gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ελληνοποίηση στις πράξεις
Γ. Γεωργιάδης, Γ. Παπαδόπουλος και Σοϊλέδης
Θα ήταν ευχής έργον η απόκτηση τουλάχιστον δύο εκ των τριών προαναφερθέντων παικτών. Ο Γ. Γεωργιάδης περιμένει καρτερικά την ημέρα που ο Θεοδωρίδης θα λογικευτεί και θα τον παραχωρήσει έναντι ενός νορμάλ ποσού στην ΑΕΚ, άλλωστε το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος ενώ το εφετινό μπορεί να φύγει για ομάδα του εξωτερικού με 150.000 ευρώ.
Οι δύο πρώην του Ολυμπιακού αποτελούν κατά την ταπεινή άποψή μου εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών αλλά ατύχησαν να συμπέσουν με την εποχή Βαλβέρδε ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν πολυγουστάρει τους έλληνες παίκτες (δείτε επίσης τις περιπτώσεις Κατσικογιάννη, Μήτρογλου κ.α.) αν δεν είναι περιπτώσεις Τοροσίδη. Στερνή τους γνώση βέβαια, καθώς όταν τους ήθελε η ΑΕΚ όπου είναι βέβαιο ότι θα έπαιρναν υπερπολλαπλάσιες ευκαιρίες, οι γονείς τους επέλεξαν Ολυμπιακό και την πάτησαν!
Στην ΑΕΚ των χαμηλών μπάτζετ και της ανάγκης από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, αμφότεροι θα είχαν μπόλικο χρόνο συμμετοχής, άλλωστε η ποδοσφαιρική λογική και φιλοσοφία του Χιμένεθ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή του Βαλβέρδε. Είναι τεχνικός που δουλεύει με τους μικρούς, τους εμπιστεύεται και τους εξελίσσει, δεν αρκείται στα έτοιμα.
www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/ellhnopoihsh_stis_prakseis.1183705.html]http://www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/ellhnopoihsh_stis_prakseis.1183705.html[/url]
Όταν διαβάζω τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ με πιάνουν τα νέυρα μου...Τι στερνή τους γνώση και αρχίδια καλαβρέζικα...Από που και ως που είναι σίγουρο πως όταν πριν 2-3 χρόνια η ΑΕΚ πλησίαζε τους παίκτες που αναφέρονται πως αυτοί θα έπερναν ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΣΙΕΣ (μη χέσω) ευκαρίες; Από που το βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα; Ο Μανωλάς μη ξεχνάμε πως πήρε ευκαρίες γιατί κάποια στιγμή ο Ντούσκο ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς... Κάποιοι άλλοι νεαροί (πχ Ιντζογλου -αν το λεω σωστά) δεν έχουν παίξει ΚΑΝ...Πήρε ευκαιρίες ο Πλιάτσικας πχ...ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Εκτός ΑΝ ηξερε η ΑΕΚ το 2008 ότι το 2011 θα έχει αυτά τα προβλήματα που έχει....Πεεεεεε ρε πούστη μου. Τι προσπαθεί να δικαιολογήσει και ποιον κατηγορεί ο αρθρογράφος; Τους γονείς των παιδιών που δε πείστηκαν από την διοίκηση της ΑΕΚ ή την ΑΕΚ που δε κατάφερε να πεισει;;;