alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
την ιδια εποχη που ο μανωλας βγηκε και δηλωσε αυτο που λες (εφαγε και τιμωρια αν θυμασαι) ο βαζεχας επερνε πεναλτι επειδη του ακουμπησε ο αμυντικος το κορδονι η οχι? αλλα εκει ουτε δηλωση ουτε τιμωρια (οπως παντα)... δηλαδη αν ενας παιχτης εκβιασει ενα σφυριγμα και βγει να το δηλωσει ζητωντας συγνωμη και δεχομενος την τιμωρια του δεν ειναι μαγκας? αλλα βεβαια εδω εχουμε μαθει να κανουμε βουτιες περνοντας ανυπαρκτα πεναλτι και μετα να γελαμε κοροιδευοντας ολο τον κοσμο...δεν το ειπες αλλα παντα την αεκ τη βγαζεις λαδι.το θεμα ειναι οτι οντως απο τους τρεις εισαι ο πιο αδικημενος...αλλα προσεξε οχι οτι εισαι και αδικημενος γενικα.εχεις παρει και πρωταθλημα με σφυριγμα με τη λαρισα στη φιλαδελφεια που ο μεγαλος μανωλας ειχε κανει τη φοβερη δηλωση και ολοι τον βγαλατε ειληκρινη.αλλα αυτα ειναι ψιλα και δεν τα θυμασαι.το σταματαω γιατι υπαρχουν και αλλα που εχεις ευνοηθει και δεν βγαζει πουθενα.εγω προσωπικα εχω πεσει δυο φορες μια με το σπανεα και μια με τον πανοπουλο και τον αληταρα το καλογιαννη που εστησαν το παιχνιδι....μονο εμεις δεν το στησαμε τοτε με τη λαρισα που παρεπιπτοντως ειχαν προεδρο τον νυν αντιπροεδρο τσολακακη που ειχε πει οτι εγω θα παω να κερδισω....αποτελεσμα...καλως τα παιδια 3-0.αλλα τοσο μαλακες ειμασταν και πεσαμε.τωρα λοιπον αφου καταλαβαινουμε ολι τη γινετε παψαμε να ειμαστε μαλακες και αυτο ενοχλει.....