Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Να σημειωθεί εις τα παρακτικά Παναιτωλικός-AEK:0-2
Aξίζουν τον σεβασμό όλων των Αεκτζήδων αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν 
*Τράβηγμα ο Λύμπε
Οι απλήρωτοι τραγουδούν ακόμη

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Βαση των δεδομενων που επικρατουν στην ομαδα πολυ καλο αποτελεσμα  :rockon:
Μακαρι μεχρι το τελος του χρονου να βρεθει βιωσιμη λυση για την ομαδα και να βρει το δρομο της..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Θλάση ο Λυμπερόπουλος!

Πλήγμα για την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Νικόλα

Φάνηκε αμέσως στον τραυματισμό του, ήρθε και η επιβεβαίωση: Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου στην Αθήνα. Η ΑΕΚ πάντως χάνει τον Λυμπερόπουλο στα επόμενα ματς, χωρίς να γνωρίζει κανείς με σιγουριά για πόσα. Σίγουρα δεν παίζει την Πέμπτη με την Άντερλεχτ.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Πολύ καιρό έχω να μπω εδώ μέσα  :think:
Άρε Αεκαρα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
έλααααα....τον παναιτωλικό νικήσατε....σιγά τα ωά.... :grin: :grin:
Όπως καί να 'χει είναι μια σπουδαία νίκη για την ΑΕΚΑΡΑ  μας μέσα στο "κλουβί" του Αγρινίου ! καί μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που πέρα απο αρκετά καλή δείχνει να είναι απο τίς πιο "καθαρές" καί εκτός κυκλωμάτων !μακάρι να συνεχίσουμε έτσι καί να αλλάξουν πρός το καλύτερο καί τα διοικητικά αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω ! γειά  σου Taftaar ομόδοξε καί ομοιοπαθή γειά σου καί σένα Λαγονισιώτη γκρινιάρη καί κοίταξε να μάθεις για το ποιόν του Τσάκα καί δεν κάνω πλάκα !

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Όπως καί να 'χει είναι μια σπουδαία νίκη για την ΑΕΚΑΡΑ  μας μέσα στο "κλουβί" του Αγρινίου ! καί μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που πέρα απο αρκετά καλή δείχνει να είναι απο τίς πιο "καθαρές" καί εκτός κυκλωμάτων !μακάρι να συνεχίσουμε έτσι καί να αλλάξουν πρός το καλύτερο καί τα διοικητικά αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω ! γειά  σου Taftaar ομόδοξε καί ομοιοπαθή γειά σου καί σένα Λαγονισιώτη γκρινιάρη καί κοίταξε να μάθεις για το ποιόν του Τσάκα καί δεν κάνω πλάκα !
καλησπέρα ντον, το έχω μελετήσει το ποιόν του τσάκα....εγώ τον πρίγκηπα θέλω...όχι τον κοιλαρά τον μαφιόζο τον τσάκα...καλά κοτζάμ πρίγκηπας αυτόν βρήκε για εκπρόσωπο???

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Θλάση δευτέρου βαθμού ο Καφές
θλάση ο Λύμπε
ο iceman.......
:helpplea: :helpplea: :helpplea:  :headbang:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Θλάση δευτέρου βαθμού ο Καφές
θλάση ο Λύμπε
ο iceman.......
:helpplea: :helpplea: :helpplea:  :headbang:
Φοβάμαι ότι ό Λύμπε , που κατά την ταπεινή μου γνώμη έπρεπε να "κρεμάσει" απο το καλοκαίρι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια , μάλλον μας τελείωσε οριστικά με αυτον τον τραυματισμό γιατί οί θλάσεις σε αυτήν την ηλικία για ένα ποδοσφαιριστή καί ειδικά φόρ δέν είναι εύκολο να ξεπεραστούν .

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
απο μάς εξαρτάται άν θα είναι βατά ή άβατα ! δές καί τους μπουγάτσες  που φέρανε χ με την κέρκυρα !
Εμεις δεν ειμαστε ΠΑΟΚ  :)
Ευκολα σαφως δεν θα ειναι,θα κλειστουν πισω οπως ο Λεβαδειακος,απλα αν παιξουμε απλα καλα, θα κερδισουμε και μετα απο 2-3 χρονια θα κανουμε 5 σερι νικες στο πρωταθλημα (που μας καταντησαν να το θεωρουμε κατορθωμα).

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εμεις δεν ειμαστε ΠΑΟΚ  :)
Ευκολα σαφως δεν θα ειναι,θα κλειστουν πισω οπως ο Λεβαδειακος,απλα αν παιξουμε απλα καλα, θα κερδισουμε και μετα απο 2-3 χρονια θα κανουμε 5 σερι νικες στο πρωταθλημα (που μας καταντησαν να το θεωρουμε κατορθωμα).
Σίγουρα δέν είμαστε ΠΑΟΚ αυτοί βέβαια θα θέλανε πολύ να ήταν ΄Αλλη Εντελώς Κατάσταση !καί βέβαια δέν ξέρω στο τέλος τι ταμείο θα κάνουμε αλλά τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα !

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Την ώρα που εμείς κοιτάμε για σενάρια πρόκρισης στο cl και οι μεταγραφικοί στόχοι του βάζελου τον παίζουν κανονικότατα,
η ΑΕΚ του Κωστέ ανέβηκε αθόρυβα στην 1η θέση της βαθμολογίας! Αεκ γερά, πρωτάθλημα ξανά!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η μισή αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ είναι πρώτη. Η άλλη μισή είναι πως έχει 3 αγώνες παραπάνω από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ και το κόβω λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο χλωμό (εως νεκρό) να κάνουν 2 ήττες και μια ισοπαλία και οι 2τους! Μαθηματικά ακόμα και ο Ατρόμητος που έχει 2 παιχνίδια λιγότερα από εμάς μας περνάει με 2 νίκες. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε 4οι μεν ΑΛΛΑ δε βλέπουμε τη κορυφή με το κιάλι (όπως γινόταν τα προηγούμεν 2-3 χρόνια από το Νοέμβρη μήνα). Μεγάλη εντύπωση (αρνητική) μου κάνει ο ΠΑΟΚ! Δε το περίμενα τοοοοοσο πίσω. Είχα πει ότι τον έβλεπα σα το μόνο σοβαρό αντίπαλο του ΟΣΦΠ. Με απογοήτευσε. Αντίθετα θεωρώ ότι ο ΠΑΟ παίζει πολύ ωραία μπάλα. Τελιά του έκανε καλό ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Υ.Γ Τη Δευτέρα ξεκινάω να βρω κανέναν επενδυτή για την ΑΕΚ από τη Κίνα. Να γίνω και εγώ ο Τσάκας της ΑΕΚ (χωρίς τη κοιλιά και τη γενική γλειώδη παρουσία...)  :grin: :grin: :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ρε καργιόληδες αδαμίδη,νοτιά και συν αυτούς θα μας γαμήσετε και την ΙΣΤΟΡΙΑ μας; Mαλάκες περαστικοί τυχοδιώκτες
axe.gif

Η Sabanci Holding είναι σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, οι οποίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί ακόμη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι η τούρκικη εταιρία που βρίσκεται πίσω από το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ

www.aek365.gr/a-158346/auth-einai-h-etairia-pou-thelei-thn-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-158346/auth-einai-h-etairia-pou-thelei-thn-aek.htm[/url]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε καργιόληδες αδαμίδη,νοτιά και συν αυτούς θα μας γαμήσετε και την ΙΣΤΟΡΙΑ μας; Mαλάκες περαστικοί τυχοδιώκτες
axe.gif

Η Sabanci Holding είναι σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, οι οποίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί ακόμη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι η τούρκικη εταιρία που βρίσκεται πίσω από το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ

www.aek365.gr/a-158346/auth-einai-h-etairia-pou-thelei-thn-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-158346/auth-einai-h-etairia-pou-thelei-thn-aek.htm[/url]
Δηλαδή για να καταλάβω, μας πείραξε το ότι είναι τουρκική εταιρεία ( η οποία στην ελλάδα δραστηροποιείται μέσα από Citigroup και της Carrefour. Και αν στη πρώτη δεν έχεις λογαριασμό κατά πάσα πιθανότητα αγοράζεις από το σουπερ μάρκετ της); Δηλαδή αν ήταν Αραβική ή Κινέζικη ΟΚ κανένα πρόβλημα; Το γεγονός ότι ΑΝ (λέω ΑΝ γιατί δε το πολυπιστεύω το δημοσίευμα) βάλουν 10μύρια και πάρουν το 55% της ομάδας και η ομάδα σωθεί (από την άρνηση του Νοτιά πριν 5 μήνες να βάλει 2 μύρια και να κλείσει πολλές τρύπες) οικονομικά εμείς θα κάνουμε μούτρα και θα τους βρίζουμε;
Να με συμπαθάς, αλλά προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (άσε που έχω ζήσει και 5-6 μήνες στη Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στη Πόλη και αν εξαιρέσεις τη γλώσσα και τη θρησκεία μοιάζουμε σε παααααααααρα πολλά πράγματα -από νοοτροπία μέχρι και τρόπο οδήγησης)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom