gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ποιος είναι ο αμπαλίνιο;;;Ίδιες περιπτώσεις ο Ζαλμάς και ο αμπαλίνιο με τον Τζιμπούρι, τον Μπυραλλάς, τον Πάντελιτς και τον Μητρογκόλ.
Ποιος είναι ο αμπαλίνιο;;;Ίδιες περιπτώσεις ο Ζαλμάς και ο αμπαλίνιο με τον Τζιμπούρι, τον Μπυραλλάς, τον Πάντελιτς και τον Μητρογκόλ.
μίλησε και ο βόθροςμεγαλι ομαδα το αεκακι
Kαλα εχω τετοια ομαδαρα που θα κοψω βαθμους απο αλλους;και χρειαζετε να δωσω το ματς γιατι αλλιως δεν το περνει;μιλαμε σοβαρα τωρα;αν θες να τα δεις ετσι καντο.''ποτε ειχαμε την εξωαγωνιστικη δυναμη? θα μου πεις τωρα το ιδιο ανεκδοτο που λενε ολοι και ακουει στο ονομα τιγρης? μην ξεχνας οτι την ιδια εποχη αρχιπαραγοντας του βαζελα ηταν ο καπεταν γιωργος με ισχυρο παραρτημα τον ΟΦΗ και διαιτησιες στυλ σπανεα για να σου θυμησω ετσι ενα ονοματακι που θα σου αρεσει '' βλεπω μονος σου λες ποτε ειχες δυναμη.ξεχασες και την εποχη γιδοπουλου που ελυνε λογο πολιτικων λογον.
18000???«Ήταν… τρελό»
Ένα εξαιρετικά σεμνό και καλόκαρδο παιδί, που δεν του αρέσει να… αγορεύει, αλλά, απλά, να καταθέτει την άποψή του, είδαν -στο δείπνο της Βουλιαγμένης- οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Έιντουρ Γκούντγιονσεν -εκτός από τον παίκτη που θα δώσει αυτό το… κάτι που έλειπε από την ομάδα.
«Με είχαν προετοιμάσει (σ.σ. οι Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδης) για αυτά που θα ζούσα. Ήταν… τρελό, αλλά μου άρεσε», είπε ο Ισλανδός για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο!
Μάλιστα, ο Ice Man θυμήθηκε ότι έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Χιμένεθ, όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός τεχνικός καθοδηγούσε τη Σεβίλλη…
Ο Γκούντγιονσεν παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι φοβερό. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και δεν έχει τύχει ποτέ να έρθω στην Ελλάδα. Αλήθεια, μπροστά σε πόσο κόσμο παίζει η ΑΕΚ;».
Για να λάβει την εξής απάντηση από τους διοικούντες: «Το γήπεδό μας είναι μεγάλο, αλλά συνήθως έχουμε έναν μέσο όρο κοντά στους 18.000 θεατές. Στον τελικό Κυπέλλου, πάντως, είχαμε 60.000»!
Τέλος, το «λαμπερό» απόκτημα του «Δικεφάλου», είπε: «Είμαι λάτρης του αγγλικού στιλ του ποδοσφαίρου. Μου αρέσει το αθλητικό, δυνατό παιχνίδι. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται στην Ισπανία, όταν οι επιθετικοί πέφτουν στο χόρτο με ένα απλό άγγιγμα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που… ξαπλώνουν».
Καλά ετοιμάσου να δεις τι κάνουν στην Ελλάδα...Που να παίξει και με κανένα Καραγκούνη. Παίζει να να τραβάει τα μαλλιά του
Ακομη δεν εχεις απαντησει πως γινεται οι επικεφαλεις της θυρας 7 να εχουν κερδη απο το στοιχημα απο 3 εως 6 εκ.ευρω.18000???
mmm...μάλιστα....
έχει να δει άδεια κερκίδα αν στα πρώτα 3 ματς δεν πάει καλά η ομάς...
θα έχει γούστο...θα αρχίσει τις εκκλήσεις όπως και ο Σισσέ για συμπαράσταση...
ελα μωρε... απλα επαιξαν δυο-τρια σημεια στην τυχη και τους εκατσεΑκομη δεν εχεις απαντησει πως γινεται οι επικεφαλεις της θυρας 7 να εχουν κερδη απο το στοιχημα απο 3 εως 6 εκ.ευρω.
τι εννοείς;Τα προσφυγικά σωματεία είναι αδερφά σωματεία. Απλά μερικές φορές και τα αδέρφια μαλώνουν μεταξύ τους .
Πάνω από τη 2η θέση είναι η 1η. Η λέξη δυσκολάκι είναι ολίγον τι λίγη. ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο φέτος τότε θα είναι το πιο απίθανο πρωτάθλημα που έχει πάρει ομάδα στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου (πιο απίθανο και από αυτό του 89). ΛΟΓΙΚΑ ο ΟΣΦΠ φέτος παίζει με αντίπαλο τον κακό του εαυτό. Έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ ( η ΑΕΚ έχει κάνει μέχρι τώρα αν τις μετράω σωστά 9!!!!! μεταγραφές), ο ΠΑΟ έχει χάσει μέρος της ποιότητάς τους με την φυγή Σισσέ και Ζιλμπέρτο, ο ΠΑΟΚ ναι μεν δυναμωσε αλλά έχει νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία οπότε μένει να δούμε τι θα γίνει (και πέρσι που έφερε νέο προπονητή και άλλαξε φιλοσοφία μετά από 2 μήνες τον έδιωξε και ουσιαστικά έχασε 2 μήνες και αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος) ο Άρης για μένα είναι ερωτηματικό, όπως και ο γαύρος του βόλου. Για μένα, έτσι όπως έχουν τα πράγματα η 1η θέση είναι ΗΔΗ κλεισμένη (να μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας) και από εκεί και μετά θα γίνει χαμός για τη 2η.
Α! ΜΙΑ πιθανότητα να χάσει ο ΟΣΦΠ την πρώτη θέση είναι να αρχίσει να τρώει 5άρες στην Ευρώπη και ο Μαρινάκης να διώξει τον Βαλδέρβε. Τότε ΜΠΟΡΕΙ να χάσει πολίτιμο χρόνο και έδαφος
Υ.Γ Όλα τα παραπάνω αναφέρονται σε ένα ιδεατό πρωτάθλημε χωρίς παράγκες και στησίματα παιχνιδιών
τελικα διαβαζοντας; ολα αυτα που γραφεις πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι η μοναδικη α στην ελλαδα που δεν εχει μπλεχτει σε ανομιες ειναι η αεκ.μικρος δεν ειμαι και θυμαμαι πολυ καλα επι γιδοπουλου τη εγινε.ο στρατος τοτε ελυνε και εδενε.αλλωστε ο γιδοπουλος δεν εμεινε και πολυ στην αεκ..σου ειπα εκει που φτυνεις δεν γλυφεις.ο γρηγορης σου ειπε οτι τελικα αυτον που βριζετε απο το πρωι μεχρι το βραδυ δεχτηκατε να παιξετε στο γηπεδο του εγω δεν θα το δεχομουν καλυτερα επαρχια.αλλωστε η αεκ εχει λερωθει απο μονη της .να μη σου θυμησω τη τελευταια αγωνιστικη με την αεκ και τον ιωνικο.εκτος αν και αυτο το ματς ηταν τυχαιο και σπηλωνουμε την ομαδα σου αδικα.η αεκ αλλωστε για σενα ΠΟΤΕ δεν εχει μπλεχτει σε τιποτα.αν αυτο θες να πιστευεις και οτι ολοι οι υπολοιποι ειναι βρωμικοι και διαπλεκομενοιτοτε...οκ παω πασο ρε αλανι.δεν ειναι σιγουρο οτι θα κοψεις,θα προσπαθησεις παντως με νυχια και με δοντια (τουλαχιστον στη Ν.Σμυρνη),αν κοψεις θα εχεις μπονους παντως... δεν θα σε αφησει παραπονεμενο ο θειος Βαγγελας...
Τωρα το αν ειχα εξωαγωνιστικη δυναμη επι μελλισα πιστευω το ξερεις καλυτερα εσυ... και γιατι το λεω αυτο? ο πανιωνιος δεν σφαγιαστηκε ποτε διαιτητικα απο την αεκ εκεινες τις εποχες... απο καποιον αλλο μαλλον,εκτος αν εισαι μικρος και δεν θυμασαι... επι γιδοπουλου τι δυναμη ειχα? σαρωσα τους τιτλους? δεν νομιζω... οποτε τζαμπα ανεφερες αυτο το ονομα... αλλο?
ρε σεις μην ψαχνετε να λερωσετε την αεκ με το ετσι θελω... καταντατε γραφικοι... οταν μια ομαδα εχει παρει τιτλους με την αξια της μην το ξεφτιλιζετε το θεμα... εδω μερικοι βγηκαν να πουν οτι το κυπελο περσυ το πηραμε με παραγκα... αλλα οκ στην ελλαδα ειμαστε πρεπει να ανεχτουμε τον καθε ενα με τις παπαριες του... ετσι κ αλιως οι ελληνες φιλαθλοι στην πληοψηφια τους ειναι αμπαλοι με την ενοια οτι δεν πανε στο γηπεδο για να δουν μπαλα αλλα μονο για να κερδισουν και να χλευασουν,βρισουν κτλ.
δεν μου λες ρε αλανι ο ντεμης μετα την αεκ που βρηκε ολο αυτο το χρημα και εφτιαξε αυτη τη βιλλα στα βορεια και ταυτοχρονα ανοιξε την εταιρεια που κονομαει τα αντερα του;μηπως απο την μπαλα; η απο τη δεσποινα;ελα μωρε... απλα επαιξαν δυο-τρια σημεια στην τυχη και τους εκατσε
επειδή το ακούω ιδιαίτερα συχνά αυτό το "διδαξε ήθος"περσυ μπορει να εισουν αδιαφορος και να τους πεταξες 2 γκολακια αλλα δεν ειχες και τιποτα αλλο να κυνηγησεις εκτος απο καμια νικη στα εναπομειναντα ντερμπι με γαυροβαζελο... φετος οτι ειχες τελειωσει απο τον 2ο ημιτελικο της τουμπας (και το κυνηγι με τα καπνογονα των οπαδων του αλλου αδερφου προσφυγικου σωματειου) και πηγες στο καραισκακη να αντιμετωπισεις τον γαυρο που εκανε φιεστα αφου ειχε πρωτα (διδαξει ηθος στο ματς με βαζελο)... δεν λεω οτι δεν εκανε καλα ο πανιωνιος που δεχτηκε παιχτες και βοηθεια απλα λεω να μην το αμφισβητουν αυτο οι φιλοι της ομαδας του... απλα τα πραγματα...
δεν ειπα ποτε οτι απο την αεκ δεν περασαν λαμογια (και δεν το λεω για το ντεμακο)... ομως στην αεκ δεν αγορασαν τιτλους... δεν εριξαν ομαδες στην β (οπως εσας καποιοι καποτε)... μονο εις βαρος της ομαδας λειτουργησαν (ψωμιαδης,γιδοπουλος και ισως ντεμης)... αυτο που σου ειπα και δεν προκειτε να αλαξει οσο και να προσπαθουν καποιοι ειναι οτι η αεκ τα τελευταια 25 χρονια οσους τιτλους εχει κατακτησει το εκανε με το σπαθι της και με τη μπαλα που επαιξε... μετρα και οσους τιτλους της εχουν κλεψει οι παραγκες βαζελογαυρων...δεν μου λες ρε αλανι ο ντεμης μετα την αεκ που βρηκε ολο αυτο το χρημα και εφτιαξε αυτη τη βιλλα στα βορεια και ταυτοχρονα ανοιξε την εταιρεια που κονομαει τα αντερα του;μηπως απο την μπαλα; η απο τη δεσποινα;
επειδή το ακούω ιδιαίτερα συχνά αυτό το "διδαξε ήθος"
φαντάζομαι πως τα καψίματα λεωφορίου μετους παίκτες ΜΕΣΑ στο αντίστοιχο ματς στο ΟΑΚΑ ήταν ήθος, σωστά; με τη λογική αυτή προφανώς και δίδαξε ήθος (σαν απόλυτη τιμή φυσικά από ήθος ούτε λόγος)
αυτό που θέλω να πω είναι πως δυστυχώς στα ελληνικά γήπεδα τα έχουμε δει όλα και δεν έχει τιμωρηθεί κανείς.
όπως και στην ελληνική πολιτική σκηνή (αλληλένδετα είναι άλλωστε)
σόρρυ, δεν είδα την ερώτηση...πού την πόσταρες;Ακομη δεν εχεις απαντησει πως γινεται οι επικεφαλεις της θυρας 7 να εχουν κερδη απο το στοιχημα απο 3 εως 6 εκ.ευρω.
επ, εδώ σφάλλειςδεν μου λες ρε αλανι ο ντεμης μετα την αεκ που βρηκε ολο αυτο το χρημα και εφτιαξε αυτη τη βιλλα στα βορεια και ταυτοχρονα ανοιξε την εταιρεια που κονομαει τα αντερα του;μηπως απο την μπαλα; η απο τη δεσποινα;
η απάντηση είναι ακριβώς στην επόμενη πρόταση του ποστ μουγιατι αραγε?
μια μικροζημια εκαναν μωρε τα παιδια σε μερικες στοιχηματικες εταιριες...η απάντηση είναι ακριβώς στην επόμενη πρόταση του ποστ μου
μιλάω αλλά δεν με ακούει κανείς
δεν παίζεται ποδόσφαιρο μεταξύ των παραγόντων
ο Μάκης και ο Αχιλλέας κάποιον πείραξαν
δεν το ειπες αλλα παντα την αεκ τη βγαζεις λαδι.το θεμα ειναι οτι οντως απο τους τρεις εισαι ο πιο αδικημενος...αλλα προσεξε οχι οτι εισαι και αδικημενος γενικα.εχεις παρει και πρωταθλημα με σφυριγμα με τη λαρισα στη φιλαδελφεια που ο μεγαλος μανωλας ειχε κανει τη φοβερη δηλωση και ολοι τον βγαλατε ειληκρινη.αλλα αυτα ειναι ψιλα και δεν τα θυμασαι.το σταματαω γιατι υπαρχουν και αλλα που εχεις ευνοηθει και δεν βγαζει πουθενα.εγω προσωπικα εχω πεσει δυο φορες μια με το σπανεα και μια με τον πανοπουλο και τον αληταρα το καλογιαννη που εστησαν το παιχνιδι....μονο εμεις δεν το στησαμε τοτε με τη λαρισα που παρεπιπτοντως ειχαν προεδρο τον νυν αντιπροεδρο τσολακακη που ειχε πει οτι εγω θα παω να κερδισω....αποτελεσμα...καλως τα παιδια 3-0.αλλα τοσο μαλακες ειμασταν και πεσαμε.τωρα λοιπον αφου καταλαβαινουμε ολι τη γινετε παψαμε να ειμαστε μαλακες και αυτο ενοχλει.....δεν ειπα ποτε οτι απο την αεκ δεν περασαν λαμογια (και δεν το λεω για το ντεμακο)... ομως στην αεκ δεν αγορασαν τιτλους... δεν εριξαν ομαδες στην β (οπως εσας καποιοι καποτε)... μονο εις βαρος της ομαδας λειτουργησαν (ψωμιαδης,γιδοπουλος και ισως ντεμης)... αυτο που σου ειπα και δεν προκειτε να αλαξει οσο και να προσπαθουν καποιοι ειναι οτι η αεκ τα τελευταια 25 χρονια οσους τιτλους εχει κατακτησει το εκανε με το σπαθι της και με τη μπαλα που επαιξε... μετρα και οσους τιτλους της εχουν κλεψει οι παραγκες βαζελογαυρων...
ποτε η αεκ κατεκτησε τιτλο χωρις να παιξει μπαλα? με καμια 20ρια πεναλτι και καμια 50ρια αμφισβητουμενες φασεις σε ολο το πρωταθλημα?
μην ανοιγεις αυτες τις κουβεντες τωρα γιατι θα γεμισουμε πολλες σελιδες παλι... ειπαμε η αεκ δεν ηταν γεματη απο αγιους παντοτε... αλλα μπροστα στις καταστροφες που εχουν κανει οι αλλοι δυο στο ελληνικο ποδοσφαιρο, ναι ειμαστε αγιοι...
αραγε μονο αυτοι εκαναν μικροζημιες;μην τρελαθουμε αρχιλαμογια αλλα εσυ πιστευεις οτι αυτοι ηταν μονοι; ;)μια μικροζημια εκαναν μωρε τα παιδια σε μερικες στοιχηματικες εταιριες...
Εχεις δικιο,δεν ηταν επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ο νικολαιδης,δεν εβγαζε λεφτα.Ουτε φυσικα η Βανδη δεν εβγαζε.Μαλον δεν εχετε ιδεα ποσα βγαζουν οι τραγουδιστες.δεν μου λες ρε αλανι ο ντεμης μετα την αεκ που βρηκε ολο αυτο το χρημα και εφτιαξε αυτη τη βιλλα στα βορεια και ταυτοχρονα ανοιξε την εταιρεια που κονομαει τα αντερα του;μηπως απο την μπαλα; η απο τη δεσποινα;