Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τελειωσε το παραμυθακι και πολυ κρατησε δυο μερες  :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ελα που σε χαλαγε; :grin:
Θα μας εφερναν και Μπιχτερ για προεδρινα  :boobies:

%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B9%25CF%2587%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581-%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2582.jpg
:grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χθες μιλούσα με έναν φίλο μου συνΑΕΚτζη σχετικά με το ΑΝ θα πρέπει η ΑΕΚ να αγοραστεί ή όχι από τη Τουρκική εταιρεία. Πέρα του γεγονότος ότι και οι 2 ΔΕ πιστεύαμε τα όλα δημοσιεύματα, ο φίλος μου μου θύμισε 2 περιπτωσεις
1η Περίπτωση 1990 και το πρόβλημα με τα Σκόπια και το όνομα Μακεδονία αρχίζει και φουντώνει. Στην ΑΕΚ έρχεται ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Σαβέβσκι ( :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:) δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΕΚτζη να κάνει λόγο για προδοσίες.
2η Περίπτωση και πιο κοντά στα δικά μας. Η μπασκετική ΑΕΚ ανακοινώνει πως ο ΤΟΥΡΚΟΣ Κουτλουάι θα παίζει για την ομάδα. Δεν είδα ανακοινώσεις από την ορίτζιναλ ούτε θυμάμαι να διαμαρτύρεται κανένας. ΙΣΑ ΙΣΑ που ο παίκτης έγινε από τους πιο ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ στην εξέδρα!

ΤΩΡΑ λοιπόν θυμήθηκε η ορίτζιναλ για προσφυγίες και προδοσίες; Και ποιος μας λέει εμάς πως ΑΝ όντως πάρει το πλειοψηφικό πακέτο ΔΕ θα γίνει γήπεδο στη Φιλαδέλφεια που εδώ και μια 10ετία θέλουμε; Ποιος μας λέει πως δε θα μπει τάξη στα οικονομικά; Ποιος μας λέει πως οι παίκτες ΔΕ θα έχουν το μυαλό τους ΜΟΝΟ στη μπάλα αλλά και θα ταλανίζονται και από το θέμα του "πότε θα πάρω τα λεφτά μου;". Ποιος μας λέει πως δε θα ξεπουλάμε παίκτες για ένα κομμάτι ψωμί;
Τώρα θυμήθηκαν να είναι ρομαντικοί κάποιοι; Όταν το 2004 υπήρχε το δίλλημα Δ Εθνική ή άρθρο 44 επέλεξαν τον πιο ρεαλιστικό δρόμο του άρθρο αντί το ρομαντισμό της Δ εθνικής. Τώρα για να μη "κακοπέσουμε" στα χέρια των Τούρκων επενδυτών θυμηθηκαν όλοι το πόσο ωραίο είναι να είναι κανείς ρομαντικός.
Όπως είπε και ο Χάρρυ "εδώ ο κόσμος καίγεται και εγώ ο μαλάκας σφάζω το παιδί μου! Ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ"

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο Νίκος Νοτιάς στο aek365.gr!

Κύριε, Νοτιά καλησπέρα! Να πω καλώς ήρθατε Ελλάδα...;

«Ναι! Να είστε καλά. Ήρθα πριν από λίγο στην Ελλάδα».

Ήρθατε και όλος ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει από εσάς να μάθει το μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν εξελίξεις; Θα έχουμε; Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη...

«Το ξέρω ότι είναι δύσκολη. Το ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά. Πρέπει όμως να δούμε στη Γενική Συνέλευση τι θα γίνει. Τώρα ό,τι και να πούμε θα είναι κάπως περίεργο».

Ένα θετικό σημάδι μπορούμε να δώσουμε; Μία ελπίδα που όμως θα έχει βάση και θα φανεί και στην πράξη;

«Ακούω πολλά, διαβάζω πάρα πολλά. Η κατάσταση είναι δύσκολη και το ξέρουμε όλοι. Έχω μείνει όμως μόνος μου. Το ξέρω ότι είναι κάπως περίεργο να το ακούει αυτό ο κόσμος συνέχεια. Αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Δυστυχώς. Προσωπικά δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ. Δεν μπορώ και να τη βλέπω έτσι, όμως. Έχω πει και στο παρελθόν ότι αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο δεν πρέπει να λέγεται τίποτα. Και τώρα δεν μπορώ να σας πω κάτι. Θέλω να μιλήσω και με τον Σταύρο (σ.σ. Αδαμίδης) να δω τι έχει να μου πει και αυτός. Αντιλαμβάνομαι την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά σας ξαναείπα: είμαι μόνος μου! Έβαλα λεφτά στην ΑΕΚ. Συνεχίζω ακόμα και τώρα να βάζω. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ μόνος. Δεν το αντέχω. Βλέπω και τον κόσμο, στις 4.000 τα εισιτήρια. Αυτό είναι κακό και για την ομάδα. Μόνος μου τι να κάνω;».

Είστε κι εσείς ΑΕΚτζής χρόνια, κύριε Νοτιά. Είδατε πως ο κόσμος επί εποχής Νικολαϊδη, όπου ήσασταν στην "ομάδα του" ήταν εκεί. Έβλεπε μία προσπάθεια. Ένα κίνητρο. Τώρα κυριαρχεί η αβεβαιότητα, η μιζέρια, τα προβλήματα. Απογοητεύτηκε με όσα έγιναν με τον Ντέμη. Πόσο να αντέξει; Δεν πιστεύετε πως αν δει προσπάθεια, και όχι εννοείται μεγαλεία, θα γυρίσει στο γήπεδο;

«Έχεις δίκιο! Ήταν μεγάλη ευκαιρία αυτή με τον Ντέμη. Αλλά... Καταλαβαίνω τον κόσμο, είναι απογοητευμένος. Έχει περάσει πάρα πολλά. Πρέπει όμως να στηρίξει την ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν και οικονομικές δυσκολίες, αλλά χρειάζεται απ' όλους μας μία προσπάθεια. Απ' όλους όσους είμαστε εδώ».

Κάποιες συζητήσεις κάνατε με τους παλαιούς μετόχους, τον κ. Νικολαϊδη, τον κ. Γκούμα, τον κ. Κανελλόπουλο, τον κ. Χατζηϊωάννου;

«Η αλήθεια είναι πως έχω να μιλήσω καιρό με κάποιους. Με άλλους λιγότερο. Αλλά αυτό που έχουν πει και οι ίδιοι είναι ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο».

Ούτε και τώρα, προκειμένου να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, να πληρωθούν κάποιοι μισθοί στους παίκτες και τους εργαζομένους;

«Ήταν ξεκάθαροι. Δεν μπορούν να βοηθήσουν».

Εσείς, στην Αμερική κάνατε κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του κύκλου σας προκειμένου να τους πείσετε να μπουν μαζί σας στην ΑΕΚ;

«Συζητήσεις κάποιες υπήρξαν. Όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Για παράδειγμα τη μία μέρα βλέπει κάποιος θετικά αυτή την προοπτική. Την επομένη όμως σηκώνεται και βλέπει ότι στην Ελλάδα όλα είναι κάτω, οικονομικά. Το ρισκάρεις; Είναι τρομερά δύσκολες οι εποχές. Τρομερά».

Άρα, απ' ότι καταλαβαίνω πάμε την Παρασκευή στη Γ.Σ. χωρίς κάποια λύση. Χωρίς κάτι το ουσιαστικό. Όποιες επαφές κάνατε ή κάνετε έγιναν και μπορεί να γίνει κάτι στην πορεία, αλλά χωρίς να το λέμε και αυτό με σιγουριά. Σωστά;

«Σωστά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Δεν θέλω να κοροϊδεύω. Θα πάμε στη Γ.Σ. θα ακούσουμε εκεί τις όποιες προτάσεις υπάρχουν και θα πράξουμε αναλόγως. Θέλω να ακούσω και τον Σταύρο».

Για άλλες προτάσεις από εταιρείες που έχει μιλήσει ο κ. Αδαμίδης ξέρετε κάτι;

«Θέλω να μιλήσω με τον Σταύρο και θα τα δούμε όλα στη Γ.Σ.».

Η λέξη πρωτοδικείο ακούγεται έντονα. Πόσο μακριά είναι από το να δούμε να έρχεται;

«Δεν ξέρω, ειλικρινά. Πρέπει να μιλήσω με τον Αδαμίδη να τα βάλουμε κάτω».

Στη Γ.Σ. θα έχουμε και αλλαγή Δ.Σ.; Τόσο ο κ. Αδαμίδης όσο και οι υπόλοιποι από το Δ.Σ. έχουν παραιτηθεί.

«Το γνωρίζω. Και γι' αυτό το θέμα όλα θα κριθούν στη Γ.Σ.. Οφείλω πρώτα να κάνω μία κουβέντα με τον Αδαμίδη»

Κύριε Νοτιά η ΑΕΚ κινδυνεύει. Είναι σε δύσκολη κατάσταση και ο κόσμος της ομάδας περιμένει πάρα πολλά από εσάς...

«Το ξέρω! Η ΑΕΚ όμως είναι τεράστια και δεν πεθαίνει. Το ξέρει ο κόσμος αυτό. Χρειάζεται, όμως αγάπη και στήριξη απ' όλους μας. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά αναγκάζομαι να το κάνω. Αντιλαμβάνομαι τις συνθήκες, την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Αγαπώ την ΑΕΚ, πονάω που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, αλλά είμαι μόνος μου. Δεν μπορώ μόνος».

Να ευχηθώ λοιπόν να πάνε όλα καλά. Ελπίζω να υπάρξει κάτι καλό...

«Όλοι μας το ελπίζουμε. Γι' αυτό είμαι εδώ, μήπως βρεθεί μία λύση. Ήταν υποχρέωσή μου να είμαι εδώ και είμαι».

Θα σας δούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) στο γήπεδο;

«Ναι, θα είμαι. Δεν μπορώ να μην είμαι. Kαι να πω κάτι σχετικά με την ομάδα. Μπράβο στον Νίκο Κωστένογλου και τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Μπράβο».

www.aek365.gr/a-158720/o-nikos-notias-sto-aek365-gr.htm]http://www.aek365.gr/a-158720/o-nikos-notias-sto-aek365-gr.htm[/url]
sad-012.gif

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ο Νίκος Νοτιάς στο aek365.gr!

Κύριε, Νοτιά καλησπέρα! Να πω καλώς ήρθατε Ελλάδα...;

«Ναι! Να είστε καλά. Ήρθα πριν από λίγο στην Ελλάδα».

Ήρθατε και όλος ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει από εσάς να μάθει το μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν εξελίξεις; Θα έχουμε; Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη...

«Το ξέρω ότι είναι δύσκολη. Το ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά. Πρέπει όμως να δούμε στη Γενική Συνέλευση τι θα γίνει. Τώρα ό,τι και να πούμε θα είναι κάπως περίεργο».

Ένα θετικό σημάδι μπορούμε να δώσουμε; Μία ελπίδα που όμως θα έχει βάση και θα φανεί και στην πράξη;

«Ακούω πολλά, διαβάζω πάρα πολλά. Η κατάσταση είναι δύσκολη και το ξέρουμε όλοι. Έχω μείνει όμως μόνος μου. Το ξέρω ότι είναι κάπως περίεργο να το ακούει αυτό ο κόσμος συνέχεια. Αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Δυστυχώς. Προσωπικά δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ. Δεν μπορώ και να τη βλέπω έτσι, όμως. Έχω πει και στο παρελθόν ότι αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο δεν πρέπει να λέγεται τίποτα. Και τώρα δεν μπορώ να σας πω κάτι. Θέλω να μιλήσω και με τον Σταύρο (σ.σ. Αδαμίδης) να δω τι έχει να μου πει και αυτός. Αντιλαμβάνομαι την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά σας ξαναείπα: είμαι μόνος μου! Έβαλα λεφτά στην ΑΕΚ. Συνεχίζω ακόμα και τώρα να βάζω. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ μόνος. Δεν το αντέχω. Βλέπω και τον κόσμο, στις 4.000 τα εισιτήρια. Αυτό είναι κακό και για την ομάδα. Μόνος μου τι να κάνω;».

Είστε κι εσείς ΑΕΚτζής χρόνια, κύριε Νοτιά. Είδατε πως ο κόσμος επί εποχής Νικολαϊδη, όπου ήσασταν στην "ομάδα του" ήταν εκεί. Έβλεπε μία προσπάθεια. Ένα κίνητρο. Τώρα κυριαρχεί η αβεβαιότητα, η μιζέρια, τα προβλήματα. Απογοητεύτηκε με όσα έγιναν με τον Ντέμη. Πόσο να αντέξει; Δεν πιστεύετε πως αν δει προσπάθεια, και όχι εννοείται μεγαλεία, θα γυρίσει στο γήπεδο;

«Έχεις δίκιο! Ήταν μεγάλη ευκαιρία αυτή με τον Ντέμη. Αλλά... Καταλαβαίνω τον κόσμο, είναι απογοητευμένος. Έχει περάσει πάρα πολλά. Πρέπει όμως να στηρίξει την ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν και οικονομικές δυσκολίες, αλλά χρειάζεται απ' όλους μας μία προσπάθεια. Απ' όλους όσους είμαστε εδώ».

Κάποιες συζητήσεις κάνατε με τους παλαιούς μετόχους, τον κ. Νικολαϊδη, τον κ. Γκούμα, τον κ. Κανελλόπουλο, τον κ. Χατζηϊωάννου;

«Η αλήθεια είναι πως έχω να μιλήσω καιρό με κάποιους. Με άλλους λιγότερο. Αλλά αυτό που έχουν πει και οι ίδιοι είναι ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλο».

Ούτε και τώρα, προκειμένου να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, να πληρωθούν κάποιοι μισθοί στους παίκτες και τους εργαζομένους;

«Ήταν ξεκάθαροι. Δεν μπορούν να βοηθήσουν».

Εσείς, στην Αμερική κάνατε κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του κύκλου σας προκειμένου να τους πείσετε να μπουν μαζί σας στην ΑΕΚ;

«Συζητήσεις κάποιες υπήρξαν. Όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Για παράδειγμα τη μία μέρα βλέπει κάποιος θετικά αυτή την προοπτική. Την επομένη όμως σηκώνεται και βλέπει ότι στην Ελλάδα όλα είναι κάτω, οικονομικά. Το ρισκάρεις; Είναι τρομερά δύσκολες οι εποχές. Τρομερά».

Άρα, απ' ότι καταλαβαίνω πάμε την Παρασκευή στη Γ.Σ. χωρίς κάποια λύση. Χωρίς κάτι το ουσιαστικό. Όποιες επαφές κάνατε ή κάνετε έγιναν και μπορεί να γίνει κάτι στην πορεία, αλλά χωρίς να το λέμε και αυτό με σιγουριά. Σωστά;

«Σωστά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Δεν θέλω να κοροϊδεύω. Θα πάμε στη Γ.Σ. θα ακούσουμε εκεί τις όποιες προτάσεις υπάρχουν και θα πράξουμε αναλόγως. Θέλω να ακούσω και τον Σταύρο».

Για άλλες προτάσεις από εταιρείες που έχει μιλήσει ο κ. Αδαμίδης ξέρετε κάτι;

«Θέλω να μιλήσω με τον Σταύρο και θα τα δούμε όλα στη Γ.Σ.».

Η λέξη πρωτοδικείο ακούγεται έντονα. Πόσο μακριά είναι από το να δούμε να έρχεται;

«Δεν ξέρω, ειλικρινά. Πρέπει να μιλήσω με τον Αδαμίδη να τα βάλουμε κάτω».

Στη Γ.Σ. θα έχουμε και αλλαγή Δ.Σ.; Τόσο ο κ. Αδαμίδης όσο και οι υπόλοιποι από το Δ.Σ. έχουν παραιτηθεί.

«Το γνωρίζω. Και γι' αυτό το θέμα όλα θα κριθούν στη Γ.Σ.. Οφείλω πρώτα να κάνω μία κουβέντα με τον Αδαμίδη»

Κύριε Νοτιά η ΑΕΚ κινδυνεύει. Είναι σε δύσκολη κατάσταση και ο κόσμος της ομάδας περιμένει πάρα πολλά από εσάς...

«Το ξέρω! Η ΑΕΚ όμως είναι τεράστια και δεν πεθαίνει. Το ξέρει ο κόσμος αυτό. Χρειάζεται, όμως αγάπη και στήριξη απ' όλους μας. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά αναγκάζομαι να το κάνω. Αντιλαμβάνομαι τις συνθήκες, την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Αγαπώ την ΑΕΚ, πονάω που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, αλλά είμαι μόνος μου. Δεν μπορώ μόνος».

Να ευχηθώ λοιπόν να πάνε όλα καλά. Ελπίζω να υπάρξει κάτι καλό...

«Όλοι μας το ελπίζουμε. Γι' αυτό είμαι εδώ, μήπως βρεθεί μία λύση. Ήταν υποχρέωσή μου να είμαι εδώ και είμαι».

Θα σας δούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) στο γήπεδο;

«Ναι, θα είμαι. Δεν μπορώ να μην είμαι. Kαι να πω κάτι σχετικά με την ομάδα. Μπράβο στον Νίκο Κωστένογλου και τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Μπράβο».

www.aek365.gr/a-158720/o-nikos-notias-sto-aek365-gr.htm]http://www.aek365.gr/a-158720/o-nikos-notias-sto-aek365-gr.htm[/url]
sad-012.gif

Oταν διαβαζω αυτο το κειμενο, με πιανουν τα κλαματα !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσένα σε πιάνουνε τα κλάματα και τον Αδαμίδη λόξυγγας.
Πάνω από 10 φορες γράφει πως πρέπει να μιλήσει πρώτα με το Σταύρο...χαχααχαχαχα
αυτοί δεν πρέπει να πολυμιλάνε στο τηλέφωνο....ε;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εσένα σε πιάνουνε τα κλάματα και τον Αδαμίδη λόξυγγας.
Πάνω από 10 φορες γράφει πως πρέπει να μιλήσει πρώτα με το Σταύρο...χαχααχαχαχα
αυτοί δεν πρέπει να πολυμιλάνε στο τηλέφωνο....ε;

Κρατανε μουτρα, ο ενας στον αλλον, η δεν εχουν χρηματα να πληρωσουν τον λογαριασμο ???  :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τους τελείωσε η κάρτα στο κινητό...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Βρέθηκε λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ
Ελληνας εφοπλιστής  βάζει 10.000.000 ευρώ

l712593585.jpg

www.aek365.gr/a-158777/brethhke-lush-gia-thn-pae-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-158777/brethhke-lush-gia-thn-pae-aek.htm[/url]
Μωρε λες :hmm:
Η θα ειναι παλι κανα κολπακι του δικηγορου ; :rolleyes:
Κοντη γιορτη,αυριο θα ξερουμε..
Αν και πολυ φοβαμαι κολπακι  του δικηγορου για να κερδισει χρονο ,βλεπε υποθεση Κοζωνη επι εποχη Θανοπουλου ..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βρέθηκε λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ
Ελληνας εφοπλιστής  βάζει 10.000.000 ευρώ

l712593585.jpg

www.aek365.gr/a-158777/brethhke-lush-gia-thn-pae-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-158777/brethhke-lush-gia-thn-pae-aek.htm[/url]
Πάντως στο λινκ που έχεις βάλει, γράφει χαρακτηρηστικά "Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η λύση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων για Ελληνα εφοπλιστή που βάζει 10.000.000 ευρώ (ποια είναι αυτά τα δημοσιεύματα ρε πούστη μου; Πόσο μαλάκες πρέπει να είναι αυτοί που τα γράφουν και κυρίως αυτοί που τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πάντως στο λινκ που έχεις βάλει, γράφει χαρακτηρηστικά "Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η λύση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων για Ελληνα εφοπλιστή που βάζει 10.000.000 ευρώ (ποια είναι αυτά τα δημοσιεύματα ρε πούστη μου; Πόσο μαλάκες πρέπει να είναι αυτοί που τα γράφουν και κυρίως αυτοί που τα ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ)
Καλα  φιλε Γρηγορη ,μη περιμενεις και πολλα απο τους δημοσιογραφους,ο καθενας λεει τα δικα του.Εχουμε ακουσει χιλια δυο...Κοντος ψαλμος αυριο  :)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλα  φιλε Γρηγορη ,μη περιμενεις και πολλα απο τους δημοσιογραφους,ο καθενας λεει τα δικα του.Εχουμε ακουσει χιλια δυο...Κοντος ψαλμος αυριο  :)
Μα είναι να τρελλενεσαι! Διαβάζω για Άραβες και Κινέζους! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Εδω ο ΠΑΟ και 3 μήνες τώρα ο Τσάκας τους πάει από αύριο και αύριο σε λεφτά και κάθονται και γράφουν για εταιρεία από το Κατάρ! Και άντε να δώσω 1% πιθανότητα μια εταιρεία από το Κατάρ να θέλει να επενδύσει. Είναι δυνατόν να επενδύσει στην ΑΕΚ; Που θα πρέπει να βάλει με το καλημέρα 4-5 μύρια; Αν ήμουν Καταριανός και είχα λεφτά και το έψαχνα λίγο πιο πιθανό να πήγαινα να τα έσπρωχνα στον ΠΑΟΚ. Και πιο λίγα λεφτά θα έπρεπε να σπρώξω και ξέρω πως θα έχω κατα μέσω όρο 17χιλιάδες εισητήρια και πως αν σπρώξω και κάτι παραπάνω για μεταγραφή καλή μπορεί ννα χτυπήσω και 20χιλιάρικα. Και είναι και νοικοκυρεμένο το μαγαζί και είναι και γωνία και μπορώ να φτιάξω και γηπεδάκι άμα λάχει και αν το ψάξω λίγο.
Καλά δε θα πω ΚΑΝ για τη Κινέζικη εταιρεία!!!
Αλλά ρε πούστη μου για ΕΛΛΗΝΑ εφοπλιστή που θα βάλει με το καλημέρα 10μύρια; Ζεστά ζεστά κιόλας; Τόσα δε πρέπει να έχουν αυτή τη στιγμή για πέταμα ο Τσάκος με τον Μαρμαρα. Δηλαδή έλεος γαμώ τη καταδίκη μου!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κουραστηκαμε ολοι με τα σεναρια.Τουρκοι,Καταριανοι,Αραβες,Αμερικανοι,Κινεζοι κτλ.
Δεν τους παιρνει αλλο απο τη διοικηση να παιζουν με το κοσμο.Αυριο θα πρεπει να βρουν λυση και οπως ειπε ο Νωτιας δεν θελει να φυγει αλλα δεν μπορει μονος.Τι σημαινει αυτο;Οτι ειναι γλυκο το μελι.Απο τη μια δεν θελουν να βαζουν χρηματα ,αλλα απο την αλλη δεν θελουν να απεμπλακουν απο  μια επενδυση που οι ιδιοι απαξιωσαν.Ο Νοτιας μη ξεχναμε, που εχει στο ονομα δικιας του εταιριας το προπονητικο.Οποτε και να βρεθει επενδυτης, ή θα συμπορευθουν ή θα παιχτει σκληρο ποκερ  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εκεί που τελειώνει η επιστήμη αρχίζουν τα θαύματα  :cheesy: :huh: :huh:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.