ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα..Μια χαρά πήγα,διαβασε απο εκεί να δεις...τα σεβη μου....
εκανες καμμια ζημια στο γνωστο επινειο;;;
ΥΓ:Ακόμα σε περιμένω βρεεεεεεεεεεε!!
Καλησπέρα..Μια χαρά πήγα,διαβασε απο εκεί να δεις...τα σεβη μου....
εκανες καμμια ζημια στο γνωστο επινειο;;;
και εγω επειδη σεβομαι την αναπηρια σου,σου λεω οτι εχεις το ελευθερο να λες οτι θελεις... σε περνει χαμπαρι κανεις μηπως? ;)αμα ρε νουμερο σου πω τι μου υπαγορευει το δικο μου ενστικτο θα βαλεις τα κλαμματα και θα κοκκινησεις απο ντροπη...
αλλα ας οψεται που σεβομαι καποιους επιφανεις αεκτζηδες του θρεντ και τουμπεκιαζω...
αλλα αν επιμεινεις σου λεω... ;) ;)
Δε νομίζω ότι κάναμε θεό τον Λεό. Απλά αυτό που είπαμε (ή είπα) είναι πως στα 2 επίσημα ματς με το που μπήκε ο Βραζιλιάνος η ΑΕΚ απέκτησε ένα πιο ορθολογικό σχήμα στο 4-2-3-1 και πως με την απόδοση του εξέθεσε τον Χιμένεθ. ...Α! Και δε φταίει ο παίκτης που δωθηκε μάχη. Ο ίδιος είχε δηλωσει πως αν δε πάει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ (τότε) θα περιμένει και θα υπογράψει το Φλεβάρη (αλλά περίπτωση Μάκου) αλλά ο Ντούσαν τον ήθελε πολύ και η ομάδα πλήρωσε 850χιλιάρικα. Και για πέρσι πάλι του δίνω το δικαιολογήτικο πως όταν διαβάζεις αριστερά και δεξιά πως η ομάδα σε δίνει σε όλες τις ομάδες τη Σούπερ Λιγκ μέσα στα ανταλλάγματα είναι φυσικό να επιρρεάζεσαι.Καλησπέρα σε όλα τα χανούμια και μη.-Το φίλο Χρηστίδη εννοώ-..Αμα περιμένετε με τέτοια ομάδα που έχουμε ΕΣΤΩ και ΜΙΑ ΝΙΚΗ με αυτές τις ομάδες,σας προσλαμβάνω να μου κάνετε ενέσεις αισιοδοξίας καθημερινά.....
ΥΓ:Θα σας τα πρηξω φέτος με τη γκρίνια μου..Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι..
ΥΓ 2:καναμε Θεό το μαλακισμένο γιατί ευστόχησε στο πέναλντυ..Και ξεχάσαμε-τε-τον καρκίνο που μας έβγαλε προπερσυ και πέρυσι..Δωσαμε και μάχη για να τον αποκτήσουμε...
ΥΓ 3:Χαίρε ΧΑΟΣ αμέτρητο και χτες η ομάδα...
θα διαβασω ναυαρχε...δεν πολυμπαινω ειναι η αληθεια...Καλησπέρα..Μια χαρά πήγα,διαβασε απο εκεί να δεις...
ΥΓ:Ακόμα σε περιμένω βρεεεεεεεεεεε!!
ρε μαλακα θα σου μιλησω γνησια...και εγω επειδη σεβομαι την αναπηρια σου,σου λεω οτι εχεις το ελευθερο να λες οτι θελεις... σε περνει χαμπαρι κανεις μηπως? ;)
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω....Α!Και έξω μανάδες, πατεράδες και λοιπά οικογενειακά μέληρε μαλακα θα σου μιλησω γνησια...
πιστευω οτι περα απο τον οπαδισμο για την χανουμα και την τυφλωση σου γιαυτη εισαι καλο παιδι...
γιαυτο σου λεω το εξης...πες μου οτι σκατα θες ,βρισε με οσο θες δεν με νοιαζει ...τρελλαινομαι οταν διαβαζω για ''αναπηριες'', ΄΄λοβοτομες'' και αλλες τετοιες μαλακιες...
ξερετε τι σκατα ειναι αυτα που γραφετε;;;μαλλον οχι γιαυτο τα ριχνετε φορα παρτιδα...
κανε ρε πουστη ενα κλικ στο γκουγκλ δες τι αρχιδια ειναι αυτες οι λοβοτομες και μετα βλεπουμε αν θα τα ξαναπεις...
δες κανενα που πραγματικα εχει αναπηρια οποιουδηποτε ειδους και θα δουμε να θα χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις...
αληθεια πιστευω οτι δεν χανω τα λογια μου με σενα γιαυτο και στα΄λεω...
ειναι ακομψο ρε συ αλανι...
σκεψου λιγο τι σου λεω....πες με μαλακα κερατα πουστη οτι σκατα θελεις αλλα μην χρησιμοποιεις εκφρασεις που για καποιους ειναι τραγωδιες ολοκληρης ζωης ;) ;)
για λοβοτομη δεν εχω κανει ποτε λογο στο φορουμ... απλα πιστευω οταν ενας ανθρωπος που μπαινει σε ενα φορουμ,του μιλανε ομορφα,ακουν τις αποψεις του και αυτος βριζει και προκαλει χωρις λογο τοτε πασχει απο ενα ειδος εγκεφαλικης αναπηριας,αποψη μου παντα ;) δεν θα κατσω να σου αναλυσω περισοτερο γιατι δεν εχει κ νοημα,γιατρος δεν ειμαι...ρε μαλακα θα σου μιλησω γνησια...
πιστευω οτι περα απο τον οπαδισμο για την χανουμα και την τυφλωση σου γιαυτη εισαι καλο παιδι...
γιαυτο σου λεω το εξης...πες μου οτι σκατα θες ,βρισε με οσο θες δεν με νοιαζει ...τρελλαινομαι οταν διαβαζω για ''αναπηριες'', ΄΄λοβοτομες'' και αλλες τετοιες μαλακιες...
ξερετε τι σκατα ειναι αυτα που γραφετε;;;μαλλον οχι γιαυτο τα ριχνετε φορα παρτιδα...
κανε ρε πουστη ενα κλικ στο γκουγκλ δες τι αρχιδια ειναι αυτες οι λοβοτομες και μετα βλεπουμε αν θα τα ξαναπεις...
δες κανενα που πραγματικα εχει αναπηρια οποιουδηποτε ειδους και θα δουμε να θα χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις...
σκεψου λιγο τι σου λεω....πες με μαλακα κερατα πουστη οτι σκατα θελεις αλλα μην χρησιμοποιεις εκφρασεις που για καποιους ειναι τραγωδιες ολοκληρης ζωης ;) ;)
και την τυφλωση σου...
αλλα μην χρησιμοποιεις εκφρασεις που για καποιους ειναι τραγωδιες ολοκληρης ζωης
ελα ρε...αυτο ειναι σχημα λογου...ελεος πια...''τυφλος οπαδισμος''Χμμμ...
κωλοτουμπα καργα ε?Χμμμ...
ρε μαλακα θα σου μιλησω γνησια...
αν πιστευεις λοιπον οτι πασχω απο εγκεφαλικη αναπηρια τοτε καλα κανεις και το γραφεις...για λοβοτομη δεν εχω κανει ποτε λογο στο φορουμ... απλα πιστευω οταν ενας ανθρωπος που μπαινει σε ενα φορουμ,του μιλανε ομορφα,ακουν τις αποψεις του και αυτος βριζει και προκαλει χωρις λογο τοτε πασχει απο ενα ειδος εγκεφαλικης αναπηριας,αποψη μου παντα ;) δεν θα κατσω να σου αναλυσω περισοτερο γιατι δεν εχει κ νοημα,γιατρος δεν ειμαι...
απολυτα...μην εχεις ενοχες ...να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου...
είναι φυσιολογικό ότι αρχίζω να εκτιμώ αυτό το άτομο;
ρε γρηγορη στην κοσμαρα σου...εδω εχουμε αναπτυξει ολοκληρο φιλοσοφικο θεωρημα και εσυ εκει στην καψουρα σου με τον βαργκαςΠάντως να πω την αλήθεια για τον Βάργκα, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ και δε μπορω να ξέρω το τι μπορεί να προσφέρει ή αν θα είναι ο αντι-ντιοπ. Και τα βιντεάκια στο γιουτιουμπ δε μου λένε και πολλά. Το μόνο καλό είναι πως είναι 6άρι άρα ο Χιμένεθ μπορεί να παίζει και 4-3-1-2 και όχι αυτό το πράγμα που το λένε 4-2-3-1, και επίσης πως έχει κάνει προετοιμασία άρα το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μάθει το παιχνίδι της ομάδας. Όχι εύκολο αλλά βοηθάει ότι δε παίζουμε στη πρεμίερα και μετά έχουμε τη διακοπή λόγο εθνικής άρα θα έχει περίπου 2 βδομάδες μπροστά του. Και τέλος πως δε στοίχισε ένα σκασμό λεφτά (νομίζω πως το συμβόλαιο του είναι στα 250χιλιάδες ευρώ)
Ρε ούστ απο δω (θα μας χαλάσεις την πιάτσα)
είναι φυσιολογικό ότι αρχίζω να εκτιμώ αυτό το άτομο;
το αν το πιστευω δεν παιζει κ μεγαλο ρολο, ειναι επιστημονικα ψαχμενο αυτο που σου λεω... εξηγησε σε εναν ψυχιατρο-νευρολογο την συμπεριφορα σου και θα σου το εξηγησει καλυτερα... το να ξεφευγεις σε ενα φορουμ σε ορια χαβαλε δεν ειναι κακο,ξεδινεις... το να ξεφευγεις ξεπερνοντας τα ορια,χωρις κανεναν απολυτος λογο αυτο σημαινει οτι εχεις προβλημα μικρο η μεγαλο,αυτο δεν με αφορα... καλη συνεχεια...αν πιστευεις λοιπον οτι πασχω απο εγκεφαλικη αναπηρια τοτε καλα κανεις και το γραφεις...
αν ομως δεν το πιστευεις αλλα το γραφεις απλα γιατι νομιζεις οτι ετσι θα με θιξεις σου ξαναλεω ειναι ακομψο...δεν με ενοχλει προσωπικα με την εννοια οτι παρεξηγουμαι αλλα ενοχλει γιατι ξερω οτι κατα βαθος δεν το εννοεις κιολας...
ΥΓ.δεν το παιζω ακεραιος και αλανθαστος...σαφως και πολλες φορες εχω ξεφυγει και πολυ μαλιστα...
αλλα πιστευω οτι αν αντιστοιχα καποιος μου βαρεσει το καμπανακι θα ανασκουμπωθω....
καλη συνεχεδια...
Το πας στο πονηρό ή μου φαίνεται;;;;απολυτα...μην εχεις ενοχες ...να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου...
Ρε πιωμένος είσαι; Πάλακ, συνεχεδία... Διάβασες για Ιακουίντα και άνοιξες το Σαμιώτικο και το κατέβασες μονορούφι..Τι να τον κάνεις τον Ιακουίντα ρεεεεεε. Πάρε κανενα γαμημένο χαφ γιατί στας Ευρώπας δε σας βλέπω καλά...ρε γρηγορη στην κοσμαρα σου...εδω εχουμε αναπτυξει ολοκληρο φιλοσοφικο θεωρημα και εσυ εκει στην καψουρα σου με τον βαργκας
παλακ ακανω ετσι;;; ;)
απολυτα...μην εχεις ενοχες ...να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου...