Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν μου λες, ο Βαργκας ειναι ο ιδιος που πριν τρια χρονια πηγε Μονακο ενω τον ζητουσε η ΑΕΚ επειδη δεν του αρεσε το ελληνικο πρωταθλημα ή κανω λαθος?
οχι καμια σχεση... μποκα και αλμερια επαιξε αυτος...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ξεκινα και η σουπερλιγκ σημερα ε? και γαμω τα πρωταθληματα θα δουμε :grin: η καλη μερα απο το πρωι φενετε λενε... ποσους αγωνες θα εχει τελικα η πρωτη αγωνιστικη? τεσσερεις η εχουμε κανα νεοτερο?  :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κάπου για 5 αγώνες διάβασα πως θα έχουμε για 1η αγωνιστική.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μας τους δίνουν με δόσεις τους αγώνες να μην πάθουμε τίποτα από την πολύ ποιότητα που θα δούμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κρατάτε λεφτά για το Δεκέμβρη αδερφέ
Έτσι όπως είναι η ομάς (και με τη προσθήκη του Βάργκας) το να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγξ είναι κομματάκι δύσκολο. Με την απόκτηση ενός ακόμα χαφ που να είναι καλός στο δημιουργικό κομμάτι αυξάνει τις πιθανότητες η ομάδα να περάσει στους 32 να πάρει τα επιπλέον 300χιλιάρικο μπόνους συν ότι άλλο προκύψει. Με 200-250χιλιάρικα πιστεύω ότι μπορεί να βρει κάτι καλό χωρίς να ξηλωθεί ούτε να διακινδυνέψει τον ισολογισμό της (υπό την προυπόθεση πως τα 4+μύρια που λένε ότι θα πάρει από τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα είναι πραγματικά νούμερα και όχι μαλακίες).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξεκινα και η σουπερλιγκ σημερα ε? και γαμω τα πρωταθληματα θα δουμε :grin: η καλη μερα απο το πρωι φενετε λενε... ποσους αγωνες θα εχει τελικα η πρωτη αγωνιστικη? τεσσερεις η εχουμε κανα νεοτερο?  :grin:
Ναι ξεκινάει. Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα. Αν δεν ήταν η πουτάνα η ΝΟΒΑ δε το έβλεπα να ξεκινούσε. Αλλά έχει καθίσει στο συμβόλαιο και σου λέει η αρχίζεται ή πληρώνεται και 4μύρια. Το καθήκον της για την κάθαρση του ποδοσφαίρου την έκανε  ;)

αν δεν βρει ομαδα οχι μονο θα πιεζει αλλα θα πληρωνει κιολας...
Δε πα να παίρνει και πίπες...2 χρόνια έχω βαρεθεί να ακούω πως έρχεται στην ΑΕΚ και έρχεται στην ΑΕΚ. Όταν ήταν στον Πανιώνιο ήταν μια χαρά παικτάκι. Μετά πήγε στον ΠΑΟ και έμεινε στάσιμος ΕΝΤΕΛΩΣ. Ας πάρουν κανέναν χαφ μπας και αποκτήσουμε καμιά καλήτερη πιθανότητα να προκριθούμε στους 32 και ας δουν για φορ κατά τον Δεκέμβρη μεριά.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ξεκινάει. Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα. Αν δεν ήταν η πουτάνα η ΝΟΒΑ δε το έβλεπα να ξεκινούσε. Αλλά έχει καθίσει στο συμβόλαιο και σου λέει η αρχίζεται ή πληρώνεται και 4μύρια. Το καθήκον της για την κάθαρση του ποδοσφαίρου την έκανε  ;)
Δε πα να παίρνει και πίπες...2 χρόνια έχω βαρεθεί να ακούω πως έρχεται στην ΑΕΚ και έρχεται στην ΑΕΚ. Όταν ήταν στον Πανιώνιο ήταν μια χαρά παικτάκι. Μετά πήγε στον ΠΑΟ και έμεινε στάσιμος ΕΝΤΕΛΩΣ. Ας πάρουν κανέναν χαφ μπας και αποκτήσουμε καμιά καλήτερη πιθανότητα να προκριθούμε στους 32 και ας δουν για φορ κατά τον Δεκέμβρη μεριά.
σωστα... για φορ ας δωσει και καμια ευκαρια στον νικολτση...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σωστα... για φορ ας δωσει και καμια ευκαρια στον νικολτση...
Ποιον Νικολτση γαμώ το φελέκι μου!!!Εδώ στην προετοιμασία έδινε μπράβο στον Εγγλέζου και του έλεγε πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που βγάζει καλές σέντρες, και να συνεχίσει έτσι, και με το που γύρισαν Αθήνα τον έστειλε πίσω να προπονείται με τη Β ομάδα  :headbang: :headbang: :headbang:...Λες και έχουμε πλειάδα ακράιων μπακ!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ποιον Νικολτση γαμώ το φελέκι μου!!!Εδώ στην προετοιμασία έδινε μπράβο στον Εγγλέζου και του έλεγε πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που βγάζει καλές σέντρες, και να συνεχίσει έτσι, και με το που γύρισαν Αθήνα τον έστειλε πίσω να προπονείται με τη Β ομάδα  :headbang: :headbang: :headbang:...Λες και έχουμε πλειάδα ακράιων μπακ!!!
θα τους δωσει ευκαιριες στην πορεια θελει δεν θελει...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα τους δωσει ευκαιριες στην πορεια θελει δεν θελει...
Να το δούμε ρε αλάνι...Μακάρι, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου...Άσε που φοβάμαι και τον κόσμο της ΑΕΚ. Μπορεί να βάλει κανέναν πιτσιρικά, να κάνει κανένα λάθος και να αρχίσουμε πάλι τις γκρίνιες...Το έχουμε αυτό το κακό...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαχαχ...κοριτσια βλεπω σας εχει πιασει πρεμουρα να μην αρχισει το πρωταθλημα...φοβαστε κατι;;;
μηπως οι τσεσπου που ερχονται ειναι αμετρητες;;;αχαχχαχαχαχ
ειπαμε...αν δεις οτι δεν μπορεις να αποφυγεις ενα βιασμο κατσε και απολαυσε τον....
ραντεβου στο καραισκακης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τρεμούρα προσωπικά δεν έχω. Αλλά είναι ολίγον τι θέατρο του παραλόγου. Σήμερα στη Σούπερ Λίγκα είναι οι 2 Χ ομάδες βάση μιας απόφασης, αύριο είναι άλλες βάση άλλης απόφασης, μεθαύριο είναι άλλες κλτπ. Και ενώ όλα είναι φλου για το ποιές θα είναι τελικά αυτές οι 2 γαμημένες ομάδες (το γαμημένες δεν είναι για τις ομάδες αλλά λόγο νεύρων που μας τα έχουν κάνει χαρτοπόλεμο) το ΝΟΒΑ πιέζει να αρχίσει το πρωτάθλημα. Και αύριο μεθάυριο θα λέει το ΝΟΒΑ για τυχόν φασαρίες και πως πρέπει να ξευρωμίσει επιτέλους το ποδόσφαιρο κλπτ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Θα τα πούμε στο Καραισκάκη..Ερχόμαστε με Μάντζιο λεμεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αν τον πάρουν θα είναι η μεγαλύτερη  :jerking:

κρίμα που αυτός ο παίκτης έμεινε στάσιμος αλλά πλέον δεν είναι για μεγάλη ομάδα.
ελπίζω πως δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή αλλά με τόση φτώχεια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κρίμα που αυτός ο παίκτης έμεινε στάσιμος αλλά πλέον δεν είναι για μεγάλη ομάδα.
ελπίζω πως δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή αλλά με τόση φτώχεια...
Δε το νομίζω...Θέλω να πιστεύω πως αν κινηθούν για επιθετικο αυτός θα είναι κάποιος που θα κάνει τη διαφορά..Επίσης νομίζω πως ΑΝ κινηθούν για μεταγραφή αυτή θα είναι ένας ακόμα χαφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom