Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (9 μέλη και 58 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Δυσκολο να βγαλουν 2 οι Σερβοι εκει μεσα..

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δυσκολο να βγαλουν 2 οι Σερβοι εκει μεσα..
ζωης η θανατου το ματσακι για τους σερβους... με ισοπαλια ουσιαστικα λενε αντιο στο euro, αν μπουν τσαμπουκαλεμενα θα το παρουν, εξαλου η Β. Ιρλανδια το μονο που εχει ειναι καλη αμυνα , ενα γκολ αν φανε εχουν τελειωσει... απο αποψη μοναδων και ποιοτητας? οι σερβοι ειναι σκαλες ανωτεροι...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
στον οπαπ με 50ρικο ξερη τριαδα περνεις 225 περιπου... εγω συστημα 2/3 το εριξα με 9,6 ευρω, οποτε αν σπασει ενα περνω τα λεφτα μου πισω...
Ρε,στοιχηματζίδικο το έκανες εδω μέσα;

Φέρε τα ποσοστά μου γρήγορα
MSN-Emoticon-cigar-018.gif

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τραυματιστικε ο Καφες στο Ισραηλ... ετσι και δεν προλαβει το ματς της ξανθης μας βλεπω με μακο-κλωναριδη διδυμο στο κεντρο και ο θεος βοηθος...
Κατα τα αλλα η παε αεκ μπλοκαρε την μεταβιβαση στην παε καβαλας... λετε να τσιμπισουμε κανα φραγκο απο τον αγαπουλα? :think:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τραυματιστικε ο Καφες στο Ισραηλ... ετσι και δεν προλαβει το ματς της ξανθης μας βλεπω με μακο-κλωναριδη διδυμο στο κεντρο και ο θεος βοηθος...

Ρε βάλτε δίδυμο Μπουγαΐδη-Κλωναρίδη να πέσουν τα τσιμέντα!!! :rockon: :rockon:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Κατα τα αλλα η παε αεκ μπλοκαρε την μεταβιβαση στην παε καβαλας... λετε να τσιμπισουμε κανα φραγκο απο τον αγαπουλα? :think:

δεν θα μου λείψει ο φρεντουτσίνος...έτσι κι αλλιώς δεν θυμάμαι πια παιχνίδι μα δική του καλή απόδοση και δεν εννοώ υποφερτή.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν θα μου λείψει ο φρεντουτσίνος...έτσι κι αλλιώς δεν θυμάμαι πια παιχνίδι μα δική του καλή απόδοση και δεν εννοώ υποφερτή.
για αλλαγη μια χαρα ειναι... απο τον απειρο κλωναριδη καλυτερα να εχεις καφε για ντεμπουτο στην ξανθη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μάστορες του ίντερνετ
κανά καλό σάιτ να κατεβάζω ταινίες και ανιμέισονς έχετε; ενδιαφέρομαι για ραπιντ, όχι για τορρεντ

οφφ τόπικ και σόρρυ αλλά αυτό ψάνχω τώρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
mersi Αγγελε
βρήκα και ένα άλλο... (ανταποδίδω πληροφορία ) -
βασικά τα animations με ενδιαφέρουν περισσότερο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
thanks
kai sorry απο τους λοιπούς για τα οφφ τοπικ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πού μυαλό να διαβάσετε...
εδώ τραυματίστηκε ο Καφές...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon:ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕΕ :rockon: :rockon:ΕΕΕ :rockon:ΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom