Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επιτέλους μπήκε το γαμημένο!!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μπραβο στην ομαδα,ψυχωμενη εμφανιση. :rockon:
Αν και βλεπω στον επομενο αγωνα να παιζουμε με την Β ομαδα απο τους τραυματισμους  :helpplea:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Να σημειωθεί εις τα πρακτικά ΑΕΚ-Κέρκυρα: 1-0
Οι απλήρωτοι τραγουδάνε ακόμα  :rockon: :rockon: :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Και ομως ειμαστε μεσα και το παλευουμε με Αργυριου,Ρικκα,Τσιτα κτλ.Κοντρα στις ατυχιες με τους τραυματισμους των Γκουντιοσεν,Λυμπε,Καφε,Δελλα,Λεοναρντο,Βαργκας και Μακος τιμωρημενος,με διαιτησια εχθρικη  :rockon: και χωρις διοικηση με τους παιχτες απληρωτους .
Το πιο πιθανο να μην αντεξουν ,τουλαχιστον το παλευουν τα παιδια,δεν πετανε λευκη πετσετα  :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
θα σου μιλησω παντελονατα τωρα...για παρτη σου και για κατι φιλαρακια αρρωστα χανουμια που ξερω τι νοιωθουν για την αεκ θα γουσταρα να δω να παιρνεις κουπα...
λογω σου μιλαω...δεν σωταρω τωρα...ενταξει θελω να το παρω εγω αλλα και αν το χασω απο σενα στο λογο μου δεν θα ειναι μεγαλη η πικρα μου γιατι ξερω πως θα νοιωθετε εσυ και τα αλλα τα φιλαρακια που ειναι γαμω τα αρρωστακια  ;) ;) ;)
Να είσαι καλά ρε φίλε...Τουλάχιστον τα αρρωστακια καταλαβαίνονται μεταξύ τους...Εστω κι αν εγώ αποτοξινώθηκα πια.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μετά από πολύ καιρό μπόρεσα να καθήσω και να δω την ΑΕΚ. Δεν είδα όλο το παιχνίδι αλλά πολύ μεγάλο μέρος αυτού (60 λεπτά). Να αρχισω λέγοντας πως έχω ήδη καταπιει την γλώσσα μου και έχω αυτομαστιγωθεί! Αν πριν από 2 μήνες περίπου μου έλεγε κάποιος πως ο Κωστένογλου θα καταφέρει να παρουσιάσει στον αγωνιστίκο χώρο μια ΑΕΚ με αρχή μέση και τέλος, με κάποιους αυτοματισμούς (όχι πολλούς αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτοματισμούς) με μια άμυνα που δε δέχεται εύκολα γκολ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ με μια ομάδα που κάνει ευκαιρίες θα του έδινα να φορέσει τη λευκή μπλούζα που δεν έχει μανίκια. Και όμως στην Ελλάδα (γιατί στην ευρώπη τα πράγματα αλλάζουν αλλά και πάλι υπάρχει η δικαιολογία πως με το υπάρχον ρόστερ δε μπορείς και να κάνεις πολλά πράγματα και σε ελλάδα και σε ευρώπη και πρέπει να επιλέξεις) η ομάδα παίζει ΜΠΑΛΑ. Ο καθένας ξέρει ποιος είναι ο ρόλος του, τι πρέπει να κάνει, που πρέπει να κινηθεί, πως να επιτεθεί και να αμυνθεί.
Βλέποντας το χθεσινό ματς η ΑΕΚ του Δεκεμβρίου δε θύμιζε σε τίποτα την προ δύο μηνών ΑΕΚ. Θα πει κάποιος "σιγά ρε μεγάλε με την Κέρκυρα έπαιζες". Και θα έχει δίκιο. Αλλά όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει ταμπουρωθεί πίσω και έχεις 23 τελικές προσπάθειες, 10 εκ των οποίων ον τάργκετ, 2 δοκάρια, ένα πέναλντι που δε δώθηκε τότε σημαίνει πως με ορθόδοξο τρόπο άνοιξες την κλειστή άμυνα και δεν ήσουν γιούρια.
Ο Κωστέ κατάφερε (αφού του άλλαξε θέση) να αναγεννήσει τον Μπέλεκ. Επί Χιμένεθ τον θεωρούσα μεγάλο παλτό. Κι όμως αφού τον έχει βγάλει από την περιοχή τον έχει κάνει εξτερ που πατάει περιοχή και τον έχει κάνει από χασογκόλη, γκολτζη! Εδώ κοντεύει τον ξεχασμένο Ρίκκα να τον κάνει σχεδόν μόνιμο (που έτσι όπως πάνε τα πράγματα με τους τραυματισμούς θα καταντήσει να είναι βασικότατος) έχει κάνει τον Φούλη χαφ και έχει δώσει ευκαιρίες σε όλους. Μέγας είσαι Κωστέ! Αφού αυτή την ΑΕΚ (με το 1/3 του μπάτζετ του ΟΣΦΠ και το μισό του ΠΑΟ) την έχεις στη 12η αγωνιστική να είναι 1η (έστω και με αγώνα/ες περισσότερο) ενώ τα προηγούμενα χρόνια με πολύ καλύτερο ρόστερ και λιγότερα οικονομικά προβλήματα έβλεπε τη κορυφή με το κιάλι.
Να πω και 2 πράγματα για τη διαιτησία. Δε ξέρω αν η χθεσινή διαιτησία έχει να κάνει με την επιστροφή του "κολλητού" του θείου στον ΟΣΦΠ (προσωπικά είμαι επιφυλακτικός και δε το κρύβω) αλλά ο διαιτητής χθες ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ. Και δε λέω για το πέναλντι μαρς που δεν έδωσε, αλλά για το μαρκάρισμα ΑΠΟ ΠΙΣΩ στον Λεονάρντο. Μιλάμε για τον ΟΡΙΣΜΟ της ΚΟΚΚΙΝΗΣ κάρτας και όμως ο διαιτητής στη κοσμάρα του. Αυτά τα φάουλ είναι από τα πιο επικύνδινα και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό στον παίκτη (γι αυτό και τιμωρούνται με ΚΟΚΚΙΝΗ) και όμως ο διαιτητής ουτε ΚΑΝ αυτό σκέφτηκε (δηλαδή την υγεία του παίκτη). Και όμως ο διαιτητής αυτός πήρε καλό βαθμό (αν διάβασα σωστά σε κάποια μπλογκς) !!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Αυτή η ΑΕΚ που παρουσιάζει ο πάτερ, είναι μια ΑΕΚ που 1ον ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚτζηδες να υποστηρίξουμε (έτσι και αλλιώς πρέπει να το κάνουμε και όχι να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα) και 2ον Πρέπει οι μεγαλομέτοχοι (ο εξής ένας Νοτιάς) να βοηθήσει οικονομικά όσο μπορεί. Οι παίκτες έχουν φτάσει στο αμήν (και φυσικό είναι) και δε λέει να αρχίσουν τις προσφυγές! Οι 45 μέρες είναι πολλές και δε θα κάτσουν να περιμένουν. Αν ο Νοτιάς βάλει τώρα αυτά που έπρεπε να βάλει το καλοκαίρι (αν μπορεί) δηλαδη 1.5 μύρια τότε θα ηρεμήσουν, κάπως, τα πράγματα και θα εξοικονομηθεί πολίτιμος χρόνος μέχρι να δούμε ποια είναι επιτέλους αυτή η "οικονομική οντότητα"

Υ.Γ ΑΕΚ ρε μουνιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εχουμε κάνει τα πάντα για να μην κερδίζετε και αναγκαστούμε να σας δώσουμε και πρίμ στόχων
εσείς ρε απλήρωτοι γιατί συνεχίζετε και κερδίζετε και μας βάζετε σε επιπρόσθετους μπελάδες έ; :tickedoff:  :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βρε καλώς το παιδί και ας άργησε να κάνει δηλώσειειειειειες!

Θεοδωρίδης: Πιστόλισαν τον Ολυμπιακό!

τη διαιτησία στους αγώνες άλλων ομάδων: «Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε δέκα παιχνίδια κι ευνοήθηκε σε ένα. Οι άλλοι ευνοούνται κάθε Κυριακή. Τον Ριέρα ο Κάκος στο πούλμαν τον πρόλαβε για να τον αποβάλει; Έχει παράπονα η ΑΕΚ από τη διαιτησία; Μην τρελαθούμε κιόλας!».

Έχει δίκιο ο τύπος! ΜΟΝΟ 56 κίτρινες κάρτες έναντι 27 του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ; Που ξανακούστικε τέτοιο πράγμα; Έπρεπε να έχει η ΑΕΚ το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 100 και ο ΟΣΦΠ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 10! Τάκλιν δολοφονικό από πίσω στον Λεονάρντο και να φωνάζουμε; Γιατί; Του έκοψε κανένα πόδι; Όχι! Έπρεπε να φάει κίτρινη ο Λεονάρντο για θέατρο!

Το μυνηματάκι πάντως η ΕΠΟ και η ΚΕΔ το έπιασαν!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αυτος ο μηνας ειναι πολυ σημαντικος.Εχει νομιζω αλλα τρια παιχνιδια μεχρι τη διακοπη για τις γιορτες.Μεσα με ΠΑΣ,εξω με Ατρομητο και κυπελλο με Καλαματα.Κανενα παιχνιδι απο τα τρια δεν ειναι ευκολο,ειδαμε πως επαιξε ταμπουρι η Κερκυρα οποτε θελει προσοχη με ΠΑΣ.
Και παμε στο παιχνιδι κλειδι,αν καταφερει και κερδισει μεσα στο Περιστερι πιστευω θα κερδισει ακομα περισσοτερο κοσμο η ομαδα.Θα ειναι ενα κρισημο εκτος εδρας παιχνιδι με δυνατο αντιπαλο,εκει θα φανει αν οντως εχει νοοτροπια νικητη η ομαδα.τελος μην ξεχασουμε το κυπελλο,κατι τετοια παιχνιδια κρυβουν κινδυνους.Αυτα ,για να κλεισει καλα η χρονια τουλαχιστον αγωνιστηκα. :)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδέρφια Ενωσίτες καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Επιτέλους η ΑΕΚάρα μας εκεί που της αξίζει! Πρώτη μεν, με αγώνες περισσότερους δε. Πολλά μπράβό σε όλους τους ποδοσφαιριστές της οικογένειας της ΑΕΚ και κυρίως στον προπονητή της, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την ιδέα της ΑΕΚ. Το σημαντικό πλέον για τον Κωστέ και το γνωρίζει, δεν είναι απλά να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά να διατηρηθείς σε αυτή. Και αυτό όπως πολύ σωστά απάντησε θα το καταφέρουμε μόνο αν συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί. Μπράβο στον Κωστένογλου που είπε πως σε αυτή την ΑΕΚ δεν περισσεύει κανείς και το έκανε με τον τρόπο του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων πως γίνεται δουλειά. 
Όσοι βρεθήκαμε το μεσημεράκι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ διαπιστώσαμε πως η Κέρκυρα ήταν για να τρώει πολλά... Απλά στάθηκε τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις και σε άλλες ο πούστης ο διαιτητής δεν έβλεπε, αυτά που όλοι είδαν μες στο γήπεδο χωρίς ρηπλέη και αρχίδια... Παρόλαυτα μείναμε ευχαριστημένοι απ'όσα είδαμε από την ομάδα μας η οποία δείχνει ν'αποκτά ταυτότητα και αγωνιστικό πλάνο.

Κόσμο είχαμε (τουλάχιστον περισσότερο από την τελευταία φορά που παίζαμε για το πρωτάθλημα), εξέδρα είχαμε και οι απλήρωτοι παίκτες έκαναν το καθήκον τους, χάρις το κρεσέντο του Μπέλεκ που άρχισε να τελειώνει σωστά τις φάσεις και οδηγούν πλέον την κούρσα έχοντας την τύχη τους στα χέρια τους. Ο Δεκέμβρης θα κρίνει πολλά τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Στο επόμενο ματς με τα Γιάνινα το απόγευμα το Σαββάτου στις 7.30, καλό θα ήταν όσοι έχουμε τη δυνατότητα και αγαπάμε ή έχουμε "αρρωστήσει" με την ΑΕΚ να δώσουμε βροντερό παρόν στο γήπεδο (είναι ντροπή να μαζευόνται 3.500 κόσμος σε αγώνα πρωταθλήματος) και να στηρίξουμε παίκτες και προπονητή στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κορυφή, υπενθυμίζοντας σε πείσμα όλων πως τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα!!!

ΔΙΚΕΦΑΛΕ με τρέλανες από μικρό
ΔΙΚΕΦΑΛΕ μου έχεις πάρει το μυαλό
Αρρώστησα και μακρυά σου δε μπορώ
Ειν' άδεια η ζωή μου αμα δε σε δω

ΑΕΚΑΡΑ μου μαζί σου ανασταίνομαι
ΑΕΚΑΡΑ μου στο πλάι σου τρελαίνομαι
Τρελαίνομαι και να σ'αφήσω δε μπορώ
Και από τον άλλο κόσμο θα σου τραγουδώ

ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ!
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!

Υ.Γ. Σάββα μόνος σου έθεσες εαυτόν εκτός της οικογένειας. Καλή συνέχεια!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΑΕΚ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!  :rockon:

0022.jpg

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
με χαιρεστε και πολυ
ερχετε και η δικη σας η σειρα καριολιτσες...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
την νομιζεις καπετανιο; θα την γλυτωσεις μεσα στου χαριλαου;
χαχαχαχα!!Τι μας περασες εμας ρε???Βαζελια ψόφια?????αέρα θα περάσουμε ρεεεεεεεεεε!!!Σε παω και στοίχημα....Αμα χάσεις θα βγεις και θα γραψεις με κεφαλαία ΑΕΚΑΡΑ 100 φορές..Αμα χάσω, ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom