Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
252687_403395339703926_100001003908628_1081097_1644875411_n.jpg

4 Ιουνιου 1996...!! Προδωσες την Θρησκεια σου για τον Διαολο (Θρηνος)
Γιαυτο ο Θεος δεν σου δωσε την ικανοτητα να κανεις παιδια...για να μην τα προδωσεις και αυτα...!!!

ΝΤΟΥ$ΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
θα πρεπε να ντρέπεστε
τίποτα αλλο.
ξετσιπωτοι.

καμμιά σχέση δνε εχει η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου με τις επαγγελματική του επιλογές.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λαός που ξεχνά την ιστορία του λένε...
Δε νομίζω πως είναι κακό να θυμόμαστε που και που ιστορικές στιγμές της ομάδας μας...
Στα υπόλοιπα θα πω τα εξής:
1) Φαντάσου να χε τρίψει στα μούτρα του σώκρατες μια μεγαλοπρεπέστατη χυλόπιτα που θα ταν σήμερα η ΑΕΚ
2) Ο Ντέμης έκανε πολλές μαλακίες αλλα σε μια εποχή που το lifestyle εμφανιζόταν αυτός στα 23 του είπε όχι στα πολλά και εκβίασε να σταματήσει αν δεν ερχόταν στην ΑΕΚ
3) Φανταστείτε έστω πχ ο Φιγκο να κανε δήλωση για την Μπάρτσα και καλά να λάβει πόστο...
4) Το πανώ αυτό ανέβηκε μετά τα θα σας γαμήσω στο λιμάνι, αν η ΑΕΚ πάρει το κύπελλο, και τα αρκουδάκια κόκκινου χρώματος που αντάλασσε με τον Τίγρη στα μπουζούκια μερικούς μήνες αφότου πήγε στους γκέυ
5) Αν ήθελε να κάνει κάτι έστω τώρα θα ταν να μιλήσει ΕΠΙΣΗΜΑ με καταγγελία για όσα έγιναν από το 96-99 στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, παράγκες, στημένα ματς, ονόματα διευθύνσεις... Ώστε να αφαιρεθούν πρωταθλήματα να μπει κοσμος στη στενή κτλ... Αλλά δεν. Και δεν για δύο λόγους. Γιατί μετά δεν θα ναι πολυέλληνας συγγνώμη πολυνίκης ήθελα να πω και γιατί ο εγωισμός του επιτάσσει η ΑΕΚ να παίρνει πρωτάθλημα ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
6) Το πανό εμετικό όχι όμως τόσο όσο αυτά που γίνονταν στο στρατόπεδο που ήταν τότε σε βάρος της ΑΕΚ
Επίσης φαντάσου στα μέσα της δεκαετίας του 80 την ΑΕΚ τελικά να την έπαιρνε το ΚΚΕ (που λέγεται πως είχε πέσει στο τραπέζι του κόμματος)
Φαντάσου το 94 ΝΑ μην έφευγε ο Αλεξανδρής και να έμενε στην ΑΕΚ (υ.γ αλήθεια θυμάσαι τι είχε ακούσει για την απόφασή του αυτή;)
Φαντάσουν επίσης το 95 ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Ο Τροχανά (αλήθεια τα κολοδάκτυλα που έκανε προς τη σκεπαστή ταα θυμάσαι;)
Φαντάσου επίσης ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΣΤ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ (έτσι ώστε ν αποκτήσει αξία στην αγορά για να τον πουλήσει αργότερα)
Ναι ναι δε πήρε ΠΟΛΛΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ!!! Τι να λέμε τώρα!!! Απλά κάτι 700εκ που είχε συμβόλαιο προ του 2004 δε θυμάμαι εγώ να γύρισε στη τότε διοίκηση της ΑΕΚ (που είχε επίσης τρελλό οικονομικό πρόβλημα) και να είπε "μάγκες επειδή εγώ είμαι ΑΕΚάρα δε θέλω 700εκ δρχ. Βγαίνω και με 250εκ. Α ρε ΑΕΚάρες...
Το "θα σας γαμήσω στο λιμάνι" ο μύθος λέει ότι το είπε (ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ) μετά το παιχνίδι του ΟΣΦΠ στη Φιλαδέλφεια και αφού είχε αναρτηθεί το πανό. Όταν εσένα σου βρίζουν γυναίκα και ότι άλλο έχει ιερό και όσιο παίξε το υπεράνω....
Αχαχαχαχαχαχαχαχχαχα. Καλά ναι. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ που εχει πει πως σπουδαίο πρόσωπο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας του έχει πει σε σπίτι φίλου τους το πως στήνωνται τα παιχνίδια και πάμε και 16 χρόνια πίσω μετά αν είναι
Δε μπορώ να ξέρω κατά πόσο ή όχι είναι εγωιστής (δε το ξέρω τον άνθρωπο) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ τη δεκαετία του 90 ήταν εκείνος που έφερε τον ευρωπαϊκο τρόπο παιχνιδιού στην Ελλάδα. Από την εποχή που ο Σάντος πάτησε το πόδι τους στην Ελλάδα και στην ομάδα της ΑΕΚ ο Ντούσαν έγινε ξεπερασμένος σα προπονητής.
Είμαστε όλοι οπαδοί. Αλλά καλό θα είναι να θυμόμαστε ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό. Και οι παίκτες και οι προπονητές είναι ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Ακόμα και αυτοί που λένε πως είναι ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ κτλπ δε μένουν στην "ομάδα της καρδίας τους" για ψίχουλα (δες Ντέμης, Τζόλε, Καραγκούνης κτλπ)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μουνιά, ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό
ο Λεονάρντο στον Παο (κατα πάσα πιθανότητα)
Αμέτοχοι την συνέχεια την ξέρετε έτσι;
Δεν θέλω κλάματα και οδυρμούς για τους αλήτες οπαδούς.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
252687_403395339703926_100001003908628_1081097_1644875411_n.jpg

4 Ιουνιου 1996...!! Προδωσες την Θρησκεια σου για τον Διαολο (Θρηνος)
Γιαυτο ο Θεος δεν σου δωσε την ικανοτητα να κανεις παιδια...για να μην τα προδωσεις και αυτα...!!!

ΝΤΟΥ$ΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
Αν θυμάμαι καλά και νομίζω διακρίνεται από τη φωτό ξεκινούσε ως εξής:
Πρόδωσες τη γυναίκα σου για τη Στανίση...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν θυμάμαι καλά και νομίζω διακρίνεται από τη φωτό ξεκινούσε ως εξής:
Πρόδωσες τη γυναίκα σου για τη Στανίση...
Σωστά θυμάσαι. Κι αυτό το έκανε πιο εμετικό και πιο "πούστικο". Γιατί οι ΑΝΤΡΕΣ ανεξάρτητα τι έχει κάνει ο ένας στον άλλον ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ τις βρωμιές τους φόρα παρτίδα. Αυτό το κάνουν ΜΟΝΟ οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και οι γυναίκες

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παιδιά θα αγοράσετε διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Σωστά θυμάσαι. Κι αυτό το έκανε πιο εμετικό και πιο "πούστικο". Γιατί οι ΑΝΤΡΕΣ ανεξάρτητα τι έχει κάνει ο ένας στον άλλον ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ τις βρωμιές τους φόρα παρτίδα. Αυτό το κάνουν ΜΟΝΟ οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και οι γυναίκες

αυτό σε συνδυασμό με τη τεκνοποίηση μπορούν να το κάνουν μόνο άθλια σιχαμένα ζώα, ούτε καν πούστηδες.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Παιδιά θα αγοράσετε διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν;

εγώ τείνω προς το όχι, αν σκεφτείς πως όταν αναβλήθηκε παιχνίδι για τα χρέη προς την εφορία ένιωσα ανακούφιση που θα γλιτώσω το ....θέαμα
γμτ αυτό δεν είναι ΑΕΚ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εγώ τείνω προς το όχι, αν σκεφτείς πως όταν αναβλήθηκε παιχνίδι για τα χρέη προς την εφορία ένιωσα ανακούφιση που θα γλιτώσω το ....θέαμα
γμτ αυτό δεν είναι ΑΕΚ.
Ρε Οσιε τα έχουμε πεί αυτά.
Αν αγοράσεις θα αγοράσεις μόνο απο ρομαντισμό και μήπως αυτήν την φορά τα χρήματα σου πιάσουν τόπο.
Τίποτε άλλο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Για να τα δούμε μαζί ρε διομήδη
(-)Γιατί να μην πάρω διαρκείας
1. Μη αδειοδότηση, εκτος ευρώπης ενδεχομένως
2. Ελλειπές ρόστερ
3. Οι α-μέτοχοι των οποίων τη διαχείριση καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε
4. Η τζάμπα μαγκιές ορισμένων που νομίζουν πως η ομάδα αποτελεί τσιφλίκι τους και πως μπορούν να επιβάλλουν στους υπόλοιπους τις θέσεις τους, διασπόντας κατ' αυτόν τον τρόπο την συνοχή του κόσμου
5. Το ΟΑΚΑ σαν έδρα
6. Η έλλειψη σχεδίου.

(+)Γιατί να πάρω διαρκείας
1. Γιατί είμαι,ήμουν και θα είμαι ΑΕΚ
2. Γιατί ο στόχος των 40.000 διαρκείας είναι ανεδαφικός, αλλά αν δεν βοηθήσουμε εγώ κ εσύ τότε ποιος...?

:think:
Δεν βλέπω να παίρνω απόφαση εύκολα... Συγκρούονται το αριστερό(λογική) με το δεξί (θυμικό) κομμάτι του εγκεφάλου μου και μάλλον δεν θα προλάβω την προθεσμία της ανανέωσης...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Για να τα δούμε μαζί ρε διομήδη
(-)Γιατί να μην πάρω διαρκείας
1. Μη αδειοδότηση, εκτος ευρώπης ενδεχομένως
2. Ελλειπές ρόστερ
3. Οι α-μέτοχοι των οποίων τη διαχείριση καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε
4. Η τζάμπα μαγκιές ορισμένων που νομίζουν πως η ομάδα αποτελεί τσιφλίκι τους και πως μπορούν να επιβάλλουν στους υπόλοιπους τις θέσεις τους, διασπόντας κατ' αυτόν τον τρόπο την συνοχή του κόσμου
5. Το ΟΑΚΑ σαν έδρα
6. Η έλλειψη σχεδίου.

(+)Γιατί να πάρω διαρκείας
1. Γιατί είμαι,ήμουν και θα είμαι ΑΕΚ
2. Γιατί ο στόχος των 40.000 διαρκείας είναι ανεδαφικός, αλλά αν δεν βοηθήσουμε εγώ κ εσύ τότε ποιος...?

:think:
Δεν βλέπω να παίρνω απόφαση εύκολα... Συγκρούονται το αριστερό(λογική) με το δεξί (θυμικό) κομμάτι του εγκεφάλου μου και μάλλον δεν θα προλάβω την προθεσμία της ανανέωσης...
Συμφωνώ με την λογική σου και στα (+) και στα (-).Ρομαντικός είμαι όχι χαζός.
Αλλα με το συναίσθημα ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ είμαι σίγουρος οτι θα ρίξεις και συ τον οβολόν σου.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνώ με την λογική σου και στα (+) και στα (-).Ρομαντικός είμαι όχι χαζός.
Αλλα με το συναίσθημα ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ είμαι σίγουρος οτι θα ρίξεις και συ τον οβολόν σου.
Μικρόβιο στο αίμα και πως να γιατρευτώ...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναύαρχε εγώ ήξερα ότι συνήθως αμυντικοί τα πέρνουν για να στήνουν παιγνίδια . Αν η άμυνα ΔΕΝ ήταν πιασμένη πως έφαγε 4 γκόλ. Δεν μάρκαρε ο Μπλάνκο ?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναύαρχε εγώ ήξερα ότι συνήθως αμυντικοί τα πέρνουν για να στήνουν παιγνίδια . Αν η άμυνα ΔΕΝ ήταν πιασμένη πως έφαγε 4 γκόλ. Δεν μάρκαρε ο Μπλάνκο ?
Ο Σαχα δε σου κάνει???Αμα "πιάσεις" το τέρμα, οι άλλοι περισσεύουν..

Επισκέπτης
τύπε οταν στημένος είναι ο τερματοφύλακας δεν χρειάζεται κανείς άλλους απο την άμυνα.επίσης όταν στημένοι είναι οι δυο καλύτεροι σου παίχτες που εξαρτάται η επιθετική απόδοση ολα ατα αλλα είναι εύκολα ;)που είναι η φωτεινουλα να μας πει για το σωτήρα ντεμη.τον άνθρωπο που παρέδωσε την αεκ στη καταστροφή; :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τύπε οταν στημένος είναι ο τερματοφύλακας δεν χρειάζεται κανείς άλλους απο την άμυνα.επίσης όταν στημένοι είναι οι δυο καλύτεροι σου παίχτες που εξαρτάται η επιθετική απόδοση ολα ατα αλλα είναι εύκολα ;)που είναι η φωτεινουλα να μας πει για το σωτήρα ντεμη.τον άνθρωπο που παρέδωσε την αεκ στη καταστροφή; :2funny:

ρε βλάκα,ακόμα με την παρτη μου ασχολείσαι;;;ακόμα εδώ είσαι ρε γραφικέ και να ξεκατινιάζεσαι;;;άντε τράβα με τουςς κολλητούς σου τους Πακιστανούς του ΠΑΣΟΚ να κουνήσετε καμμιά σημαία στον Βενιζέλα,να δικαιολογήσετε το χαρτζηλίκι σας.
Κοίτα ρε με έναν ΄΄αλέφαντο΄΄ που μπλέξαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Άντε βγήκε ο Μπέος από την φυλακή.Σε περιμενει επείσκεψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom