Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποιο προ ρε μαλακα
τι ειμαι
μπουχεσας να παιζω ηλεκτρονικα
α..καταλαβα εσυ εισαι του στυλ μαζευομαστε και γαμαμε απο τα ιντερνετ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νομιζα οτι εκτος απο μαλακια παιζεις και τιποτα αλλο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Στην αθηνα οργανωμενα πρωταθληματακια εχουμε 8χ8 11χ11 δυσκολα να βρεις.
Τι μαλακας εισαι και εσυ,τωρα θα επαιζες στον αρη,μετα θα εκανες μεγαλη μεταγραφη στην ΑΕΚ,θα σου κανα πασα και κανα γκομενακι που γνωριζω στην δουλεια.τωρα αρχιδια,με το ονειρο ζεις.
θα στηνε και καμια σεντρουλα,κανα κορνερ... τωρα μονο με το χαρτζηλικι...

Επισκέπτης
θα τα δουμε ολα οταν θα ξεκινισει να κυλαει το τοπι στο γκαζον... αν κρινουμε απο τα μεχρι τωρα σιγουρα και αξιζε καλυτερο συμβολαιο ο μανωλας... ο κοντοες δηλαδη τωρα που στην εκανε δεν σου γεμιζει το ματι? μεχρι και ανακοινωση με κραξιμο εβγαλαν στην πλατεια μολις ηρθε κατα αεκ μερια αλλα τεσπα και αυτος αν εχει να πει κατι ας το πει στο γηπεδο... οσο για τον ντιμι ειναι καλος για την εθνικη και οχι για την αεκ? δεν νομιζω, μια χαρα λυση ειναι για τα επομενα 2 χρονια...
εαν μιλας ειδικα για μενα το κοντοε οποτε πηγαινα στο γηπεδο με επιαναν τα γελια.ενα θα σου πω ειναι φιλοτιμος πολυ αλλα μεχρι εκει.μπαλα δεν ξερει τωρα αν εσυ εδωσες κοντα στα 200 γιαυτον εμενα μου περσιευει.οσο για την ανακοινωση για αλλο λογο την βγαλανε.το επαιζε πανιωνιος του κανανε μια προσφορα κατεμε πολυ μεγαλη και αυτος εφυγε...βεβαια ελεγε οτι ηθελε να μεινει.αυτος ηταν ο λογος.τωρα για τον ντιμι επειαξε στην εθνικη οταν ηταν τραυματιες ο χαλικιας ο τζορβας και ο σηφακης.να φανταστεις οτι αναπληρωματικος ηταν ο κοτσολης που ειχε παιξει ενα ματς με τον παο ;)φυσικα θα τα δεις ολα στο γηπεδο για τον κοντοε ;)ο ντιμις παντως ειναι επηρεπης στο λαθος για μικρες ομαδες ειναι καλος γιαυτο αλλωστε και στην αγγλια 10χρονια δεν επαιξε στην πρεμιερ λιγκ ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εαν μιλας ειδικα για μενα το κοντοε οποτε πηγαινα στο γηπεδο με επιαναν τα γελια.ενα θα σου πω ειναι φιλοτιμος πολυ αλλα μεχρι εκει.μπαλα δεν ξερει τωρα αν εσυ εδωσες κοντα στα 200 γιαυτον εμενα μου περσιευει.οσο για την ανακοινωση για αλλο λογο την βγαλανε.το επαιζε πανιωνιος του κανανε μια προσφορα κατεμε πολυ μεγαλη και αυτος εφυγε...βεβαια ελεγε οτι ηθελε να μεινει.αυτος ηταν ο λογος.τωρα για τον ντιμι επειαξε στην εθνικη οταν ηταν τραυματιες ο χαλικιας ο τζορβας και ο σηφακης.να φανταστεις οτι αναπληρωματικος ηταν ο κοτσολης που ειχε παιξει ενα ματς με τον παο ;)φυσικα θα τα δεις ολα στο γηπεδο για τον κοντοε ;)ο ντιμις παντως ειναι επηρεπης στο λαθος για μικρες ομαδες ειναι καλος γιαυτο αλλωστε και στην αγγλια 10χρονια δεν επαιξε στην πρεμιερ λιγκ ;)
ο κοντοες ηταν απο τους καλυτερους παιχτες του πανιωνιου την προηγουμενη σεζον η οχι? δεν ξερω αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει στην πιεση αυτη τη χρονια αλλα τις ευκαιριες του να καθιερωθει θα τις εχει...  για τον ντιμι δεν σου ειπα οτι ειναι ο πορτιερο που θα κατεβασει τα ρολα αλλα οτι ειναι μια καλη λυση σε δυσκολες οικονομικες εποχες... εξαλου οι υπολοιποι μεγαλοι ποιους εχουν στο τερμα? ο βαζελος τζορβα-καρνεζη? ο γαυρος δασκαλακη? οκ η επιλογη του ντιμι δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει κατωτερη... πρεμιερ λιγκ σιγουρα δεν θα μπορουσε να καθιερωθει αλλα η ελληνικη σουπερλιγκ απεχει ετη φωτος απο αυτο το επιπεδο  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tυπε εσενα σε πιστευω απολυτα,σε ολα μεσα πεφτεις.αφου λοιπον λες εσυ οτι και οι 2 μεταγραφες ειναι μαπα,εγω ειμαι σιγουρος πλεον οτι θα πανε καλα οι 2 παιχτες. :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ας τους να λενε... αν γινει και η υπερβαση με γεωργιαδη,ντουγκλαο,πορτιγιο μια χαρα ειμαστε...

Επισκέπτης
ο κοντοες ηταν απο τους καλυτερους παιχτες του πανιωνιου την προηγουμενη σεζον η οχι? δεν ξερω αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει στην πιεση αυτη τη χρονια αλλα τις ευκαιριες του να καθιερωθει θα τις εχει...  για τον ντιμι δεν σου ειπα οτι ειναι ο πορτιερο που θα κατεβασει τα ρολα αλλα οτι ειναι μια καλη λυση σε δυσκολες οικονομικες εποχες... εξαλου οι υπολοιποι μεγαλοι ποιους εχουν στο τερμα? ο βαζελος τζορβα-καρνεζη? ο γαυρος δασκαλακη? οκ η επιλογη του ντιμι δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει κατωτερη... πρεμιερ λιγκ σιγουρα δεν θα μπορουσε να καθιερωθει αλλα η ελληνικη σουπερλιγκ απεχει ετη φωτος απο αυτο το επιπεδο  ;)
tον κοντοε το ξερω οχι απο τον πανιωνιο αλλα απο το φωστηρα.τωρα αν στην αεκ γινει ξαφνικα ντανι αλβες τη να πω :grin:για τον ντιμι συμφωνω ουτε ειπα οτι οι αλλοι εχουν και τον καν :grin:απλα τον θεωρω ασταθη μπορει να πιασει το απιαστο και να φαει το απιθανο..απλα να σου πω οτι πρεμιερ λιγκ επαιξε ο χαλκιας που δεν ειναι οτι πιο σταθερο κυκλοφορει ;)οσο για τον κοντοε περσι ηταν η χρονια που επαιξε βασικος ομως περσι ο πανιωνιος δεν ειχε αλλον ουτε για αλλαγη.απλα η αεκ πηρε παιχτες με μια καλη χρονια και θεωρητικα φτηνους αν και ο γιαννακης επερνε 50χιλι.και τωρα περνει 200 ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αφού και πάλι το ταμείο είναι άδειο
πώς θα (αν) κάνετε υπερβάσεις;
χαχαχααχαχα
μιλάμε τα ίδια μια ζωή
με πορδές βάψιμο

Επισκέπτης
Tυπε εσενα σε πιστευω απολυτα,σε ολα μεσα πεφτεις.αφου λοιπον λες εσυ οτι και οι 2 μεταγραφες ειναι μαπα,εγω ειμαι σιγουρος πλεον οτι θα πανε καλα οι 2 παιχτες. :grin:
συγνωμη μεγαλε αναλυτη του πόδοσφαιρου.ισως εσυ ξερεις καλυτερα.πηρες τον ντανι αλβες και τον ολιβερ καν..........και δεν ειπα οτι ειναι μαπα....απλα λεω οτι 200χιλιαρικα για εναν παιχτη που επαιξε μια χρονια βασικος και ειναι αμπαλος ειναι πολλα....αλλωστε σας δωσαμε και προ 2ετιας τον καλυτερο αμυντικο χαφ της ελλαδας τον μακο για 800...εδω θα συμφωνησω σε λεφτα ηταν καλυτερο ντηλ :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αφού και πάλι το ταμείο είναι άδειο
πώς θα (αν) κάνετε υπερβάσεις;
χαχαχααχαχα
μιλάμε τα ίδια μια ζωή
με πορδές βάψιμο
Αδεκαστε Δαρα μπορεις να εξηγησεις πως βρεθηκε ο τσουκαλας με 6 εκ.ευρω,ο κουντουρης με αλλα τοσα,(μεγαλοστελεχη της θυρας 7),Η κυρια Μαρμαρα Σταματινα με 12 εκ ευρω,και ολα τα στελεχη της παραγκας,(Β.Μητροπουλος,Βοργιας,Σπανεας,Σπαθας)με τρελα κερδη απο το στοιχημα;Και ασε της ΑΕΚ με τα αδεια ταμεια της,γιατι δεν εισαι αξιος να την πιανεις στο στομα σου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ας τους να λενε... αν γινει και η υπερβαση με γεωργιαδη,ντουγκλαο,πορτιγιο μια χαρα ειμαστε...
Γεωργιάδη δίνουμε 300χιλιάρικα συν έναν δανεικό (δε θυμάμαι ποιον) ο Θεωδορίδης θέλει 400χιλιάρικα συν το δανεικό που δίνουμε, συν Αργυρίου (επίσης δανεικό) συν τα έσοδα από φιλικό. Κοινώς μεγάλη η απόσταση. Ντουγκλάο είχα διαβάσει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται αλλά έμεινε εκεί το θέμα. Όσο για τον Πορτίγιο παίδες ο παίκτης έπαιρνε 700χιλιάρικα, άντε να πεσει στα 600. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ πάνω από 400 άντε με το ζόρι 450. Μη κοροιδευόμαστε. Αν πάρουμε τον Γεωργιάδη θα είναι από μόνη της μια υπέρβαση. Το σενάριο Γεωργιάδη, Ντουγκλάο και Πορτίγιο είναι φαντασία (εκτός και αν έχει βρεθεί κάποιος που χαρίζει στην ΑΕΚ 2μύρια ευρώ)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συγνωμη μεγαλε αναλυτη του πόδοσφαιρου.ισως εσυ ξερεις καλυτερα.πηρες τον ντανι αλβες και τον ολιβερ καν..........και δεν ειπα οτι ειναι μαπα....απλα λεω οτι 200χιλιαρικα για εναν παιχτη που επαιξε μια χρονια βασικος και ειναι αμπαλος ειναι πολλα....αλλωστε σας δωσαμε και προ 2ετιας τον καλυτερο αμυντικο χαφ της ελλαδας τον μακο για 800...εδω θα συμφωνησω σε λεφτα ηταν καλυτερο ντηλ :2funny:
Πολλα ισως για μια μικρη ομαδα οπως ο νεος πανιωνιος,λογικα ομως για μια μεγαλυτερη ομαδα οπως η ΑΕΚ.Εγω δεν τον λεω ουτε Ντανι Αλβες,ουτε τιποτα αλλο,απλα να περιμενουμε να τον δουμε.Μπορει να πιασει,μπορει οχι.Το να του βγαζετε διαρκως χολη επειδη δεν εμεινε στην ομαδα σας,ειναι μαλακια.Λογικο ειναι να θελει να παει σε μεγαλυτερη ομαδα,οπως λογικο ειναι οταν φευγουν απο την ΑΕΚ παιχτες για να πανε σε ομαδες του εξωτερικου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και εγω σου λεω αν οχι και τους τρεις τους δυο τουλαχιστον θα τους παρει...
Εγω προβλεπω να μην παιρνει κανεναν απο τους 3...Ισως με πολυ ζορι και υπερβαση τον Γεωργιαδη..

Επισκέπτης
Πολλα ισως για μια μικρη ομαδα οπως ο νεος πανιωνιος,λογικα ομως για μια μεγαλυτερη ομαδα οπως η ΑΕΚ.Εγω δεν τον λεω ουτε Ντανι Αλβες,ουτε τιποτα αλλο,απλα να περιμενουμε να τον δουμε.Μπορει να πιασει,μπορει οχι.Το να του βγαζετε διαρκως χολη επειδη δεν εμεινε στην ομαδα σας,ειναι μαλακια.Λογικο ειναι να θελει να παει σε μεγαλυτερη ομαδα,οπως λογικο ειναι οταν φευγουν απο την ΑΕΚ παιχτες για να πανε σε ομαδες του εξωτερικου.
το να θεωρεις το πανιωνιο μικρη ομαδα και την αεκ μεγαλη αυτο δεν το σχολιαζω.χολη δεν βγαζει κανεις απλα εγω δεν εχω χτυπησει τατουαζ στο ποδι με τον πανθηρα ;)ουτε ελεγα οτι θα μεινω στην ομαδα.το να θες να πας σε μια ομαδα ''ονομα΄΄ειναι θεμιτι το θεμα ειναι αν θα παρεςι αυτα τα λεφτα που σου ειπαν και αν θα παιξεις αν και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει αλλος.παιχτες απο τη αεκ φευγουν γιατι δεν πληρωνονται γιατι δεν φευγουν απο τον ολυμπικαο η τον παο;τελευταιο παραδειγμα ο βιτολο.και σε εσας ο σκοκο υπηρχε ποτε να παρει αυτα που του εταξαν;σιγουρα θα περιμενω και μακαρι το παιδι να πιασει και να παιξει και να παει και στην εθνικη.....απλα επειδη εγω δεν τον ξερω απο τον πανιωνιο εχω μια μικρη αμφιβολια και ας ειμαι αμπαλος :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και εγω σου λεω αν οχι και τους τρεις τους δυο τουλαχιστον θα τους παρει...
Γεωργιάδη δύσκολα γιατί η διαφορά αυτών που δίνει η ΑΕΚ με αυτά που ζητάει ο Θεοδωρίδης είναι πολύ μεγάλη. Πορτίγιο επίσης γιατί γιατί η διαφορά των χρημάτων που ζητάει ο παίκτης με αυτά που δίνει η ΑΕΚ είναι σχεδόν διπλάσια. Οπότε αν κινηθούμε για Ντουγκλάο μόνο. Αλλά από ότι έχω καταλάβει η ΑΕΚ θέλει ΠΡΩΤΑ να αποδεσμευτεί από παίκτες που δε θέλει και μετά να κάνει ΟΠΟΙΕΣ κινήσεις

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγω προβλεπω να μην παιρνει κανεναν απο τους 3...Ισως με πολυ ζορι και υπερβαση τον Γεωργιαδη..
αν ξεφορτωθει γκερειρο,ντατομο και βρει να δωσει δανεικους τους μικρους ανετα τους περνει και τους τρεις... αλλα και τους δυο απο τους τρεις να παρει καλα ειναι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν ξεφορτωθει γκερειρο,ντατομο και βρει να δωσει δανεικους τους μικρους ανετα τους περνει και τους τρεις... αλλα και τους δυο απο τους τρεις να παρει καλα ειναι...
Ακουγεται οτι περιμενουν να φυγει ο Γκερειρο για να κανουν προταση να μεινει ο Μιτσελ...για τον Ντουγκλαο το θεωρω απιθανο,ειναι παρα πολυ καλος και υπαρχει ενδιαφερον και απο ελλαδα και απο εξωτερικο.
για τον πορτιγιο δεν ξερω,δεν μου αρεσε ποτε σαν παιχτης,και ειναι και προβληματικος χαρακτηρας...αλλα και παλι δεν θεωρω οτι μπορει να ερθει με 300 χιλιαρικα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ακουγεται οτι περιμενουν να φυγει ο Γκερειρο για να κανουν προταση να μεινει ο Μιτσελ...για τον Ντουγκλαο το θεωρω απιθανο,ειναι παρα πολυ καλος και υπαρχει ενδιαφερον και απο ελλαδα και απο εξωτερικο.
για τον πορτιγιο δεν ξερω,δεν μου αρεσε ποτε σαν παιχτης,και ειναι και προβληματικος χαρακτηρας...αλλα και παλι δεν θεωρω οτι μπορει να ερθει με 300 χιλιαρικα.
θα προτιμουσα μιτσελ-γεωργιαδη και ας μην παρει ουτε πορτιγιο ουτε ντουγκλαο... ο πορτιγιο παντως απ οτι αγουγετε συμφωνει και με το 300ρι να ερθει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom