stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Χανεις το πενηνταρικο...θενκς
με ενα 50αρακι ποσα παιρνω;
Χανεις το πενηνταρικο...θενκς
ο αλανακος δεν ειναι σαν και εσεναΧανεις το πενηνταρικο...
στον οπαπ με 50ρικο ξερη τριαδα περνεις 225 περιπου... εγω συστημα 2/3 το εριξα με 9,6 ευρω, οποτε αν σπασει ενα περνω τα λεφτα μου πισω...θενκς
ζωης η θανατου το ματσακι για τους σερβους... με ισοπαλια ουσιαστικα λενε αντιο στο euro, αν μπουν τσαμπουκαλεμενα θα το παρουν, εξαλου η Β. Ιρλανδια το μονο που εχει ειναι καλη αμυνα , ενα γκολ αν φανε εχουν τελειωσει... απο αποψη μοναδων και ποιοτητας? οι σερβοι ειναι σκαλες ανωτεροι...Δυσκολο να βγαλουν 2 οι Σερβοι εκει μεσα..
Ρε,στοιχηματζίδικο το έκανες εδω μέσα;στον οπαπ με 50ρικο ξερη τριαδα περνεις 225 περιπου... εγω συστημα 2/3 το εριξα με 9,6 ευρω, οποτε αν σπασει ενα περνω τα λεφτα μου πισω...
κατσε να παμε ταμειο πρωταΡε,στοιχηματζίδικο το έκανες εδω μέσα;
Φέρε τα ποσοστά μου γρήγορα
Τραυματιστικε ο Καφες στο Ισραηλ... ετσι και δεν προλαβει το ματς της ξανθης μας βλεπω με μακο-κλωναριδη διδυμο στο κεντρο και ο θεος βοηθος...
Τραυματιστικε ο Καφες στο Ισραηλ... ετσι και δεν προλαβει το ματς της ξανθης μας βλεπω με μακο-κλωναριδη διδυμο στο κεντρο και ο θεος βοηθος...
Κατα τα αλλα η παε αεκ μπλοκαρε την μεταβιβαση στην παε καβαλας... λετε να τσιμπισουμε κανα φραγκο απο τον αγαπουλα?
για αλλαγη μια χαρα ειναι... απο τον απειρο κλωναριδη καλυτερα να εχεις καφε για ντεμπουτο στην ξανθη...δεν θα μου λείψει ο φρεντουτσίνος...έτσι κι αλλιώς δεν θυμάμαι πια παιχνίδι μα δική του καλή απόδοση και δεν εννοώ υποφερτή.
Ελευθερα. Μηπως τα διαβαζουμε κιολας?thanks
kai sorry απο τους λοιπούς για τα οφφ τοπικ
Ελευθερα. Μηπως τα διαβαζουμε κιολας?