gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Έγραψα εγώ πως η ΑΕΚ περίμενε να το πάρει αέρα πατέρα; "Με βάση τα δεδομένα η ΑΕΚ του 2008 ήταν ισάξια του ΟΣΦΠ και με τον Ρίμπο να μπορεί να κάνει τη διαφορά.". Άλλο το κάνω τη διαφορά, άλλο το παίρνω αέρα πατέρα. Και σου ξαναλέω πως από τη στιγμή που εντός αγωνιστικού χώρου εγώ ήμουν 1 βαθμό πάνω από σένα αυτό με κάνει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ισάξιό σου (ή εσένα ισάξιο μου πάρτο όπως θες)...δεν διαφωνείς σε αυτά που σου είχα γράψει
εσύ μου είπες στην αρχή πως η ΑΕΚ ήταν ισοδύναμη του Ολυμπιακού και με το Ριβάλντο περίμενε να το πάρει αέρα πατέρα αλλά το έχασε από τη χρησιμοποίηση εν΄ςο παίκτη ςγια 20 λεπτά
κι εγώ σου έλεγα πως δεν ήταν ισοδύναμη γιατί με το ζόρι το έχασε (ή το "πήρε") ακόμα ΚΑΙ με το Ρίμπο.
στο ξαναλέω, άλλο σύστημα σχεδίαζε ο Φερέρ και μόνταρε και άλλο έκανε μετά με το Ριβάλντο μέσα.
Ο Ζήκος......ασχολίαστο
στην ΑΕΚ δεν έπαιξε τίποτα κατά τη γνώμη μου...μόνο κουβέντες έλεγε
τεσπα...δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα αυτή
Υ.Γ. ακόμα περιμένω να μάθω πού στον κόρακα βρήκε τη φωτό του καναπέ ο αλάνης
Μιλούσες με τον Φερέρ και ξέρεις τι σύστημα είχε στο μυαλό του; Να σου υπενθιμίσω πως ο Ρίμπο δεν ήρθε τη τελευταία μέρα τοων μεταγραφών και πως πήρε μέρος ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Τότε δηλαδή που μοντάρεται η ομάδα και ο προποννητής καταλήγει στο/στα σύστημα/συστήματα.
Ναι η μόνη κουβέντα ήταν για τους χεσμένους διαιτητές στο Καραισκάκη. Όσο για ότι δεν έπαιξε τίποτα..εντάξυ αυτό και αν είναι ασχολίαστο!!!
Υ.Γ Δε βγήκε σεντόνι