οχι δεν επαιξε κανα διαστημικο ποδοσφαιρο... εκανε 7-8 πολυ καλα ματς οπως λες και ειχε σε πολλα αλλα σταθερη αποδοση... το θεμα ειναι οτι το πηρε ο γαυρος ο οποιος κερδισε κατι ματσακια αν θυμασε καλα με ανυπαρκτα πεναλτι (και μαλιστα στα τελευταια λεπτα) και την ενσταση για το ματς της καλαμαριας την ιδια στιγμη που η αεκ εχανε βαθμους απο ματς οπως το 2-3 με πανιωνιο στο οακα οπου ο διαιτητης δεν εδωσε 3 καθαρα πεναλτι υπερ μας (βιντεακια υπαρχουν)... οπως και να χει το πρωταθλημα το αξιζε η αεκ οπως εχουν παραδεχτει ολοι...
τι το θες και το ψαχνεις? η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια χρονια την αεκ την παιζουν οι διαιτητες 40-60 ακομα και σε ματς του οακα με ομαδες του στυλ αστερα και ξανθης... περσυ ο ιδιος ο κακος βγηκε και δηλωσε (και καλα) οτι κατα λαθος μας αδικησε στο 2-2 με τον αστερα... ποσοι αλλοι μας εχουν σφαξει με το γαντι...
διάβασε το προηγούμενο ποστ μου
πίνω μπύρα
για μένα έχει κανείς μόνο δύο τρόπους να δει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα
ή θα αποφασίσει να το βλέπει σαν στημένο
ή θα αποφασίσει να βλέπει ποιος παίζει μπάλα
αν αποφασίσει το πρώτο τότε δεν είναι η διαιτησία το θέμα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω, έχω πει ήδη πολλά και αυτοί που γνωρίζουν έχουνε καταλάβει
αν αποφασίσει το δεύτερο τότε πάλι η διαιτησία δεν θα έπρεπε να τον απασχολεί αλλά το πώς παίζουνε οι ομάδες μπάλα - να μείνει στα αμιγώς ποδοσφαιρικά (και να το δει τελείως ερασιτεχνικά το θέμα)
Για το 2008 νομίζω είσαι υπερβολικός.
Το πρωτάθλημα η ΑΕΚ δεν το έχασε σε ένα ματς. Το έχασε από τη στιγμή που σε όλο τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός σερνότανε με την Ευρώπη και χωρίς πολλούς παίκτες και τον ξελάσπωνε ο Κοβάσεβιτς. Και το έχασε γιατί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που το θυμάμαι ΠΑΡΑ πολυ καλά, έχασε ματς που έπρεπε να τα κερδίσει και ήταν αγνώριστη.
όσο για το ματς της Καλαμαριάς, η μόνιμη θέση μου είναι απλή. Μιλάμε πάντα για νόμους. Που πρέπει να τηρούνται. Ε, αυτός είναι νόμος. Αν καταστρατηγούνταν, τότε μετά από λίγο θα γινότανε της πουτάνας σαν δεδικασμένο. Τον βόλεψε τον Ολυμπιακό; Σίγουρα
Θα το επαιρνε η ΑΕΚ αν δεν είχε γίνει η ένσταση; Σίγουρα
Φταίει ο Ολυμπιακός που έκατσε πάνω σε νόμο που κανονικά θα έπρεπε να τον ξέρει η Καλαμαριά; Οχι
άντε να σου πω και κάτι παραπάνω. Τον ήξερε τον νόμο η καλαμαριά; ΝΑΙ