Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά θα αγοράσετε διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν;

Εγώ και ο πατέρας μου ΝΑΙ,κανονικά.Δεν αλλάζει κατι.Και το πιθανότερο είναι να παω το πολύ σε 4-5 ματς,γιατί έχω μπλέξει άσχημα με χόμπι που μου τρώει πάνω από τα μισά Σ/Κ τον χρόνο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ και ο πατέρας μου ΝΑΙ,κανονικά.Δεν αλλάζει κατι.Και το πιθανότερο είναι να παω το πολύ σε 4-5 ματς,γιατί έχω μπλέξει άσχημα με χόμπι που μου τρώει πάνω από τα μισά Σ/Κ τον χρόνο.
Φιλε περιμένουμε συνάντηση..Γιατι αυτος ο αχρηστος ο Τραμουντανας τον παίζει... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε βλάκα,ακόμα με την παρτη μου ασχολείσαι;;;ακόμα εδώ είσαι ρε γραφικέ και να ξεκατινιάζεσαι;;;άντε τράβα με τουςς κολλητούς σου τους Πακιστανούς του ΠΑΣΟΚ να κουνήσετε καμμιά σημαία στον Βενιζέλα,να δικαιολογήσετε το χαρτζηλίκι σας.
Κοίτα ρε με έναν ΄΄αλέφαντο΄΄ που μπλέξαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Άντε βγήκε ο Μπέος από την φυλακή.Σε περιμενει επείσκεψη
εγώ να παω όπου θες εσυ τράβα μωρη μοδιστρα στο μαγαζακι να δοκιμάζεις κανένα φόρεμα απο αυτά που φέρνεις ..ξέρεις εσύ μωρή λουγρα ;)αδερφάρα που θες και γκόμενες και εκδρομές...τα πακια μαλάκα που είπες να ξέρεις τωρα που το μαγαζί δεν θα πάει και καλά μια χαρά θα σου έρχονται θα σου κάνουν το πάτο σαν το παλιό κατοστάρικο :2funny: άντε μαλάκα δείγμα απο άνθρωπο να αρχίσουν πάλι οι συνεστιάσεις να χορτάσεις σφαλιάρες από τον τερας....ξέρεις εσυ αδερφάρα σφαλιάρα και το κωλαράκι σου ηδονιζόταν για πούτσα :fuck2:...και μην ξεχνιόμαστε τα δυο μας....αντίο αντίο εκεί στην Α2 :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αδερφάρα πάλι σφαλιάρες θα εισπράττεις και ηδονή :grin: φωτεινουλα....τυχαίο...δε νομίζω ;)
Μποντο αρχισες τις βλακειες σου παλι;μηπως θες να φας κανα μπαναρισμα να ηρεμησεις;

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Α ρε φίλε ΣΚΟΤΕΙΝΕ σου την πεφτουν νιούφιδες ? Πέστους να πανε με το καλό να γαμηθούνε. Σε κόβω ευγενικό και κόσμιο...Γέρασες?

(ελπίζω να είσαι Superb! φιλιά και χαιρετισμούς)

Α Ε Κ  Ε Μ Π Ρ Ο Σ !

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εγώ να παω όπου θες εσυ τράβα μωρη μοδιστρα στο μαγαζακι να δοκιμάζεις κανένα φόρεμα απο αυτά που φέρνεις ..ξέρεις εσύ μωρή λουγρα ;)αδερφάρα που θες και γκόμενες και εκδρομές...τα πακια μαλάκα που είπες να ξέρεις τωρα που το μαγαζί δεν θα πάει και καλά μια χαρά θα σου έρχονται θα σου κάνουν το πάτο σαν το παλιό κατοστάρικο :2funny: άντε μαλάκα δείγμα απο άνθρωπο να αρχίσουν πάλι οι συνεστιάσεις να χορτάσεις σφαλιάρες από τον τερας....ξέρεις εσυ αδερφάρα σφαλιάρα και το κωλαράκι σου ηδονιζόταν για πούτσα :fuck2:...και μην ξεχνιόμαστε τα δυο μας....αντίο αντίο εκεί στην Α2 :2funny:
Οι χαρακτηρισμοί να λείπουν από εδώ, ειδικά όταν αναφέρεσαι σε έναν απο τους παλαιότερους του φόρουμ..Λέγε ότι θέλεις αλλά μη βρίζεις..Κανει και ζέστη και μπορεί να πας για ..μπανάκι!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οι χαρακτηρισμοί να λείπουν από εδώ, ειδικά όταν αναφέρεσαι σε έναν απο τους παλαιότερους του φόρουμ..Λέγε ότι θέλεις αλλά μη βρίζεις..Κανει και ζέστη και μπορεί να πας για ..μπανάκι!
Ναυαρχος , αμεσης επεμβασης. Για την διατηρηση της ταξης. :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom