Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Δε το νομίζω...Θέλω να πιστεύω πως αν κινηθούν για επιθετικο αυτός θα είναι κάποιος που θα κάνει τη διαφορά..Επίσης νομίζω πως ΑΝ κινηθούν για μεταγραφή αυτή θα είναι ένας ακόμα χαφ.

δυστυχώς θέλει και χαφ και επιθετικό (και προπονητή για μένα γιατί από πέρσι μέχρι τώρα στο επιθετικό κομμάτι επικρατεί ο αυτοσχεδιασμός και η καλή διάθεση)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  :grin:

Η πρώτη δόση του Europa

Πότε και πόσα χρήματα θα πάρει η ΑΕΚ από την ΟΥΕΦΑ

Το γκολ του Λεονάρντο, στο 111' του επαναληπτικού με την Ντιναμό Τιφλίδας, δεν έφερε απλά ένα χαμόγελο πρόκρισης, αλλά και αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Η ΑΕΚ εξασφάλισε το ποσό του 1,1 εκ. ευρώ, για την είσοδό της στους ομίλους του Europa League και παίρνει περίπου 500.000 ευρώ επιπλέον, από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού (μετά έρχονται και άλλα χρήματα από τη συμμετοχή στους ομίλους, τα τηλεοπτικά και τα αποτελέσματα των αγώνων). Σίγουρα μία τεράστια ανακούφιση για τα ταμεία της ΠΑΕ, που χωρίς αυτά τα χρήματα η χρονιά θα έβγαινε (αν έβγαινε) πολύ δύσκολα. Ωστόσο, η πρώτη δόση της ΟΥΕΦΑ δεν υπολογίζεται άμεσα. Το πρώτο εκατομμύριο από αυτά αναμένεται να έρθει στα μέσα Οκτώβρη, ενώ μέχρι τότε ελάχιστα χρήματα θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που υπολείπεται από τη μετακίνηση του Σκόκο και αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντιοπ στην Γουέστ Χάμ, άλλες 250.000 ευρώ, που είναι η ρήτρα του.
www.aek365.gr/a-140188/h-prwth-dosh-tou-europa.htm]http://www.aek365.gr/a-140188/h-prwth-dosh-tou-europa.htm[/url]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα Ενωσιτες! :rockon:

Συνημμένα

• 33905b3da3a160619b75d3183c26dff5_14148.jpg
    33905b3da3a160619b75d3183c26dff5_14148.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 11

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μου λες, ο Βαργκας ειναι ο ιδιος που πριν τρια χρονια πηγε Μονακο ενω τον ζητουσε η ΑΕΚ επειδη δεν του αρεσε το ελληνικο πρωταθλημα ή κανω λαθος?

εκείνος ήταν ο Γκονζάλο Βάργκας (μεγάλη παιχτούρα)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ξανα μανα και πάλι τα ίδια γαμώ την πουτάνα μου  :headbang:

O Τίγρης ιδιοκτήτης και ο Μπάγεβιτς... πρόεδρος στο σενάριο του «ΕΘΝΟΥΣ»

www.aek365.gr/a-140454/o-tigrhs-idiokthths-kai-o-mpagebits-proedros-sto-senario-tou-ethnous.htm]http://www.aek365.gr/a-140454/o-tigrhs-idiokthths-kai-o-mpagebits-proedros-sto-senario-tou-ethnous.htm[/url]

Το φούμαρο συνεχίζεται
Ξεχάστε τον Τίγρη δεν μπαίνει με τίποτε!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξανα μανα και πάλι τα ίδια γαμώ την πουτάνα μου  :headbang:

O Τίγρης ιδιοκτήτης και ο Μπάγεβιτς... πρόεδρος στο σενάριο του «ΕΘΝΟΥΣ»

www.aek365.gr/a-140454/o-tigrhs-idiokthths-kai-o-mpagebits-proedros-sto-senario-tou-ethnous.htm]http://www.aek365.gr/a-140454/o-tigrhs-idiokthths-kai-o-mpagebits-proedros-sto-senario-tou-ethnous.htm[/url]
εντομεταξύ το άρθρο του έθνους λέει

«έπειτα από μια σοβαρή ποδοσφαιρική κουβέντα που είχε πρόσφατα ισχυρό πολιτικό πρόσωπο σε ένα δείπνο. Σε αυτό το τραπέζι ακούστηκε ότι «σύντομα η ΑΕΚ θα αποκτήσει ισχυρό ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει ήδη βρει για λογαριασμό του και τον άνθρωπό του για το προεδρικό πόστο, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση»

Και φυσικα βγήκαν πάλι κάποιοι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ να πουν για Μελισσανίδη.  Το καλύτερο είναι πως και καλα το όνομα του νέου ιδιοκτήτη/επενδυτή θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση...Είναι δυνατόν να προκαλέσει αίσθηση ΑΝ αυτός είναι ο Μελίσσανίδης;!!! Δηλαδή θα βγούμε και θα πούμε "πέφτουμε από τα σύννεφα...Δε το περιμέναμε!!!" αφου 3 χρόνια τώρα όλο γι αυτόν ακούμε...

Α! Και ο πολιτικός έχει δεσμευθεί ότι θα ανεγερθεί με συνοπτικές διαδικασίες!!! 1ον Πλην του Βούρρου κανένας άλλος πολιτικός δεν έχει πει για συνοπτικές διαδικασίες...Από πότε ο Βούρρος είναι ισχυρό πολιτικό πρόσωπο;;;  :think: :think: :think: 2ον Όταν λέμε συνοπτικές διαδικασίες εννούμε τις ίδιες που έλεγαν και για τον ΠΑΟ;;;;  :huh: :huh: :huh:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχει στείλει και αλλα 1.200.000 πριν από καμια 40αριά μέρες για την κατασκευή επιπλέον γηπέδου προπονήσεων στα Σπάτα. Το ποσό πήγε για να καλυφθούν άλλες υποχρέωσεις της ομάδας....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έχει στείλει και αλλα 1.200.000 πριν από καμια 40αριά μέρες για την κατασκευή επιπλέον γηπέδου προπονήσεων στα Σπάτα. Το ποσό πήγε για να καλυφθούν άλλες υποχρέωσεις της ομάδας....
Τον κοροίδεψαν δηλ.  :grin:

*Θα 'επρεπε να το ξέρει ειδικά αυτός (ο νοτιάς) μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιον Νικολτση γαμώ το φελέκι μου!!!Εδώ στην προετοιμασία έδινε μπράβο στον Εγγλέζου και του έλεγε πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που βγάζει καλές σέντρες, και να συνεχίσει έτσι, και με το που γύρισαν Αθήνα τον έστειλε πίσω να προπονείται με τη Β ομάδα  :headbang: :headbang: :headbang:...Λες και έχουμε πλειάδα ακράιων μπακ!!!
ναι, αλλά εσύ λες να μην τον διώξετε το Χιμένεθ
όταν στα λέω εγώ...
σαν το δικό μας το μαλάκα πέρσι που έβγαλε η ομάδα όλη την προετοιμασία με Σοϊλέδη βασικό και ξαφνικά στο πρωτάθλημα δεν προλάβαινε να παίρνει Γκλάιντ να σκουπίζει την κερκίδα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ναι, αλλά εσύ λες να μην τον διώξετε το Χιμένεθ
όταν στα λέω εγώ...
σαν το δικό μας το μαλάκα πέρσι που έβγαλε η ομάδα όλη την προετοιμασία με Σοϊλέδη βασικό και ξαφνικά στο πρωτάθλημα δεν προλάβαινε να παίρνει Γκλάιντ να σκουπίζει την κερκίδα
απο τις ομαδες που ειδες μεχρι τωρα
ποια σου αρεσε;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
απο τις ομαδες που ειδες μεχρι τωρα
ποια σου αρεσε;
μπουχεσακο που εισαι? ΣΚ εβγαλα 2 τριαδες και μια δυαδα στο στοιχηματικο θρεντ... η πρωτη με 31 αποδοση μαλακα!!! :uglystupid: οποιος ακολουθησε χεστηκε στο ταληρο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχω δει καμία

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, σόρρυ, ψέματα
η Άντερλεχτ και η Μαν Γιου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μπουχεσακο που εισαι? ΣΚ εβγαλα 2 τριαδες και μια δυαδα στο στοιχηματικο θρεντ... η πρωτη με 31 αποδοση μαλακα!!! :uglystupid: οποιος ακολουθησε χεστηκε στο ταληρο...
γιατι δεν ειπες τιποτα ρε μαλακα;;;
τι μαλακας εισαι...
και χρειαζομαι λεφτα...
πες μου τουλαχιστον οποτε γραφεις να μπαινω να διαβαζω

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν έχω δει καμία
εγω ειδα γιαννενα-αρης και οφη-ατρομητος προχτες... ολες οι ομαδες ειχαν απο ενα καλο ημιχρονο,ποιοτικα λιγα πραγματα παντως... μια απο τα ιδια και φετος θα δουμε...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εγω ειδα γιαννενα-αρης και οφη-ατρομητος προχτες... ολες οι ομαδες ειχαν απο ενα καλο ημιχρονο,ποιοτικα λιγα πραγματα παντως... μια απο τα ιδια και φετος θα δουμε...
μας ζαλισες τα αρχιδια με τον ατρομητο
σιγα την ομαδα,ειναι καλος μπροστα αλλα πισω ειναι μπατε σκυλοι αλεστε... :jerking: :jerking: :jerking:
ο ΑΡΗΣ μεχρι το 30 ηταν εξωπραγματικος
παραδεξου το τρομαξες λιγακι,το χεσες λιγο το βρακακι σου

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γιατι δεν ειπες τιποτα ρε μαλακα;;;
τι μαλακας εισαι...
και χρειαζομαι λεφτα...
πες μου τουλαχιστον οποτε γραφεις να μπαινω να διαβαζω
οποτε εχει μεγαλο κουπονι (με πολλα ματς) παντα δινω προγνωστικα... αυτο το ΣΚ τους ξεκωλιασα τους μπουκ μαλακα :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom