Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αμα ρε νουμερο σου πω τι μου υπαγορευει το δικο μου ενστικτο θα βαλεις τα κλαμματα και θα κοκκινησεις απο ντροπη...
αλλα ας οψεται που σεβομαι καποιους επιφανεις αεκτζηδες του θρεντ και τουμπεκιαζω...
αλλα αν επιμεινεις σου λεω... ;) ;)
και εγω επειδη σεβομαι την αναπηρια σου,σου λεω οτι εχεις το ελευθερο να λες οτι θελεις... σε περνει χαμπαρι κανεις μηπως? ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλησπέρα σε όλα τα χανούμια και μη.-Το φίλο Χρηστίδη εννοώ-..Αμα περιμένετε με τέτοια ομάδα που έχουμε ΕΣΤΩ και ΜΙΑ ΝΙΚΗ με αυτές τις ομάδες,σας προσλαμβάνω να μου κάνετε ενέσεις αισιοδοξίας καθημερινά.....
ΥΓ:Θα σας τα πρηξω φέτος με τη γκρίνια μου..Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι..
ΥΓ 2:καναμε Θεό το μαλακισμένο γιατί ευστόχησε στο πέναλντυ..Και ξεχάσαμε-τε-τον καρκίνο που μας έβγαλε προπερσυ και πέρυσι..Δωσαμε και μάχη για να τον αποκτήσουμε...
ΥΓ 3:Χαίρε ΧΑΟΣ αμέτρητο και χτες η ομάδα...
Δε νομίζω ότι κάναμε θεό τον Λεό. Απλά αυτό που είπαμε (ή είπα) είναι πως στα 2 επίσημα ματς με το που μπήκε ο Βραζιλιάνος η ΑΕΚ απέκτησε ένα πιο ορθολογικό σχήμα στο 4-2-3-1 και πως με την απόδοση του εξέθεσε τον Χιμένεθ. ...Α! Και δε φταίει ο παίκτης που δωθηκε μάχη. Ο ίδιος είχε δηλωσει πως αν δε πάει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ (τότε) θα περιμένει και θα υπογράψει το Φλεβάρη (αλλά περίπτωση Μάκου) αλλά ο Ντούσαν τον ήθελε πολύ και η ομάδα πλήρωσε 850χιλιάρικα. Και για πέρσι πάλι του δίνω το δικαιολογήτικο πως όταν διαβάζεις αριστερά και δεξιά πως η ομάδα σε δίνει σε όλες τις ομάδες τη Σούπερ Λιγκ μέσα στα ανταλλάγματα είναι φυσικό να επιρρεάζεσαι.
Α! Και ΕΛΠΙΖΩ σε μια νίκη και σε μια ισοπαλία...Να αρχίσω να σου "σουτάρω" τις ενέσεις σου!!!  :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλησπέρα..Μια χαρά πήγα,διαβασε απο εκεί να δεις...
ΥΓ:Ακόμα σε περιμένω βρεεεεεεεεεεε!!
θα διαβασω ναυαρχε...δεν πολυμπαινω ειναι η αληθεια...
δεν εχω παει ακομα...αμα παω θα σε ειδοποιησω να εισαι βεβαιος...δεν το ξεχναω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και εγω επειδη σεβομαι την αναπηρια σου,σου λεω οτι εχεις το ελευθερο να λες οτι θελεις... σε περνει χαμπαρι κανεις μηπως? ;)
ρε μαλακα θα σου μιλησω γνησια...
πιστευω οτι περα απο τον οπαδισμο για την χανουμα και την τυφλωση σου γιαυτη εισαι καλο παιδι...
γιαυτο σου λεω το εξης...πες μου οτι σκατα θες ,βρισε με οσο θες δεν με νοιαζει ...τρελλαινομαι οταν διαβαζω για ''αναπηριες'', ΄΄λοβοτομες'' και αλλες τετοιες μαλακιες...
ξερετε τι σκατα ειναι αυτα που γραφετε;;;μαλλον οχι γιαυτο τα ριχνετε φορα παρτιδα...
κανε ρε πουστη ενα κλικ στο γκουγκλ δες τι αρχιδια ειναι αυτες οι λοβοτομες και μετα βλεπουμε αν θα τα ξαναπεις...
δες κανενα που πραγματικα εχει αναπηρια οποιουδηποτε ειδους και θα δουμε να θα χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις...
αληθεια πιστευω οτι δεν χανω τα λογια μου με σενα γιαυτο και στα΄λεω...
ειναι ακομψο ρε συ αλανι...
σκεψου λιγο τι σου λεω....πες με μαλακα κερατα πουστη οτι σκατα θελεις αλλα μην χρησιμοποιεις εκφρασεις που για καποιους ειναι τραγωδιες ολοκληρης ζωης  ;) ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πιστευω οτι περα απο τον οπαδισμο για την χανουμα και την τυφλωση σου γιαυτη εισαι καλο παιδι...
γιαυτο σου λεω το εξης...πες μου οτι σκατα θες ,βρισε με οσο θες δεν με νοιαζει ...τρελλαινομαι οταν διαβαζω για ''αναπηριες'', ΄΄λοβοτομες'' και αλλες τετοιες μαλακιες...
ξερετε τι σκατα ειναι αυτα που γραφετε;;;μαλλον οχι γιαυτο τα ριχνετε φορα παρτιδα...
κανε ρε πουστη ενα κλικ στο γκουγκλ δες τι αρχιδια ειναι αυτες οι λοβοτομες και μετα βλεπουμε αν θα τα ξαναπεις...
δες κανενα που πραγματικα εχει αναπηρια οποιουδηποτε ειδους και θα δουμε να θα χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις...
σκεψου λιγο τι σου λεω....πες με μαλακα κερατα πουστη οτι σκατα θελεις αλλα μην χρησιμοποιεις εκφρασεις που για καποιους ειναι τραγωδιες ολοκληρης ζωης  ;) ;)
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω....Α!Και έξω μανάδες, πατεράδες και λοιπά οικογενειακά μέλη

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για λοβοτομη δεν εχω κανει ποτε λογο στο φορουμ... απλα πιστευω οταν ενας ανθρωπος που μπαινει σε ενα φορουμ,του μιλανε ομορφα,ακουν τις αποψεις του και αυτος βριζει και προκαλει χωρις λογο τοτε πασχει απο ενα ειδος εγκεφαλικης αναπηριας,αποψη μου παντα ;) δεν θα κατσω να σου αναλυσω περισοτερο γιατι δεν εχει κ νοημα,γιατρος δεν ειμαι...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Hρεμα λέμε..........

MSN-Emoticon-cigar-018.gif

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως να πω την αλήθεια για τον Βάργκα, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ και δε μπορω να ξέρω το τι μπορεί να προσφέρει ή αν θα είναι ο αντι-ντιοπ. Και τα βιντεάκια στο γιουτιουμπ δε μου λένε και πολλά. Το μόνο καλό είναι πως είναι 6άρι άρα ο Χιμένεθ μπορεί να παίζει και 4-3-1-2 και όχι αυτό το πράγμα που το λένε 4-2-3-1, και επίσης πως έχει κάνει προετοιμασία άρα το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μάθει το παιχνίδι της ομάδας. Όχι εύκολο αλλά βοηθάει ότι δε παίζουμε στη πρεμίερα και μετά έχουμε τη διακοπή λόγο εθνικής άρα θα έχει περίπου 2 βδομάδες μπροστά του. Και τέλος πως δε στοίχισε ένα σκασμό λεφτά (νομίζω πως το συμβόλαιο του είναι στα 250χιλιάδες ευρώ)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
είναι φυσιολογικό ότι αρχίζω να εκτιμώ αυτό το άτομο;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για λοβοτομη δεν εχω κανει ποτε λογο στο φορουμ... απλα πιστευω οταν ενας ανθρωπος που μπαινει σε ενα φορουμ,του μιλανε ομορφα,ακουν τις αποψεις του και αυτος βριζει και προκαλει χωρις λογο τοτε πασχει απο ενα ειδος εγκεφαλικης αναπηριας,αποψη μου παντα ;) δεν θα κατσω να σου αναλυσω περισοτερο γιατι δεν εχει κ νοημα,γιατρος δεν ειμαι...
αν πιστευεις λοιπον οτι πασχω απο εγκεφαλικη αναπηρια τοτε καλα κανεις και το γραφεις...
αν ομως δεν το πιστευεις αλλα το γραφεις απλα γιατι νομιζεις οτι ετσι θα με θιξεις σου ξαναλεω ειναι ακομψο...δεν με ενοχλει προσωπικα με την εννοια οτι παρεξηγουμαι αλλα ενοχλει γιατι ξερω οτι κατα βαθος δεν το εννοεις κιολας...
ΥΓ.δεν το παιζω ακεραιος και αλανθαστος...σαφως και πολλες φορες εχω ξεφυγει και πολυ μαλιστα...
αλλα πιστευω οτι αν αντιστοιχα καποιος μου βαρεσει το καμπανακι θα ανασκουμπωθω....
καλη συνεχεδια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πάντως να πω την αλήθεια για τον Βάργκα, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ και δε μπορω να ξέρω το τι μπορεί να προσφέρει ή αν θα είναι ο αντι-ντιοπ. Και τα βιντεάκια στο γιουτιουμπ δε μου λένε και πολλά. Το μόνο καλό είναι πως είναι 6άρι άρα ο Χιμένεθ μπορεί να παίζει και 4-3-1-2 και όχι αυτό το πράγμα που το λένε 4-2-3-1, και επίσης πως έχει κάνει προετοιμασία άρα το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μάθει το παιχνίδι της ομάδας. Όχι εύκολο αλλά βοηθάει ότι δε παίζουμε στη πρεμίερα και μετά έχουμε τη διακοπή λόγο εθνικής άρα θα έχει περίπου 2 βδομάδες μπροστά του. Και τέλος πως δε στοίχισε ένα σκασμό λεφτά (νομίζω πως το συμβόλαιο του είναι στα 250χιλιάδες ευρώ)
ρε γρηγορη στην κοσμαρα σου...εδω εχουμε αναπτυξει ολοκληρο φιλοσοφικο θεωρημα και εσυ εκει στην καψουρα σου με τον βαργκας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κανω ετσι;;; ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν πιστευεις λοιπον οτι πασχω απο εγκεφαλικη αναπηρια τοτε καλα κανεις και το γραφεις...
αν ομως δεν το πιστευεις αλλα το γραφεις απλα γιατι νομιζεις οτι ετσι θα με θιξεις σου ξαναλεω ειναι ακομψο...δεν με ενοχλει προσωπικα με την εννοια οτι παρεξηγουμαι αλλα ενοχλει γιατι ξερω οτι κατα βαθος δεν το εννοεις κιολας...
ΥΓ.δεν το παιζω ακεραιος και αλανθαστος...σαφως και πολλες φορες εχω ξεφυγει και πολυ μαλιστα...
αλλα πιστευω οτι αν αντιστοιχα καποιος μου βαρεσει το καμπανακι θα ανασκουμπωθω....
καλη συνεχεδια...
το αν το πιστευω δεν παιζει κ μεγαλο ρολο, ειναι επιστημονικα ψαχμενο αυτο που σου λεω... εξηγησε σε εναν ψυχιατρο-νευρολογο την συμπεριφορα σου και θα σου το εξηγησει καλυτερα... το να ξεφευγεις σε ενα φορουμ σε ορια χαβαλε δεν ειναι κακο,ξεδινεις... το να ξεφευγεις ξεπερνοντας τα ορια,χωρις κανεναν απολυτος λογο αυτο σημαινει οτι εχεις προβλημα μικρο η μεγαλο,αυτο δεν με αφορα... καλη συνεχεια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απολυτα...μην εχεις ενοχες ...να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου... :2funny: :2funny: :2funny:
Το πας στο πονηρό ή μου φαίνεται;;;; :grin: :grin: :grin:

ρε γρηγορη στην κοσμαρα σου...εδω εχουμε αναπτυξει ολοκληρο φιλοσοφικο θεωρημα και εσυ εκει στην καψουρα σου με τον βαργκας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παλακ ακανω ετσι;;; ;)
Ρε πιωμένος είσαι; Πάλακ, συνεχεδία... Διάβασες για Ιακουίντα και άνοιξες το Σαμιώτικο και το κατέβασες μονορούφι..Τι να τον κάνεις τον Ιακουίντα ρεεεεεε. Πάρε κανενα γαμημένο χαφ γιατί στας Ευρώπας δε σας βλέπω καλά...
Υ.Γ Λες να μη κατάλαβα ρε ότι κάνεις πλάκα;;;;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
απολυτα...μην εχεις ενοχες ...να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου... :2funny: :2funny: :2funny:

τελικά το μόνο κακό που έχεις είναι ότι είσαι μολυσμένος με γαυρίτιδα :grin:
απ΄την άλλη θα μου πεις εγώ από την Αεκοφροσύνη τι κέρδίσα; προς το παρόν ένα ζευγάρι γυαλιά. :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom