Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Χρηστίδη σ'ενα πράγμα θέλω να μου απαντήσεις
Θέλεις να λάμψει όλοι η αλήθεια γύρω απο το όνομα του οσφπ ή να υποβόσκει η αμφισβήτηση οτι τα πρωταθλήματα που έχετε πάρει ήτο μουσαντένια ;

Συνημμένα

• 02e2e41a61a0ce0b22a7350f7ff559e3ba0f9d50.jpg
    02e2e41a61a0ce0b22a7350f7ff559e3ba0f9d50.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 54

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οι παραγκοστημένοι μιλάνε με τους 2 φορές χρεωκοπημένους
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τελικα εισαι πολυ κομπλεξικος...και μιλας για πουστρολαους και εγω προσπαθω να συζητησουμε ....
ε παρε τωρα τα αρχιδια μου νουμερο καρπαζοεισπρακτορα μαλακ...

[size=90pt]38[/size]

θα παρακαλάς να μείνει ο πυρετός του βαγγέλα 38.......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τελικα εισαι πολυ κομπλεξικος...και μιλας για πουστρολαους και εγω προσπαθω να συζητησουμε ....
ε παρε τωρα τα αρχιδια μου νουμερο καρπαζοεισπρακτορα μαλακ...

[size=90pt]38[/size]
Ε ρε μαλακα όταν γράψεις ότι θα τα κάνετε πουτάνα ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ για αυτά που ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ (ακόμα και δικοί σας δημοσιογράφοι) λένε ΤΙ ΑΛΛΟ θες να σου πω; Μπραβο καλά θα κάνετε, δείξτε τα αρχίδια σας...Όπως τους μαλάκες που μπήκαν μέσα στο ΟΑΚΑ και το έκαναν πουτάνα πούστηδες τους λέω, όπως βρίζω και την ορίτζιναλ έτσι θα βρίσω και εσάς που θα τα κάνετε πουτάνα...Και το ποιος είναι κομπλεξικός φαίνεται τις 2-3 τελευταίες μέρες...Όταν έμπαινες και έγραψες παλιότερα για πούτσες και μαλακίες εγώ χαλαρά, αλλά τώρα που το λιμάνι βρωμάει δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου..Βγάλε συμπέρασμα ποιος είναι κομπλεξικός....

Όσο για το νούμερο....Πολύ βρώμικο είναι...Μα πάαααρα πολυ βρώμικο...Το έχετε φτάσει με άνομους τρόπους (εξάλλου το λέει και καθαρά στην συζήτηση "ούτε επί κοκκαλιάρη" τι να εννοεί; οεο;) και φυσικά ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ  ;)    

Υ.Γ Ξέχασα! Τα παραπονά σου για το πουστρολαός στην κυρία Πόπη! Ξέρεις εσύ  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εν τω μεταξύ ακόμα προσπαθώ να βρω τρόπο που ο γάβρος θα αγωνιστεί του χρόνου στην ΟΥΕΦΑ με πρόεδρα υπόδικο για στημένα παίγνια και διαιτησίες.  :grin:
:uglystupid:

έρχονται δύσκολες μέρες.....

η γιούβε θα σας στοιχειώνει για χρόνια όχι μόνο για τα 7 αλλά και για την εξωαγωνιστική πορεία.
:2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εν τω μεταξύ ακόμα προσπαθώ να βρω τρόπο που ο γάβρος θα αγωνιστεί του χρόνου στην ΟΥΕΦΑ με πρόεδρα υπόδικο για στημένα παίγνια και διαιτησίες.  :grin:
:uglystupid:

έρχονται δύσκολες μέρες.....

η γιούβε θα σας στοιχειώνει για χρόνια όχι μόνο για τα 7 αλλά και για την εξωαγωνιστική πορεία.
:2funny:
Ε ρε τύπε και εσύ, εγώ εδώ προσπαθώ να κάνουμε συζήτηση και εσύ μιλάς για υπόδικο και στημένα παιχνίδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

από που ρε φίλε υπόδικος; Φαίνεται πουθενά από τους διαλόγους; Δε μπορεί να κουβεντιάσει ένας άνθρωπος με τον φίλο του; Δε μπορεί να προσφέρει προστασία σε 3 ανθρώπους;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρε που πάμε ρε!!! Αμέρικαν μπαρ το έχετε κάνει!!! Που είναι η ανθρωπιά σας ρε;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και σοβαρά τώρα..Αυτές τις δύσκολες στιγμές του θυμίζεις τη Γιούβε; Δε ντρέπεσαι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Είναι μετά να μη θυμώνει ο ΜΗ κομπλεξικός!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:rockon:

Συνημμένα

• juventus.jpg
    juventus.jpg
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 32

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Χρηστίδη σ'ενα πράγμα θέλω να μου απαντήσεις
Θέλεις να λάμψει όλοι η αλήθεια γύρω απο το όνομα του οσφπ ή να υποβόσκει η αμφισβήτηση οτι τα πρωταθλήματα που έχετε πάρει ήτο μουσαντένια ;
ρε μαλακα διομηδη πας να κανεις διαλογο με τον χρηστιδη;τι ασχολειστε με τον μαλακα.κοφτε το ρε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Μανώλης Γλέζος: Eίμαι ΑΕΚ και ORIGINAL!

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη ομάδα ο μεγαλύτερος εν ζωή Ελληνας ήρωας

Οπαδός της ΑΕΚ δηλώνει ο μεγάλος Μανώλης Γλέζος που αποκαλύπτει ότι έχει και πανό μαζί με την ORIGINAL. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "ΩΡΑ των ΣΠΟΡ":

Είσαστε ΑΕΚτζής;
«Είμαι ΑΕΚ και μάλιστα με τους Original. Εχουμε πανό κατά των Αμερικανών».

Τι σας έκανε να δεθείτε με την ΑΕΚ;
«Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παρτιζάν την περίοδο των Νατοϊκών επιθέσεων εναντίων της Σερβίας. Εκεί τους γνώρισα και έγινα ΑΕΚτζης, γιατί εκεί είδα μια αθλητική ομάδα η οποία τίθεται επικεφαλής ενός αγώνα που ξεφεύγει από το στενό αθλητικό πλαίσιο και κινείται μέσα πολιτικά και τα Ελληνικά πράγματα. Το γεγονός ότι στάθηκε στο πλευρό ένας λαού που τον καταπίεζε το ΝΑΤΟ εμένα που δεν άνηκα σε καμία ομάδα με έκανε να την αγαπήσω ».
Φοβηθήκατε για την ζωή σας σε εκείνο το ταξίδι;
«Ναι υπήρχε φόβος αλλά προσπάθησα να το διασκεδάσω. Βομβάρδιζανε συνέχεια είδαμε τα πάντα καταστραμμένα δεν μπορείτε να διανοηθείτε τη φρίκη που συναντήσαμε».
Στο γήπεδο πηγαίνετε σήμερα;
«Τους μόνους αγώνες που πάω και παρακολουθώ είναι της ΑΕΚ. Μόνο εκεί που παίζειΑΕΚ».

www.aek365.gr/a-128530/manwlhs-glezos-eimai-aek-kai-original.htm]http://www.aek365.gr/a-128530/manwlhs-glezos-eimai-aek-kai-original.htm[/url]

*ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ (οποια ομάδα και να υποστηρίζεις δεν έχει καμία σημασία άλλωστε έχεις τον απόλυτο  σεβασμό μας)

bowing-036.gif

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άντε και γαμήσου ρε μαλάκα Χατζημούσια....παπάρα κολοτούμπα, ας στα διάλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

«Ευτυχώς που ήταν ''φυτά και άσχετοι'' οι μέτοχοί μας»…«… διαφορετικά θα τους είχαμε τώρα και αυτούς σε πρωτοσέλιδα». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού θυμήθηκε τον χαρακτηρισμό που είχε αποδώσει στους μετόχους της ΑΕΚ σε συνεδρίαση του ΔΣ.

Για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες:
«Δικαιώνομαι γιατί μόλις συμμετείχα στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ είχα αποκαλέσει τους μετόχους ‘’φυτά και άσχετους’’. Ήταν σωστός ο χαρακτηρισμός αυτός. Ευτυχώς που ήταν ‘’φυτά και άσχετοι’’ γιατί αν ήταν σαν τους Ολυμπιακούς ή τους Παναθηναϊκούς, θα τους είχαμε κι αυτούς τώρα στα πρωτοσέλιδα».

Άντε και γαμήσου μαλάκα...Κανόνισε παπάρα να μαζέψεις "τα σκυλία του πολέμου" που έχεις αφήσει λεύτερα και που εξαιτίας τους (και κατ επέκταση σου) πλήρωσε η ΑΕΚ 1μυριάκη σε πρόστιμα και άσε τις κολοτούμπες...ΠΑΠΑΡΑ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οφειλουμε να δωσουμε ενα δικιο στους μετοχους,που εχουν ριξει ενα καρο λεφτα χωρις αντικρισμα.Κανεις δεν πρεπει να τους αδικει που δεν θελουν να συνεχισουν να ριχνουν αλλα λεφτα στον βουρκο του ελληνικου ποδοσφαιρου.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οφειλουμε να δωσουμε ενα δικιο στους μετοχους,που εχουν ριξει ενα καρο λεφτα χωρις αντικρισμα.Κανεις δεν πρεπει να τους αδικει που δεν θελουν να συνεχισουν να ριχνουν αλλα λεφτα στον βουρκο του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Οι μετοχοι εκτος απο τα φραγκα που εριξαν δημιουρησαν και αρκετα χρεη μην το ξεχναμε...Το θεμα ειναι οτι με την βρωμα στο ελληνικο φουτμπολ κανεις δεν θα βρεθει να ριξει φραγκα στην ΑΕΚ... για τον ιδιο λογο δεν θελει να ανακατευει και ο τιγρης... να ριξει φραγκα σε μια ομαδα τιγκα στα χρεη και που με το σταυρο στο χερι περνει με το ζορι ενα κυπελλο στο τοσο?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Οι μετοχοι εκτος απο τα φραγκα που εριξαν δημιουρησαν και αρκετα χρεη μην το ξεχναμε...Το θεμα ειναι οτι με την βρωμα στο ελληνικο φουτμπολ κανεις δεν θα βρεθει να ριξει φραγκα στην ΑΕΚ... για τον ιδιο λογο δεν θελει να ανακατευει και ο τιγρης... να ριξει φραγκα σε μια ομαδα τιγκα στα χρεη και που με το σταυρο στο χερι περνει με το ζορι ενα κυπελλο στο τοσο?
παλι καλα να λες....
γιατι τωρα θα πεσουν σφαλιαρες απο τον βορα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πες και τιποτα αλλο βρε κλανιοστομε
μας επριξες...
μαλακα ποντιοι ειστε στο χαριλαου? παιζετε στοιχημα ενα ματς και ριχνετε φραγκα και στα 3 σημεια? κανα φιλικο εκλεισες δεν μας ειπες... :tooth:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
μαλακα ποντιοι ειστε στο χαριλαου? παιζετε στοιχημα ενα ματς και ριχνετε φραγκα και στα 3 σημεια? κανα φιλικο εκλεισες δεν μας ειπες... :tooth:
ειμαστε καθαροι
δεν γνωριζουμε απο στιχηματα
εχουν κολησει λιγακι οι μεταγραφαρες
αλλα ειμαστε κοντα με την μποκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom