Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τί είναι ρε ο δράκουλας που ξέρει καλύτερα τους παίκτες της ΑΕΚ απο τον χιμένεθ που τους προπονεί καθημερινά
ο γκουαρντιόλα  :2funny: :2funny: :2funny:
πλάκα κάνεις προφανώς
ο Αλάνης έκανε φέτος ειδική προπονηση για να μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε σύστημα και σε οποιαδήποτε θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ
χιλιόμετρα στις παραλίες και ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης πάνω στα κρεβάτια με ειδικές εντεταλμένες προπονήτριες - εισαγώμενες εκ Ρουμανίας
με ειδικά προγράμματα πρωτοποριακά στο χώρο

και δεν τον υπολογίζει ο Χιμένεθ; Πας καλά;;;
ποιος γκουαρντιόλα και παπαριές...
εδώ μιλάει η επιστήμη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ποδόσφαιρο είναι επένδυση σε πολιτισμένες χώρες
Εδώ είναι άλλο πράγμα
μμμ...πόσο λάθος κάνεις...
στις προηγμένες χώρες είναι αθλητισμος εμπορευματοποιημένος
εδώ είναι καθαρά επένδυση - γιατί μπλέκεται με άλλες "δουλειές"

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
πλάκα κάνεις προφανώς
ο Αλάνης έκανε φέτος ειδική προπονηση για να μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε σύστημα και σε οποιαδήποτε θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ
χιλιόμετρα στις παραλίες και ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης πάνω στα κρεβάτια με ειδικές εντεταλμένες προπονήτριες - εισαγώμενες εκ Ρουμανίας
με ειδικά προγράμματα πρωτοποριακά στο χώρο

και δεν τον υπολογίζει ο Χιμένεθ; Πας καλά;;;
ποιος γκουαρντιόλα και παπαριές...
εδώ μιλάει η επιστήμη
Ασε ρε προπόνηση και αρχίδια
ενα μήνα πάλευε με
axinos_2.jpg
 [/URL] :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το έχω ξαναπεί, δε χρειάζεται τρελλο λεφτά η ομάδα...Έναν γαμημένο σχεδιασμό χρειάζεται. Ναι δε θα με χαλούσε να είχα κάποιον Μαρινάκη για πρόεδρο, αλλά όταν έχεις φτάσει να έχεις ρόστερ 40 άτομα, και όσοι δεν υπολογίζονται να φτάνουν να κοστίζουν 1.3 μύρια το χρόνο (2 με την εφορία) ε τότε κάτι δε πάει καλά στον σχεδιασμό σου!!!!

Να μειώσει το ρόστερ

Με την αναμενόμενη προσθήκη του Φέτση, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σήμερα, το ρόστερ της ΑΕΚ θα μετράει 39 ποδοσφαιριστές, αριθμός αν μη τι άλλο ιδιαίτερα υψηλός, ειδικά από τη στιγμή που τα ταμεία είναι άδεια. Ο Χιμένεθ θέλει να ρίξει αυτόν τον αριθμό στο 27, με τους πέντε παίκτες να είναι από την ομάδα Νέων. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι την παρούσα χρονική στιγμή, ωστόσο μέχρι την ύστατη ώρα θα γίνουν προσπάθειες να δοθούν δανεικοί.

Οι Ματεντζίδης και Νικόλτσης οδεύουν προς Διαγόρα Ρόδου, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Βύζαντα Μεγάρων για παίκτες των «κιτρινόμαυρων». Αμπντουραχμάνι, Αγκιριμπά και Φέτσης είναι τρεις υποψήφιοι να αποχωρήσουν, όπως και ο Φροξυλιάς, με τον Καλαμιώτη να αναμένεται να αποδεσμευθεί.

Προσπάθειες θα γίνουν για να βρεθεί λύση και με τους …υψηλόμισθους Γκερέιρο, Ρίκκα, Αργυρίου και Μπέρνς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται αλλά κοστίσουν στην ΑΕΚ 1.3 εκατομμύρια ευρώ αθροιστικά. Ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος λαμβάνει 250.000 ετησίως, τα έχει βρει με τον ΟΦΗ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά η μετακίνησή «κολλάει» στο ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει από την ΑΕΚ.

Ο Ρίκκα έχει ενημερωθεί από καιρό ότι δεν υπολογίζεται, αλλά, παρά την αναζήτησή του, ομάδα δεν έχει βρει κι έτσι δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του (300.000 οι απολαβές του) ένα χρόνο πριν από τη λήξη του.

Ο Αργυρίου αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε πρόταση δανεισμού που φτάνει, επειδή επιθυμεί να μείνει, αν και του έχει τονιστεί πως αν συμβεί αυτό θα προπονείται και θα παίζει με τη δεύτερη ομάδα.

Όσον αφορά τον Γκερέιρο, ο οποίος έχει και το «βαρύ» συμβόλαιο των 590.000 ευρώ, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα της τελευταίας στιγμής, θα παραμείνει και φέτος.

Και ρωτώ...Ψάχνεις επιθετικό, λεφτά δεν έχεις, ο Νίκολτσης ΔΕ κάνει ούτε να πάρει μισή ευκαιρία;;; Πήγες και πήρες τον νεαρό αμυντικό τον Ισλανδό...Δηλαδή πόσο καλύτερος είναι από τον Ματεντζίδη; Τον Ρίκκα (που παίρνει και 300χιλιάρικα ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ο Χιμένεθ τον έχει δει/δοκιμάσει και έχει πει ότι δε του κάνει;;;; Δηλαδή είναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ χειρότερος πχ από τον Γκέντζογλου;;; Για τον Γκερέιρο και τον Μπερνς τα έχουμε χιλιοπεί...Αν κάτσει κάποιος και σκεφτεί αν η ΑΕΚ είχε φροντίσει (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) να ξεφορτωθεί αυτά τα συμβόλαια ΠΡΩΤΑ τότε θα μπορούσα ΑΝΕΤΑ να κρατήσει τον Σκόκο πχ ή τον Μπλάνκο ή να είχε αγοράσει τον Μίτσελ από την αγγλική ομάδα...
Άρα τρελλός λεφτάς ΔΕ χρειάζεται (καλοδεχούμενος όμως)...Ένας γαμημένος σχεδιάσμος την προκοπής χρειάζεται....Αλλά ποιά ελληνική ομάδα κάνει σχεδιασμό σε βάθος πχ 5ετίας;;;; Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας είναι όλες τους...
πολύ επιγραμματικά
ούτε τώρα σας χρειάζεται λεφτάς
αφού περάσατε στους ομίλους του Γιουρόπα
είπαμε, αν δεν κάνετε μεταγραφή έχετε και πλεόνασμα
για να μην συζητήσουμε πως θα φτιάξετε και ακαδημία μόλις ξεφορτωθείτε 12 παίκτες (39-27)
οπότενες τι τον θετε τον λεφτά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ασε ρε προπόνηση και αρχίδια
ενα μήνα πάλευε με
axinos_2.jpg
 [/URL] :tooth:
μαλακα μου μην το συζητείς...
ο Αλάνης έχει καταπιεί χιλιόμετρα
τα δε πουσάψια που έχει κάνει το καλοκαίρι είναι αμέτρητα
Τιγκανάς θα σου προκύψει
και ο Χιμένεθ τον αγνοεί επιδεικτικά...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πολύ επιγραμματικά
ούτε τώρα σας χρειάζεται λεφτάς
αφού περάσατε στους ομίλους του Γιουρόπα
είπαμε, αν δεν κάνετε μεταγραφή έχετε και πλεόνασμα
για να μην συζητήσουμε πως θα φτιάξετε και ακαδημία μόλις ξεφορτωθείτε 12 παίκτες (39-27)
οπότενες τι τον θετε τον λεφτά;
Με 5 λέξεις : Ότι τον χρειάζεστε και εσείς.

Και εσείς θα πάρετε περισσότερα που είσαστε στο Τσ.Λ. Και έχετε και κατά μέσο όρο περισσότερο κόσμο στο γήπεδό σας. Και έχετε να πάρετε και περισσότερα λεφτά από το σπονσοράρισμα. Άρα με τη δική σου λογική δε το θέλετε το Μαρινάκη!!! Δηλαδή αν μπω στο θρεντ του ΟΣΦΠ θα σε δω να γράφεις "Μαρινάκη φύγε!!!"  :grin: :grin: :grin:....

Edit: Αν διαβάσεις το ποστ μου θα δεις πως γράφω ότι η ΑΕΚ ΔΕΝ χρειάζεται λεφτά. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...Ναι θα ήθελα λεφτά πρόεδρο για να μου κάνει και μια μεταγραφή μπαμ κάθε καλοκαίρι να καυλαντρίζομαστε, αλλά πάνω από όλα θέλω και πρέπει να έχει η ομάδα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Iατρικό ανακοινωθέν για τον Κόντη

Έγκαιρη η παρέμβαση των γιατρών και πετυχημένη η επέμβαση
Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για τον Χρήστο Κόντη, που τα ξημερώματα μπήκε στην εντατική με συμπτώματα εμφράγματος. Πριν λίγο βγήκε το πρώτο ανακοινωθέν που δίνει ευχάριστα μαντάτα:

"Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας.

Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα.

Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά".

Δρ Γεώργιος Γεωργίου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Γ.Ν.Λευκωσίας

www.aek365.gr/a-140650/iatriko-anakoinwthen-gia-ton-konth.htm]http://www.aek365.gr/a-140650/iatriko-anakoinwthen-gia-ton-konth.htm[/url]

*Περαστικά σου αγορίνα μου και σιδερένιος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι

Γίνεται "σφυρί" και στέλνει λεφτά στην ΑΕΚ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ είναι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, με την ΑΕΚ να καρπώνεται το ποσό των 250.000 ευρώ σε περίπτωση, που ολοκληρωθούν με επιτυχία οι συζητήσεις του σενεγαλέζου με την αγγλική ομάδα.

Κι αυτό καθώς όταν συναίνεσε η Ενωση στην αποδέσμευσή του Ντιόπ οι δύο πλευρές συμφώνησαν στον συγκεκριμένο όρο.

Το προσωπικό πρόβλημα του "θηρίου" με τη σύζυγό του, το οποίο ήταν και η αιτία της αποχώρησής του, είχε κάνει ως προτεραιότητά του την ανεύρεση ομάδας στη Γαλλία.

Ο Ντιόπ όμως δεν βρήκε ομάδα από το Σαμπιονά και επόμενος στόχος ήταν ομάδα από την Αγγλία. Οι συζητήσεις του με τη Γουέστ Χαμ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν τελικά τελεσφορήσουν θα κάνουν την ΑΕΚ πλουσιότερη κατά 250.000 ευρώ.

www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=103899]http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=103899[/url]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με 5 λέξεις : Ότι τον χρειάζεστε και εσείς.

Και εσείς θα πάρετε περισσότερα που είσαστε στο Τσ.Λ. Και έχετε και κατά μέσο όρο περισσότερο κόσμο στο γήπεδό σας. Και έχετε να πάρετε και περισσότερα λεφτά από το σπονσοράρισμα. Άρα με τη δική σου λογική δε το θέλετε το Μαρινάκη!!! Δηλαδή αν μπω στο θρεντ του ΟΣΦΠ θα σε δω να γράφεις "Μαρινάκη φύγε!!!"  :grin: :grin: :grin:....

Edit: Αν διαβάσεις το ποστ μου θα δεις πως γράφω ότι η ΑΕΚ ΔΕΝ χρειάζεται λεφτά. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...Ναι θα ήθελα λεφτά πρόεδρο για να μου κάνει και μια μεταγραφή μπαμ κάθε καλοκαίρι να καυλαντρίζομαστε, αλλά πάνω από όλα θέλω και πρέπει να έχει η ομάδα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
αμέσως να τσιμπήσεις εσύ

ρε συ καταλαβαίνεις τι μαλακίες γράφουνε τώρα ή θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα μεσα της χρονιά και πάλι να μου λες άλλα;
πριν μια εβδομάδα έγραφαν πως μόλις μπήκαν στον όμιλο σωθήκατε
και πως έχετε και πλεόνασμα για μεταγραφές
ε, τώρα ξαφνικά πάλι χρειάζεται λεφτάς;

τι μου τσαμπουνάς για τον Ολυμπιακό; συγκινωνούντα είναι οι ομάδες; Αν χρεοκοπεί η μία πρέπει να χρεοκοπήσει και η άλλη; Αν ο ολυμπιακός πάει για φούντο πρέπει να τον ακολουθήσετε; τι λογική είναι αυτή;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
«Οπως είμαστε θα συνεχίσουμε…»

Ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και ακολούθως μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια – Όλα όσα ειπώθηκαν στα Σπάτα…

Αύριο στις 20:00 ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και ο Σταύρος Αδαμίδης σήμερα το απόγευμα συναντήθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα πριν την έναρξη της προπόνησης. Εκεί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον προπονητή της Ενωσης ανέλυσαν για ακόμη μία φορά τα δεδομένα και ο Αδαμίδης του τόνισε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει η Ενωση να κάνει μεταγραφή. Ο Χιμένεθ σίγουρα δεν… χάρηκε από όσα άκουσε, αλλά κατανοεί την δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και συνεχίζει να δουλεύει με το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Ακολούθως, ο Χιμένεθ μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας τους ότι συνεχίζουν ως έχουν και τους άφησε να καταλάβουν ότι δύσκολα θα αποκτηθεί παίκτης μετά τον Βάργκας. «Μένει μία ημέρα ακόμα για να τελειώσουν οι μεταγραφές. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Όπως είμαστε θα συνεχίσουμε. Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω μαζί σας και θα… πεθάνω μαζί σας. Ηθελα και έμεινα στην ΑΕΚ. η διοίκηση μας είναι τίμια και προσπαθεί για το καλύτερο. Από εσάς ζητώ να δίνεται ότι καλύτερο έχετε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα».

*Τόσα χρόνια τόσα και τόσα αντέξαμε θα το αντέξουμε και αυτό

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αμέσως να τσιμπήσεις εσύ

ρε συ καταλαβαίνεις τι μαλακίες γράφουνε τώρα ή θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα μεσα της χρονιά και πάλι να μου λες άλλα;
πριν μια εβδομάδα έγραφαν πως μόλις μπήκαν στον όμιλο σωθήκατε
και πως έχετε και πλεόνασμα για μεταγραφές
ε, τώρα ξαφνικά πάλι χρειάζεται λεφτάς;

τι μου τσαμπουνάς για τον Ολυμπιακό; συγκινωνούντα είναι οι ομάδες; Αν χρεοκοπεί η μία πρέπει να χρεοκοπήσει και η άλλη; Αν ο ολυμπιακός πάει για φούντο πρέπει να τον ακολουθήσετε; τι λογική είναι αυτή;
Πάλι δε διάβασες αυτό που έγραψα στην αρχή. Άντε με κεφαλαία μπας και το καταλάβεις. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΕΚ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ...ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΕΠΕΦΤΕ. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;
Όσο για τα λεφτά τα έχουμε πει σε σεντόνια. Με την εισοδό μας στους ομίλους πιστεύω πως είμαστε ΟΚ. Επίσης καμία εφημερίδα δεν έγραψε πως η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑΣ. Έγραψαν πως ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ λεφτάς. Υποθέτω καταλαβαίνεις τη διαφορά ε;

Καλά πέτα τη μπάλα στο Φάληρο εσύ...Γαργαρούμπα ή μου φαίνεται. Με ρώτησες τι τον θέλει η ΑΕΚ τον λεφτά, αφού μπαίνει σε Γιουρόπα Λινκ κτλπ και σου απάντησα ότι τον θέλει και ο ΟΣΦΠ (και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ) που μπαίνει μια ντουζίνα χρόνια στους ομίλους του Τσ Λ και εσύ μπου απαντάς με φυσικές και συγκινωνούντα δοχεία και για ελέυθερες πτώσεις. Δηλαδή απαγορεύεται για την ΑΕΚ και την κάθε ομάδα (ανεξάρτητα αν παίζει στο Τσ Λ ή στο Γιουρόπα Λιγκ ή στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα) να έχει λεφτά πρόεδρο; Αν μια ομάδα εύκολα ή δύσκολα μπορεί να βγάλει μια χρονιά με τα λεφτά που θα πάρει από το γιουρόπα λινκ πχ αυτομάτως ΔΕ πρέπει να έχει λεφτά πρόεδρο; Μου φαίνεται ή είναι λογική του στυλ " ο ολυμπιακός να κερδάει και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε!! "

Σου ξαναλέω μπας και το καταλάβεις. Πιστεύω πως η ΑΕΚ ΔΕ θέλει λεφτά πρόεδρο. Ένα γαμημένο πλάνο χρειάζεται (μαζί με ακαδημίες και σκάουτιγκ). ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΠΕΣΕΙ. Αν σε χαλάει εσένα που είσαι Ολυμπιακός αυτό είναι δικό σου πρόβλημα  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάλι δε διάβασες αυτό που έγραψα στην αρχή. Άντε με κεφαλαία μπας και το καταλάβεις. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΕΚ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ...ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΕΠΕΦΤΕ. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;
Όσο για τα λεφτά τα έχουμε πει σε σεντόνια. Με την εισοδό μας στους ομίλους πιστεύω πως είμαστε ΟΚ. Επίσης καμία εφημερίδα δεν έγραψε πως η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑΣ. Έγραψαν πως ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ λεφτάς. Υποθέτω καταλαβαίνεις τη διαφορά ε;

Καλά πέτα τη μπάλα στο Φάληρο εσύ...Γαργαρούμπα ή μου φαίνεται. Με ρώτησες τι τον θέλει η ΑΕΚ τον λεφτά, αφού μπαίνει σε Γιουρόπα Λινκ κτλπ και σου απάντησα ότι τον θέλει και ο ΟΣΦΠ (και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ) που μπαίνει μια ντουζίνα χρόνια στους ομίλους του Τσ Λ και εσύ μπου απαντάς με φυσικές και συγκινωνούντα δοχεία και για ελέυθερες πτώσεις. Δηλαδή απαγορεύεται για την ΑΕΚ και την κάθε ομάδα (ανεξάρτητα αν παίζει στο Τσ Λ ή στο Γιουρόπα Λιγκ ή στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα) να έχει λεφτά πρόεδρο; Αν μια ομάδα εύκολα ή δύσκολα μπορεί να βγάλει μια χρονιά με τα λεφτά που θα πάρει από το γιουρόπα λινκ πχ αυτομάτως ΔΕ πρέπει να έχει λεφτά πρόεδρο; Μου φαίνεται ή είναι λογική του στυλ " ο ολυμπιακός να κερδάει και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε!! "

Σου ξαναλέω μπας και το καταλάβεις. Πιστεύω πως η ΑΕΚ ΔΕ θέλει λεφτά πρόεδρο. Ένα γαμημένο πλάνο χρειάζεται (μαζί με ακαδημίες και σκάουτιγκ). ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΠΕΣΕΙ. Αν σε χαλάει εσένα που είσαι Ολυμπιακός αυτό είναι δικό σου πρόβλημα  :grin:
πω ρε κόλλημααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

βρε θα ξεκολλήσεις πια; τι σου κάνουνε εκεί στην Κίνα πια;

προηγουμένως μου είχες πει πως αυτά περί μπάτζετ και χρημάτων και λοιπών δεν ήταν δικά σου αλλά από εφημερίδα (ηλεκτρονική νομίζω είπες)
τώρα και πάλι ξαναγράφεις κάτι που είναι και πάλι από κάποιο δημοσιευμα

και σου λέω πως αυτό είναι κωλοτούμπα
ΟΧΙ ΔΙΚΗ σου ρε αδερφέ, αφού εσύ αναμασάς αυτά που διαβάζεις

μια χαρά διάβασα το τι γράφεις
ξεκόλλα πια
σου λέω απλά να μην αναμασάς Ό,τι και να γράφουνε οι φυλλάδες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υ.Γ.
έχω πει εδώ και πολλά χρόνια πως εγώ προτιμώ να είναι δυνατές όλες οι ομάδες και δεν με νοιάζει αν παίρνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα κάθε χρόνο.
Προτιμώ να βγάζουμε 3-4 ομάδες στο τσουλου παρά να βγάζουμε μόνο ένα κουτσό πρωταθλητή
αλλά δυστυχώς εμείς και η μιζέρια μας

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Υ.Γ.
έχω πει εδώ και πολλά χρόνια πως εγώ προτιμώ να είναι δυνατές όλες οι ομάδες και δεν με νοιάζει αν παίρνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα κάθε χρόνο.
Προτιμώ να βγάζουμε 3-4 ομάδες στο τσουλου παρά να βγάζουμε μόνο ένα κουτσό πρωταθλητή
αλλά δυστυχώς εμείς και η μιζέρια μας
Βάζεις τα λεφτά εσύ
να γίνω πρόεδρας εγώ  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ  :headbang:

Tα λένε Νοτιάς - Αδαμίδης για... συμπαίκτη
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Αδαμίδη ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν το διοικητικό τοπίο στην ΑΕΚ

Συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη θα έχει ο Νίκος Νοτιάς στην Αθήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτύπια". Στο ρεπορτάζ τονίζεται μάλιστα χαρακτηριστικά ότι το συγκεκριμένο ραντεβού (το οποίο ενδέχεται μάλιστα να γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο) παίζει τεράστιο λόγο στην επόμενη διοικητική μέρα της ΑΕΚ, αφού... «Δεν αποκλείεται να γίνουν θεαματικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θα επέλθει συμφωνία του κ.Νοτιά με επενδυτικό όμιλο, που θα μπει ως «συμπαίκτης» στην ΑΕΚ και τη μετοχική της σύνθεση». Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι μεγάλο και μόνο με την παρουσία συμπαίκτη θα δωθεί μία λύση. Ο Νοτιάς φαίνεται σύμφωνα με την "Ελευθεροτύπια" να βρίσκεται σε συζητήσεις και αναμένεται η επόμενη μέρα...

www.aek365.gr/a-140842/ta-lene-notias-adamidhs-gia-sumpaikth.htm]http://www.aek365.gr/a-140842/ta-lene-notias-adamidhs-gia-sumpaikth.htm[/url]

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ  :headbang:

Tα λένε Νοτιάς - Αδαμίδης για... συμπαίκτη
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Αδαμίδη ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν το διοικητικό τοπίο στην ΑΕΚ

Συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη θα έχει ο Νίκος Νοτιάς στην Αθήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτύπια". Στο ρεπορτάζ τονίζεται μάλιστα χαρακτηριστικά ότι το συγκεκριμένο ραντεβού (το οποίο ενδέχεται μάλιστα να γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο) παίζει τεράστιο λόγο στην επόμενη διοικητική μέρα της ΑΕΚ, αφού... «Δεν αποκλείεται να γίνουν θεαματικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θα επέλθει συμφωνία του κ.Νοτιά με επενδυτικό όμιλο, που θα μπει ως «συμπαίκτης» στην ΑΕΚ και τη μετοχική της σύνθεση». Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι μεγάλο και μόνο με την παρουσία συμπαίκτη θα δωθεί μία λύση. Ο Νοτιάς φαίνεται σύμφωνα με την "Ελευθεροτύπια" να βρίσκεται σε συζητήσεις και αναμένεται η επόμενη μέρα...

www.aek365.gr/a-140842/ta-lene-notias-adamidhs-gia-sumpaikth.htm]http://www.aek365.gr/a-140842/ta-lene-notias-adamidhs-gia-sumpaikth.htm[/url]

Νεος μεγαλομέτοχος στην ΑΕΚ θα είναι ο Βασιλάκης Καϊλας (πάρτε κύριε λαχεία, φτωχός είμαι και έχω και ομάδα).
Έλεος ρε παλικάρια!!!!
Ποιός να ρίξει χρήμα σε σωματείο όπως το δικό μας στην κατάσταση που είναι;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπαααα, ο πρίγκιπας του Κατάρ θα είναι και θα βάλει και το 0.5% της περιουσίας του η οποία υπολογίζεται σε πάνω από 60 δις ευρώ!!!!

Και μετά ξυπνήσαμε!!!  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom