Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ελληνοποίηση στις πράξεις

Γ. Γεωργιάδης, Γ. Παπαδόπουλος και Σοϊλέδης
Θα ήταν ευχής έργον η απόκτηση τουλάχιστον δύο εκ των τριών προαναφερθέντων παικτών. Ο Γ. Γεωργιάδης περιμένει καρτερικά την ημέρα που ο Θεοδωρίδης θα λογικευτεί και θα τον παραχωρήσει έναντι ενός νορμάλ ποσού στην ΑΕΚ, άλλωστε το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος ενώ το εφετινό μπορεί να φύγει για ομάδα του εξωτερικού με 150.000 ευρώ.
Οι δύο πρώην του Ολυμπιακού αποτελούν κατά την ταπεινή άποψή μου εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών αλλά ατύχησαν να συμπέσουν με την εποχή Βαλβέρδε ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι δεν πολυγουστάρει τους έλληνες παίκτες (δείτε επίσης τις περιπτώσεις Κατσικογιάννη, Μήτρογλου κ.α.) αν δεν είναι περιπτώσεις Τοροσίδη. Στερνή τους γνώση βέβαια, καθώς όταν τους ήθελε η ΑΕΚ όπου είναι βέβαιο ότι θα έπαιρναν υπερπολλαπλάσιες ευκαιρίες, οι γονείς τους επέλεξαν Ολυμπιακό και την πάτησαν!
Στην ΑΕΚ των χαμηλών μπάτζετ και της ανάγκης από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, αμφότεροι θα είχαν μπόλικο χρόνο συμμετοχής, άλλωστε η ποδοσφαιρική λογική και φιλοσοφία του Χιμένεθ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή του Βαλβέρδε. Είναι τεχνικός που δουλεύει με τους μικρούς, τους εμπιστεύεται και τους εξελίσσει, δεν αρκείται στα έτοιμα.

www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/ellhnopoihsh_stis_prakseis.1183705.html]http://www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/ellhnopoihsh_stis_prakseis.1183705.html[/url]

Όταν διαβάζω τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ με πιάνουν τα νέυρα μου...Τι στερνή τους γνώση και αρχίδια καλαβρέζικα...Από που και ως που είναι σίγουρο πως όταν πριν 2-3 χρόνια η ΑΕΚ πλησίαζε τους παίκτες που αναφέρονται πως αυτοί θα έπερναν ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΣΙΕΣ (μη χέσω) ευκαρίες; Από που το βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα; Ο Μανωλάς μη ξεχνάμε πως πήρε ευκαρίες γιατί κάποια στιγμή ο Ντούσκο ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς... Κάποιοι άλλοι νεαροί (πχ Ιντζογλου -αν το λεω σωστά) δεν έχουν παίξει ΚΑΝ...Πήρε ευκαιρίες ο Πλιάτσικας πχ...ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Εκτός ΑΝ ηξερε η ΑΕΚ το 2008 ότι το 2011 θα έχει αυτά τα προβλήματα που έχει....Πεεεεεε ρε πούστη μου. Τι προσπαθεί να δικαιολογήσει και ποιον κατηγορεί ο αρθρογράφος; Τους γονείς των παιδιών που δε πείστηκαν από την διοίκηση της ΑΕΚ ή την ΑΕΚ που δε κατάφερε να πεισει;;;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
εγω αγορι μου οταν γυρνουσα απο τον τελικο στο καυτατζογλειο που ειχα παει με την κοπελιτσα μου
μας την ειχαν στημενη στην καμαρα τα ξαδελφια σου
φυγαδευσα την ερωμενη μου και τους αντιμετωπισα ολομοναχος
1 με 13
το καταλαβες,εσυ θα αφηνες την γκομενα και θα τρεχες
ε μαλακα
εσυ δεν εισαι απο τους μαλακες....κακος σε αποκαλουν ετσι...απλα εισαι γραφικος...σαν την ομαδουλα σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όταν διαβάζω τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ με πιάνουν τα νέυρα μου...Τι στερνή τους γνώση και αρχίδια καλαβρέζικα...Από που και ως που είναι σίγουρο πως όταν πριν 2-3 χρόνια η ΑΕΚ πλησίαζε τους παίκτες που αναφέρονται πως αυτοί θα έπερναν ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΣΙΕΣ (μη χέσω) ευκαρίες; Από που το βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα; Ο Μανωλάς μη ξεχνάμε πως πήρε ευκαρίες γιατί κάποια στιγμή ο Ντούσκο ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς... Κάποιοι άλλοι νεαροί (πχ Ιντζογλου -αν το λεω σωστά) δεν έχουν παίξει ΚΑΝ...Πήρε ευκαιρίες ο Πλιάτσικας πχ...ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Εκτός ΑΝ ηξερε η ΑΕΚ το 2008 ότι το 2011 θα έχει αυτά τα προβλήματα που έχει....Πεεεεεε ρε πούστη μου. Τι προσπαθεί να δικαιολογήσει και ποιον κατηγορεί ο αρθρογράφος; Τους γονείς των παιδιών που δε πείστηκαν από την διοίκηση της ΑΕΚ ή την ΑΕΚ που δε κατάφερε να πεισει;;;
Τις ιδιες ευκαιριες που πηρε και ο πλιατσικας,ο γκεντσογλου,ο Ταχτσιδης,ο Κονε,που στην ιταλια ειναι περιζητητος.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν ειναι θεμα χοντρου αν θα ερθουν θα το κανουν οι πιστιρικαδες λογο λεμονη.αλλα και εσεις δεν πατε πισω μεταγραφαρες κανατε κοντοε ντιμι αλλα η μεγαλυτερη επιτυχια ηταν η ανανεωση του μανωλα :grin:στη σημερινη εποχη ενας παιχτης που εχει παιξει 1.12 χρονο που δεν εχει δειξει σταθεροτητα ταλεντο μεν αλλα οχι γιαυτα τα λεφτα .εκτος αν πιστευεις οτι θα βγει παπαστοθοπουλος που τον πουλησατε αν και δεν το βλεπω.
θα τα δουμε ολα οταν θα ξεκινισει να κυλαει το τοπι στο γκαζον... αν κρινουμε απο τα μεχρι τωρα σιγουρα και αξιζε καλυτερο συμβολαιο ο μανωλας... ο κοντοες δηλαδη τωρα που στην εκανε δεν σου γεμιζει το ματι? μεχρι και ανακοινωση με κραξιμο εβγαλαν στην πλατεια μολις ηρθε κατα αεκ μερια αλλα τεσπα και αυτος αν εχει να πει κατι ας το πει στο γηπεδο... οσο για τον ντιμι ειναι καλος για την εθνικη και οχι για την αεκ? δεν νομιζω, μια χαρα λυση ειναι για τα επομενα 2 χρονια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τις ιδιες ευκαιριες που πηρε και ο πλιατσικας,ο γκεντσογλου,ο Ταχτσιδης,ο Κονε,που στην ιταλια ειναι περιζητητος.
Πλιάτσικας ελάχιστες, Ταχτσίδης κάμποσες αλλά όχι αρκετές, Κονέ ναι πήρε όπως και ο Γκέτζογλου. Αλλά σκέψου πως ο Ταχτσίδης πήρε ευκαιρίες γιατί λόγο τραυματισμών των παικτών ο Ντούσαν ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να βάλει τους πιτσιρικάδες. Ο Αργυρίου πχ (που ήταν και δική του επιλογή) πήρε τ αρχίδια του. Τον Κονέ απλά τον αφήσαμε ελεύθερο, του Πλιάτσικα του είπαμε ότι δε τον υπολογίζουμε, τον Ταχτσίδη προσπαθήσαμε αλλά η Τζένοα του έκανε προσφορά που δε μπορούσαμε να την πλησιάσουμε και τον Γκέντζογλου ΑΝ μπορούσαμε να τον διώξουμε και να μη πάρει ευρώ θα το είχαμε κάνει...Και σου ξαναλέω πριν 3 χρόνια (όταν και λογικά πλησιάσαμε τους Κατσικογιάννη και σία) ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παραπάνω δεν είχε πάρει ευκαιρίες. Ο Πλιατσικας ήταν μετξύ πάγκου και εξέδρας και μόνο ο Κονέ μπορούσε να πει ότι είχε παίξει σε κάποια παιχνίδια του πρώτου γύρου την προηγούμενη σεζόν. Υπήρχε ΜΟΝΟ το παράδειγμα του Παπασταθό και των πιτσιρικάδων που είχε φέρει ο Ίβιτς (Τόζερ και σία) που όμως ΗΤΑΝ ξένοι και είχαν προτιμηθεί από ΈΛΛΗΝΕΣ νεαρούς.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα τα δουμε ολα οταν θα ξεκινισει να κυλαει το τοπι στο γκαζον... αν κρινουμε απο τα μεχρι τωρα σιγουρα και αξιζε καλυτερο συμβολαιο ο μανωλας... ο κοντοες δηλαδη τωρα που στην εκανε δεν σου γεμιζει το ματι? μεχρι και ανακοινωση με κραξιμο εβγαλαν στην πλατεια μολις ηρθε κατα αεκ μερια αλλα τεσπα και αυτος αν εχει να πει κατι ας το πει στο γηπεδο... οσο για τον ντιμι ειναι καλος για την εθνικη και οχι για την αεκ? δεν νομιζω, μια χαρα λυση ειναι για τα επομενα 2 χρονια...
Κοίτα με τις μέχρι τώρα μεταγραφές η αλήθεια είναι πως έχουμε πέσει ένα σκαλί σε θέμα ποιότητας με πέρσι. Το θέμα είναι πως η ποιότητα δε μετράει στη μπάλα αν δεν υπάρχει σωστή δουλεία.  ΌΛΕΣ οι μεταγραφές (ΚΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ) θα κριθούν με το που ξεκινήσει το τόπι να τσουλάει...Αλλά να ξέρουμε και τι να περιμένουμε...Μη περιμένουμε να δούμε καμιά ομάδα που θα βγάζει φωτιές...Εγώ πιστεύω πως η ΑΕΚ θα έχει καλή αμυντική λειτουργία, αλλά τα γκολ θα τα βάζει με το σταγονόμετρο (εκτός και αν ο Μπά(κ)χα είναι κανένας τρελλός γκολτζής και μας το έκρυβε το παλικάρι) με τους παίκτες που έχει. Και το κέντρο θα κοιτάει πρώτα να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου και μετά να φτιάξει παιχνίδι. Βέβαια ο Χιμένεθ μπορεί να κάνει προετοιμασία που να τρίβουμε όλοι τα μάτια μας, αλλά αν βγει ο Αδαμίδης και πει πως στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα ε τότε θέλει γιαούρτωμα (εκτός και αν χαρίσει κανένας 4-5 μύρια για μεταγραφές και συμβόλαια και τις επόμενες 4-5 μέρες μαζέψουμε ότι καλό υπάρχει στην αγορά

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ενα τελευταιο σχολιο και την κανω για καφε...
μην τρελαθουμε και εντελος δηλαδη... εφυγε ο σκοκο ο οποιος ναι μεν ηταν καλος και ηξερε μπαλα αλλα επαιζε οποτε του καβλωνε και περσυ με το ζορι να εκανε 6-7 καλα ματς (η κανω λαθος?). Εφυγε ο μπλανκο που μπορει να ηταν φιλοτιμος και να εβαζε στο πλεκτο το τοπι αλλα σιγουρα δεν αξιζε τα ποσα που ζητουσε για να μεινει... για μενα αυτος που θα λειψει απο την αεκ θα ειναι ο μιτσελ ο οποιος ηταν μια αξιοπιστη λυση στο κεντρο, αντε και ο ματεος... αν κανει ενα μπαμ με επιθετικο της προκοπης μια χαρα εργαλεια εχει για να φτιαξει αξιοπρεπες συνολο ο κυριος χιμενεθ... εδω ρε σεις ο βαζελας παει να παιξει προκριματικα τσουλου και ποιον περνει? τον βιτολο...
Ειπαμε ολα θα φανουν μολις το τοπι αρχισει να κυλαει τις πρωτες 10 αγωνιστικες... οτι και να λεμε εμεις τωρα ειναι απλα σεναρια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα αδέλφια μου.Καλησπέρα ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ.Καλησπέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η Ελληνοποίηση του ρόστερ συνεχίζεται.Πολύ γουστάρω που πήραμε τον Dimis.
;Exoυμε να πάρουμε Έλληνα βασικό τερματοφύλακα από τον καιρό του Χιώτη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξυ τότες, τα δικαιολογεί τα λεφτά που παίρνει (νομίζω 100χιλιάρικα συν 2 αυτοκίνητα συν κινητά συν σπίτι) !!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Έκανε μεγάλο ντιλ το παλληκάρι,για να δικαιολογησει τον παχύλο του μισθό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν διαφωνω μαζι σου... η κουβεντα εγινε για τον καπετανο... καλος παιχτης για ομαδα που θα εξασφαλισει συντομα την παραμονη και θα προσπαθησει να κανει το μπαμ για ευρωπη οκ... ο βολος επαιξε σε αρκετα ματς καλη μπαλα μην ξεχνας ομως και την αβαντα του αχιλεα  ;)
ο Βόλος ξεκίνησε τη χρονιά με καλό σύνολο παικτών, καλό προπονητή και διοίκηση που έλυνε και έδενε
στα μέσα πάει ο προπονητής
στο τέλος της χρονιάς πάει η διοίκηση
και τώρα έχει γίνει ένας αχταρμα΄ς παικτών με άλλο προπονητή

ό,τι έκανε πέρσι, μια χαρούλα - κι εμένα μου άρεσε πολλές φορές το ποδόσφαιρο που έπαιζε
και πάπαλα
φέτος θα πάρι ένα πουλί από εδώ μέχρι το Σουδάν
Υ.Γ. θα θυμίσει κόπια του Αθηναϊκού...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο Βόλος ξεκίνησε τη χρονιά με καλό σύνολο παικτών, καλό προπονητή και διοίκηση που έλυνε και έδενε
στα μέσα πάει ο προπονητής
στο τέλος της χρονιάς πάει η διοίκηση
και τώρα έχει γίνει ένας αχταρμα΄ς παικτών με άλλο προπονητή

ό,τι έκανε πέρσι, μια χαρούλα - κι εμένα μου άρεσε πολλές φορές το ποδόσφαιρο που έπαιζε
και πάπαλα
φέτος θα πάρι ένα πουλί από εδώ μέχρι το Σουδάν
Υ.Γ. θα θυμίσει κόπια του Αθηναϊκού...
δεν ενοουσα τον βολο αλλα τον αρη,ο βολος ετσι κ αλιως δεν θα ειναι στην σουπερλιγκ για πολυ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέλφια μου.Καλησπέρα ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ.Καλησπέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Καλησπερα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ενοουσα τον βολο αλλα τον αρη,ο βολος ετσι κ αλιως δεν θα ειναι στην σουπερλιγκ για πολυ...
για το Βόλο ήταν η συζήτηση
αλλά δεν έχει σημασία
ο Βόλος μας τελείωσε
και ο Άρης έκανε διάνα με τον προπονητή....τον πάω τον τύπο. Αν δεν είχαμε τον Βαλβίδα θα τον ήθελα χαλαρά
και μου τη δίνει που έχουμε γεμίσει με όλους τους ξένους μη χέσω...
άσε που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη μεταγραφή Χαβίτο...και με τόσα λεφτά κιόλας....έλεος

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Η Ελληνοποίηση του ρόστερ συνεχίζεται.Πολύ γουστάρω που πήραμε τον Dimis.
;Exoυμε να πάρουμε Έλληνα βασικό τερματοφύλακα από τον καιρό του Χιώτη
και εγω χαρηκα
θα τα τρωει πεντε πεντε απο τον καστιγιο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
για το Βόλο ήταν η συζήτηση
αλλά δεν έχει σημασία
ο Βόλος μας τελείωσε
και ο Άρης έκανε διάνα με τον προπονητή....τον πάω τον τύπο. Αν δεν είχαμε τον Βαλβίδα θα τον ήθελα χαλαρά
και μου τη δίνει που έχουμε γεμίσει με όλους τους ξένους μη χέσω...
άσε που πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη μεταγραφή Χαβίτο...και με τόσα λεφτά κιόλας....έλεος
οταν φας το παστελι στο τηγανι αλλα θα λες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom