Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
επειδη δεν θελω να το γκαντεμιασω...
κανε προσευχουκες να μην ερθει ο αμανατιδης
γιατι αλλιως τα κωλογαμησια που θα χορτασεις μεσα εξω θα ειναι ανευ προηγουμενου
το γκαντεμιασες ηδη... οτι ονοματα εχεις δωσει μεχρι τωρα στο θρεντ σε εχουν κλασει κανονικα :tooth:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τα ματια προσπαθω να σου ανοιξω βρε μπουχεσα
μπουχεσας ειναι αυτος που εχει απο 80 κιλα κ ανω... οποτε λαθος ο χαρακτηρισμος σου γιατι εγω δεν ειμαι :grin:
Το οτι πηγε ο ισλανδος στα γενεθλια του δελλα σε μια περιοδο που δεν ειχε αγωνιστικες υποχρεωσεις δε μου λεει κατι... αν σου λεει εσενα οκ τοτε... εσυ δε μου πες,με τον γιακομπ θα χτυπησεις τη δευτερη θεση? αυτος εφαγε πορτα μεχρι και απο την πετρολουλ πλοιεστι  :2funny: εγω σου λεω οτι μεχρι 8η αγωνιστικη που θα ρθεις οακα θα εισαι τουλαχιστον 6 βαθμους χαμηλοτερα απο μενα,θα φας και την πικρα σου και θα καταλαβεις οτι με την 5η θεση εισαι μια χαρα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μπουχεσας ειναι αυτος που εχει απο 80 κιλα κ ανω... οποτε λαθος ο χαρακτηρισμος σου γιατι εγω δεν ειμαι :grin:
Το οτι πηγε ο ισλανδος στα γενεθλια του δελλα σε μια περιοδο που δεν ειχε αγωνιστικες υποχρεωσεις δε μου λεει κατι... αν σου λεει εσενα οκ τοτε... εσυ δε μου πες,με τον γιακομπ θα χτυπησεις τη δευτερη θεση? αυτος εφαγε πορτα μεχρι και απο την πετρολουλ πλοιεστι  :2funny: εγω σου λεω οτι μεχρι 8η αγωνιστικη που θα ρθεις οακα θα εισαι τουλαχιστον 6 βαθμους χαμηλοτερα απο μενα,θα φας και την πικρα σου και θα καταλαβεις οτι με την 5η θεση εισαι μια χαρα...
κοιτα να δεις αν ερθει ουμπιντες(αυτος ειναι σχεδον σιγουρος)ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
χτυπαω στα ισια 2ηθεση με εσενα ,την βαζελα και το μπαοκ
ειμαι πληρης

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ειμαι πληρης
αν... αν... αν ηταν το βιολι πουλι θα το παιζανε πολλοι :grin:
ο αμανατιδης (που δεν το βλεπω να περνεις) τι ειναι ρε μαλακα? ο πελε? κεντρο,φορ,και αμυνα δεν εχεις... ο νετο μετα το 60' εριχνε κατι ροχαλες λες και ειχε καπνισει 3 πακετα την προηγουμενη μερα και το κεντρο σου ηταν αορατο... τωρα εσυ  κρινεις την αεκ ρε ανθρωπε που εχασε σε ενα φιλικο στο οποιο επαιξε με τα τσικο :jerking: σου λεει κατι οτι ο καλυτερος παιχτης σου που εβγαλε αξιοπρεπος το 90λεπτο στα γιαννενα ηταν ο καπετανος?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειμαι πληρης
τα αλλάζεις
εσύ έλεγες πως την έχεις σίγουρη και απλά αν έρθουνε κι άλλοι θα ξεφύγεις διαστημικά...
χαχαχ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ειμαι πληρης

Μην ξεχνάς και τον Ατρόμητο. Έχει Μητρογκόλ-Επστάιν, κράτησε τον Τάτο για φέτος και πήρε και το Δημούτσουνο.
Πιστεύω ότι θα ξαναδούμε μπάλα όπως με τη Λάρισα του Δώνη πριν κάτι χρόνια.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ειμαι πληρης

τουλάχιστον!
μπορεί και 3-4 θέσεις παραπάνω.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα Ενωσιτες!
Ο λαος της ΑΕΚαρας για ακομα μια φορα εδωσε ρεσιταλ... αντε καιρος να αρχισει και η ομαδα να παιζει λιγο μπαλα...

Συνημμένα

• patraFiliko2011.jpg
    patraFiliko2011.jpg
    101,3 KB · Εμφανίσεις: 9

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα αδέρφια.
Ακολουθεί όποιος θέλει και μπορεί την ΑΕΚ
πεδία για αντιπαραθέσεις και γκρίνια με την κατάσταση που επικρατεί στην Αεκ υπάρχουν
μπορούμε να μιζεριάζουμε όσο θέλουμε δεν θα αλλάξει τίποτα
αυτά είναι τα δεδομένα με αυτά θα πορευτούμε
[move]ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕ!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
aek_agiasofia.jpg

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Πεστα ρε Διομηδη εχουμε παθει ανοσια στην γκρινια  τοσα χρονια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χωρίς πολλά πολλά. Το φιλικό χθες δε μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε; Για να δεί τον Βάργκας; Για να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες; Σε ποίον; Στον Μπέρνς που τον έβαλε φουνταριστό; Τι ήθελε να δείξει με αυτή τη κίνηση; "ορίστε εγώ δίνω ευκαιρίες αλλά μερικοί δε μπορούν"; Από τη στιγμή που είχε 4-5 βασικούς απών (μπορεί και παραπάνω δε τους μέτρησα) και είδε ότι δε του έβγαιναν οι θέσεις (αφού τον Νικολτση τον έχει δώσει δανεικό) ας το ακύρωνε. Δεν υπήρχε λόγος να γαμήσει την ψυχολογία ορισμένων παικτών, αλλά και να παίξει με τα νεύρα μας. Μήπως ήθελε να δείξει στη διοίκηση τις αδυναμίες της ομάδας και έτσι με έναν πλάγιο τρόπο να την πιέσει για μεταγραφές; Ειλικρινά δε ξέρω.
Αυτό που είπε "για τις μεταγραφές ρωτήστε άλλους" έπρεπε να το είχε πει πριν 45 μέρες ΑΝ ΕΙΧΕ πρόβλημα και ΟΧΙ τώρα. Όταν έβλεπε πως η διοίκηση του παίρνει παίκτες που ΔΕ του κάνουν ας το έλεγε τότε. Τώρα γιατί το λέει; Για να βγάλει από πάνω του το φταίξιμο; Κάτι τέτοια δε μπορώ σε μερικούς μερικούς (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, γενικά). Αφού το βλέπεις ότι αυτοί που σου παίρνουν ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ (για τον α ή β λόγο) βγες το και πες το από την ΑΡΧΗ...Ξεμπροστιασέ τους, φέρτους προ των ευθυνών τους. Τώρα είναι αργά...Πολύ αργά και ότι και να λες έχεις και εσύ μερίδιο στο ότι οι μεταγραφές είναι αυτές που είναι (καλές, κακές, μέτριες)...
Από εκεί και πέρα. Ο Νοτιάς έστειλε τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 200χιλιάδες ευρώ. Πλέον θα ζητάει και το νοίκι από τα Σπάτα. Παρόλα αυτά κάποιες εφημερίδες επιμένουν ότι θα κάνει κίνηση που θα αλλάξει τα διοικητικά δεδομένα (και κατ επέκταση και τα οικονομικά) της ομάδας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:....δηλαδή τι θα κάνει; Θα ζητήσει πίσω τα 1.2 μύρια που είχε στείλει τον Ιούλιο για την κατασκευή επιπλέον γηπέδου στα Σπάτα, το οποίο η διοίκηση το "έσππρωξε" αλλού;  :jerking: :jerking: :jerking:

Το παιχνίδι ΔΕ το είδα ούτε το άκουσα (και πάλι καλά) οπότε ότι και να πω γι αυτό καθαυτό θα είναι ψέμα...Αλλά οι επιλογές των παικτών στις θέσεις που τους έβαλε μου προκάλεσαν την απορία.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Χωρίς πολλά πολλά. Το φιλικό χθες δε μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε; Για να δεί τον Βάργκας; Για να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες; Σε ποίον; Στον Μπέρνς που τον έβαλε φουνταριστό; Τι ήθελε να δείξει με αυτή τη κίνηση; "ορίστε εγώ δίνω ευκαιρίες αλλά μερικοί δε μπορούν"; Από τη στιγμή που είχε 4-5 βασικούς απών (μπορεί και παραπάνω δε τους μέτρησα) και είδε ότι δε του έβγαιναν οι θέσεις (αφού τον Νικολτση τον έχει δώσει δανεικό) ας το ακύρωνε. Δεν υπήρχε λόγος να γαμήσει την ψυχολογία ορισμένων παικτών, αλλά και να παίξει με τα νεύρα μας. Μήπως ήθελε να δείξει στη διοίκηση τις αδυναμίες της ομάδας και έτσι με έναν πλάγιο τρόπο να την πιέσει για μεταγραφές; Ειλικρινά δε ξέρω.
Αυτό που είπε "για τις μεταγραφές ρωτήστε άλλους" έπρεπε να το είχε πει πριν 45 μέρες ΑΝ ΕΙΧΕ πρόβλημα και ΟΧΙ τώρα. Όταν έβλεπε πως η διοίκηση του παίρνει παίκτες που ΔΕ του κάνουν ας το έλεγε τότε. Τώρα γιατί το λέει; Για να βγάλει από πάνω του το φταίξιμο; Κάτι τέτοια δε μπορώ σε μερικούς μερικούς (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, γενικά). Αφού το βλέπεις ότι αυτοί που σου παίρνουν ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ (για τον α ή β λόγο) βγες το και πες το από την ΑΡΧΗ...Ξεμπροστιασέ τους, φέρτους προ των ευθυνών τους. Τώρα είναι αργά...Πολύ αργά και ότι και να λες έχεις και εσύ μερίδιο στο ότι οι μεταγραφές είναι αυτές που είναι (καλές, κακές, μέτριες)...
Από εκεί και πέρα. Ο Νοτιάς έστειλε τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 200χιλιάδες ευρώ. Πλέον θα ζητάει και το νοίκι από τα Σπάτα. Παρόλα αυτά κάποιες εφημερίδες επιμένουν ότι θα κάνει κίνηση που θα αλλάξει τα διοικητικά δεδομένα (και κατ επέκταση και τα οικονομικά) της ομάδας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:....δηλαδή τι θα κάνει; Θα ζητήσει πίσω τα 1.2 μύρια που είχε στείλει τον Ιούλιο για την κατασκευή επιπλέον γηπέδου στα Σπάτα, το οποίο η διοίκηση το "έσππρωξε" αλλού;  :jerking: :jerking: :jerking:

Το παιχνίδι ΔΕ το είδα ούτε το άκουσα (και πάλι καλά) οπότε ότι και να πω γι αυτό καθαυτό θα είναι ψέμα...Αλλά οι επιλογές των παικτών στις θέσεις που τους έβαλε μου προκάλεσαν την απορία.
Το φιλικο εγινε μετα απο αιτημα της παναχαικης η οποια ηθελε την αεκ για να μαζεψει κοσμο και να γιορτασει την επετειο... επισης ανελαβε ολα τα εξοδα του φιλικου και η αεκ ειχε +30000 ευρω κερδος...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εσυ πουλησες τον καλυτερο μπακ που ειχες στο ροστερ γιατι δεν εχεις ουτε για πικλες... τι εγινε ηρθε ο αμανατιδης αεροδρομιο? :tooth:
ολοι εχουν την τιμη τους
300 ζεστα δεν ειναι λιγα λεφτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom