Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
στον επομενο αγωνα στη Μασσαλια οι γνωστοι 3-4 θα ειμαστε εκει στη γωνιτσα,στο κορνερ,με τον δικεφαλο παρεα....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
στον επομενο αγωνα στη Μασσαλια οι γνωστοι 3-4 θα ειμαστε εκει στη γωνιτσα,στο κορνερ,με τον δικεφαλο παρεα....

και με τα τρόπαια σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παρεα, δεν τα αποχωριζόσαστε ποτέ! :2funny:
20110320_OSFP-AEK6-0_scorers-penises.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προς τους Ολυμπιακούς που μπαίνουν σε αυτό το θρέντ. Λίγα λόγια και καλά: Η ομάδα σας έπαιξε ΜΠΑΛΑΡΑ στο χθεσινό ματς. Ότι και να λέμε για το αν κατέβηκε η Άρσεναλ με τα δεύτερα (που μπορούν να νικήσουν τα πρώτα των περισσοτέρων, αν όχι όλων, των ελληνικών ομάδων) είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο Ολυμπιακός έπιασε την Άρσεναλ από το λαιμό και από τις σφαλιάρες που τις έριξε ζαλίστηκε και ο Αλσατός.
Αλλά να μου επιτρέψετε να εκφράσω την απορία μου στις δηλώσεις Τοροσίδη. Τι εννοεί ο παίκτης; Πως έκατσε η Ντορμουντ να φάει 3 γκολ; Μήπως έστεισαν το ματς οι Μπέοι της Γερμανίας και της Γαλλίας; Αλήθεια όταν έχει γίνει πολλές φορές κάτι αντίστοιχο στο πρωτάθλημα όταν παίζει ο ΟΣΦΠ (αλλά και άλλες μεγάλες ομάδες στο παρελθόν) με μικρές γιατί δε έβγαινε να πει το ίδιο, αλλά δήλωνε "το θέλαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο και βγήκαμε μπροστά και πήραμε αυτό που θέλαμε". Γιατί αποκλείει το γεγονός η ΟΜ να ήθελε περισσότερο να πάρει αυτό το ματς απο την Ντορμουντ η οποία γνωρίζοντας το σκορ στο Καραισκάκη δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ! Καλό θα είναι ο παίκτης (και κάθε παίκτης) να βουτάει τη γλώσσσα του στο μυαλό του πριν κάνει δηλώσεις.
Και πάλι μπράβο στον ΟΣΦΠ. Μπορεί στο Γιουρόπα, αν είναι λίγο τυχερός στις κληρώσεις, να πάει αρκετά μακριά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Και να λένε οι φίλοι του ΟΣΦΠ (από άρρωστους μέχρι σοβαρούς) και οι εφημερίδες πως οι γερμανοί ένοιξαν μπούτια/κώλο και εγώ δε ξέρω τι άλλο είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ γελοίο!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και στα της ομάδας. Το καλοκαίρι είχα πει πως ο Νοτιάς έπρεπε να βάλει περίπου 1.5μύρια (το ποσοστό του από την αδειοδότηση). Αυτός έβαλε 300χιλιάρικα. Με το 1.5 μύρια θα είχαν κλείσει πολλές τρύπες ή θα είχε καλυφθεί μεγάλο μέρος ΟΛΩΝ των τρυπών (αναλόγος πως θα αποφάσιζε η διοίκηση να τα μοιράσει). Μπορούσε πχ η δοικήση να δώσει κάποια έναντι από τα λεφτά που χρωστάει στους παίκτες έτσι ώστε να μην έφτανε στη σημερινή κατάσταση που είναι σήμερα. Εγώ είμαι μαζί με τους παίκτες. Είμαι μαζί με τον Σάββα που έκανε προσφυγή. Το λάθος του Νοτιά φαίνεται τώρα! Αλλά και πάλι αν θέλει μπορεί να βάλει σήμερα το 1.2 (που χρωστάει) και μαζί με τα κέρδη από τα εισητήρια να πληρωθούν οι παίκτες (έχει να λαμβάνει η ΑΕΚ μέσα στο Γενάρη και τα χρήματα από το Γιουρόπα αν δε κάνω λάθος) να δουν το χρώμα του χρήματος και να βγάλουν από το μυαλό τους το βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι από αυτούς και να ασχοληθούν με τις προπονήσεις τους απερίσπαστοι.
Να πω την αλήθεια εγώ δε πιστεύω πως πίσω από τον δικηγόρο υπάρχει κροίσος που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ. Όπως δε πίστευα και στο παρααμύθι με τους Τούρκους ή με το κάστρο κτλπ. ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος και να υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει άμεσα λύση στο πρόβημα ρευστότητας της ομάδας, και που θα μπορέσει να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της. Αλλά πέρνοντας παράδειγμα από τον ΠΑΟ (όσο και αν ο δικηγόρος δεν είναι Τσάκας) δε πολυπιστεύω πως έτσι ξαφνικά βρέθηκε ο λεφτάς, από τη στιγμή που από το καλοκαίρι έχει μπει πωλητήριο στην ΑΕΚ. Στον ΠΑΟ αν υπάρχει ή όχι πρίγκιπας θα φανεί αύριο μεθαύριο, εμείς πρέπει να περιμένουμε καμιά 20μέρες ακόμα.

Να πω πάλι, πως δε περίμενα τον πάτερ Κωστέ να κάνει τόσο σοβαρή δουλεία με ΑΥΤΗ την ΑΕΚ (των χιλίων προβλημάτων) και ΑΥΤΟ το ρόστερ! Μπράβο του. Και μόνο πως Δεκέμβρη μήνα η ΑΕΚ όχι μόνο δε βλέπει με κιάλι την κορυφή (κάτι που έχει να γίνει από την περίοδο 2007-2008) αλλά είναι και πρώτη (έστω και με παιχνίδια περισσότερα, αν και μαθηματικά όταν ισοφαριστούν τα παιχνίδια θα είναι μαξ -4 από την κορυφή) είναι κάτι που δε νομίζω πως αν μας το έλεγαν το καλοκαίρι θα το πιστεύαμε. Εγώ πάντως όχι.

Καλημέρα ΑΕΚάρες!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Προς τους Ολυμπιακούς που μπαίνουν σε αυτό το θρέντ. Λίγα λόγια και καλά: Η ομάδα σας έπαιξε ΜΠΑΛΑΡΑ στο χθεσινό ματς. Ότι και να λέμε για το αν κατέβηκε η Άρσεναλ με τα δεύτερα (που μπορούν να νικήσουν τα πρώτα των περισσοτέρων, αν όχι όλων, των ελληνικών ομάδων) είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο Ολυμπιακός έπιασε την Άρσεναλ από το λαιμό και από τις σφαλιάρες που τις έριξε ζαλίστηκε και ο Αλσατός.
Αλλά να μου επιτρέψετε να εκφράσω την απορία μου στις δηλώσεις Τοροσίδη. Τι εννοεί ο παίκτης; Πως έκατσε η Ντορμουντ να φάει 3 γκολ; Μήπως έστεισαν το ματς οι Μπέοι της Γερμανίας και της Γαλλίας; Αλήθεια όταν έχει γίνει πολλές φορές κάτι αντίστοιχο στο πρωτάθλημα όταν παίζει ο ΟΣΦΠ (αλλά και άλλες μεγάλες ομάδες στο παρελθόν) με μικρές γιατί δε έβγαινε να πει το ίδιο, αλλά δήλωνε "το θέλαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο και βγήκαμε μπροστά και πήραμε αυτό που θέλαμε". Γιατί αποκλείει το γεγονός η ΟΜ να ήθελε περισσότερο να πάρει αυτό το ματς απο την Ντορμουντ η οποία γνωρίζοντας το σκορ στο Καραισκάκη δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ! Καλό θα είναι ο παίκτης (και κάθε παίκτης) να βουτάει τη γλώσσσα του στο μυαλό του πριν κάνει δηλώσεις.
Και πάλι μπράβο στον ΟΣΦΠ. Μπορεί στο Γιουρόπα, αν είναι λίγο τυχερός στις κληρώσεις, να πάει αρκετά μακριά.
γρηγορη...τα πραγματα ειναι απλα...οι γερμανοι ξεκινησαν για παρτη τους και μολις φαγανε το γκολ που στην ουσια τους αφηνε εξω και αφου περιμεναν στο καραισκακης να δουνε αν κλειδωνε ασσος η Χ που και παλι δεν τους εκανε ,μετα επελεξαν να αφησουν τους γαλλους να περασουν τρωγοντας δυο γκολ σε τρια λεπτα...καλα εκαναν..ετσι γουσταραν ετσι εκαναν...
οσο για την μαλακια που λενε καποιοι οτι και η αρσεναλ ηταν αδιαφορη και αρα αμα εχαναν οι γαλλοι θα ελεγαν τα ιδια για μας ειναι μεγαλη μαλακια...γιατι;μα γιατι το να εισαι αδιαφορος απο στοχους δεν λεει τιποτα...καλως η κακως εχεις μαζεψει τα ποντακια σου και εχεις περασει...πουστια ειναι να παιζεις αδιαφορα...και δεν νομιζω η χθεσινη αρσεναλ να ηταν αδιαφορη...σε αντιθεση με τους γερμανους στα τελευταια δεκα λεπτα που κανανε στην ακρη για να περνανε οι γαλλοι...
αλλο λοιπον το ενα αλλο το αλλο...
η μια ομαδα παλεψε και εχασε,η αλλη εκανε στην ακρη...νομιζω υπαρχει διαφορα...
αλλα και παλι σου λεω στα αρχιδια μας...ας φροντιζαμε να ειχαμε την τυχη μας στα χερια μας...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος και να υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει άμεσα λύση στο πρόβημα ρευστότητας της ομάδας, και που θα μπορέσει να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της. Αλλά πέρνοντας παράδειγμα από τον ΠΑΟ (όσο και αν ο δικηγόρος δεν είναι Τσάκας) δε πολυπιστεύω πως έτσι ξαφνικά βρέθηκε ο λεφτάς, από τη στιγμή που από το καλοκαίρι έχει μπει πωλητήριο στην ΑΕΚ.

Δεν απέχει ιδιαίτερα από τον τσάκα ο εν λόγω... κάθε βδομάδα θαμώνας στις εκπομπές του Μάκη ήταν στον αλτερ. Ε, τέλειωσε τώρα αυτό , κάπου πρέπει να εμφανίζεται ο μαϊντανός ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολοι εχουμε απο εναν τσακα,αλλα θεοδωριδης υπαρχει μονο ενας,στο σωματειο που ταιριαζουν τετοιοι ανθρωποι...το ανεκδοτο που πεταξε οτι ο σαπιος ειναι ο πιο αδικημενος στη σουπερ λιγκ ειναι το κορυφαιο της δεκαετιας.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αεκτζή δεν πιστευω να αφήσεις σήμερα την αρρώστια μονη της  :tickedoff:

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
μου μυριζει γκελα σημερα χανουμια.ο αγγελος θα κανει τον πας ταλιμπαν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οι απουσίες πολλές.Από την άμυνα λείπουν οι Δέλλας – Μανωλάς, από το κέντρο οι Βάργκας – Καφές και από την επίθεση οι Λεονάρντο – Λυμπερόπουλος – Γκούντγιονσεν.Γκέντσογλου(δεν υπολογίζεται)–Λαγός(τραυματίας).
Ο Αραμπατζής τέρμα,δεξιά Αργυρίου αριστερά Καράμπελας. Ο Κάλα θα έχει στο πλάι του στα στόπερ τον Κοντοέ, με τους Μάκο – Γεωργέα στα χαφ. Πλέι μέικερ θα είναι ο Χοσέ Κάρλος, ο Μπέλεκ δεξιά, ο Κλωναρίδης αριστερά και ο Σιαλμάς στην κορυφή του 4-2-3-1. Για αλλαγές Γκερέιρο και Τσίτας.

*Οψόμεθα............

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οι απουσίες πολλές.Από την άμυνα λείπουν οι Δέλλας – Μανωλάς, από το κέντρο οι Βάργκας – Καφές και από την επίθεση οι Λεονάρντο – Λυμπερόπουλος – Γκούντγιονσεν.Γκέντσογλου(δεν υπολογίζεται)–Λαγός(τραυματίας).
Ο Αραμπατζής τέρμα,δεξιά Αργυρίου αριστερά Καράμπελας. Ο Κάλα θα έχει στο πλάι του στα στόπερ τον Κοντοέ, με τους Μάκο – Γεωργέα στα χαφ. Πλέι μέικερ θα είναι ο Χοσέ Κάρλος, ο Μπέλεκ δεξιά, ο Κλωναρίδης αριστερά και ο Σιαλμάς στην κορυφή του 4-2-3-1. Για αλλαγές Γκερέιρο και Τσίτας.

*Οψόμεθα............

:cum:

Οψομεθα.......... για ενα θετικο αποτελεσμα !!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Με μιση ομαδα στο ηδη ελλιπης ροστερ,αυτο που θα μας οδηγησει στη νικη ειναι η αυτογνωσια.Οτι καλος ή κακως δεν θα ειναι ευκολο το παιχνιδι,χρειαζεται υπομονη στη κλειστει αμυνα,συγκεντρωσει ωστε να πετυχουμε ενα γκολ.Δεν πρεπει να περιμενουμε θριαμβο σημερα με τη πειραματικη ομαδα.Δεν εχουμε ετσι και αλλιως τα τελευταια χρονια την ευκολη νικη με πολλα γκολ.Οποτε νικη με 1-0 και 3 βαθμους ακομα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
PAIDIA LIIINK.....Trelainomai...Ime Veligradi......ke thelo na do kosmo ke AEKARA

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με μισή ομάδα, με τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα προβλήματα. Και πήρε και τους 3 βαθμούς και έκανε το 5 στα 5 και έπαιξε, κατά διαστήματα, καλή μπάλα.
Αρχίδια γκέλα κοινώς κάναμε. Κλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψε.

Υ.Γ Και ο Άγγελος αρχίδια ταλιμπάν τους έκανε. Έβγαλε και παίχτη στο 25!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
3 βαθμοι ακομα και συνεχιζουμε.Μεγαλο στοιχημα για την ομαδα σε μια εβδομαδα στο Περιστερι.Νικη για να κλεισει καλα η χρονια  με τον Ατρομητο που θα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι αν βαλουμε τις τοσες απουσιες που εχουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom