Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν διαφωνείς σε αυτά που σου είχα γράψει
εσύ μου είπες στην αρχή πως η ΑΕΚ ήταν ισοδύναμη του Ολυμπιακού και με το Ριβάλντο περίμενε να το πάρει αέρα πατέρα αλλά το έχασε από τη χρησιμοποίηση εν΄ςο παίκτη ςγια 20 λεπτά
κι εγώ σου έλεγα πως δεν ήταν ισοδύναμη γιατί με το ζόρι το έχασε (ή το "πήρε") ακόμα ΚΑΙ με το Ρίμπο.
στο ξαναλέω, άλλο σύστημα σχεδίαζε ο Φερέρ και μόνταρε και άλλο έκανε μετά με το Ριβάλντο μέσα.
Ο Ζήκος......ασχολίαστο
στην ΑΕΚ δεν έπαιξε τίποτα κατά τη γνώμη μου...μόνο κουβέντες έλεγε
τεσπα...δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα αυτή

Υ.Γ. ακόμα περιμένω να μάθω πού στον κόρακα βρήκε τη φωτό του καναπέ ο αλάνης
Έγραψα εγώ πως η ΑΕΚ περίμενε να το πάρει αέρα πατέρα; "Με βάση τα δεδομένα η ΑΕΚ του 2008 ήταν ισάξια του ΟΣΦΠ και με τον Ρίμπο να μπορεί να κάνει τη διαφορά.". Άλλο το κάνω τη διαφορά, άλλο το παίρνω αέρα πατέρα.  Και σου ξαναλέω πως από τη στιγμή που εντός αγωνιστικού χώρου εγώ ήμουν 1 βαθμό πάνω από σένα αυτό με κάνει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ισάξιό σου (ή εσένα ισάξιο μου πάρτο όπως θες)...
Μιλούσες με τον Φερέρ και ξέρεις τι σύστημα είχε στο μυαλό του; Να σου υπενθιμίσω πως ο Ρίμπο δεν ήρθε τη τελευταία μέρα τοων μεταγραφών και πως πήρε μέρος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Τότε δηλαδή που μοντάρεται η ομάδα και ο προποννητής καταλήγει στο/στα σύστημα/συστήματα.

Ναι η μόνη κουβέντα ήταν για τους χεσμένους διαιτητές στο Καραισκάκη. Όσο για ότι δεν έπαιξε τίποτα..εντάξυ αυτό και αν είναι ασχολίαστο!!!

Υ.Γ Δε βγήκε σεντόνι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
15/9 - 22.05

Αντερλεχτ - ΑΕΚ

Στουρμ Γκρατς - Λοκομοτίβ Μόσχας

29/9 20.00

ΑΕΚ - Στουρμ Γκρατς

Λοκομοτίβ Μόσχας - Άντερλεχτ

20/10 20.00

Λοκομοτίβ - ΑΕΚ

Στουρμ Γκρατς - Άντερλεχτ

3/11 22.05

ΑΕΚ - Λοκομοτίβ

Άντερλεχτ - Στουρμ Γκρατς

1/12 20.00

ΑΕΚ - Άντερλεχτ

Λοκομοτίβ Μόσχας - Στουρμ Γκρατς

14/12 22.05

Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ

Άντερλεχτ - Λοκομοτίβ Μόσχας

*Ούτε κρύο ούτε ζέστη η κλήρωση.Στο πρώτο ματς που έτσι και αλλιώς ήταν χαμένο θα εκτίσουν τις ποινές τους όλοι οι τιμωρημένοι, στο δεύτερο κρισιμότερο ματς θα παίξουμε πλήρεις και στην έδρα μας.
Στα δύο επόμενα ματς με τους Ρώσσους θα έχουμε ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια μας και θα παίξουμε στη Ρωσσία με καλές κλιματολογικές συνθήκες.
Αν είμαστε σοβαροί στα πέντε πρώτα παιχνίδια, μπορούμε να πάμε τελευταία αγωνιστική στην Αυστρία και να παίξουμε για δύο αποτελέσματα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έγραψα εγώ πως η ΑΕΚ περίμενε να το πάρει αέρα πατέρα; "Με βάση τα δεδομένα η ΑΕΚ του 2008 ήταν ισάξια του ΟΣΦΠ και με τον Ρίμπο να μπορεί να κάνει τη διαφορά.". Άλλο το κάνω τη διαφορά, άλλο το παίρνω αέρα πατέρα.  Και σου ξαναλέω πως από τη στιγμή που εντός αγωνιστικού χώρου εγώ ήμουν 1 βαθμό πάνω από σένα αυτό με κάνει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ισάξιό σου (ή εσένα ισάξιο μου πάρτο όπως θες)...
Μιλούσες με τον Φερέρ και ξέρεις τι σύστημα είχε στο μυαλό του; Να σου υπενθιμίσω πως ο Ρίμπο δεν ήρθε τη τελευταία μέρα τοων μεταγραφών και πως πήρε μέρος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Τότε δηλαδή που μοντάρεται η ομάδα και ο προποννητής καταλήγει στο/στα σύστημα/συστήματα.

Ναι η μόνη κουβέντα ήταν για τους χεσμένους διαιτητές στο Καραισκάκη. Όσο για ότι δεν έπαιξε τίποτα..εντάξυ αυτό και αν είναι ασχολίαστο!!!

Υ.Γ Δε βγήκε σεντόνι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σου είπα, έχω διαφορετική άποψη για τη συγκεκριμένη χρονιά
με τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός έπρεπε αν το είχατε πάρει αέρα πατέρα ή εσε΄ςι ή ο ΠΑΟ
ανταυτού όλο τον πρώτο γύρο κάνανε όλοι κωλοτούμπες και έμενε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με γκολ του Κοβάσεβιτς αλλά Ολισαντέμπε στα τελευταία λεπτά
από τη στιγμή που βγήκε ο πρόεδρός σας τότε και είπε ό,τι είπε και ΜΕΤΑ αποφάσισε να κάνει ένα σερί νικών η ΑΕΚ, νομίζω πως η συζήτηση χάνει την αξία της.
Αν όλοι αυτοί οι παίκτες που λες είχανε παίξει μπάλα (Ζήκος, Ριβάλντο), ε, πώς μπορείς να λες πως με έναν Ολυμπιακό που σκουντούγλαγε δεν θα έπρεπε να το πα΄ρεις φόρα παρτίδα;

αλλά τεσπα....σου είπα πως δεν οδηγεί η κουβέντα πουθενά
πάω να δω τον καναπέ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γαμώ τα καναπεδάκια
πού τον βρήκες μια και ψάχνομαι να αγοράσω κι εγώ;
για να αγορασεις τον συγκεκριμενο καναπε πρεπει να εχεις καρτα μελους σουπερ 3 η θυρα 13... δεν εχεις οποτε χλωμο... :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σου είπα, έχω διαφορετική άποψη για τη συγκεκριμένη χρονιά
με τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός έπρεπε αν το είχατε πάρει αέρα πατέρα ή εσε΄ςι ή ο ΠΑΟ
ανταυτού όλο τον πρώτο γύρο κάνανε όλοι κωλοτούμπες και έμενε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με γκολ του Κοβάσεβιτς αλλά Ολισαντέμπε στα τελευταία λεπτά
από τη στιγμή που βγήκε ο πρόεδρός σας τότε και είπε ό,τι είπε και ΜΕΤΑ αποφάσισε να κάνει ένα σερί νικών η ΑΕΚ, νομίζω πως η συζήτηση χάνει την αξία της.
Αν όλοι αυτοί οι παίκτες που λες είχανε παίξει μπάλα (Ζήκος, Ριβάλντο), ε, πώς μπορείς να λες πως με έναν Ολυμπιακό που σκουντούγλαγε δεν θα έπρεπε να το πα΄ρεις φόρα παρτίδα;

αλλά τεσπα....σου είπα πως δεν οδηγεί η κουβέντα πουθενά
πάω να δω τον καναπέ
Το γεγονός πως από τον Νοέμβρη μέχρι τις αρχές Φλεβάρη ο Φερέρ είχε χάσει τα αποδητήρια λέει τίποτα; Το γεγονός πως η ομάδα μετά την έλευση του Κωνστένογλου άρχισε να τσουλάει (εκτός από τα 3-4 πρώτα ματς που  γενικά ψαχνόμασταν) λέει τίποτα; Και αν ο προπονητής ελέγχει τα αποδυτήρια ή όχι είναι σημαντικός παράγωντας για την όλη παρουσία της ομάδας.

Τι είπε ο κονντός τότε; Γιατί πλην του "είμαστε οι ηθικοί πρωταθλητές" και μετά ανάγκασε τους παίκτες να παίξουν στα πλει οφ δε θυμάμαι κάτι άλλο...(εκτός αν λες για το πρωτάθλημα που δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά αυτό νομίζω πως το είπε την περίοδο 2006-07)

Υ.Γ Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατί τότε ο Λεμονής έφυγε από τον πάγκο;; Επειδή έχασε από την Τσέλσι;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά τον Ανάκογλου για να τον πάρουμε έπρεπε να σκάσουμε καμιά 300άρα...Αυτός που ήταν και τσάμπα; Δε μας έκανε;

Στον Ατρόμητο ο Δημούτσος…

Παίκτης του Ατρομήτου είναι κι επίσημα πλέον ο Ελίνι Δημούτσος. Ο νεαρός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες, το οποίο θα διαρκέσει για δύο χρόνια.

«Ήταν και δική μου επιθυμία να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο παίκτης.

Υ.Γ Κοίτα να δεις που στο τέλος η "ομάδα της γειτονιάς" θα είναι χαλαρά και άνετα στη 5άδα (και όχι μόνο πελατειακής σχέσης με τον ΟΣΦΠ, αλάνι...Το λέω γιατί σε βλέπω που πας να γράψεις!!! )

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλά τον Ανάκογλου για να τον πάρουμε έπρεπε να σκάσουμε καμιά 300άρα...Αυτός που ήταν και τσάμπα; Δε μας έκανε;

Στον Ατρόμητο ο Δημούτσος…

Παίκτης του Ατρομήτου είναι κι επίσημα πλέον ο Ελίνι Δημούτσος. Ο νεαρός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες, το οποίο θα διαρκέσει για δύο χρόνια.

«Ήταν και δική μου επιθυμία να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο παίκτης.

Υ.Γ Κοίτα να δεις που στο τέλος η "ομάδα της γειτονιάς" θα είναι χαλαρά και άνετα στη 5άδα (και όχι μόνο πελατειακής σχέσης με τον ΟΣΦΠ, αλάνι...Το λέω γιατί σε βλέπω που πας να γράψεις!!! )
εγω σας τα ελεγα απο νωρις αυτα αλλα μερικοι εδω γελαγαν... ποιος ατρομητος ελεγαν κτλ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• vargas2.jpg
    vargas2.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Υ.Γ Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατί τότε ο Λεμονής έφυγε από τον πάγκο;; Επειδή έχασε από την Τσέλσι;;;
Γιατί απλά έπαιξε καλή μπάλα ο Μπελούτσι όταν μπήκε αλλαγή.
Του θείου δεν του άρεσε που δεν τον είχε βάλει από το ξεκίνημα και τον σούταρε με άλλη δικαιολογία.
Γνώμη μου πάντα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
«Η καλή ΑΕΚ δεν φοβάται κανέναν»

Με αισιοδοξία υποδέχτηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντινίδης, την κλήρωση για το Europa League που φέρνει την ομάδα του απέναντι σε Άντερλεχτ, Λοκομοτίβ Μόσχας και Στουρμ Γκρατς. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από το Μόντε Κάρλο διαβεβαίωσε τον κόσμο της «Ένωσης» πως αυτή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

«Θεωρώ πως είναι μια καλή κλήρωση. Η καλή ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, όποιο όνομα κι αν είναι αυτό. Αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να βάλουμε δύο ομάδες από κάτω και θα έλεγα πως πιο εφικτό είναι να συμβεί αυτό με τη Στουρμ Γκρατς και την Άντερλεχτ (σημ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: για την Στουρμ Γκραντς δε ξέρω). Η Λοκομοτίβ είναι μία αρκετά επιθετική ομάδα. Έχουμε κάποιες άσχημες αναμνήσεις από το 1998 απέναντί της και αυτή τη φορά θέλουμε να τα καταφέρουμε καλύτερα», τόνισε.

«Είμαι αισιόδοξος πως θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ΑΕΚ γι’ αυτό. Η ομάδα στήνεται σε γερές βάσεις, ο προπονητής κάνει σοβαρή δουλειά εδώ κι ενάμισι χρόνο, το ρόστερ δεν θεωρώ πως έχει αποδυναμωθεί και με την προσθήκη του Βάργκας ολοκληρώνουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό», πρόσθεσε. (σημ στο Χιμένεθ το έχετε πει;  :grin: :grin: :grin:. )

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγω σας τα ελεγα απο νωρις αυτα αλλα μερικοι εδω γελαγαν... ποιος ατρομητος ελεγαν κτλ.
Εσύ όμως έλεγες λόγο ΟΣΦΠ. Εγώ όμως βλέπω πως με τις μεταγραφές που κάνει ενισχύεται πάρα πολύ στην επίθεση ενώ δένει και το κέντρο του.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδή ΜΟΝΟ ο Μάκος βλέπει και λέει την αλήθεια;;;

Μάκος: «Δεν είναι εύκολος ο όμιλος»

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εσύ όμως έλεγες λόγο ΟΣΦΠ. Εγώ όμως βλέπω πως με τις μεταγραφές που κάνει ενισχύεται πάρα πολύ στην επίθεση ενώ δένει και το κέντρο του.
κανεις λαθος... ειπα οτι εκανε πολυ καλες μεταγραφες... ειπα οτι εχει τον δωνη,προπονητης ο οποιος αν μεινει σε μια ομαδα πανω απο χρονο φτιαχνει γερο συνολο... και φυσικα ειπα απο πολυ νωρις οτι η συγκεκριμενη ομαδα ειναι το νεο παραρτημα του γαυρου... ολα μια χαρα σας τα ειπα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
στην ευρωπη πλεον κανενα παιχνιδι δεν ειναι ευκολο για καμια ομαδα... αν υποτιμισεις οποιονδηποτε αντιπαλο θα παθεις ζημια... η αληθεια ομως ειναι οτι αποφυγαμε πολυ χειροτερους ομιλους...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξερω γιατι,αλλα το ενστικτο μου λεει οτι αυτος θα βοηθησει αρκετα στο κεντρο...
αμα ρε νουμερο σου πω τι μου υπαγορευει το δικο μου ενστικτο θα βαλεις τα κλαμματα και θα κοκκινησεις απο ντροπη...
αλλα ας οψεται που σεβομαι καποιους επιφανεις αεκτζηδες του θρεντ και τουμπεκιαζω...
αλλα αν επιμεινεις σου λεω... ;) ;)

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακριβούλικο το φαρμακείο....
Μα φίλε δεν θα έχουν έξτρα έξοδα με εισιτήρια για τους αγώνες και για τα ευρωπαϊκά ταξίδια οπότε αξίζει να κάνουν ένα καλό δώρο στον εαυτό τους...  :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλα τα χανούμια και μη.-Το φίλο Χρηστίδη εννοώ-..Αμα περιμένετε με τέτοια ομάδα που έχουμε ΕΣΤΩ και ΜΙΑ ΝΙΚΗ με αυτές τις ομάδες,σας προσλαμβάνω να μου κάνετε ενέσεις αισιοδοξίας καθημερινά.....
ΥΓ:Θα σας τα πρηξω φέτος με τη γκρίνια μου..Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι..
ΥΓ 2:καναμε Θεό το μαλακισμένο γιατί ευστόχησε στο πέναλντυ..Και ξεχάσαμε-τε-τον καρκίνο που μας έβγαλε προπερσυ και πέρυσι..Δωσαμε και μάχη για να τον αποκτήσουμε...
ΥΓ 3:Χαίρε ΧΑΟΣ αμέτρητο και χτες η ομάδα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλησπέρα σε όλα τα χανούμια και μη.-Το φίλο Χρηστίδη εννοώ-..Αμα περιμένετε με τέτοια ομάδα που έχουμε ΕΣΤΩ και ΜΙΑ ΝΙΚΗ με αυτές τις ομάδες,σας προσλαμβάνω να μου κάνετε ενέσεις αισιοδοξίας καθημερινά.....
ΥΓ:Θα σας τα πρηξω φέτος με τη γκρίνια μου..Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι..
ΥΓ 2:καναμε Θεό το μαλακισμένο γιατί ευστόχησε στο πέναλντυ..Και ξεχάσαμε-τε-τον καρκίνο που μας έβγαλε προπερσυ και πέρυσι..Δωσαμε και μάχη για να τον αποκτήσουμε...
ΥΓ 3:Χαίρε ΧΑΟΣ αμέτρητο και χτες η ομάδα...
τα σεβη μου....
εκανες καμμια ζημια στο γνωστο επινειο;;; :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom