DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλή ΑΕΚΟΧΡΟΝΙΑ να εχουμε και μακάρι να συνοδευττεί κ αυτή με τίτλο(αν κ δεν το βλέπω )
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σκοτεινέ άνθρωπε!!!!
αλανακο μου
ψυχαρα μου,ομορφοπαιδο,λατρεμενε,παλικαρε,ομορφαντρα
μεγα στοιχηματζη,τερααστιε
σε ευχαριστω εκ βαθεων ψυχης για τα σημεια,εβγαλα 225 ευρα ετσι για πλακα χαρη σε εσενα :-* :-* :-* :-*
εισαι θεος,εισαι το φως μας
αεκαρα μια ζωη ρε
σας εκανε μαγκες παλι χτες ο γκουρου του στοιχηματοςαλανακο μου
ψυχαρα μου,ομορφοπαιδο,λατρεμενε,παλικαρε,ομορφαντρα
μεγα στοιχηματζη,τερααστιε
σε ευχαριστω εκ βαθεων ψυχης για τα σημεια,εβγαλα 225 ευρα ετσι για πλακα χαρη σε εσενα :-* :-* :-* :-*
εισαι θεος,εισαι το φως μας
αεκαρα μια ζωη ρε
παρακολουθα και λιγο το στοιχηματικο θρεντ... σε ολο τον κοσμο δινω...χρειάστηκαν 225€ για να πεις καλή κουβέντα!
και εσύ κύριε alani μόνο στους αλλόθρησκους τα λες;
παρακολουθα και λιγο το στοιχηματικο θρεντ... σε ολο τον κοσμο δινω...
θα εχει και donations το θρεντ τυπε?οκ
αλλά τελικά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ χρειάζεσαι δικό σου θρεντ!
ελα πασακα μου θεσ/νικη να σε φτιαξωσας εκανε μαγκες παλι χτες ο γκουρου του στοιχηματος
αυτη η τριαδα ηταν χαλαρη ρε... το περασμενο σαββατο τριαδα με 31 αποδοση εβγαλε το αλανι κανονισε καμια μερα να ρθω σαλονικη και να μην κερασεις ενα καφε...ελα πασακα μου θεσ/νικη να σε φτιαξω
πρωτη μουρη θα σε εχω παντου
μες τα μουνια θα εισαι...
ελα πασακα μου να ανοιξεις οσα μπουκαλακια θες τσαμπανταν
ελα πασακα μου
δινε εσυ τετοια σημεια αγορινα μου και οτι σαλονικιοτικο μουνι θες στο πουτσο σου τον αεκτσιδικο θα στο φερω
μονο καφε ρε....αυτη η τριαδα ηταν χαλαρη ρε... το περασμενο σαββατο τριαδα με 31 αποδοση εβγαλε το αλανι κανονισε καμια μερα να ρθω σαλονικη και να μην κερασεις ενα καφε...
σημερα εχει παπαριες... θα δουμε απο αυριο...μονο καφε ρε....
οτι θες ρε...
τι τα χουμε τα μεσα τοσα χρονια στην νυχτα...
τα επομενα ποτε θα τα δωσεις...;
θα σε παει ρε στα καφε κατω απο του χαριλαουαυτη η τριαδα ηταν χαλαρη ρε... το περασμενο σαββατο τριαδα με 31 αποδοση εβγαλε το αλανι κανονισε καμια μερα να ρθω σαλονικη και να μην κερασεις ενα καφε...
ηξερα μια γκομενα που δουλευε στο καφε του αρη παλια... που εχει το καφε ο αρουλης? για να μας δωσει πληροφοριες ο γαμαικανο...θα σε παει ρε στα καφε κατω απο του χαριλαου
τσαμπε θα ειναι ολα ορθιος αν θα φυγεις δεν εγγυατε
στο γηπεδο ειναι,πανω απο τα επισημα,απεναντι απο κει που δειχνει η καμερα της νοβα στους αγωνεςηξερα μια γκομενα που δουλευε στο καφε του αρη παλια... που εχει το καφε ο αρουλης? για να μας δωσει πληροφοριες ο γαμαικανο...
Πηγαινες παλια εκει? πριν 6-7 χρονια?στο γηπεδο ειναι,πανω απο τα επισημα,απεναντι απο κει που δειχνει η καμερα της νοβα στους αγωνες