πως αυτό βολεύει για να μένεις το χάλι που είσαι και κάποιοι να βρίσκουνε διαρκώς άλλοθι;
Κάτσε και σκέψου...ποιος κερδίζει με το να είσαι έτσι; Γιατί ο Ολυμπιακός ΔΕΝ κερδίζει. Ούτε ο φίλαθλος του Ολυμπιακού κερδίζει.
Ξεκολλάτε λέμε.
ΑΝ το σφύριζε κι ΑΝ έμπαινε το πέναλτι... θα είχατε ισοφαρήσει.
Κι ΑΝ δεν έδινε οφσάιντ κι ΑΝ το έβαζε ο Μήτρογλου, θα είχατε φάει 5 αντί για 4.
Καταλήγει κάπου αυτό;
Έβλεπα το ματς μαζί με φίλο μου ΑΕΚτζή, ο οποίος μάλιστα δεν ήθελε να το δει στην αρχή.
Μόλις μπαίνει και το τέταρτο γκολ και βλέπει να εξακολουθούνε να τρέχουνε οι παίκτες του Ολυμπιακού άρχισε τα γαμοσταυρίδια (τα βαριά).... προς τους παίκτες του Ολυμπιακού!!!
Γιατί κατά τη γνώμη του στα 2 έπρεπε να σβήσουνε τις μηχανές! Γιατί κατά τη γνώμη του έπρεπε να καταλάβουνε και να εκτιμήσουνε πως η ΑΕΚ είναι διαλυμένη ομάδα και να μη θέλουνε να την πατήσουνε σε αυτή την κατάσταση.
ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ γιατί δεν έχει λέει η ΑΕΚ παίκτες που να ξέρουνε τι να κάνουνε! Στα δύο γκολ ΕΛΕΓΕ έπρεπε να πάνε να κάνουνε 2-3 τάκλιν με τις τάπες τεντωμένες να φάνε 2-3 πόδια να κόψουνε στους άλλους το ποδόσφαιρο.
Γμτ τη φάρα μου γαμώ πια. Θα δείτε επιτέλους την ουσία του προβλήματος ποτέ; Το πρόβλημά σου ΔΕΝ είναι το σφύριγμα. Απλά εσύ βλέπεις το ματς για να πιάσεις το σφύριγμα. Όχι ΟΛΑ τα σφυρίγματα....οοοοοοοχι, μόνο αυτό που δεν συμφέρει εσένα! Μόνο αυτό που δικαιώνει το αίσθημα σου για κατατρεγμό.
Και περιμένεις πως όλοι οι άλλοι θα σου κάνουνε και παρέα στο συλλογισμό σου. Και ό,τι αντίθετο ακούς φυσικά και είναι λάθος. Μόνο το δικό σου είναι σωστό.
οκ, αν έτσι θες κι εσύ και όποιος άλλος να βλέπετε...