Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ!!! :rockon:
Τελικα οι μεταγραφικες κινησεις δεν ειναι και τοσο χαλια οσο νομιζαμε... αμυνα πιστευω ειμαστε κομπλε με Μανωλα,Δελλα,Κοντοε,Καραμπελα,Γεωργεα,Καλα,Αραμπατζη και Ντιμι... το μεγαλο στοιχημα ειναι αν θα παρουμε ενα καλο επιθετικο η θα περιμενουμε να βαλει γκολ ο μπακα... Αν γινει και το καλο με τον γεωργιαδη και μαζεψουμε και κανα πιτσιρικα απο αυτους που αφηνει ελευθερους ο γαυρος πιστευω οτι σιγα σιγα η ομαδα θα παιξει καλη μπαλιτσα... αυτο ειναι που χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη... ελληνες πιτσιρικαδες που διψουν για διακριση και μπαλα και διπλα σε αυτους εχουμε ηδη εμπειρους παιχτες που μπορουν να κρατησουν την ομαδα στα δυσκολα... Αν κρινουμε και απο τις μεταγραφικες κινησεις των αντιπαλων δεν νομιζω οτι ειμαστε και πολυ πισω...

Συνημμένα

• 150201_aek_barca_m16_id=372.jpg
    150201_aek_barca_m16_id=372.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Καλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ!!! :rockon:
Τελικα οι μεταγραφικες κινησεις δεν ειναι και τοσο χαλια οσο νομιζαμε... αμυνα πιστευω ειμαστε κομπλε με Μανωλα,Δελλα,Κοντοε,Καραμπελα,Γεωργεα,Καλα,Αραμπατζη και Ντιμι... το μεγαλο στοιχημα ειναι αν θα παρουμε ενα καλο επιθετικο η θα περιμενουμε να βαλει γκολ ο μπακα... Αν γινει και το καλο με τον γεωργιαδη και μαζεψουμε και κανα πιτσιρικα απο αυτους που αφηνει ελευθερους ο γαυρος πιστευω οτι σιγα σιγα η ομαδα θα παιξει καλη μπαλιτσα... αυτο ειναι που χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη... ελληνες πιτσιρικαδες που διψουν για διακριση και μπαλα και διπλα σε αυτους εχουμε ηδη εμπειρους παιχτες που μπορουν να κρατησουν την ομαδα στα δυσκολα... Αν κρινουμε και απο τις μεταγραφικες κινησεις των αντιπαλων δεν νομιζω οτι ειμαστε και πολυ πισω...
αμυνα ειμαστε κομπλε λεει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με τον κοντοε ειδικα..... :bigdick: :bigdick: :bigdick:
τι μπαλιτσα να παιξεις ρε μαλακα χωρις τον μπλανκο
εφερες κατι ισπανους αμφιβολου ποιοτητας
για τον πουτσο εισαι φετος
αντε ξυπνα....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αμυνα ειμαστε κομπλε λεει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με τον κοντοε ειδικα..... :bigdick: :bigdick: :bigdick:
τι μπαλιτσα να παιξεις ρε μαλακα χωρις τον μπλανκο
εφερες κατι ισπανους αμφιβολου ποιοτητας
για τον πουτσο εισαι φετος
αντε ξυπνα....
εσυ μιλας ρε μαλακα? που θελεις και ευρωπη με τον καπετανο του βολου  :2funny: :2funny:
με κοντοε και καφε παλι 4ρα σε βλεπω να μετρας στου χαριλαου...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ο Καπετανος μια χαρα χρονια εκανε με το Βολο. Αν μη τι αλλο ειχε δεσει σε ενα αρμονικο συνολο και ειχε καλη επιθετικη συνεισφορα. Εργαλειο που μπορει να αποδειχτει χρησιμο χωρις να κανει τη διαφορα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο Καπετανος μια χαρα χρονια εκανε με το Βολο. Αν μη τι αλλο ειχε δεσει σε ενα αρμονικο συνολο και ειχε καλη επιθετικη συνεισφορα. Εργαλειο που μπορει να αποδειχτει χρησιμο χωρις να κανει τη διαφορα.
για μικρες ομαδες καλος ειναι... δεν ειπα το αντιθετο, για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο και ευρωπαικη πορεια δεν κανει... το οτι ειχε μια καλη χρονια με μια ομαδα δεν λεει κατι...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πρωταθλητισμο ο Αρης; Χμ..χλωμο το κοβω, ακομα κ αν δηλωνουν ο,τι θελουν εκει πανω..Για πλει οφ παντως και ευρωπαικο εισιτηριο το συζηταμε. Μικρο ειδικο βαρος ο Βολος ομως εκανε ουσιαστικα πορεια μεσαιας-μεγαλης ομαδας με αρκετη συνεπεια σε θεαμα κ αποτελεσματα. Θα δουμε, τον πιστευω προσωπικα κ ελπιζω να βγει

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πρωταθλητισμο ο Αρης; Χμ..χλωμο το κοβω, ακομα κ αν δηλωνουν ο,τι θελουν εκει πανω..Για πλει οφ παντως και ευρωπαικο εισιτηριο το συζηταμε. Μικρο ειδικο βαρος ο Βολος ομως εκανε ουσιαστικα πορεια μεσαιας-μεγαλης ομαδας με αρκετη συνεπεια σε θεαμα κ αποτελεσματα. Θα δουμε, τον πιστευω προσωπικα κ ελπιζω να βγει
δεν διαφωνω μαζι σου... η κουβεντα εγινε για τον καπετανο... καλος παιχτης για ομαδα που θα εξασφαλισει συντομα την παραμονη και θα προσπαθησει να κανει το μπαμ για ευρωπη οκ... ο βολος επαιξε σε αρκετα ματς καλη μπαλα μην ξεχνας ομως και την αβαντα του αχιλεα  ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
εσυ μιλας ρε μαλακα? που θελεις και ευρωπη με τον καπετανο του βολου  :2funny: :2funny:
με κοντοε και καφε παλι 4ρα σε βλεπω να μετρας στου χαριλαου...
σε ξεσκισε το κωλαντερο περσυ ο καπετανος με τον βολο;
ναι η ου;
φαντασου τι θα σε κανει με τον θεο
αντε προβατο τραβα να παρεις διαρκειας
με τα ισπανικα παλτα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
τι το συζηταμε ρε μαλακα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αντε τραβα και συ...
αν δεν βγει Ο ΘΕΟΣ ποιος;
ποιος;
ποιος;
η αεκουλα που εδιωξε ολους τους παικαταραδες και μενει με τον δελλα και τον κοντοε; :2funny: :2funny: :2funny:
και τα ισπανικα παλτα.... :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι το συζηταμε ρε μαλακα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αντε τραβα και συ...
αν δεν βγει Ο ΘΕΟΣ ποιος;
ποιος;
ποιος;
η αεκουλα που εδιωξε ολους τους παικαταραδες και μενει με τον δελλα και τον κοντοε; :2funny: :2funny: :2funny:
και τα ισπανικα παλτα.... :2funny: :2funny:
σωπα μωρε μην κλαις παλι... θα τον βγαλουν ευρωπη τον θεο της φαπας φετος για να μη φωναζεις... αντε κρυψου τωρα γιατι εμαθα τα μπαοκια θα στην πεσουν παλι  :tooth:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
σωπα μωρε μην κλαις παλι... θα τον βγαλουν ευρωπη τον θεο της φαπας φετος για να μη φωναζεις... αντε κρυψου τωρα γιατι εμαθα τα μπαοκια θα στην πεσουν παλι  :tooth:
εγω αγορι μου οταν γυρνουσα απο τον τελικο στο καυτατζογλειο που ειχα παει με την κοπελιτσα μου
μας την ειχαν στημενη στην καμαρα τα ξαδελφια σου
φυγαδευσα την ερωμενη μου και τους αντιμετωπισα ολομοναχος
1 με 13
το καταλαβες,εσυ θα αφηνες την γκομενα και θα τρεχες
ε μαλακα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω αγορι μου οταν γυρνουσα απο τον τελικο στο καυτατζογλειο που ειχα παει με την κοπελιτσα μου
1 με 13
ε μαλακα
μετα εφτιαξες καφε? η γυρισες πλευρο και ειδες αλλο ονειρο?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
μετα εφτιαξες καφε? η γυρισες πλευρο και ειδες αλλο ονειρο?
αληθεια λεω ρε μαλακα
παραλιγο θα τους εδερνα και τους 13
παρε τηλ να ρωτησεις αν δεν πιστευεις...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
1 με 13
ε μαλακα
τωρα καταλαβα ποιος εισαι μωρε μαλακα... αλλα δεν θελεις να αποκαλυφθεις για να μην σε κυνηγανε οι γκομενες...

Συνημμένα

• chuck-norris.jpg
    chuck-norris.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 27

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
1 με 13
ε μαλακα
Τυπε δεν εφυγε η ερωμενη σου την πηρα εγω και την πηγα σε μια γωνιτσα.για αυτο σε παρατησε μετα καταλαβε τι θα πει αντρας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τυπε δεν εφυγε η ερωμενη σου την πηρα εγω και την πηγα σε μια γωνιτσα.για αυτο σε παρατησε μετα καταλαβε τι θα πει αντρας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ τι εισαι κρυφοπαοκτσης;
δες το facebook αλλα μην με δειξεις στην γκομενιτσα σου γιατι θα χυσει το σωβρακο της απο την γκαβλα
τι να κανουμε αλλους η φυση τους κανεις θεους σαν και εμενα
και αλλους σκαταδες σαν και εσενα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αληθεια λεω ρε μαλακα
παραλιγο θα τους εδερνα και τους 13
παρε τηλ να ρωτησεις αν δεν πιστευεις...
Ρε μαλακα δεν μπορεις να γινεις πιστευτος με τιποτα.ενας να δειρει 13 δεν υπαρχει περιπτωση δεν παει να ειναι σβαρτσενεγκερ και να ξερει κουνγκ φου σαν τον μπρους λη.
Αν ησουν τετοιο κομματι θα ησουν καθε μερα στο μπου και στο απεναντι σαιτ να παρακαλας για κανα φρι γαμησι?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαλακα δεν μπορεις να γινεις πιστευτος με τιποτα.ενας να δειρει 13 δεν υπαρχει περιπτωση δεν παει να ειναι σβαρτσενεγκερ και να ξερει κουνγκ φου σαν τον μπρους λη.
Αν ησουν τετοιο κομματι θα ησουν καθε μερα στο μπου και στο απεναντι σαιτ να παρακαλας για κανα φρι γαμησι?
master21 νιωσε λιγο... δεν καταλαβες τι εγινε?
ενα μπαοκι τον επιασε,του εριξε 13 φαπες και αυτος νομιζε οτι ηταν 13 ατομα... απλα τα πραγματα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντως περα απο την πλακα με τον μπουλη τον γαμαικανο,μακαρι να υπαρξει δυνατος Αρης,και οσο το δυνατον περισσοτερες ομαδες να παρουσιασουν καλο συνολο.Ασχετα με το τι εκανε ο Μπεος βολος και καβαλα επαιξαν καλη μπαλιτσα,και μακαρι να υπαρξουν και αλλες τετοιες ομαδες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
βρε ηλιθιες που ειδες να παρακαλαω για φρι φακ;
για να φτιαξεις κορμαρα σαν την δικη μου ηλιθιε χρειαζεται πολυ  ποιοτικη τροφη,ξεκουραση,και ασκηση με ενταση καμια ωρα την μερα
οποτε τις αλλες ωρες επειδη τελειωσε και η δουλεια καθομαι και σε χαβαλεδιαζω οσο ξεκουραζονται πο ποντικαρες μου
μπες στο facebook να δεις μαλακα
1.85 901 κιλα με 12% λιπος
κλαψε χοντρουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom