Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
του χρονου η Β θα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον απο οτι η Α
:2funny:
οσο και να ουρλιαζουν τον υποβιβασμο δεν τον γλιτωνουν
απλα κραταω μικρο καλαθι για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατα ποσο ειναι πεντακαθαρες
για τον παοκ δεν ξερω γιατι δεν παρακολουθω τις εξελιξεις στα διοικητικα του... την διοικηση της αεκ τα τελευταια δυο χρονια δεν την εχω ικανη για πολλα πολλα,ισως η προηγουμενη με μπροσταρη τον ντεμακο να εκανε καμια μπινια... οσον αφορα καποιους απο τους παιχτες των αεκ,παοκ δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη αν εχουν στησει μονοι τους κανα ματσακι για να πληρωθουν κανα στοιχημα γιατι και οι δυο ομαδες τους ειχαν αφησει για αρκετο καιρο απληρωτους...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ίσως ορισμένα από τα πιο σοβαρά θέματα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση των στημένων αγώνων δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη. Πέραν αυτού, μια νέα υπόθεση που εν μέρει σχετίζεται με αυτήν του παρανόμου στοιχήματος έρχεται να συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για μια υπόθεση που κατά τις πληροφορίες θα αποκαλυφθεί σύντομα και η οποία αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ' επέκταση φοροδιαφυγή και στην οποία εμπλέκονται 170 άτομα, κάποια από τα οποία είναι κοινά με την υπόθεση του παράνομου στοιχήματος.
Στη νέα υπόθεση-βόμβα για το ελληνικό ποδόσφαιρο φέρονται να εμπλέκονται παράγοντες οι οποίοι προωθούσαν τα παρανόμως κερδισμένα χρήματα στις ΠΑΕ που διοικούσαν συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη λευκών συμβολαίων! Τα χρήματα βέβαια τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι και μάλιστα φέρεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες για μεταφορά χρημάτων σε μαύρες σακούλες...
Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, γινόταν το «ξέπλυμα» του μαύρου χρήματος και έτσι αυτοί οι παράγοντες έβγαιναν κερδισμένοι, με χαμένους το κράτος, την ΕΠΟ και την εκάστοτε Λίγκα (Super League ή Football League, ανάλογα σε ποιο πρωτάθλημα συμμετείχε η ομάδα τους).
Η φοροδιαφυγή έγκειται στο ότι τη σύνταξη λευκών συμβολαίων, στα οποία αναγραφόταν μόνον ο μισθός (περίπου 800 ευρώ) του παίκτη, δεν απέδιδαν στην Εφορία τον αναλογούντα φόρο, που πλέον φτάνει το 45%.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων είναι ραγδαίες και χθες αποκαλύφθηκαν νέοι διάλογοι του Μάκη Ψωμιάδη με διεθνή μπασκετμπολίστα για... βιταμίνες, του Γιώργου Τσακογιάννη με άγνωστα άτομα, εκ των οποίων ο ένας έχει την ιδιότητα του προέδρου για παίκτες του Αρη, αλλά και για τον Αλέξη Κούγια... Μαζί με όλα αυτά, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού Βόλου 0-4.

Θεωρώ απίθανο παράγοντας της ΑΕΚ, πόσο μάλλον παίκτης/ες της να έστεισαν το ματς!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Πάντως οι ιδιωτικοί στρατοί ετοιμάζονται.Χθες που ήμουν σε μια περατζάδα στο Πασαλιμάνι κ βρέθηκα τυχαία σε ένα πηγαδάκι,με κάτι γαυράκια-μισθοφόρους,είπαν ότι έτσι και τολμήσουν και ακουμπήσουν τον Μαρινάκη θα κάνουν λεηλασίες.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΥΡΙΛΑ.Μπρος στους διάφορους θεούς τους που κατά καιρούς αποκτάνε,όλα τα άλλα έχουν δευτερεύουσα σημασιά.
εννοειται....αν με αυτες τις ενδειξεις τον ακουμπησουν θα γινει της πουτανας..αν βγαλουν αλλα στοιχεια και οντως εμπλεκεται ολοι θα ζητησουμε να παρουν το κεφαλι...αλλα με τα καραγκιοζιλικια σουπα μουπες και λοιπες μαλακιες εννοειται οτι θεωρωντας πως στοχος ειναι η ομαδα θα γινει της πουτανας...
ο κοσμος του θρυλου στα δυσκολα συσπειρωνεται...θα βρεθει προ εκπληξεων η ''κυρια ποπη''...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έρχονται κατηγορίες και συνομιλίες για άλλα 170 άτομα.
ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Νομίζω ότι θα πέσουν πολλά κεφαλια,και το ποδόσφαιρο μας τα υπόλοιπα χρόνια θα αλλάξει άρδην...προς το καλύτερο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Θα πω μεγάλη κουβέντα ,αλλά νομίζω ότι την πιστεύω.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν γαύροι που θα προτιμούσαν να δουν στην φυλακή ή νεκρό δικό τους άνθρωπο-συγγενή πρώτου βαθμού,παρά να δουν σε αντίστοιχη θέση τον Μαρινάκη.
ειπες μεγαλη κουβεντα οντως και αν θεωρεις οτι εχεις αρχιδια καλο θα ηταν να την επαιρνες και πισω ;)
γιατι δειχνεις πολυ φανατισμενος και τα ισοπεδωνεις ολα...
δεν θα ηθελες να φαινεται οτι μαλλον τον καθρεφτη σου κοιταγες οταν το εγραφες και αντι για αεκ ειπες μαρινακης....
γιατι το μαρινακης εννοεις το ολυμπιακος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εννοειται....αν με αυτες τις ενδειξεις τον ακουμπησουν θα γινει της πουτανας..αν βγαλουν αλλα στοιχεια και οντως εμπλεκεται ολοι θα ζητησουμε να παρουν το κεφαλι...αλλα με τα καραγκιοζιλικια σουπα μουπες και λοιπες μαλακιες εννοειται οτι θεωρωντας πως στοχος ειναι η ομαδα θα γινει της πουτανας...
ο κοσμος του θρυλου στα δυσκολα συσπειρωνεται...θα βρεθει προ εκπληξεων η ''κυρια ποπη''...

εξυπακούεται ότι πρέπει να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για να κατηγορηθεί κάποιος.Και γω σου λέω ότι βγαίνουν τεετοια πραγματα στην φόρα ,που πιο μέσα στα σκατά δεν είναι δυνατόν να βρεθεί ο μαρινάκης.Τετοιες κατηγορίς που επισείουν πτώση του ΟΣΦΠ στην Β'κατηγορία.Με στοιχεία που πιο αδιάσειστα και ολοφάνερα δεν γίνεται.
Τι θα κάνετε τότε;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εξυπακούεται ότι πρέπει να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για να κατηγορηθεί κάποιος.Και γω σου λέω ότι βγαίνουν τεετοια πραγματα στην φόρα ,που πιο μέσα στα σκατά δεν είναι δυνατόν να βρεθεί ο μαρινάκης.Τετοιες κατηγορίς που επισείουν πτώση του ΟΣΦΠ στην Β'κατηγορία.Με στοιχεία που πιο αδιάσειστα και ολοφάνερα δεν γίνεται.
Τι θα κάνετε τότε;;;;
θα μιλησω για παρτη μου...αν αποδειχτει δωροδοκια οτι λεει ο νομος...οχι β αλλα στην δ και ακομα παρακατω...το αλλο το εσβησες;;; ;)

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
επειδη πολυ το παπαριζουμε, πες λεει οτι βγαινουν λαδι και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ εντος ελλαδας και βγει μετα η UEFA και πει οτι κυριοι ειστε και οι τρεις βουτηγμενοι στα σκατα για αυτο 3ετη αποκλεισμο απο ολες τις ευρωπαικες διοργανωσεις :dancing: :dancing:. να δω τοτε ολα τα πρασινα, κοκκινα, κιτρινα σαινια τι θα λενε, οτι η UEFA εχει βαλει στο ματι τον Μαρινακη ή τον Πατερα ή τον Αδαμιδη?. εγω ΠΑΟ ειμαι αλλα πολυ θα το ευχαριστηθω αν γινει κατι τετοιο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θα σας στεναχωρησω τωρα αλλα θα πω κατι συμπερασματικα ....
την ολη ιστορια ειναι γνωστο την εχει ξεκινησει ο κουγιας μετα την κοντρα του με τον τσακογιαννη πριν 3 χρονια....
αυτος τα ξεκινησε ολα με ΕΥΠ και ρεστα μιας και γνψριζε πως μονο ετσι μπορουσε να τους δωσει...εξ αυτου και οι καθημερινες επισκεψεις του σε εισαγγελειες και ρεστα...εξαυτου (μιας και γνωριζε την πορεια των ερευνω) εβγαινε και διατυμπανιζε οτι ο μπεος με τον τσακο στηνουν ολα τα πρωταθληματα και κομανε μεσω του στοιχηματος και εχουν κανει συμμορια και λοιπα....
εχουμε λοιπον δεδομενο οτι ειχε πληρει γνωση της πορειας της ερευνα αλλα και γνωση ΟΛΗΣ της δικογραφιας...
πριν λιγο καιρο ειχε δωσει μια συνεντευξη...ειχε μιλησει για τον μαρινακη και ειχε πει για ενα νεο παραγοντα με υγεια και ορεξη να προσφερει που ομως κανει ενα λαθος...εχει φιλο τον μπεο που ειναι βουτηγμενος στα σκατα...
τοτε με ειχε παραξενεψει και το ειχα σχολιασει(δεν γνωριζα για υπερκοριους κλπ.)
σημερα ομως που το συνδυαζω με την επικαιροτητα συμπερασματικα καταληγω οτι οσοι με αγωνια περιμενουν να εμπλακει ο μαρινακης και κατ'επεκταση ο θρυλος (γιατι αυτο στην ουσια σας κοβει) μαλλον θα περιμενουν για χρονια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και τοτε γιατι γελας ρε μαστορα;;;εμεις μιλαμε για το 1% που ακουσαμε και γελαμε  με τις κατηγοριες και καλα κανουμε....το αστειο που ειναι;;;αν στο υπολοιπο 99% οντως εμπλεκεται ο προεδρος εδω θα ειμαστε....αλλα μεχρι στιγμης
εσυ τα ξερεις τα υπολοιπα;;;υποθετω πως οχι αρα;;;
αν ακουγαμε τον μπεο να λεει οτι εχει παρει τοσα ο καλοπουλος και τοσα ο τρυφωνος και αν ακουγαμε τον ιδιο τον μαρινακη να του το λεει (μιας και ηταν κολλητοι και παρακολουθουνταν τα τηλεφωνα ) ΠΡΙΝ το ματς τοτε ναι να συμφωνουσα μαζι σου...
εδω λεει ΜΕΤΑ το ματς ο μπεος αυτο που ελεγε ολη η ελλαδα (εγκλημα σφαγη και ρεστα) και ακουμε τον μαρινακη να του λεει οτι και μια φορα ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ 90!!!!αν ειχε στησει το ματς δεν θα του ελεγε κατι στο στυλ:ειδες τι κουμαντα εκανα;;;η ο μπεος να του ελεγε ρε πουστη τους ''κουμπωσες'' για τα καλα ποσα τους εδωσες και τετοια;;;
ειναι δυνατον να εχεις στησει διαιτησια και να κερδας και να λες ποσο τυχερος ημουνα;;;σκεψου λιγο...γιαυτο γελαμε ρε μαστορα...γιατι οχι σε αιθουσα δικαστηριου δεν στεκονται αυτα αλλα ουτε σε λαικα δικαστηρια σε λαικες αγορες...

Έτσι θέλω και γελάω; Λογαριασμό θα σου δώσω....Έχετε αρχίσει τις κλάψες!!!Όλο κυρία Πόπη γιατί δε κατηγορείτε και άλλη ομάδα...Άσε ρε...Καλά σας είπε κάποιος στο θρεντ σας κούλες...Εμάς λέγατε αλλά τελικά εσείς είστε πραγματικές κούλες...
Λοιπόν τώρα γράφω εγώ και τουμπεκί ψιλοκομμένο και από την Προύσσα αμα λάχει για να έρθεις στα ίσια σου

Επαφές Μπέου - Κανελλόπουλου - Μαρινάκη

Την 19-2-2011, διεξήχθη και ο αγώνας «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός», με αποτέλεσμα 2-1. Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ συνομιλεί αρχικά με τον Λουκά ΣΙΟΤΡΟΠΟ για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και αμφότεροι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη «αλλοίωση του αποτελέσματος», καθώς το γκολ του Τσιμπούρ ήταν οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη ήταν καθαρό και ο Τοροσίδης έκανε πέναλτι, ο δε Λουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη», αναφερόμενος στον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ενώ αργότερα ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) συνομιλεί για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ (Θ) και αναφέρουν τα εξής:

«Α: Τι γίνεται, που είσαι;

Θ: Στο γήπεδο.

Α: Ακόμη εκεί είσαι;

Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.

Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;

Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να τον ξέρεις αυτό, ε.

Α: Ε;

Θ: Το ματς το είδες;

Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.

Θ: Για ξαναπέστο.

Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.

Θ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;

Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δε το δίνει. Μη του το λες μωρέ, γα...τα, άκου τι σου λέω.

Θ: Κοίταξε στα δύο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε 10 παίκτες.

Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά είναι σε θέση οφσάιντ.

Θ: Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πως και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήταν... ήτανε γ...τα.

Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
 (σημ: Γιατί να υπάρχει πρόβλημα άραγες;;;)

Θ: Ναι.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.

Θ: Τι πρόβλημα όταν λες;

Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.

Θ: Τους τρεις λες, έτσι;

(και όπως ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ 3; Ποίος ο λόγος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ διοργανότριας αρχής να προστατέψει διαιτήτες; Μα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και εσύ δε μπορείς να καταλάβεις; Μιλάμε για στήσιμο παιχνιδιού από τους διαιτήτες οι οποίοι ΟΠΩΣ αναφερεται και ΠΑΡΑΠΑΝΩ ακυρώνουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΝΑΛΤΝΤΙ..Άρα είναι ένα στημένο ματς με τη συμμετοχή διαιτητών ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ πράγμα που αποτελεί ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε στημένα παιχνίδια)

Α: Ναι.

Θ: Να πολύ, το ξέρω τώρα.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.

Θ: Εχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.

Α: Εντάξει μετά θα τον πάρω ΄γω.

Θ: Θα του πως να σε πάρει. Να σου πω, τι ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμείς αύριο;

Α: 15:00

Θ: 15:00, το δείχνει η τηλεόραση , το δείχνει, ε;

Α: Το δείχνει ναι.

Θ: Να σου πω, πως το βλέπεις τώρα εσύ με το... που... κάτω η Τρίπολη ο γ... που... λέγαμε να κερδίσουμε και ρο κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να 'ναι, να μην το κυνηγήσει. Πως το βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;

Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσει το παιχνίδι κι ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ... τον.

Θ: Οχι ο Πανσερραϊκός να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.

Α: Εντάξει θα τα πούμε.

Μετά από λίγα λεπτά δε, ο Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ (Α) από το κινητό του Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Α: Ελα συγχαρητήρια.

Β: Ετσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92.

Α: Ακου να σου πω όμως.

Β: Ητανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.

Α. Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα 10 μέρες.

Β: Ετσι, έτσι.

Α: Μ' ακούς;

Β: Εντάξει.

Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.

Β: Τι εννοείς, ποιους απ' όλους;

Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα. [ενν. Τον Δημήτρη Καλόπουλο, διαιτητή και τον Σπύρο Τρύφωνα, β' βοηθό διαιτητή-παρατηρητή του αγώνα].

Α: Μ' ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.

Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε».

Περί ώρα 22:46 ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον συμβουλεύει να προστατεύσει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου τη Κυριακή να τον βάλει [ενν. Τον Καλόπουλο] έστω και τέταρτο..., μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό», ενώ περί ώρα 23:07 ο Θανάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ και αναφέρουν τα εξής:

«Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δύο. Να στείλει δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δύο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.

(η πρόταση εδώ που κάνεις ότι δεν βλέπεις είναι πως ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ!!! Ποιος είναι ο φίλος τους οέο; Κατάλαβες γιατί γελάω...Γιατί στο 1% αυτών που έχουν βγει ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ φανάρι η συνεργασία και εσύ λες ακόμα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...Γι αυτό γελάω...Γιατί σας δείχνουμε το φεγγάρι και εσείς οι γαύροι κοιτάτε το δάκτυλο...Αλέφαντοι ε αλέφαντοι!!!Μα ακόμα δε πήρε ο Δούρος κυρά Στάη μου!!! Αχαχαχαχαχαχα....)

Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κερκύρας;

Α: Κερκύρας ναι. Ναι, Τρύφωνας.

Θ: Να σου πω, έχουνε σχέση με τον Μπανανά;

Α: Με ποιον;

Θ: Με το Μπανανά έχει σχέση αυτό;

Α: Δεν το ξέρω δε νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει αλλά δε μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ...τα.

Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός...

Α: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος, έστω 4ος.

Θ: Παίζει... είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δε μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6:00/6:30 οπότε περνάει περνάει πειθαρχική.

Α: Αμα γίνει αυτό γ...το. Αν γίνει αυτά γ...το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι...

Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δε μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι...

Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δε του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο αι γ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανε μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;

Θ: Ε βέβαια.

Α: Και δεν του δείχνει. Αντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μα... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελλο, πάει τώρα.

Θ: Θα το δούμε πως θα το... τώρα έτσι λένε τώρα τι βαθμό θα του βάλει τώρα. Πάντως κι αν δε του βάλει τιμωρία, θα του βάλει αργία 15-20 μέρες.

Α: Καθόλου, δεν πρέπει να του βάλει, άμα θέλει να δείξει δύναμη τώρα ο Βαγγέλης καθόλου δε πρέπει να του μπει τιμωρία. Πρέπει την άλλη βδομάδα να τον βάλει 4ο, 4ο κάτω...».

Πράγματι, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο την Κυριακή 29-2-2011, μόλις ο Β' βοηθός διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, Σπύρος Τρύφωνας, ο οποίος ακύρωσε ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Κατσουράνη και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ντέρμπι υπέρ του Ολυμπιακού, αποβιβάστηκε από την πτήση που τον μετέφερε από την Αθήνα στην Κέρκυρα μαζί με την αποστολή της τοπικής ομάδας που αγωνιζόταν στην Τρίπολη, δέχθηκε επίθεση από περίπου 10-15 άτομα που φέρονται να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Κατάλαβες γιατί γελάω ή να κάνω και κακά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και για του λογου το αληθες...δεστε και ημερομηνια πριν ενα μηνα οταν σιγουρα ηξερε τι παιζεται με τις παρακολουθησεις...

281 Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ στις: 24/05/11, 15:03

την πηρες χαμπαρι και συ μωρη κωλοτρυπιδα...τεσπα...ειμαστε μεγαλοψυχοι εμεις...καλως ''ορισες''  
σαν απαλλακτικο βουλευμα για τον βαγγελα μου ακουγεται...εσυ που υποτιθεται οτι τα γνωριζεις ολα για κασετες και ρεστα τον απαλλασεις απο οποιαδηποτε κατηγορια...μονο για την φιλια με τον μπεο τον εγκαλεις...
α ρε θρυλε ...μονο εσυ....
αντε να πεσει και το αεξακι Δ'εθνικη ,οι αλλοι να παλευουν για τριτη τεταρτη θεση να αποκατασταθει η ταξη στο ελληνικο ποδοσφαιρο...ναι σε αυτο που καμποσοι μαλακες ονειρευονται να εξαφανιστει για να παψουν να τρωνε ξυλο...

Κούγιας: «Θα ζητήσω φιλικό με τον Ολυμπιακό»
24/05/2011, 08:45 | Διαβάστηκε 3513 φορές
Αποστολή

(Photo: Action Images)

Επιστολή, με την οποία θα ζητήσει φιλικό αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού στην Πάτρα, θα στείλει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος των Πατρινών δεν παρέλειψε να δώσει τη συμβουλή του στον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», αλλά και να μιλήσει για τους στόχους της ομάδας του για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικότερα ένα μέρος της συνέντευξής του Αλέξη Κούγια στην εφημερίδα “Φως”:

-Τί να περιμένει ο κόσμος της Παναχαϊκής στις μεταγραφές;
«Να περιμένουν καλές μεταγραφές που θα ανεβάσουν σίγουρα το επίπεδο της ομάδα».

-Στόχος να ανεβείτε “τρένο” στη Σούπερ Λίγκα;
«Είναι δύσκολο να ανέβουμε με την πρώτη. Δεν θα το βάλουμε ως στόχο, αν έρθει, όμως, καλώς να έρθει».

-Η γνώμη σου για τον Καλογιάννη ως παράγοντα; Σε εξέπληξε που θέλει να τον πάρει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό;
«Δεν ξέρω σε τι πόστο θέλει να τον βάλει ο κύριος Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Σπύρος Καλογιάννης τα τελευταία χρόνια έχει δείξει μια αξιοζήλευτη συμπεριφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Περνάει ίσως την καλύτερη παραγοντική εποχή του. Μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό».

-Τον Ολυμπιακό πως τον βλέπεις; Με την ανυπαρξία των αντιπάλων του το θεωρείς απίθανο να παίρνει το πρωτάθλημα άλλα πέντε χρόνια σερί;
«Είναι βέβαιο ότι θα το παίρνει! Εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και εφόσον ο ΠΑΟΚ με τον Άρη παραμένουν στο επίπεδο μια μόνο εξαιρετικής διαχείρισης, ο Ολυμπιακός θα το παίρνει. Αποφεύγοντας μόνο τα λάθη και αξιοποιώντας τη σταθερή διοίκηση που έχει, όπου τις αποφάσεις τις παίρνει μόνο ένας. Το πολυμετοχικό μοντέλο απέτυχε παταγωδώς. Και αν αποφύγει να αλλάζει πολλούς παίκτες κάθε χρονιά και φτιάξει ομοιογένεια, τότε θα πάει καλά και στην Ευρώπη. Θα ήθελα όμως να πω κάτι ακόμη.

-Ό,τι θέλεις.
«Εκείνο που πρέπει να μην ξεχάσει ποτέ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ότι σε αυτό το ύψιστο αξίωμα που κατέχει, είναι καθημερινά στο στόχαστρο και του τελευταίου Έλληνα. Οι ενέργειές του πρέπει να δείχνουν ήθος και να έχουν αισθητική. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν ταυτίσει την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία ενός Μπέου. Προσωπικότητες όπως ο Μαρινάκης δεν έχουν ανάγκη κανέναν Μπέο.. Εγώ τις επόμενες ημέρες θα στείλω προσωπική επιστολή στον κύριο Μαρινάκη…»

-Με τί περιεχόμενο;
«Θα του στείλω προσωπική επιστολή τόσο ως δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, όσο και ως πρόεδρος της Παναχαϊκής, της ιστορικότερης ομάδας της επαρχίας, με ιστορία 120 χρόνων. Με την επιστολή αυτή θα του ζητήσω να έρθει ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, να μας τιμήσει και να τον τιμήσουμε στο επετειακό παιχνίδι για τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής. Το γήπεδό μας γέμιζε και φέτος στη Γ’ Εθνική, αν έρθει ο Ολυμπιακός για το φιλικό αυτό εδώ, θα έχουμε 15.000 κόσμο μέσα και 15.000 κόσμο έξω!»

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έεεεετσι...Δείξε μας τι πουστρολαός είστε...Μακάρι βασικά να τα κάνετε λαμπογυαλό να μη σας γλιτώνει μετά ούτε ο θεός ο ίδιος να μετράτε μετά τις ψωλές που σας έρχονται από όλες τις μπάντες και να μη προλαβαίνεται να τις μετράτε....αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Έτσι βρωμάει ο Πειραιάς!!!αχαχαχαχαχαχαχα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
επειδη πολυ το παπαριζουμε, πες λεει οτι βγαινουν λαδι και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ εντος ελλαδας και βγει μετα η UEFA και πει οτι κυριοι ειστε και οι τρεις βουτηγμενοι στα σκατα για αυτο 3ετη αποκλεισμο απο ολες τις ευρωπαικες διοργανωσεις :dancing: :dancing:. να δω τοτε ολα τα πρασινα, κοκκινα, κιτρινα σαινια τι θα λενε, οτι η UEFA εχει βαλει στο ματι τον Μαρινακη ή τον Πατερα ή τον Αδαμιδη?. εγω ΠΑΟ ειμαι αλλα πολυ θα το ευχαριστηθω αν γινει κατι τετοιο
Για να πει κάτι τέτοιο η ΟΥΕΦΑ δε μπορεί να το πει αυθέρετα. Πρέπει να έχει αποδείξεις. ΚΑΙ ΠΡΟΣ το παρόν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ υπάρχουν για ΟΣΔ Βόλου, ΟΣΦΠ, Καβάλα και μία ακόμα (Ιλιούπολη αν δε κάνω λάθος και πρέπει να το σκότωσα στην ορθογραφία)...Μάλιστα για τον ΟΣΦ βόλου η ΟΥΕΦΑ από βδομάδα θα αποφασίσει ή όχι την συμμετοχή του, και λογικά θα ακολουθήσει και ο ΟΣΦΠ...Ακόμα και με ενδείξεις η ΟΥΕΦΑ κόβει κώλους...Είναι αυστηρή σε αυτά και καλά κάνει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα σας στεναχωρησω τωρα αλλα θα πω κατι συμπερασματικα ....
την ολη ιστορια ειναι γνωστο την εχει ξεκινησει ο κουγιας μετα την κοντρα του με τον τσακογιαννη πριν 3 χρονια....
αυτος τα ξεκινησε ολα με ΕΥΠ και ρεστα μιας και γνψριζε πως μονο ετσι μπορουσε να τους δωσει...εξ αυτου και οι καθημερινες επισκεψεις του σε εισαγγελειες και ρεστα...εξαυτου (μιας και γνωριζε την πορεια των ερευνω) εβγαινε και διατυμπανιζε οτι ο μπεος με τον τσακο στηνουν ολα τα πρωταθληματα και κομανε μεσω του στοιχηματος και εχουν κανει συμμορια και λοιπα....
εχουμε λοιπον δεδομενο οτι ειχε πληρει γνωση της πορειας της ερευνα αλλα και γνωση ΟΛΗΣ της δικογραφιας...
πριν λιγο καιρο ειχε δωσει μια συνεντευξη...ειχε μιλησει για τον μαρινακη και ειχε πει για ενα νεο παραγοντα με υγεια και ορεξη να προσφερει που ομως κανει ενα λαθος...εχει φιλο τον μπεο που ειναι βουτηγμενος στα σκατα...
τοτε με ειχε παραξενεψει και το ειχα σχολιασει(δεν γνωριζα για υπερκοριους κλπ.)
σημερα ομως που το συνδυαζω με την επικαιροτητα συμπερασματικα καταληγω οτι οσοι με αγωνια περιμενουν να εμπλακει ο μαρινακης και κατ'επεκταση ο θρυλος (γιατι αυτο στην ουσια σας κοβει) μαλλον θα περιμενουν για χρονια...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαλάκα μου έχω κλάσει στο γέλιο!!! Δηλαδή ένας κοντός που πηδούσε τη μάντρα σας έβαλε δυό πήχες πούτσα στον κόλο;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αχαχαχαχαχαχαχααχαχ...
Όσο για  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: την ΕΥΠ και  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: την συνεργασία της με  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τον Κούγια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....Μαλάκα χάνεσαι εσύ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε χάνει η κωμωδία δικέ μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....Συμπερασματικά πάντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Έτσι θέλω και γελάω; Λογαριασμό θα σου δώσω....Έχετε αρχίσει τις κλάψες!!!Όλο κυρία Πόπη γιατί δε κατηγορείτε και άλλη ομάδα...Άσε ρε...Καλά σας είπε κάποιος στο θρεντ σας κούλες...Εμάς λέγατε αλλά τελικά εσείς είστε πραγματικές κούλες...
Λοιπόν τώρα γράφω εγώ και τουμπεκί ψιλοκομμένο και από την Προύσσα αμα λάχει για να έρθεις στα ίσια σου

Επαφές Μπέου - Κανελλόπουλου - Μαρινάκη

Την 19-2-2011, διεξήχθη και ο αγώνας «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός», με αποτέλεσμα 2-1. Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ συνομιλεί αρχικά με τον Λουκά ΣΙΟΤΡΟΠΟ για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και αμφότεροι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη «αλλοίωση του αποτελέσματος», καθώς το γκολ του Τσιμπούρ ήταν οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη ήταν καθαρό και ο Τοροσίδης έκανε πέναλτι, ο δε Λουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη», αναφερόμενος στον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ενώ αργότερα ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) συνομιλεί για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ (Θ) και αναφέρουν τα εξής:

«Α: Τι γίνεται, που είσαι;

Θ: Στο γήπεδο.

Α: Ακόμη εκεί είσαι;

Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.

Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;

Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα.(γιατι σε μιλημενο ματς;;;;) Το γκολ ήταν κανονικό, να τον ξέρεις αυτό, ε.

Α: Ε;

Θ: Το ματς το είδες;

Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.

Θ: Για ξαναπέστο.

Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.

Θ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;

Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δε το δίνει. Μη του το λες μωρέ, γα...τα, άκου τι σου λέω.

Θ: Κοίταξε στα δύο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε 10 παίκτες.

Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά είναι σε θέση οφσάιντ.

Θ: Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πως και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήταν... ήτανε γ...τα.(γιατι ητανε γαμησε τα;;;ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ;;; :2funny: :2funny: :2funny:)

Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
 (σημ: Γιατί να υπάρχει πρόβλημα άραγες;;;)

Θ: Ναι.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.

Θ: Τι πρόβλημα όταν λες;

Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.

Θ: Τους τρεις λες, έτσι;

(και όπως ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ 3; Ποίος ο λόγος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ διοργανότριας αρχής να προστατέψει διαιτήτες; Μα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και εσύ δε μπορείς να καταλάβεις; Μιλάμε για στήσιμο παιχνιδιού από τους διαιτήτες οι οποίοι ΟΠΩΣ αναφερεται και ΠΑΡΑΠΑΝΩ ακυρώνουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΝΑΛΤΝΤΙ..Άρα είναι ένα στημένο ματς με τη συμμετοχή διαιτητών ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ πράγμα που αποτελεί ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε στημένα παιχνίδια)

Α: Ναι.

Θ: Να πολύ, το ξέρω τώρα.

Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.

Θ: Εχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.

Α: Εντάξει μετά θα τον πάρω ΄γω.

Θ: Θα του πως να σε πάρει. Να σου πω, τι ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμείς αύριο;

Α: 15:00

Θ: 15:00, το δείχνει η τηλεόραση , το δείχνει, ε;

Α: Το δείχνει ναι.

Θ: Να σου πω, πως το βλέπεις τώρα εσύ με το... που... κάτω η Τρίπολη ο γ... που... λέγαμε να κερδίσουμε και ρο κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να 'ναι, να μην το κυνηγήσει. Πως το βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;

Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσει το παιχνίδι κι ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ... τον.

Θ: Οχι ο Πανσερραϊκός να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.

Α: Εντάξει θα τα πούμε.

Μετά από λίγα λεπτά δε, ο Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ (Α) από το κινητό του Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Α: Ελα συγχαρητήρια.

Β: Ετσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92.

Α: Ακου να σου πω όμως.

Β: Ητανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.ΓΙΑΤΙ ητανε τυχερος;;;δεν ηταν στημενο το ματς;;; :2funny: :2funny: :2funny:)

Α. Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα 10 μέρες.

Β: Ετσι, έτσι.

Α: Μ' ακούς;(μιλαει με ανθρωπο που ειναι σε εκσταση και δεν ακουει καλα καλα τι του λεει)

Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.

Β: Τι εννοείς, ποιους απ' όλους;(μα τους τρεις ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ τι ρωτας;;;;μαλακας εισαι;;; :2funny: :2funny: :2funny:)

Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα. [ενν. Τον Δημήτρη Καλόπουλο, διαιτητή και τον Σπύρο Τρύφωνα, β' βοηθό διαιτητή-παρατηρητή του αγώνα].

Α: Μ' ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.

Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε».
(ενταξει ασε με τωρα μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια ουτε εχω ακουσει τι λες ετσι και αλλοιως στο αςεροδρομιο μνετα οχι μονο δεν τους ''προστατεψα αλλα εφαγαν και ξυλο  :2funny: :2funny: :2funny:)

Περί ώρα 22:46 ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον συμβουλεύει να προστατεύσει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου τη Κυριακή να τον βάλει [ενν. Τον Καλόπουλο] έστω και τέταρτο..., μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό», ενώ περί ώρα 23:07 ο Θανάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ και αναφέρουν τα εξής:

«Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δύο. Να στείλει δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δύο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.

(η πρόταση εδώ που κάνεις ότι δεν βλέπεις είναι πως ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ!!! Ποιος είναι ο φίλος τους οέο; Κατάλαβες γιατί γελάω...Γιατί στο 1% αυτών που έχουν βγει ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ φανάρι η συνεργασία και εσύ λες ακόμα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...Γι αυτό γελάω...Γιατί σας δείχνουμε το φεγγάρι και εσείς οι γαύροι κοιτάτε το δάκτυλο...Αλέφαντοι ε αλέφαντοι!!!Μα ακόμα δε πήρε ο Δούρος κυρά Στάη μου!!! Αχαχαχαχαχαχα....)
εισαι μαλακας ...απλα ποινικοποιεις την φιλια τωρα καταλαβε το και σταματα την κατηφορα...ο ιδιος ο μαρινακης εχει πει οτι ειναι φιλος με τον μπεο ..

Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κερκύρας;

Α: Κερκύρας ναι. Ναι, Τρύφωνας.

Θ: Να σου πω, έχουνε σχέση με τον Μπανανά;

Α: Με ποιον;

Θ: Με το Μπανανά έχει σχέση αυτό;

Α: Δεν το ξέρω δε νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει αλλά δε μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ...τα.

Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός...

Α: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος, έστω 4ος.

Θ: Παίζει... είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δε μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6:00/6:30 οπότε περνάει περνάει πειθαρχική.

Α: Αμα γίνει αυτό γ...το. Αν γίνει αυτά γ...το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι...

Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δε μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι...

Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δε του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο αι γ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανε μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;

Θ: Ε βέβαια.

Α: Και δεν του δείχνει. Αντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μα... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελλο, πάει τώρα.

Θ: Θα το δούμε πως θα το... τώρα έτσι λένε τώρα τι βαθμό θα του βάλει τώρα. Πάντως κι αν δε του βάλει τιμωρία, θα του βάλει αργία 15-20 μέρες.

Α: Καθόλου, δεν πρέπει να του βάλει, άμα θέλει να δείξει δύναμη τώρα ο Βαγγέλης καθόλου δε πρέπει να του μπει τιμωρία. Πρέπει την άλλη βδομάδα να τον βάλει 4ο, 4ο κάτω...».

Πράγματι, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο την Κυριακή 29-2-2011, μόλις ο Β' βοηθός διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, Σπύρος Τρύφωνας, ο οποίος ακύρωσε ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Κατσουράνη και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ντέρμπι υπέρ του Ολυμπιακού, αποβιβάστηκε από την πτήση που τον μετέφερε από την Αθήνα στην Κέρκυρα μαζί με την αποστολή της τοπικής ομάδας που αγωνιζόταν στην Τρίπολη, δέχθηκε επίθεση από περίπου 10-15 άτομα που φέρονται να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Κατάλαβες γιατί γελάω ή να κάνω και κακά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δυστυχως για σενα ναι....κριμα!!!!
τελικα εισαι μεγαλο θυμα...η μαλλον ο ολυμπιακος σε στοιχειωνει και τα βλεπεις οπως θες...
να σου απαντησω για την ''προστασια'' δεν το κανεις απο υποχρεωση γιατι τα εχωσες...εξαλλου εσενα η δουλεια σου ειναι να πληρωσεις ,πληρωσες και μετα αστους να τραβιουντε ...ας προσεχαν αυτοι να μην εκτιθοντανννεξαλλου πληρωθηκαν
γιαυτο...
αν ομως ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ και απλα ηταν μια διαιτησια που σε ευνοησε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ μετα περναει το μηνυμα ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ  τρωει ξυλο...καταλαβες τωρα;;;και τελικα αφου τους πλακωσαν στο αεροδρομιο γιατι δεν τους προστατευσε;;;βρες αρχιδια please και απνατα...
η μαλλον αστο...δεν εχει νοημα  ;) ;) ;)
μακαρι να παραπεμφθει σε δικη να αθωωθει (γιατι σιγουρα αυτο θα γινει) και μετα να μην μπορει να μιλησει καμμια πουτανα μιας και θα ειναι καθαρος βασει νομου...
αυτα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Έεεεετσι...Δείξε μας τι πουστρολαός είστε...Μακάρι βασικά να τα κάνετε λαμπογυαλό να μη σας γλιτώνει μετά ούτε ο θεός ο ίδιος να μετράτε μετά τις ψωλές που σας έρχονται από όλες τις μπάντες και να μη προλαβαίνεται να τις μετράτε....αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Έτσι βρωμάει ο Πειραιάς!!!αχαχαχαχαχαχαχα
τελικα εισαι πολυ κομπλεξικος...και μιλας για πουστρολαους και εγω προσπαθω να συζητησουμε ....
ε παρε τωρα τα αρχιδια μου νουμερο καρπαζοεισπρακτορα μαλακ...

[size=90pt]38[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για να πει κάτι τέτοιο η ΟΥΕΦΑ δε μπορεί να το πει αυθέρετα. Πρέπει να έχει αποδείξεις. ΚΑΙ ΠΡΟΣ το παρόν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ υπάρχουν για ΟΣΔ Βόλου, ΟΣΦΠ, Καβάλα και μία ακόμα (Ιλιούπολη αν δε κάνω λάθος και πρέπει να το σκότωσα στην ορθογραφία)...Μάλιστα για τον ΟΣΦ βόλου η ΟΥΕΦΑ από βδομάδα θα αποφασίσει ή όχι την συμμετοχή του, και λογικά θα ακολουθήσει και ο ΟΣΦΠ...Ακόμα και με ενδείξεις η ΟΥΕΦΑ κόβει κώλους...Είναι αυστηρή σε αυτά και καλά κάνει
παρε γρηγορακη...εχει και συνεχεια τζαμπα χτυπιεσαι...οι πουτσες ειναι και ΘΑ ειναι αμετρητες....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τελικα εισαι μεγαλο θυμα...η μαλλον ο ολυμπιακος σε στοιχειωνει και τα βλεπεις οπως θες...
να σου απαντησω για την ''προστασια'' δεν το κανεις απο υποχρεωση γιατι τα εχωσες...εξαλλου εσενα η δουλεια σου ειναι να πληρωσεις ,πληρωσες και μετα αστους να τραβιουντε ...ας προσεχαν αυτοι να μην εκτιθοντανννεξαλλου πληρωθηκαν
γιαυτο...
αν ομως ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ και απλα ηταν μια διαιτησια που σε ευνοησε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ μετα περναει το μηνυμα ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ  τρωει ξυλο...καταλαβες τωρα;;;και τελικα αφου τους πλακωσαν στο αεροδρομιο γιατι δεν τους προστατευσε;;;βρες αρχιδια please και απνατα...
η μαλλον αστο...δεν εχει νοημα  ;) ;) ;)
μακαρι να παραπεμφθει σε δικη να αθωωθει (γιατι σιγουρα αυτο θα γινει) και μετα να μην μπορει να μιλησει καμμια πουτανα μιας και θα ειναι καθαρος βασει νομου...
αυτα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μαλάκα μου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!!! Σοβάρα δε προστατεύεις αυτόν που σε βοήθησε; Απλά τον πληρώνεις και μετά να πα να γαμηθεί; Και πως θα κοντρολάρεις τη διαιτησία να είναι με το μέρος σου; Πρέπει να βγεί βρώμα...Παίξτε μας όπως θέλουμε εμείς να μας παίξετε και μη φοβάστε ΤΙΠΟΤΑ...Μη το κάνετε και σας γαμήσαμε..Αν το έκαναν έτσι όπως λες εσύ το πολύ 1 χρόνο να έκαναν πάρτυ μετά τον πούλο αφού οι διαιτητές θα ήξεραν πως αν παίξουν όπως θέλουν αυτοί θα πάρουν τον πούλο από τη διαιτησία (αφού δε θα έχουν καμία προστασία) αν πάλι δε παίξουν όπως θέλουν αυτοί πάλι τον πούλο..Είσαι μάλλον αγνός και καθαρός και δε ξέρεις!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Προστασία δεν είναι μόνο να μη φάει ξύλο ξέρεις...Προστασία είναι να μη φάνε και πούτσα από την ΚΕΔ, και όπως διάβασες ΑΝ διάβασες ο Μπέος του λέει πως πρέπει την άλλη αγωνιστική να παίξουν έστω και 4οι...Αλλά είπαμε ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και όπως βλέπεις και αρχίδια έχω και σου απαντάω...ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ" ; ΟΕΟ....Άστο καλύτερα μην απαντάς γιατί θα γράψεις πάλι για ΕΥΠ και μαλακίες και δε θα μου μείνει άντερο από τα γέλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι ο Μαρινάκης θα αθωωθεί ή που απλα θα φάει ένα μικρό χαστουκάκι στο χεράκι σου το υπογράφω εγώ από τώρα...Αλλά πλέον είναι φανερό το ότι πραγματικά η ομάδα του ΟΣΦΠ είναι η μεγαλύτερη ΒΡΩΜΙΑ του Ελληνικού ποδοσφαίρου....Συν πως ότι και να κάνετε από εδώ και πέρα όσα πρωταθλήματα και να σηκώσετε ο κόσμος θα λέει "έλα ρε μαλάκα αφού το στήσανε" και άντε μετά να αποδείξετε πως δεν είσαστε ελέφαντας...Αν δεν έχεις καταλάβει η ζημιά στο γοητρο της ομάδας σου και στην αντροσύνη των τίτλων που θα πάρετε έχει χτυπηθεί ανεπανόρθωτα δε πα να πάρει και άφεση αμαρτιών από τον θεό τον ίδιο ο Μαρινάκης...Αλλά είσαι τοοοοοοοοοοσο θύμα των ηλίθιων δημοσιογράφων του ΦΩΣ, γαύρου και πρωταθλητή ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παρε γρηγορακη...εχει και συνεχεια τζαμπα χτυπιεσαι...οι πουτσες ειναι και ΘΑ ειναι αμετρητες....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δε με παρακολουθεις δε με παρακολουθείς και θα σε μαλώσω....Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου και μη με στήσεις ε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου το έχω γράψει βρε πως ότι έχει γιουτιουμπ και τα σχετικά στη χώρα που είμαι μπανάρονται και δε τα βλέπω...Άσε με να φανταστώ....ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 6-0;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Χρηστίδη σ'ενα πράγμα θέλω να μου απαντήσεις
Θέλεις να λάμψει όλοι η αλήθεια γύρω απο το όνομα του οσφπ ή να υποβόσκει η αμφισβήτηση οτι τα πρωταθλήματα που έχετε πάρει ήτο μουσαντένια ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom