Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
πριν 6-7 χρονια δεν υπηρχε το καφε ρε....Πηγαινες παλια εκει? πριν 6-7 χρονια?
πριν 6-7 χρονια δεν υπηρχε το καφε ρε....Πηγαινες παλια εκει? πριν 6-7 χρονια?
μηπως ειχε αλλου τοτε καφε ο αρης? για ρωτα να μαθεις κ πες μου...πριν 6-7 χρονια δεν υπηρχε το καφε ρε....
βλέπω να αρχίζω πάλι στο στοίχημααλανακο μου
ψυχαρα μου,ομορφοπαιδο,λατρεμενε,παλικαρε,ομορφαντρα
μεγα στοιχηματζη,τερααστιε
σε ευχαριστω εκ βαθεων ψυχης για τα σημεια,εβγαλα 225 ευρα ετσι για πλακα χαρη σε εσενα :-* :-* :-* :-*
εισαι θεος,εισαι το φως μας
αεκαρα μια ζωη ρε
να το αρχισειςβλέπω να αρχίζω πάλι στο στοίχημα
να το αρχισεις
αλλα εκει εσεις κατω που ειστε στην ιδια πολη με τον αλανακο του χρωστατε κερασματα
εγω δυστηχως ειμαι μακρια,αν ερθει κατα πανω οπως θα τον λουσω με μουναρες-υπερπουταναρες απο πανω ως κατω
Εγώ παίζει να είμαι πιο μακριά απο εσένα.να το αρχισεις
αλλα εκει εσεις κατω που ειστε στην ιδια πολη με τον αλανακο του χρωστατε κερασματα
εγω δυστηχως ειμαι μακρια,αν ερθει κατα πανω οπως θα τον λουσω με μουναρες-υπερπουταναρες απο πανω ως κατω
τι θες να μαθεις μωρε;μηπως ειχε αλλου τοτε καφε ο αρης? για ρωτα να μαθεις κ πες μου...
το αστειο ειναι οτι η τυπισσα ηταν μπαοκι και δουλευε στο καφε του αρη... ελεγα μηπως και την ηξερες ρε παπαριδη... αν πηγαινες για καφε εκει στανταρ θα την ηξερες...τι θες να μαθεις μωρε;
τι απεγινε η γκομενα σου;
ειχε ενα παλιο μικρο επι της αλκμηνης
στειλε με πμ τα στοιχεια της ρετο αστειο ειναι οτι η τυπισσα ηταν μπαοκι και δουλευε στο καφε του αρη... ελεγα μηπως και την ηξερες ρε παπαριδη... αν πηγαινες για καφε εκει στανταρ θα την ηξερες...
αυτη ειχε ερθει διακοπες... και δεν ειμαι αθηναιος,απο πελλοπονησο ειμαι... το οτι εμεινα καποια χρονια αθηνα λογο δουλειας αυτο ειναι αλλο καπελο...στειλε με πμ τα στοιχεια της ρε
ολους τους ξερω απο κει
σε ερωτευτηκε ρε μπαγασα ε;
επειδη εισαι αθηναιος ε;
ερχεστε και μας περνετε τις κοπελες μας ε;
και τι κανατε στις διακοπες;αυτη ειχε ερθει διακοπες... και δεν ειμαι αθηναιος,απο πελλοπονησο ειμαι... το οτι εμεινα καποια χρονια αθηνα λογο δουλειας αυτο ειναι αλλο καπελο...
οχι ρε μαλακα... παιζαμε playstation...και τι κανατε στις διακοπες;
μονο αγκαλιτσες και χαδακια;
δεν εκανες τιποτα παραπανω ρε;;
την ερωτευτηκες βρε;;οχι ρε μαλακα... παιζαμε playstation...
στο θρεντ για το στοιχημα... δεν γραφω μονο εγω,γραφουν κ αλλοι...Αλανι που γραφεις για το στοιχημα?
τα μουνια αλλαζουν ομαδα για εμας,αυτο ειναι στανταρ...καλησπερα.για κανενα μουνι δεν αλλαζουμε ομαδα. μονο ΑΕΚ
στανταρ...τα μουνια αλλαζουν ομαδα για εμας,αυτο ειναι στανταρ...
αλανι αν σου ειναι ευκολο ενα λινκ. ευχαριστω