Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
aderlecht η επικεφαλης του ομιλου... ομαδα πολυ δυνατη στην εδρα της αλλα στο οακα με μια καλη εμφανιση μπορουμε βαθμο/βαθμους :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Λοκομοτιβ? κατι τους χρωσταμε απο τα προημιτελικα του κυπελουχων? ετσι δεν ειναι?  :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλα σας εκατσε. Εμεις και ο ΠΑΟΚ θα φαμε τα ζορια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αντερλεχτ, Λοκομοτιβ Μ. και Στουρμ Γκρατς δεν ειναι καθολου ασχημος ομιλος μαγκες... Με καλες εμφανισεις (και τυχη) περναμε...
Παμε γερα ρε ΑΕΚαρααααααααααααααααααααααα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Skepasti80s.jpg
    Skepasti80s.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 14

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλα σας εκατσε. Εμεις και ο ΠΑΟΚ θα φαμε τα ζορια
εσεις (χωρις να θελω να σε απογοητευσω) αν βγειτε 3οι να πειτε κ ευχαριστω... το μπαοκι οκ,δυσκολα τα πραγματα και για αυτους αλλα στην τουμπα πιστευω οτι μπορει να παρει βαθμους και απο τις τρεις ομαδες,αν ειναι τυχερος στα εκτος ισως να κανει την εκπληξη...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Αντερλεχτ, Λοκομοτιβ Μ. και Στουρμ Γκρατς δεν ειναι καθολου ασχημος ομιλος μαγκες... Με καλες εμφανισεις (και τυχη) περναμε...
Παμε γερα ρε ΑΕΚαρααααααααααααααααααααααα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
ναι κανε ονειρα...
εδω δεν την τυφλιδα δεν μπορεις να παρεις..

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Η πιο αργή και από ριπλέι ΑΕΚ,το αδύναμο ρόστερ και ο υπερεκτιμημένος Μανόλο Χιμένεθ.Απίστευτα στατική λες και βλέπαμε παρατεταγμένους 11 παίκτες σε αγώνα σουμπούτεο
σκατα και αποσκατα
καλα που βρεθηκε ο αμαλος γεωργιανος
για γελια ειστε,θα τα πουμε λειαν συντομως κοριτσαρες

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Η πιο αργή και από ριπλέι ΑΕΚ,το αδύναμο ρόστερ και ο υπερεκτιμημένος Μανόλο Χιμένεθ.Απίστευτα στατική λες και βλέπαμε παρατεταγμένους 11 παίκτες σε αγώνα σουμπούτεο
σκατα και αποσκατα
καλα που βρεθηκε ο αμαλος γεωργιανος
για γελια ειστε,θα τα πουμε λειαν συντομως κοριτσαρες
εγω λεω να τα πουμε αργοτερα γιατι τωρα ετοιμαζουμε βαλιτσες για βελγιο,αυστρια,μοσχα... εσυ μαζεψε τα μπογαλακια σου και τραβα καμια βολτα μεχρι τα γιαννενα :tooth:

Συνημμένα

• pitsa-mpyra-kanapes.JPG
    pitsa-mpyra-kanapes.JPG
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βουρ....
Ο Ρίμπο ήρθε στην ΑΕΚ σαν ελεύθερος. Στοίχιζε, αν δε κάνω λάθος, περίπου 1.5μύρια το χρόνο.  Οπότε ναι μας έβγαζε εκτός μπάντζετ. Άλλο αυτό άλλο όμως να λες πως δε ταίριαζε στο σύστημα του Φερέρ. Ο παίκτης έβαλε 8 γκολ και μοίρασε πάνω από 10 ασίστ. Στα γκολ δε μπορούσες να ζητήσεις πιο πολλά όταν μάλιστα είχε μπροστά του τον Λύμπε και τον Μπλάνκο!!! Δηλαδή κατά σένα ταίριαζε πόσα θα έπρεπε αν είχε βάλει στα 35 του; 20 γκολ και 40 ασίστ; Έχεις μια εμπάθεια για τον Ρίμπο που σου έκανε το νόημα με τα δάκτυλα ή μου φαίνεται;;;  ;) ;) :grin:
Πάμε στο ότι σερνόμασταν. Να πω οτι κάνεις λάθος που λες ότι δε παίζαμε Ευρώπη. Παίζαμε και παρα παίζαμε (εντάξυ ΟΣΦΠ είσαι και δε περίμενα να το ξέρεις). Παίξαμε προκριματικά με την Σαλτζμπουργκ, και στους ομίλους (που ήταν διαφορετικοί με τους τωρινούς) με Φιορεντίνα, Βιγιαρεάλ, την Μπόλεσλαβ και τη Ελφσμπουργκ. Προκριθήκαμε και στη φάση των 32 αποκλειστίκαμε από την Χετάφε. Κοινώς μέχρι τις αρχές Μαρτίου παίζαμε Ευρώπη. Άρα είχαμε τις ίδιες αγωνιστικές υποχρεώσεις με εσένα. Άρα θα σου αντιστρέψω αυτό που λες και θα σου πω πως εσείς απλά σερνόσασταν, αφού κατά τα λεγόμενά σου ΕΙΧΕΣ το 08 καλύτερη ομάδα από εμένα!!! Μήπως και εσάς του φιλάθλους του ΟΣΦΠ σας τάιζαν οι φυλλάδες σας και το πιστέψατε;;;
Το 2008 η ΑΕΚ πούλησε περίπου 23 με 25χιλιάδες διαρκείας. Περίπου 7χιλιάδες πιο πολλά από την προηγούμενη χρονιά. Άρα οικονομικά ήταν μια καλή κίνηση, μπήκαν ζεστά λεφτά στα ταμεία. Αν αναλογιστείς πως ο παίκτης ο οποίος ήρθε έδωσε και 18 γκολ (8 αυτά που έβαλε και 10 αυτά που μοίρασε) και πως ανέβασε την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω (ουσιαστικά αυτός και ο Μπλάνκο ήταν οι προσθέσεις) και τελικά η ομάδα έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, ε τότε πιστεύω ότι ήταν μια καλή κίνηση. Α! Και η ΑΕΚ του 08 ήταν μια καλά στρωμένη και δουλεμένη ομάδα και φυσικά ένας παίκτης σε μια καλά στρωμένη και δουλεμένη ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οπότε για να τα μαζέψω.
1ον.Η ΑΕΚ έπαιζε Ευρώπη μέχρι το Μάρτη οπότε δε σερνόταν. Αν πάρω τη δική σου λογική, ο καλύτερος (κατ εσέ ΟΣΦΠ) τι σκατά έκανε τότε; Τον σαλίγκαρο;
2ον. Ο παίκτης στα 35 του έβαλε 8 γκολ και μοίρασε και πάνω από 10 ασίστ. Παρόλα αυτά για σένα δε ταίριαζε!!! Που να ταίριαζε κιόλας δηλαδή!!!
3ον. Ναι οικονομικά μας έβγαλέ έξω, αλλά από την άλλη πούλησε καλά στα διαρκείας και γενικά στο μάρκετιγκ. Και γενικά η όλη παρουσιά του στην ομάδα παίρνει θετικό αποτέλεσμα.
4ον. Όσο στρωμένη και καλοδουλεμένη ομάδα ήταν ο ΟΣΦΠ άλλο τόσο ήταν και η ΑΕΚ. Άρα φυσικά και θεωρώ πως η προσθήκη του Ρίμπο ήταν ικανή να μας δώσει το πρωτάθλημα (αν είχαμε τον Έκι που ήταν 2 Ρίμπο λες να το είχαμε πάρει αέρα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: )
Οπότε η κίνηση της ΑΕΚ να τον αποκτήσει κρίνεται θετική με ένα λογικό ρίσκο. Παίζοντας το μετά χριστόν προφήτες δε της βγήκε. Αλλά με τα τότε δεδομένα ήταν κάτι που άξιζε. Δε φταίει η διοίκηση της ΑΕΚ που η ΕΠΟ δεν είχε ειδοποιήσει την Καλαμαριά πως ο παίκτης ΔΕ μπορεί να παίξει και 2 ώρες μετά τον αγώνα, άνθρωπος μέσα από την ΕΠΟ (ποιος άραγες  ;)  ) ειδοποίησε τον ΟΣΦΠ πως ο παίκτης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και πως ο ΟΣΦΠ μπορεί να το πάρει στα χαρτιά!

Πάμε στα του Χιμένεθ. Ο Χιμένεθ θα σου φέρει τους παίκτες; Και εγώ σου λέω πως έφερε 2. Τον Κάρλος και τον Καλά. Θα μου πεις καλοί είναι; Και θα σου πω "με 2 παιχνίδια περιμένεις να βγάλεις συμπέρασμα;" Από εκεί και πέρα ότι παίκτες έχουμε πάρει ΔΕ ξέρω κατά πόσο σύμφωνος ήταν ο Χιμένεθ (ΙΣΩΣ με τον Ντίμι να συμφώνησε). Ο Χιμένεθ σύστημα έχει. Το 4-3-1-2. Παίκτες για να το παίξει δεν έχει (ή δεν είχε μέχρι σήμερα). Α! Όσο αφορά την προπόνηση. Εκτός και ΑΝ έχεις δει από κοντά την προετοιμασία της ομάδας, θα μου επιτρέψεις να ακούω αυτούς που την παρακολούθησαν από κοντά οι οποίοι λένε πως η ΑΕΚ τέτοια προετοιμασία έχει να κάνει από την εποχή του Φερέρ. Δηλαδή 4 χρόνια πίσω. Ο Δώνης δεν έκανε τέτοια προετοιμασία, όσο για τον Ντούσαν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τον Χιμένεθ θα τον κρίνω τον Δεκέμβρη. Τότε θα δω...Καλώς ή κακώς είμαι άνθρωπος που πιστεύει πως ένας προπονητής πρέπει να έχει μια πίστωση χρόνου τουλάχιστον 2 χρόνια για να δείξει ή στη χειρότερη να μένει ένα χρόνο. Αλλαγές λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ή μεσούσης της περιόδου δεν είναι καλές.
βουρ 2 με λιγότερη κουβέρτα
1. Ο Ρίμπο δεν κόστιζε 1,5 μύριο - κόστιζε παραπάνω, αναφέρεσαι μόνο στο "μισθό" του τον ετήσιο.
2. Ο Ρίμπο μπορεί να έβαλε όσα λες αλλά δεν έπαυε να είναι ένας επιθετικογενής παίκτης. Η τότε ΑΕΚ δεν είχε σοβαρό αμυντικό μέσο και το στήσιμο του Φερέρ (αν θυμάσαι ο Ρίμπο ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου) δεν προέβλεπε τέτοιο παίκτη, αντιθέτως δεν ήξερε πού να τον χώσει
3. Δεν είπα πως ο Ριβάλντο δεν προσέφερε στην ΑΕΚ, δεν κρίνω βάσει αποτελέσματος, εκεί το χάνεις λίγο. Το έλεγα και όταν τον πήρατε πως ήταν λάθος κίνηση ακόμα και να έβαζε 50 γκολ. Δημιουργούσε ανισορροπίες στην ομάδα - οικονομικές και αγωνιστικές - και δεν ταίριαζε στην προσπάθεια που υποτίθεται έκανε η ΑΕΚ για νοικοκύρεμα. Θα συμφωνούσα για τον ερχομό του όταν τα έσοδα-έξοδα ήταν ζυγιασμένα από πριν, αλλά όταν σκας ένα σωρό λεφτά στο Φερέρ και είσαι ούτως ή άλλως εκτός προϋπολογισμού...σόρρυ, είναι λάθος
4. Αφού με τον Ρίμπο και πάλι το έχασε (ή το κέρδιζε στις λεπτομέρειες, πώς μπορείς να επενδύσεις σε μια τέτοια κίνηση; πώς είσαι ισοδύναμος με τον αντίπαλό σου;
5. Το είπα μόνος μου πως όλοι σερνόντουσαν εκείνη τη χρονιά. Ο ένας το έδινε στον άλλον. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει ακόμα περισσότερο. Κανονικά με τέτοιο παίκτη θα έπρεπε να πας 2 σκαλοπάτια πάνω. ΔΕΝ ταίριαζε. Αφού έκανε τόσα γιατί σερνότανε η ομάδα;

Για τον Χιμένεθ
Όταν είσαι σκαλωμένος σε ένα σύστημα παίρνεις τους παίκτες που σου ταιριάζουνε και όχι ό,τι λάχει
Για την προετοιμασία του κάθε χρόνο τα ίδια διαβάζουμε, πάντα σούπερ είναι και πάντα μετά σκάνε οι ομάδες
Υποτίθεται πως έχεις τεχνικό διευθυντή. Ή αυτός φέρνει παίκτες ή αν δν φέρνει, έχεις γαμάτο προπονητή που είναι πόλος έλξης. Χρυσώνεις τον Χιμένεθ γιατί; Ο Βαλβίδας έχει κι αυτό ςκολλήματα, αλλά τουλάχιστον έχει ένα σαφές πλάνο μέσα στο γήπεδο, κατανοητό. Μιλάει με ΔΙΚΟΥΣ του παίκτες (πίνουνε νερό στο όνομά του) και τους φέρνει έτσι. Δεν συμφωνώ να έρχονται αυτοί έτσι, αλλά δείχνει πως ο προπονητής μετράει στην πιάτσα - δεν το έχω δει για τον Χιμένεθ
Δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει ο Χιμένεθ. Σαν προπονητής η ομάδα παίζει χωρίς να μπορέι να αλλάξει δύο πάσες. Σαν τεχνικός, η οάδα παίζει ουσιαστικά χωρίς σύστημα.
Σόρρυ κιόλας, δικός σας είναι ο μάστορας, κρατάτε τον...εγώ μια γνώμη λέω

δεν θα σκάσω κιόλας αν τον κρατήσετε....
εδώ δεν σκάω για την ομάδα μου...χαχααχ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
1. Ο Ρίμπο δεν κόστιζε 1,5 μύριο - κόστιζε παραπάνω, αναφέρεσαι μόνο στο "μισθό" του τον ετήσιο.
2. Ο Ρίμπο μπορεί να έβαλε όσα λες αλλά δεν έπαυε να είναι ένας επιθετικογενής παίκτης. Η τότε ΑΕΚ δεν είχε σοβαρό αμυντικό μέσο και το στήσιμο του Φερέρ (αν θυμάσαι ο Ρίμπο ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου) δεν προέβλεπε τέτοιο παίκτη, αντιθέτως δεν ήξερε πού να τον χώσει
3. Δεν είπα πως ο Ριβάλντο δεν προσέφερε στην ΑΕΚ, δεν κρίνω βάσει αποτελέσματος, εκεί το χάνεις λίγο. Το έλεγα και όταν τον πήρατε πως ήταν λάθος κίνηση ακόμα και να έβαζε 50 γκολ. Δημιουργούσε ανισορροπίες στην ομάδα - οικονομικές και αγωνιστικές - και δεν ταίριαζε στην προσπάθεια που υποτίθεται έκανε η ΑΕΚ για νοικοκύρεμα. Θα συμφωνούσα για τον ερχομό του όταν τα έσοδα-έξοδα ήταν ζυγιασμένα από πριν, αλλά όταν σκας ένα σωρό λεφτά στο Φερέρ και είσαι ούτως ή άλλως εκτός προϋπολογισμού...σόρρυ, είναι λάθος
4. Αφού με τον Ρίμπο και πάλι το έχασε (ή το κέρδιζε στις λεπτομέρειες, πώς μπορείς να επενδύσεις σε μια τέτοια κίνηση; πώς είσαι ισοδύναμος με τον αντίπαλό σου;
5. Το είπα μόνος μου πως όλοι σερνόντουσαν εκείνη τη χρονιά. Ο ένας το έδινε στον άλλον. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει ακόμα περισσότερο. Κανονικά με τέτοιο παίκτη θα έπρεπε να πας 2 σκαλοπάτια πάνω. ΔΕΝ ταίριαζε. Αφού έκανε τόσα γιατί σερνότανε η ομάδα;

Για τον Χιμένεθ
Όταν είσαι σκαλωμένος σε ένα σύστημα παίρνεις τους παίκτες που σου ταιριάζουνε και όχι ό,τι λάχει
Για την προετοιμασία του κάθε χρόνο τα ίδια διαβάζουμε, πάντα σούπερ είναι και πάντα μετά σκάνε οι ομάδες
Υποτίθεται πως έχεις τεχνικό διευθυντή. Ή αυτός φέρνει παίκτες ή αν δν φέρνει, έχεις γαμάτο προπονητή που είναι πόλος έλξης. Χρυσώνεις τον Χιμένεθ γιατί; Ο Βαλβίδας έχει κι αυτό ςκολλήματα, αλλά τουλάχιστον έχει ένα σαφές πλάνο μέσα στο γήπεδο, κατανοητό. Μιλάει με ΔΙΚΟΥΣ του παίκτες (πίνουνε νερό στο όνομά του) και τους φέρνει έτσι. Δεν συμφωνώ να έρχονται αυτοί έτσι, αλλά δείχνει πως ο προπονητής μετράει στην πιάτσα - δεν το έχω δει για τον Χιμένεθ
Δεν έχω καταλάβει τι προσφέρει ο Χιμένεθ. Σαν προπονητής η ομάδα παίζει χωρίς να μπορέι να αλλάξει δύο πάσες. Σαν τεχνικός, η οάδα παίζει ουσιαστικά χωρίς σύστημα.

moican ο χιμενεθ κουτσα στραβα πηρε κουπα και εβαλε την ομαδα στους ομιλους... ποιος θα του πει κουβεντα? προς το παρων κανεις... για μενα παντως το μονο λαθος που εκανε στα παιχνιδια με ντιναμο ηταν να ξεκινισει βασικο τον λυμπε ο οποιος ειναι φως φαναρι οτι δεν μπορει πλεον για βασικος,ας τον εχει παγκο για αλλαγη στο 70'... και ακομα ενα λαθακι ηταν η χρισημοποιηση του ισλανδου στα αριστερα στο ματς του οακα... χτες πισω απο τον επιθετικο ηταν καλος και μετα το 60' σαν επιθετικος τα εκανε ολα σχεδον μονος του... τεσπα θα δειξει στην πορεια,εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Την απόκτηση του Φάμπιαν Βάργκας για έναν χρόνο ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ. Ο Κολομβιανός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στο επίσημο site της ΠΑΕ, τόνισε ότι είναι υπερήφανος που έρχεται στην ΑΕΚ και για το γεγονός ότι του δίνεται η ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα της: "H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Fabian Andrés Vargas έως τις 30/6/2012 με δικαίωμα επέκτασης έως τις 30/6/2013", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ οι δηλώσεις του Βάργκας αναφέρουν:
"Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κολομβιανός μέσος δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και έρχομαι με πολλές προσδοκίες στην Ελλάδα. Επιθυμώ να ενταχθώ γρήγορα στις προπονήσεις και να δουλέψω με τους νέους μου συμπαίκτες. Νιώθω πολύ χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League, γιατί έτσι θα έχω κι εγώ την ευκαιρία να πάρω μέρος σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το κυρίαρχο συναίσθημά μου αυτή την στιγμή είναι υπερηφάνεια, επειδή θα ανήκω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας".

Συνημμένα

• Vargas2011.jpg
    Vargas2011.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 17

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Την απόκτηση του Φάμπιαν Βάργκας για έναν χρόνο ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ. Ο Κολομβιανός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στο επίσημο site της ΠΑΕ, τόνισε ότι είναι υπερήφανος που έρχεται στην ΑΕΚ και για το γεγονός ότι του δίνεται η ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα της: "H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Fabian Andrés Vargas έως τις 30/6/2012 με δικαίωμα επέκτασης έως τις 30/6/2013", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ οι δηλώσεις του Βάργκας αναφέρουν:
"Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κολομβιανός μέσος δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ και έρχομαι με πολλές προσδοκίες στην Ελλάδα. Επιθυμώ να ενταχθώ γρήγορα στις προπονήσεις και να δουλέψω με τους νέους μου συμπαίκτες. Νιώθω πολύ χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League, γιατί έτσι θα έχω κι εγώ την ευκαιρία να πάρω μέρος σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το κυρίαρχο συναίσθημά μου αυτή την στιγμή είναι υπερηφάνεια, επειδή θα ανήκω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας".
σιγα τον παικτη...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• pizza2011.jpg
    pizza2011.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 14
  • stella_artois_non_alco.jpg
    stella_artois_non_alco.jpg
    383,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πρωην παιχτης της μποκα και τις πριμερα... αλλα τι θα ελεγες εσυ? αν ερχοταν στο χαριλαου τωρα θα εισουν αεροδομιο για υποδοχη :tooth:
Αλλα κοιτα τι σου εχω εγω μπαγασακο...
ο καναπες που ειναι;
τον εβαλες στον πατο σου;

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Αμάν! :huh: με τόσες πίτσες πείνασα…πάω να παραγγείλω μια… :tooth:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• kanapes2011.jpg
    kanapes2011.jpg
    276,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καναπε σου βρηκα καινουργιο στο αναλογο μεγεθος για να χωρεσει τα κιλα σου και την παρεα σου (βαζελακια) :2funny: :2funny: :2funny:
γαμώ τα καναπεδάκια
πού τον βρήκες μια και ψάχνομαι να αγοράσω κι εγώ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Για τον Χιμένεθ

Βουρ 3 (θα δείξει αν είναι σεντόνι η όχι)
1ον Ασφαλώς και αναφέρομαι στο συμβόλαιο του. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το πόσο κόστιζε το σπίτι του ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο!!!
2ον Αστειεύεσαι φυσικά ότι η ΑΕΚ δεν είχε σοβαρό αμυντικό μέσο!!! Έχεις τη δικαιολογία πως είσαι ΟΣΦΠ, αλλά σου υπενθυμίζω πως στο ρόστερ της ΑΕΚ υπήρχε ο Ζήκος. Υπήρχε και ο Νσαλίβα, υπήρχε και ο Χετεμάι. Το σύστημα της ΑΕΚ ήταν ένα ιδιόμορφο 4-4-2 αλλά ουσιαστικά ήταν 4-3-1-2 με τον Ρίμπο να έχει το ελεύθερο και τους 3 (Ζήκο, Ενσαλίβα και Καφέ κυρίως) να είναι πίσω του.
3ον Το καλοκαίρι του 07 ο Φερέρ ήθελε παίκτη για να ενισχύση την ομάδα (θυμάσαι την μετά την απόλυσή του δύλωση για ποδήλατα και Φεράρι). Και ο Ρίμπο ήταν μια τέτοια μεταγραφή. Και δε νομίζω πως ο Φερέρ δε τον ήθελε. Επίσης η απόκτηση του Ρίμπο έγινε κατόπιν συμφωνίας της πλειοψηφίας των μετόχων. Δε ξέρω αν κάποιοι από αυτούς κάληψαν ή όχι τα λεφτά. Αν θες να πούμε για λάθος κίνηση που έφερε την ομάδα εκτός νοικοκυρέματος αυτή είναι η μεταγραφή του Λαγού που έγινε ενα δυο χρόνια πρίν και η ομάδα έδωσε ένα σκασμό λεφτά, ο προπονητής (Σάντος) δεν τον ήθελε κτλπ. Με την απόκτηση του Ρίμπο η ΤΟΤΕ διοίκηση πίστευε πως έκανε το βήμα που χρειαζόταν για να πάρει το πρωτάθλημα. Στους αγωνιστικούς χώρους της βγήκε στα χαρτιά όχι. Δε μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις αλλά ΑΝ η ΑΕΚ είχε περάσει στους ομίλους τότε θα μιλούσαμε για περίπου 15εκ στο ταμεία της από το Τσ Λ (υπενθιμίζω ότι απέτυχε να περάσει και στο τότε ΟΥΕΦΑ το καλοκαίρι του 08). Μη μείωση των εισητήρίων διαρκείας και γενικά μια άλλη ιστορία. Εν κατακλείδι η μεταγραφή του Ρίμπο ήταν ένα ΛΟΓΙΚΟ ΡΙΣΚΟ. Απλά δε βγήκε.
4ον και 5ον. Όταν πέρσι ο πρώτος το έχει πάρει με 9 βαθμούς διαφορά και ουσιαστικά να το έχει πάρει από την 20αγωνιστική και τον επόμενο χρόνο το παίρνει με 2 βαθμούς διαφορά με 3 βαθμούς να του έχουν δωθεί στα χαρτιά και μέχρι την τελευταία αγωνιστική να παίζεται (έστω και αγωνιστικά) το πρωτάθλημα ε νομίζω πως η ΑΕΚ από εκεί που ήταν μια ταχύτητα πίσω, έφτασε και στον αγωνιστικό χώρο ξεπέρασε τον αντίπαλό της.

Ο Χιμένεθ ζήτησε κάποιους παίκτες. Το έχει δηλώσει 2-3 φορές μέσα στο καλοκαίρι. Ένας από αυτούς ήταν ο Μίτσελ. Ο άλλος ο Γεωργιάδης. Η διοίκηση στη πρώτη περίπτωση έκανε μαλακία και στη 2η δεν ήθελε να παίξει το παιχνίδι του νεαρου. Τον Χιμένεθ τον κατηγορώ πως δεν είχε δώσει εναλλακτικές λύσεις και για τους 2. Στη πρώτη περίπτωση ακόμα αντι-Μίτσελ δεν έχουμε δει και στη δεύτερη ο τεχνικός διευθυντής έφερε τον Γκούντι. Το έχω πει πως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πρέπει να βρίσκονται σε τίποτα εκδηλώσεις της ομάδας. Λάθος; Τεράστιο. Λες τον Χιμένεθ πως έχει σκαλώματα. Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος. Όλοι έχουν. Και ο Χιμένεθ μιλάει με δικούς του παίκτες, αλλά η διαφορά του ΟΣΦΠ με την ΑΕΚ είναι πως ο ΟΣΦΠ μπορεί να φέρει τους παίκτες που μιλάει ο Βαλδέρβε, η ΑΕΚ όχι. ΑΝ ο ΟΣΦΠ είχε τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ εσύ νομίζεις πως οι παίκτες αυτοί θα ερχόντουσαν; Γιατί; Για τη ψυχή της μάνας του ή για να πίνουν νερό στο όνομα του Βαλδέρβε;; Άρα συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Το λέω και το φωνάζω. Αυτή η ΑΕΚ (βασικά όλες οι Ελληνικές ομάδες) δε μπορούν να παίξουν 4-2-3-1. Η ΑΕΚ πέρσι όταν γύρισε στο 4-3-1-2 είχε ένα πλάνο. Υπήρχε ένας ορθολογισμός. Δε λέω ότι μάγεψε το πανελλήνιο, αλλά έβλεπες πως η μπάλα από την άμυνα θα πάει στον Ντιοπ, αυτός θα την περάσει στον Μίτσελ ή αν δε μπορούσε στον Μάκο ή τελευταία επιλογή να την κατεβάσει αυτός. Μετά θα πήγαινε στο σκόκο κτλπ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ (γιατί τώρα με τον Βάργκας πιστεύω ότι έχει) ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Φυσικά και έχει κάνει λάθη...Αν ήταν αλάθανστος λες να ήταν στην ΑΕΚ; Όταν ήρθε πέρσι είχα πει πως δε θα κριθεί για την πορεία της ομάδας και του έδινα το δικαιολογητικό της λέλαπας Ντούσαν. Όμως εύκολα δύσκολα, με κολοφαρδεία κτλπ πήρε το κύπελλο και η ΑΕΚ μετά από 9 χρόνια σήκωσε μια κούπα. Φέτος θα κριθεί. Το ΜΟΝΟ ελαφρυντικό που ΜΠΟΡΕΙ να του δώσω είναι ότι πρέπει να φτιάξει μια ομάδα με σαφώς περιορισμένο μπάντζετ. Επειδή είμαι συνειδητοποιημένος δε περιμένω να δω τρελλή μπάλα από την ομάδα. Περιμένω να δω πάθος, δύναμη. Να δώ όμως και κανέναν αυτοματισμό.

Δεν είπα ότι σκάω για το αν θα μείνει ή όχι...Λες να πέρνω μίζα για όσο είναι προπονητής στην ΑΕΚ; Απλά όπως δε πίστευα πως ο Φερέρ, ο Δώνης, ο Ντούσαν έπρεπε να φύγουν μεσούσης της περιόδου, το ίδιο πιστεύω και γι αυτόν. Το ίδιο θα πίστευα αν ήταν ο Αλέφας προπονητής.

Υ.Γ Τελικά βγήκε σεντόνι  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βουρ 3 (θα δείξει αν είναι σεντόνι η όχι)
1ον Ασφαλώς και αναφέρομαι στο συμβόλαιο του. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το πόσο κόστιζε το σπίτι του ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο!!!
2ον Αστειεύεσαι φυσικά ότι η ΑΕΚ δεν είχε σοβαρό αμυντικό μέσο!!! Έχεις τη δικαιολογία πως είσαι ΟΣΦΠ, αλλά σου υπενθυμίζω πως στο ρόστερ της ΑΕΚ υπήρχε ο Ζήκος. Υπήρχε και ο Νσαλίβα, υπήρχε και ο Χετεμάι. Το σύστημα της ΑΕΚ ήταν ένα ιδιόμορφο 4-4-2 αλλά ουσιαστικά ήταν 4-3-1-2 με τον Ρίμπο να έχει το ελεύθερο και τους 3 (Ζήκο, Ενσαλίβα και Καφέ κυρίως) να είναι πίσω του.
3ον Το καλοκαίρι του 07 ο Φερέρ ήθελε παίκτη για να ενισχύση την ομάδα (θυμάσαι την μετά την απόλυσή του δύλωση για ποδήλατα και Φεράρι). Και ο Ρίμπο ήταν μια τέτοια μεταγραφή. Και δε νομίζω πως ο Φερέρ δε τον ήθελε. Επίσης η απόκτηση του Ρίμπο έγινε κατόπιν συμφωνίας της πλειοψηφίας των μετόχων. Δε ξέρω αν κάποιοι από αυτούς κάληψαν ή όχι τα λεφτά. Αν θες να πούμε για λάθος κίνηση που έφερε την ομάδα εκτός νοικοκυρέματος αυτή είναι η μεταγραφή του Λαγού που έγινε ενα δυο χρόνια πρίν και η ομάδα έδωσε ένα σκασμό λεφτά, ο προπονητής (Σάντος) δεν τον ήθελε κτλπ. Με την απόκτηση του Ρίμπο η ΤΟΤΕ διοίκηση πίστευε πως έκανε το βήμα που χρειαζόταν για να πάρει το πρωτάθλημα. Στους αγωνιστικούς χώρους της βγήκε στα χαρτιά όχι. Δε μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις αλλά ΑΝ η ΑΕΚ είχε περάσει στους ομίλους τότε θα μιλούσαμε για περίπου 15εκ στο ταμεία της από το Τσ Λ (υπενθιμίζω ότι απέτυχε να περάσει και στο τότε ΟΥΕΦΑ το καλοκαίρι του 08). Μη μείωση των εισητήρίων διαρκείας και γενικά μια άλλη ιστορία. Εν κατακλείδι η μεταγραφή του Ρίμπο ήταν ένα ΛΟΓΙΚΟ ΡΙΣΚΟ. Απλά δε βγήκε.
4ον και 5ον. Όταν πέρσι ο πρώτος το έχει πάρει με 9 βαθμούς διαφορά και ουσιαστικά να το έχει πάρει από την 20αγωνιστική και τον επόμενο χρόνο το παίρνει με 2 βαθμούς διαφορά με 3 βαθμούς να του έχουν δωθεί στα χαρτιά και μέχρι την τελευταία αγωνιστική να παίζεται (έστω και αγωνιστικά) το πρωτάθλημα ε νομίζω πως η ΑΕΚ από εκεί που ήταν μια ταχύτητα πίσω, έφτασε και στον αγωνιστικό χώρο ξεπέρασε τον αντίπαλό της.
δεν διαφωνείς σε αυτά που σου είχα γράψει
εσύ μου είπες στην αρχή πως η ΑΕΚ ήταν ισοδύναμη του Ολυμπιακού και με το Ριβάλντο περίμενε να το πάρει αέρα πατέρα αλλά το έχασε από τη χρησιμοποίηση εν΄ςο παίκτη ςγια 20 λεπτά
κι εγώ σου έλεγα πως δεν ήταν ισοδύναμη γιατί με το ζόρι το έχασε (ή το "πήρε") ακόμα ΚΑΙ με το Ρίμπο.
στο ξαναλέω, άλλο σύστημα σχεδίαζε ο Φερέρ και μόνταρε και άλλο έκανε μετά με το Ριβάλντο μέσα.
Ο Ζήκος......ασχολίαστο
στην ΑΕΚ δεν έπαιξε τίποτα κατά τη γνώμη μου...μόνο κουβέντες έλεγε
τεσπα...δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα αυτή

Υ.Γ. ακόμα περιμένω να μάθω πού στον κόρακα βρήκε τη φωτό του καναπέ ο αλάνης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom