Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πω ρε κόλλημααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

βρε θα ξεκολλήσεις πια; τι σου κάνουνε εκεί στην Κίνα πια;

προηγουμένως μου είχες πει πως αυτά περί μπάτζετ και χρημάτων και λοιπών δεν ήταν δικά σου αλλά από εφημερίδα (ηλεκτρονική νομίζω είπες)
τώρα και πάλι ξαναγράφεις κάτι που είναι και πάλι από κάποιο δημοσιευμα

και σου λέω πως αυτό είναι κωλοτούμπα
ΟΧΙ ΔΙΚΗ σου ρε αδερφέ, αφού εσύ αναμασάς αυτά που διαβάζεις

μια χαρά διάβασα το τι γράφεις
ξεκόλλα πια
σου λέω απλά να μην αναμασάς Ό,τι και να γράφουνε οι φυλλάδες
Εντάξυ η κουβέντα έχει γίνει πικι πικι ραμ. Τα δημοσιεύματα (κάποια από αυτά) έχουν κάνει αναλυτικό λογαριασμό εξόδων και ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εσόδων. Από αυτά προκύπτει ότι η ΑΕΚ είναι ΟΚ. ΑΝ εσύ έχεις κάποιες άλλες πληροφορίες 1ον μοιράσουτες με εμάς 2ον Στείλε μέηλ σε μια εφημερίδα και ανέφερε τα στοιχεία που έχεις.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟ.
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Μ-Π-Ο-Ρ-Ε-Ι ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Π-Ρ-Α-Γ-Μ-Α-Τ-Ι-Κ-Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Δε πιστεύω ότι ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάποιος λεφτάς που καλοβλέπει την ΑΕΚ. Δε πιστεύω ότι υπάρχει τοοοοοοοσο άρρωστος λεφτας ΑΕΚτζης.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εντάξυ η κουβέντα έχει γίνει πικι πικι ραμ. Τα δημοσιεύματα (κάποια από αυτά) έχουν κάνει αναλυτικό λογαριασμό εξόδων και ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εσόδων. Από αυτά προκύπτει ότι η ΑΕΚ είναι ΟΚ. ΑΝ εσύ έχεις κάποιες άλλες πληροφορίες 1ον μοιράσουτες με εμάς 2ον Στείλε μέηλ σε μια εφημερίδα και ανέφερε τα στοιχεία που έχεις.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟ.
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Μ-Π-Ο-Ρ-Ε-Ι ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Π-Ρ-Α-Γ-Μ-Α-Τ-Ι-Κ-Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Δε πιστεύω ότι ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάποιος λεφτάς που καλοβλέπει την ΑΕΚ. Δε πιστεύω ότι υπάρχει τοοοοοοοσο άρρωστος λεφτας ΑΕΚτζης.
Yπάρχει, εγώ  :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο όμιλος επενδυτών που φέρεται να συζητά εδώ και καιρό ο Νίκος Νοτιάς προκειμένου να μπουν στην ΑΕΚ ως «συμπαίκτες» είναι μία ιστορία που έχει ξεκινήσει από την άνοιξη. Απρίλη μήνα συγκεκριμένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα των παλαιών παραγόντων έχει πλησιάσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ (Παππά τότε και τώρα Νοτιά) και οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να τρέξουν. Τούτο που δεν φαίνεται να γνωρίζει κάποιος τούτη την ώρα είναι αν βρίσκεται ακόμα ο γνωστός εφοπλιστής, Γιώργος Δαλακούρας, στο σχήμα. Τον Απρίλη με φημολογούμενο εκείνον ως μπροστάρη, οι  :new_shocked:Νίκος Στράτος  :jerking: :headbang: :s&m_3:, Γεράσιμος Έρτσος, Γιώργος Κασσαβέτης και Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκονταν στην ομάδα του και φέρονταν να εκπροσωπούν όμιλο του εξωτερικού, που ήθελε να εμπλακεί στα κοινά της ΑΕΚ! Τα ονόματα αυτά φαίνεται ότι παίζουν εκ νέου. Το ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας» δεν τα αναφέρει, ωστόσο οι πληροφορίες τονίζουν ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη ομάδα, δηλαδή παλαιών παραγόντων της ΑΕΚ που φέρονται να κινούνται μεθοδικά προκειμένου να μπουν εκ νέου στα διοικητικά. Τα ονόματα αυτά κάποια μπορεί να παίζουν ακόμα και τώρα κάποια πάλι όχι, ενώ ενδέχεται να έχουμε και νέες εισόδους.

Πάντως, η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το σενάριο που είχε αποκαλύψει την Δευτέρα το «ΕΘΝΟΣ».
www.aek365.gr/a-140854/nea-prospatheia-apo-tous-palious-paragontes.htm]http://www.aek365.gr/a-140854/nea-prospatheia-apo-tous-palious-paragontes.htm[/url]

*Aκου στράτος τα γαμημένα τα κοράκια ξαναγυρίζουν μυρίστηκαν πτώμα τα αρχίδια ΟΥΣΤ λεμε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φιλικο στην πατρα αποψε... το δειχνει κανα καναλι? :think:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Βαριά καμπάνα σε Μάκο!

Τέσσερις αγωνιστικές τιμωρία στον μέσο της ΑΕΚ για την αποβολή του στην Τιφλίδα – Εφεση καταθέτει αύριο η Ενωση στην ΟΥΕΦΑ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Βαριά καμπάνα σε Μάκο!

Τέσσερις αγωνιστικές τιμωρία στον μέσο της ΑΕΚ για την αποβολή του στην Τιφλίδα – Εφεση καταθέτει αύριο η Ενωση στην ΟΥΕΦΑ
Εμ! άλλο μπουρδέλο και άλλο ευρώπη
οι μαγκιές πληρώνονται
*Αφου άρχισε το πρωτάθλημα εμεις γιατί ακόμα παίζουμε φιλικά  :think:  :tooth:

Επισκέπτης
Βαριά καμπάνα σε Μάκο!

αλανι θυμασαι τη σου ελεγα για το μακο ;)και εσυ μου ελεγες οτι δεν εχει δωσει δικαιωματα;δες τωρα για να δεις οτι οτι σου εχω πει τις πιο πολλες φορες βγαινει.αληθεια το κοντοε ο ισπανος θα τον παρει 18αδα η δεν τον υπολογιζει ουτε για τριτη επιλογη;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αλανι θυμασαι τη σου ελεγα για το μακο ;)και εσυ μου ελεγες οτι δεν εχει δωσει δικαιωματα;δες τωρα για να δεις οτι οτι σου εχω πει τις πιο πολλες φορες βγαινει.αληθεια το κοντοε ο ισπανος θα τον παρει 18αδα η δεν τον υπολογιζει ουτε για τριτη επιλογη;
μια μαλακια εκανε οκ... την δευτερη πρεπει να φαει καμπανα απο τη διοικηση... παντως αγωνιστικα δειχνει ανεβασμενος... για κοντοε δεν ξερω,θα δουμε στην πορεια τι πουλια θα πιασει...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εμ! άλλο μπουρδέλο και άλλο ευρώπη
οι μαγκιές πληρώνονται
*Αφου άρχισε το πρωτάθλημα εμεις γιατί ακόμα παίζουμε φιλικά  :think:  :tooth:
και γαμω τα πρωταθληματα,καθε βδομαδα θα αλλαζουν οι ομαδες που συμετεχουν...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
με κλωναριδη,μπερνς και κατσετη ηθελες να κερδισεις μεσα στην πατρα?
Mε τί σύστημα κατέβασε ο χιμένεθ την ομάδα πάλι;
Κωνσταντόπουλος, Χέλγκασον, Κάλα, Λεονάρντο, Kάρλος, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Κλωναρίδης, Γεωργέας

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Mε τί σύστημα κατέβασε ο χιμένεθ την ομάδα πάλι;
Κωνσταντόπουλος, Χέλγκασον, Κάλα, Λεονάρντο, Kάρλος, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Κλωναρίδης, Γεωργέας
δοκιμασε τον μπερνς σεντερ φορ :grin: ο χελγκανσον διαβαζω εκτος τοπου κ χρονου το παλικαρι... και στο 2ο ημι που εβαλε μεσα τσουκαλα,βλαχο,κατσετη κ λοιπους πιτσιρικαδες επαθε πανωλεθρια... ο βαργκας παντως για 45 λεπτα που επαιξε ηταν αρκετα καλος...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πιστευω οτι με λιγη τυχη... Θα μπειτε στα play off... :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δοκιμασε τον μπερνς σεντερ φορ :grin: ο χελγκανσον διαβαζω εκτος τοπου κ χρονου το παλικαρι... και στο 2ο ημι που εβαλε μεσα τσουκαλα,βλαχο,κατσετη κ λοιπους πιτσιρικαδες επαθε πανωλεθρια... ο βαργκας παντως για 45 λεπτα που επαιξε ηταν αρκετα καλος...
Μάλιστα......
Μεταξύ συγγενών και φίλων θα είμαστε πάλι στο οακα και φέτος

Αν ακούσεις καμιά φωνή

[move]ΔΡΑΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]

εγώ θα είμαι  :grin:

*Λοιπόν θα κάνουμε και φέτος αυτό που πρέπει να κάνουμε θα είμαστε δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και ο Θεός βοηθός

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μάλιστα......
Μεταξύ συγγενών και φίλων θα είμαστε πάλι στο οακα και φέτος

Αν ακούσεις καμιά φωνή

[move]ΔΡΑΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]

εγώ θα είμαι  :grin:

*Λοιπόν θα κάνουμε και φέτος αυτό που πρέπει να κάνουμε θα είμαστε δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και ο Θεός βοηθός
ο δρακουλας θα την κανει για τα καρπαθια σιγα σιγα... αντε να κατεβω σε κανα ντερμπυ η σε κανα ευρωπαικο τωρα στις αρχες,απο κει και περα βγαλτε τα περα μονοι σας :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
και ειχα αρχισει να απορω πως λειπει απο την παρεα ο μετρ των φιλικων...
επειδη δεν θελω να το γκαντεμιασω...
κανε προσευχουκες να μην ερθει ο αμανατιδης
γιατι αλλιως τα κωλογαμησια που θα χορτασεις μεσα εξω θα ειναι ανευ προηγουμενου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom