Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο γαύρος έχει ξεφύγει αστον αυτόν
βλέπω για την δεύτερη θεση τον παοκ και μας
Ο ΠΑΟΚ ειναι μακραν δευτερος.
Ο Παναθηναικος τριτος, επειδη δεν θα εχει ευρωπη.
τεταρτος ο Αρης, λογω προπονητη.
Για τον ατρομητο παιζεται, αλλά ειναι πολυ καλοδουλεμενος, φανηκε και στην Κρητη.
Τωρα πώς θα βγουμε εμεις δευτεροι, χωρις γηπεδο, παικτες και προπονητη, ειναι αποριας αξιο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για τον ατρομητο παιζεται, αλλά ειναι πολυ καλοδουλεμενος, φανηκε και στην Κρητη.
Τωρα πώς θα βγουμε εμεις δευτεροι, χωρις γηπεδο, παικτες και προπονητη, ειναι αποριας αξιο.
1) Ο παοκ καθε χρονο για δευτερος ξεκιναει αλλα στην πορεια ξεφουσκωνει (ειδικα οταν παιζει και ευρωπη) και βγαινει τριτοτεταρτος... φετος θα δεις μια απο τα ιδια αλλα ισως αντεξει λιγο παραπανω...
2) Ο βαζελας μπορει τωρα να παραπαταει αλλα στην πορεια θα στρωσει σιγα σιγα και θα χτυπησει ανετα τη 2η θεση...
3) Ο Αρης ναι εχει προπονητη... που εχει κανει τι? εβγαλε 5ο τον βολο? η τον ανεβασε στην σουπερλιγκ με την αβαντα του αχιλεα... εχει προπονητη ο αρης αλλα δεν εχει μπεο...
4) Για τον ατρομητο ειμουν ο πρωτος σε αυτο το θρεντ που εγραψε οτι θα εχει δυνατη ομαδα... θα παλεψει,θα κανει ζημιες αλλα λιγο δυσκολο να μπει στην 5δα...
...και τελος για εμας σιγουρα και ειναι δυσκολο να βγουμε 2οι και αν αυτο γινει οπως σου ειπα και ποιο πριν θα θεωρηθει υπερβαση, οπως και περσυ η κατακτηση του κυπελου ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Συμφωνούμε αρα για την δεύτερη θέση με τον παοκ  :grin:
πάμε παρακάτω, ο βάζελος εαν συνεχίσουν τις μαλακίες στα διοικητικά δεν έχει παίκτες δεν έχει ομάδα σε λίγο δεν θα έχει και λαό να πηγαίνει στο γήπεδο μετα απο τις συνεχόμενες σφαλιάρες (γιατί είναι και καλομαθημένοι και τους ήρθε ένας ντουβρουτζας με τα διοικητικά)
τον αρη τον είδα την πρώτη αγωνιστική, σαν ξαναζεσταμένη σούπα μου φάνηκε χωρίς επιθετικό, τώρα δεν ξέρω αν θα δέσει.......
οταν περάσουν πέντε έξι αγωνιστικές και έχει την σταθερότητα που πρέπει ο ατρόμητος τα ξαναλέμε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το 2004 που λες αν ο βασαρας ειχε σφυριξει το πεναλτι στην λεωφορο (ορισμος του πεναλτι η φαση) θα επαιζες απευθειας στους ομιλους την επομενη χρονια και θα τσεπωνες αρκετα ωστε να επερνες ανασα και να μην χρειαζοσουν δανεια απο μοργκαν στανλευ κτλ.

Άρα δε φταίνε για όλα ο Κρόκους και ο Βαγγέλας;;;;; :o
Φταίει και το παναθηναϊκάκι μια στο τόσο;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλό πράμα οι προβλέψεις, να έχουμε να λέμε, αλλά αν επαληθευόντουσαν δεν θα χρειαζόταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
και εξηγούμαι! η ομάδα του 2004 την ίδια εποχή ήταν μακράν χειρότερη από την σημερινή (διέθετε όμως προπονητή σε αντίθεση με σήμερα) αλλά έφτασε με Μπούρμπο και Κρασσά να διεκδικεί πρωτάθλημα. αν και η απόδοση της ομάδας δεν το επιτρέπει ας μην είμαστε τόσο απαισιόδοξοι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλό πράμα οι προβλέψεις, να έχουμε να λέμε, αλλά αν επαληθευόντουσαν δεν θα χρειαζόταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
και εξηγούμαι! η ομάδα του 2004 την ίδια εποχή ήταν μακράν χειρότερη από την σημερινή (διέθετε όμως προπονητή σε αντίθεση με σήμερα) αλλά έφτασε με Μπούρμπο και Κρασσά να διεκδικεί πρωτάθλημα. αν και η απόδοση της ομάδας δεν το επιτρέπει ας μην είμαστε τόσο απαισιόδοξοι.
Δεν σε κατάλαβε ρε όσιε γιατί είμαστε απαισιόδοξοι;
πιστεύεις ότι χτυπάμε  πρωτάθλημα;
για την δεύτερη θέση κουβεντιάζουμε αυτό δεν νομίζω να είναι απαισιοδοξία αλλά ρεαλισμός

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δεν σε κατάλαβε ρε όσιε γιατί είμαστε απαισιόδοξοι;
πιστεύεις ότι χτυπάμε  πρωτάθλημα;
για την δεύτερη θέση κουβεντιάζουμε αυτό δεν νομίζω να είναι απαισιοδοξία αλλά ρεαλισμός

τότε ανακαλώ την απαισιοδοξία.  ;)

Επισκέπτης
μια μαλακια εκανε οκ... την δευτερη πρεπει να φαει καμπανα απο τη διοικηση... παντως αγωνιστικα δειχνει ανεβασμενος... για κοντοε δεν ξερω,θα δουμε στην πορεια τι πουλια θα πιασει...
φιλαρακο ...δεν ηταν ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ηταν η δευτερη ;)η πρωτη ηταν στην τουμπα ;)οσο για κοντοε σας ελεγα καλος φιλιτιμος μεχρι εκει.ακομα και σε εμας επαιζε γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε κανεις αλλος.τωρα ποιος απο εσας τον ειδε και επεμεινε τοσο πολυ αυτο ειναι μυστηριο.οντως παντως θα δουμε...φυσικα ομως αν τον βαλει ο ισπανος γιατι απο οτι βλεπω δεν τον πολυ πιστευει.

Επισκέπτης
μαγκες βλεπω οτι εδω καποιοι μιλανε για δευτερη θεση.εγω οπως τα βλεπω και με το χιμενεθ να γκρινιαζει απο τωρα αν η αεκ μπει στη τετραδα θα ειναι επιτυχια.και ξερω καποιοι τωρα θα μου την πεσετε.....ρε παιδια οταν εξαρτασαι απο ποδοσφαιριστες 35-36 χρονων και παρακαλας μην παθουν τιποτα τη να πεις μετα .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μαγκες βλεπω οτι εδω καποιοι μιλανε για δευτερη θεση.εγω οπως τα βλεπω και με το χιμενεθ να γκρινιαζει απο τωρα αν η αεκ μπει στη τετραδα θα ειναι επιτυχια.και ξερω καποιοι τωρα θα μου την πεσετε.....ρε παιδια οταν εξαρτασαι απο ποδοσφαιριστες 35-36 χρονων και παρακαλας μην παθουν τιποτα τη να πεις μετα .
Ο χιμένεθ έπερεπε να γκρινάξει πολύ πιο νωρίς ή να πάρει το καπελάκι του και να φύγει αφου δεν έγιναν οι εισηγήσεις του δεκτές
Τώρα σκασμός και πολύ δουλειά αυτό πρέπει να κάνει

Επισκέπτης
Ο χιμένεθ έπερεπε να γκρινάξει πολύ πιο νωρίς ή να πάρει το καπελάκι του και να φύγει αφου δεν έγιναν οι εισηγήσεις του δεκτές
Τώρα σκασμός και πολύ δουλειά αυτό πρέπει να κάνει
αγαπητε μου ο χιμενεθ ηξερε που εμεινε και τη θα γινοταν.ο αδαμιδης απο την αρχη του ειχε πει λεφτα δεν υπαρχουν.οταν ομως εχεις ενα συμβολαιο 1εκ ειναι φυσικο να κανεις υποχωρησεις ;)τωρα απλα προσπαθει να προστατεψει την υστεροφημια του και να πει..δεν φταιω εγω με αυτους που μου δωσανε αυτα μπορω!!!βεβαια πιο τιμιο θα ηταν αφου ηταν απο περσι να συμβιβαζοταν η να εφευγε.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
H AEK προβλεπω 3η-4η θεση στο πρωταθλημα. ΠΑΟΚ ή ΠΑΟ, κουτσα στραβα ειναι τα φαβορι για 2η θεση, Αρης κ Ατρομητος εχουν να αποδειξουν σταθεροτητα περα απο την βελτιωση απλως του ροστερ τους.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Επισης στο θεμα μας, στην expekt δινει τον ΠΑΟΚ να τερματισει καλυτερα απ τον ΠΑΟ φετος στο 2,20 με ΠΑΟ στο 1,60. Δεν ειναι κακο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέρφια!

Μην το ξεχνάμε

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

getphoto.php

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τελικά, σύμφωνα με το άρθρο, οι επενδυτές είναι Ρώσσοι που έχουν βάλει Ελβετούς να τη ψάξουν τη δουλεία...Ρε θα μας τρελλάνουν τελείως ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τελικά, σύμφωνα με το άρθρο, οι επενδυτές είναι Ρώσσοι που έχουν βάλει Ελβετούς να τη ψάξουν τη δουλεία...Ρε θα μας τρελλάνουν τελείως ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καμια εταιρια τυπου enic να μην ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom