alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αντε αδαμιδη να φερνεις κανα παιχτη σιγα σιγα...
μουφες link με ιους πλασαρεις στον κοσμο ρε αλητη?ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Ο ΑΛΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟΥ Η αεκτου...
μαλακα ανωμαλε γαμιεσαι,με εκανες να ξερασω τα καλαμαρια παλιοπουστα.ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Ο ΑΛΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟΥ Η αεκτου...
εγω τι φταιω...μαλακα ανωμαλε γαμιεσαι,με εκανες να ξερασω τα καλαμαρια παλιοπουστα.
ληγμενη ξε ληγμενημουφες link με ιους πλασαρεις στον κοσμο ρε αλητη?
δεν μου πες,τις ληγμενες κρεατινες απο τον μακαρο της αγοραζες?![]()
ρε ουτε για σεντρα δεν κανει το τομαρι σου σε λεω...ληγμενη ξε ληγμενη
το μπρατσο τεντωνει και το γκομενακι γκαβλωνει...
Όταν σας τα έλεγα,ότι εχω κοψει 10 χρόνια την μπαλα με αυτα που γίνονται,ότι είναι πολλα τα εκατομύρια του CL για να τα αφήσουν στην τύχη,ότι ο Πράκτορας και μετά το παιδοβούβαλο τα έχουν ήδη κανονίσει τα πρωταθλήματα,εσείς μου λέγατε ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!!Που να τα βάλουμε με τα Θηρία ρε σεις???Τατσογλάνια,τα τσογλάνια,οι πουτάνας γιοι που τόσα χρόνια έπαιζαν τετοιο παιχνιδι εις βάρος της ΑΕΚ γαμώ το μουνί που τους βύζαινε,οι παλιοσάπιοι.Ηδη οι σιχαμένες τους φυλλάδες φωνάζουν ΄΄κάτω τα χέρια από την προεδράρα τους΄΄ και ετοιμάζουν τους ιδιωτικούς τους στρατούς.
Αλλά το ποτάμι δεν γυρνά πια πισω,και ηρθε η ώρα να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία![]()
Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr υπάρχει σχέδιο ομάδων της Σούπερ Λιγκ να παύσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη από πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής. Από χθες είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις μεταξύ των ΠΑΕ για αυτό το θέμα. Οι ΠΑΕ θεωρούν ότι είναι πρόβλημα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της λίγκας να είναι υπόδικος. Επιπλέον αυτό συμβαίνει για να μπορεί και ο ίδιος ο Μαρινάκης να»καθαρίσει» το όνομά τυο στη δίκη που θα ακολουθήσει, αλλά και να κινηθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο χωρίς πρόβλημα. Άλλωστε το ίδιο υπέδειξε εμέσως πλην σαφών στην τηλέοραση του «Σκάι» με δηλώσεις του και ο Γ.Γ. αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής. Στην κίνηση αυτή συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο Άρης ο Παναθηναϊκός, ενώ υπάρχουν συζητήσεις με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Επίσης ήδη έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και άλλες ΠΑΕ. Πιθανότατα ηκίνηση αυτή να γνωστοποιηθεί με κοινή ανακοίνωση των ΠΑΕ πριν την συνεδρίαση της Τρίτης
του χρονου η Β θα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον απο οτι η Α. Και επειδή ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο νόμος προβλέπει ΜΟΝΟ υποβιβασμό στην αμέσως πιο κάτω κατηγορία, όλοι στη Β Εθνική,
Από το 2004 και μετά εγώ κατά 99% πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ...Για πιο πριν ναι έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου, από τη στιγμή μάλιστα που για 2 χρόνια πρόεδρος της ήταν ο Μάκης!!!! Για τον ΠΑΟΚ και τις άλλες ομάδες (τις λεγόμενες και μεγάλες) τι να σου πω;;;; Δε με πολυγνωρίζω και τους ανθρώπους της...Αλλά ο Ζαγόρ να έχει κάνει μαλακία;;; Λες;του χρονου η Β θα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον απο οτι η Α
οσο και να ουρλιαζουν τον υποβιβασμο δεν τον γλιτωνουν
απλα κραταω μικρο καλαθι για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατα ποσο ειναι πεντακαθαρες
και τοτε γιατι γελας ρε μαστορα;;;εμεις μιλαμε για το 1% που ακουσαμε και γελαμε με τις κατηγοριες και καλα κανουμε....το αστειο που ειναι;;;αν στο υπολοιπο 99% οντως εμπλεκεται ο προεδρος εδω θα ειμαστε....αλλα μεχρι στιγμηςΔιαβάζοντας στα πεταχτά τα πόστ από θέματα αθλητικά ξεράθηκα στα γέλια. Στο θρεντ του γαύρου ακόμα πιστεύουν ΜΕΡΙΚΟΙ ότι ο Μαρινάκης είναι λευκή περιστέρα και ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έκανε κάτι τέτοιο (συνεργασία με την ομάδα του Μπέου). Μαλιστά λένε ότι από τις συνομιλίες δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Οι συνολικές συνομιλίες βέβαια είναι 85 σιντι και ένας θεός ξέρεις πόοοοοοσες μέρες ομιλίας υπάρχουν εκεί μέσα και ποιος μιλάει με ποίον. Απλά εμείς ξέρουμε το 1% και δε νομίζω πως αυτά που ξέρουμε είναι και τα πιο καυτά.!